oyyy oyyy oyyy kimler gelmis kimlerrSelam beybiler:82:
Kalabalıksınız bugün
Minderim biçim biçim nassınnn???
biz de seni ozluyoz bebegimmBebekler selaaam
ama çook özlüyorum yaaaaaaaa sizii :84::84::84::84:
Basen sorunun kalmış bi tek canım.
Göbek falan görmedim ben.
Üstten yani bel kısmından çok verince basenin göze batıyo bi tek bence.
Onlarda gider yakında.
Kızlar bende diyete dair hiçbirşey kalmadı, haziran çok kötü geçti, ve ben kilo almaktan çok korkuyorum duramıyorum
Akşamşarı geleceğim hasretcim, düzenli menü yazacağım eve gider gitmez ilk işim buraya gelmek olacak , çok kötü durumayım çünkü, bugün bile makarna yedim hemde 2 tabak
diyorum ya eski günlere dödüm resmen, ekmek tüketimim de çok arttı
bugunku menumu paylasiyimm
sabah
uyaninca 1 bardak su
Eki Görüntüle 451699
ara
yesilcay
yarim avuc beyaz leblebi
6-7 badem
ogle
Eki Görüntüle 451702
ara
besibir yerde cay
yarim avuc beyaz leblebi
5-6 badem
aksam
Eki Görüntüle 451715 Eki Görüntüle 451717
simdi de spora gidiyoruz..gitmeyeli 1 ay oldu neredeysee
Güzel bi menün var şeker. Resimli çok hoş oluyor.
Spor şart git bakalım. Üşenmesemde bende devam etsem
sende yapsana beybikac kasik yedim diye not etmiyorum daha kolayima geliyor boyle
Merhaba kızlar,
bende yeni katıldım aranıza, başımda zayıflama belası varken birde cumartesi aldatıldığımı öğrendim. geçen seneye kadar 65 kiloydum. sonra bir kilo aldım, şu anda 78. hangi hapı içsem zayıflayamadım. şimdi spor yapıyorum bol su içiyorum, akşamları bir şey yemiyorum. ama daha tık yok bende. dukan diyeti yapsammı acaba diyorum. eliptik bisiklet aldım, 3 gündür yarım saat üstünde ter döküyorum. wallaha her tarafımda ağrıyor. moralim çok bozuk...
saolasın canım hemen bir yere not edicem meyve oranınıcanim benim de 1 ay boyunca hep 63.5 -63.7 gidip geldi..duraksama basliyo metoda..sonra kayinvalideye gittik,deli gibi yedim..65 oldumsonra eve geldim 62.5'a dustum..yani demem odur ki surekli diyet modunda olmayacaksin..baktin 2-3 hafta kilon degismiyo..farkli seyler yeyip,metoyu sasirtacaksin..tabi bu tecrubeme gore cikardigim bisey..her bunyede ayni tepkiyi gosterir mi bilemiyorumm:26:
1 kayisi = 20 kalori
1 seftali = 60 kalori
1 kiraz = 5 kalori
1 tane etiform kac kalori bilmiyorum ama 20 kaloriyi gecmez sanirim..aralar 100 kaloriyi gecmedigi surece sorun yok canim
ptty cim sana mesaj attim ama mesaj kutun dolu sanirim
açtım esinim ,minderim msj kutusunda yer bekliyorum msjlarınızı meraklaEvet ona bende mesaj attım aynı uyarıyı verdi.
Sil kız mesajlarını. Temizle kutunu
hoşgeldin canım aramızaslm kızlar
bi dönem sizi takip edip
tam 8kilo vermiştim
sonra devam ederim artık diyerekten bırakmıştım takıp etmeyi
72den 62e düşen ben, şu an saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım
abur cuburu kesmiştim ama dayanamıyorum artık deli gibi yiyorum
şimdi 67 kiloyum((
ve dur demem gerektiğini farlk ettim
ama yalnız başına olmuyormuş
aranıza alırsanız tekrardan bu maratona katılmak istiyrm
hedefim 60...ya da 58 :)))
boyum 170
akşamları menümü yazacağım
ciddi fırçalanmaya ihtiyacım var
bebek istiyorum ama olmuyor 1senedir...
bebekten önce 7kiloyu vereyim diyorum....
aranıza hpşgeldim dimi:26::26::26::26::26:
kıyamam sana geceleri görüşürüz kızz öle deme ,üzülme hemen ,hımmmmmmmmmmmmm aklıma şey geldi kk gelip dövelim iş n yerindekileri üstlerine bir oturdukmu zaten kiloluyuzz ehehehe altta ezilirlerrslm kızlar ... en sonunda korktuğum şey oldu ve kk işyerinde kısıtlandı. yani artık işyerinden kk ya giremiyorum
akşamlarıda buralarda kimse olmuyor ki.. ben nasıl görüşcem sizle yaaaaaaaaaa
ağlıyacam ama
Bebekler selaaam
:79::79::79::79::79::79:
ama çook özlüyorum yaaaaaaaa sizii :84::84::84::84::84::84::84:
ama ben hem dileğimi hemde noramı çok özlüyorum hiç denk gelmiyoruz artıkSelam beybiler:82:
Kalabalıksınız bugün
Minderim biçim biçim nassınnn???
Kızlar bende diyete dair hiçbirşey kalmadı, haziran çok kötü geçti, ve ben kilo almaktan çok korkuyorum duramıyorum
Akşamşarı geleceğim hasretcim, düzenli menü yazacağım eve gider gitmez ilk işim buraya gelmek olacak , çok kötü durumayım çünkü, bugün bile makarna yedim hemde 2 tabak
noramm eğer 2 tabak makarnayı bitirecek dereceye geldi isen acilen aramıza dönmelisin istiosan ankaraya geliimm saçlarından tutup tüm illerdeki kızları ziyaret edebiliriz ne dersin ama bil ki otobüsle değil kesinlikle yürüyerek olur
2 tabak mı
kesnlkle gelmen gerek kesnlıkle
sen sölee bakemmmm yediklerini ona göre girişeceğim sana şaplak saç çekme yumrukvalla her sabah o gözle başlıyorum ama cumadan beri yediklerimi yazsam almazsınız foruma o derece
amaa hemen öyle pes yok pisim her akşam gel bizi oku yoksa kilolar geri gelir dobic kalırızzAKŞAM GELİP BÖLE GEÇMİŞİ TEK BAŞINA OKUMANIN BİR TADI YOK YA
kendinize iyi bakın kızlar ve hakkınızı helal edin. ben sanırım artık pek giremeyeceğim .sadece akşamla olmaz bu iş. kimse ile konuşamadıktan sonra buraya girmenin tadı kalmadı ki
ara da uğrarım rastlaşırsak konuşuruz ama moralim çok bozuldu . sadece kk değil tüm siteler yasaklanmış ya. haber sitelerini bile açamıyorum. sanki iş yerinde çalışmak istemesem oyalanacak başka şey bulamayacağım
küstüm nete de kk yada işe de aldım başımı gidiyom
aramıza hoşgeldim canım ,aldatılma durumuna karşı çok üzüldüm gerçekten kaç yıllık evlisin çocuğun varmı :26:Merhaba kızlar,
bende yeni katıldım aranıza, başımda zayıflama belası varken birde cumartesi aldatıldığımı öğrendim. geçen seneye kadar 65 kiloydum. sonra bir kilo aldım, şu anda 78. hangi hapı içsem zayıflayamadım. şimdi spor yapıyorum bol su içiyorum, akşamları bir şey yemiyorum. ama daha tık yok bende. dukan diyeti yapsammı acaba diyorum. eliptik bisiklet aldım, 3 gündür yarım saat üstünde ter döküyorum. wallaha her tarafımda ağrıyor. moralim çok bozuk...
ya nedir ki bu isverenlerin internetle alip veremedikleriAKŞAM GELİP BÖLE GEÇMİŞİ TEK BAŞINA OKUMANIN BİR TADI YOK YA
kendinize iyi bakın kızlar ve hakkınızı helal edin. ben sanırım artık pek giremeyeceğim .sadece akşamla olmaz bu iş. kimse ile konuşamadıktan sonra buraya girmenin tadı kalmadı ki
ara da uğrarım rastlaşırsak konuşuruz ama moralim çok bozuldu . sadece kk değil tüm siteler yasaklanmış ya. haber sitelerini bile açamıyorum. sanki iş yerinde çalışmak istemesem oyalanacak başka şey bulamayacağım
küstüm nete de kk yada işe de aldım başımı gidiyom
off yaa aldatilmak miMerhaba kızlar,
[sıze=3][sıze=3][ı]1 adet [/ı]poğaça = 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı yağ ve en fazla 1 dilim peynir kalorisi içerir yani ortalama 200-220 kcal.[/sıze][/sıze]
tovbe ediceksin yemiyceksin laynnnn:98:vallahi o poğacalar dünde kaldıı:18::18::18: Bugün yemedim kiiii ehehehe
Güzel öneri bunlar canım benim arada lazım bize böyle öneriler bak o gün poğaca yerine bir dilim kendi ekmeğimi yesem daha çok doyardımama işte arada yapıyoruzzz üşengençlik:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?