70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar
hibiskus ( bamya çiçeği) varmis..diyet yapanlar için kan şekerini düzenlemede açlık hissinin bastırılmasında ve tok tutucu özelliği varmis.bolca c vıtamını var, karbonhıdratın vucutta kalmasını azaltıyormus..ye$ıl cay, papatya tarcın zencefıl karıstırıp soguk icilebiliyormus..

tarifini buldum faceden paylasiyorum​

Nar Şerbeti (yeşilçay içemeyenler özellikle denesin)
Aktardan alacağımız kurutulmuş nar çiçeği 1 tutam yeşilçay, bir iki tane kuşburnu ile birlikte kupada ya da cezvede demlenir. cam bir sürahi soğuk su ile doldurulur ve içine bir iki dilim limon kabuğu ile birlikte atılır. demlenip ılıyan çay sürahiye eklenip dolaba kaldırılır. buz gibi soğuduktan sonra içmeye doyum olmuyor. isteyen tatlandırıcı da ekleyebilir. ben gerek duymadım. tam bir ödem attırıcı duraklama kırıcı:)))))
Not: taze zencefil dilimi de çok yakışıyor. İşte evde ne varsa kendinize göre ayarlayın.​

Selam beybiler:82:
Kalabalıksınız bugün
Minderim biçim biçim nassınnn???
oyyy oyyy oyyy kimler gelmis kimlerrozleniyosun dilomm,nabiyonn bakimm
Bebekler selaaam

ama çook özlüyorum yaaaaaaaa sizii :84::84::84::84:
biz de seni ozluyoz bebegimm

Basen sorunun kalmış bi tek canım.
Göbek falan görmedim ben.
Üstten yani bel kısmından çok verince basenin göze batıyo bi tek bence.
Onlarda gider yakında.

evet canim yaa basenler nasil gitcek,bildiginiz bi egzersiz varmi:26:

Kızlar bende diyete dair hiçbirşey kalmadı, haziran çok kötü geçti, ve ben kilo almaktan çok korkuyorum duramıyorum

Akşamşarı geleceğim hasretcim, düzenli menü yazacağım eve gider gitmez ilk işim buraya gelmek olacak , çok kötü durumayım çünkü, bugün bile makarna yedim hemde 2 tabak

diyorum ya eski günlere dödüm resmen, ekmek tüketimim de çok arttı

yawrum simdi ders calisiyosun yaa,surekli enerji harciyosunn..sinava az kaldi cok kafana takma diyeti,cok da abartma tabisinavdan sonra sahalara geri donersinn

bugunku menumu paylasiyimm
sabah
uyaninca 1 bardak su

ara
yesilcay
yarim avuc beyaz leblebi
6-7 badem

ogle

ara
besibir yerde cay
yarim avuc beyaz leblebi
5-6 badem

aksam

simdi de spora gidiyoruz..gitmeyeli 1 ay oldu neredeysee

AKŞAM GELİP BÖLE GEÇMİŞİ TEK BAŞINA OKUMANIN BİR TADI YOK YA
kendinize iyi bakın kızlar ve hakkınızı helal edin. ben sanırım artık pek giremeyeceğim .sadece akşamla olmaz bu iş. kimse ile konuşamadıktan sonra buraya girmenin tadı kalmadı ki
ara da uğrarım rastlaşırsak konuşuruz ama moralim çok bozuldu . sadece kk değil tüm siteler yasaklanmış ya. haber sitelerini bile açamıyorum. sanki iş yerinde çalışmak istemesem oyalanacak başka şey bulamayacağım
küstüm nete de kk yada işe de aldım başımı gidiyom

Merhaba kızlar,

bende yeni katıldım aranıza, başımda zayıflama belası varken birde cumartesi aldatıldığımı öğrendim. geçen seneye kadar 65 kiloydum. sonra bir kilo aldım, şu anda 78. hangi hapı içsem zayıflayamadım. şimdi spor yapıyorum bol su içiyorum, akşamları bir şey yemiyorum. ama daha tık yok bende. dukan diyeti yapsammı acaba diyorum. eliptik bisiklet aldım, 3 gündür yarım saat üstünde ter döküyorum. wallaha her tarafımda ağrıyor. moralim çok bozuk...

hoşgeldin canım evlimisin çok zor bi durum

saolasın canım hemen bir yere not edicem meyve oranını

ptty cim sana mesaj attim ama mesaj kutun dolu sanirim

Evet ona bende mesaj attım aynı uyarıyı verdi.

Sil kız mesajlarını. Temizle kutunu
açtım esinim ,minderim msj kutusunda yer bekliyorum msjlarınızı merakla

hoşgeldin canım aramıza

kıyamam sana geceleri görüşürüz kızz öle deme ,üzülme hemen ,hımmmmmmmmmmmmm aklıma şey geldi kk gelip dövelim iş n yerindekileri üstlerine bir oturdukmu zaten kiloluyuzz ehehehe altta ezilirlerr

Bebekler selaaam

:79::79::79::79::79::79:

ama çook özlüyorum yaaaaaaaa sizii :84::84::84::84::84::84::84:

Selam beybiler:82:
Kalabalıksınız bugün
Minderim biçim biçim nassınnn???
ama ben hem dileğimi hemde noramı çok özlüyorum hiç denk gelmiyoruz artık

Kızlar bende diyete dair hiçbirşey kalmadı, haziran çok kötü geçti, ve ben kilo almaktan çok korkuyorum duramıyorum

Akşamşarı geleceğim hasretcim, düzenli menü yazacağım eve gider gitmez ilk işim buraya gelmek olacak , çok kötü durumayım çünkü, bugün bile makarna yedim hemde 2 tabak

2 tabak mı
kesnlkle gelmen gerek kesnlıkle
noramm eğer 2 tabak makarnayı bitirecek dereceye geldi isen acilen aramıza dönmelisin istiosan ankaraya geliimm saçlarından tutup tüm illerdeki kızları ziyaret edebiliriz ne dersin ama bil ki otobüsle değil kesinlikle yürüyerek olur

valla her sabah o gözle başlıyorum ama cumadan beri yediklerimi yazsam almazsınız foruma o derece
sen sölee bakemmmm yediklerini ona göre girişeceğim sana şaplak saç çekme yumruk

amaa hemen öyle pes yok pisim her akşam gel bizi oku yoksa kilolar geri gelir dobic kalırızz

aramıza hoşgeldim canım ,aldatılma durumuna karşı çok üzüldüm gerçekten kaç yıllık evlisin çocuğun varmı :26:

ya nedir ki bu isverenlerin internetle alip veremediklerien azindan ogle arasini serbest biraksalardi keskeyawrum durumun musaitse telefondan nete baglansan..telefona da karisicak halleri yok heraldebizi birakma pisimm
off yaa aldatilmak micanim cok uzuldum yaa..cok adice bir davranis,icinde bisey kalmadiysa niye baska insanlara goz dikmeden once iliskini bitirmezsin kianlamiyorum bu erkek milletini..Allah dayanma sabri versin tatlim..hemen kilo vericem diye bekleme canim..haplari da kullanma..biz burada hemen kilo vermek icin cabalamiyoruz,verdigimiz kilolari tekrar almamak uzere dikkat ediyoruz yediklerimize..o yuzden ilk zamanlarda ayda 5-6 kilo verebilirsin belki ama ideal olani ayda 4 kilo..hergun burada ne kadar ne yedigini listeleyerek bize yazarsan..sana tavsiyelerde bulunabiliriz..gecmise bakarsan gunluk menulerimizi inceleme sansi bulursun

hemen bugünkü menümü paylaşayım sizlerle

sabah (9:00)
kociş süpriz yapmış sabah kahvaltısı hazırlamış beni uyandırdı yerim onu ben canım kocam benim

domates,biber,soğan,peynirli salata (kociş kendi özel tarifi ile yapıyor valla bende yapıyorum aynısını ama onunki gibi tatlı olmuyor )
1 dilim ekmek,2tane etiform ,1 bardak çay

sonra gece geç uyuduğumuz için hemen uykuya yattık

öğlen(15:00)
yumurtasız menemen (bol maydanozlu),1dilim ekmek , kk peynir ,yarım salatalık,2-3 yeşil zeytin

sonra evi temizledimm

ara yapamadım bu yüzden:18:

akşam (20:00)
bir kase şehriye çorbası bol limonlu ,yarım dilim ekmek, öğlenden kalan yumurtasız menemen

ara(22:00)
bir kayısı ,bir şeftali, 2 etiform (hala duruo ama yemedim etiform yazmaktan )

böyle karışık bişiler işteee :26::26::26::26:

hoşbuldum kızlar sağ olun...

çok kıymetli menüm

sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost
3-4çatal sucuklu yumurta
4çatal krem peynir
1zeytin
1çatal ezme
1bardak yeşil çay

ara
1avuç kuru üzüm (kansızlık sebebiyle)

öğle
5yk yeşil fasulye
1kase tarhana çorbası
karpuz

ara
1avuç kuru üzüm
1bardak süt
5badem (arayı abarttım sanursam)

akşam
4yk taze fasulye
1kepçe tarhana çorbası (genelde öğle yemek kaldıgından akşama da aynısını yiyorum kızlar )

2lt su
2kupa yeşil çay
1fincan şekersiz türk kahvesi

işte böle kızlar..varsa suçum verin cezamı :))

hoşbuldum kızlar sağ olun...

çok kıymetli menüm

sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost
3-4çatal sucuklu yumurta
4çatal krem peynir
1zeytin
1çatal ezme
1bardak yeşil çay

ara
1avuç kuru üzüm (kansızlık sebebiyle)

öğle
5yk yeşil fasulye
1kase tarhana çorbası
karpuz

ara
1avuç kuru üzüm
1bardak süt
5badem (arayı abarttım sanursam)

akşam
4yk taze fasulye
1kepçe tarhana çorbası (genelde öğle yemek kaldıgından akşama da aynısını yiyorum kızlar )

2lt su
2kupa yeşil çay
1fincan şekersiz türk kahvesi

işte böle kızlar..varsa suçum verin cezamı :))

1 adet poğaça = 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı yağ ve en fazla 1 dilim peynir kalorisi içerir yani ortalama 200-220 kcal.

Son düzenleme:
1 dilim kek ( 1 cm kalınlığında bir kek) = ortalama 1 dilim ekmek + 1 porsiyon meyve + 1 tatlı kaşığı yağ kalorisi içerir. Yani ortalama 170-180 kcal

[sıze=3][sıze=3][ı]1 adet [/ı]poğaça = 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı yağ ve en fazla 1 dilim peynir kalorisi içerir yani ortalama 200-220 kcal.[/sıze][/sıze]

vallahi o poğacalar dünde kaldıı:18::18::18: Bugün yemedim kiiii ehehehe

Güzel öneri bunlar canım benim arada lazım bize böyle öneriler bak o gün poğaca yerine bir dilim kendi ekmeğimi yesem daha çok doyardım ama işte arada yapıyoruzzz üşengençlik:18:

tovbe ediceksin yemiyceksin laynnnn:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…