70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım.
ay beni istemeye geldiklerinde kayınvalidem ne dedi biliyor musun?
biz aslında öğretmen bir kız istiyorduk ama işte böle oldu biraz patavatsızdır da kendisi
kurtul oradan canım gel istanbula ben sana hergün bi activite bulurum yanında arkadaşta olabilirim haniii
ah ah istanbulu çok özledim gelmek çok istiyorum aslında gezi amaçlı ama bir vakit ayıramadım :) ben marmara mezunuyum benim şehrim istanbul.
o kadar çok severim ki. martılara denize selam söyle benden. o kara kuru simide , kalabalık sokaklarına hepsine selam

şim
di aynı ben gibiymişssin hemen beyaz ekmek son makarna haşlanmışı dahi son pirinç son patates son suyu üç litreye çıkar birbuçukluk şaşallardan edin günde iki tane şiarın olsun
inanki kızartmada yesen etkilemiyo ama yine fazla yeme :)

Yuh yani öylede söylenir mi

Valla bende çalışmıyorum şuan ona bişey diyebilir ama kendi oğlu istemiyo okulum bitmeden

Öyle kısa süreli yerlerde çalışmamı. Ben ne yapayım

Desene ikimiz de bahtsızız kaynana bakımından.

bak o zaman senin zayıflama yolun burdan geçerrr bitanemmm üsküdarda çay içip doyarsın gülhanede yürüyüşünü yaparsın sonra büyükçekmecede nargileye gelirsin bizimleee heheee

GELİYOM TUTMAYIN BENİ
sağol canım o zaman birde bunu deneyeyim . patates ve pirinç zaten yemiyorum.
makarna ve ekmeğide çıkarayım hayatımdan :) tam buğday ekmeği tüketiyor musun peki? günde 1-2 dilim falan

kızlaaaar,
eminim herkes unuttu benihaklısınız,gelemiyorum hiç...misafirim bitmedi ki bu ara ,görümcem kaldı,o varken başka yuatılı misafir geldi,kızım iyice hareketlendi 5 dakka oturmuyor,duru durağı yok..gelip menü paylaşamadım en son geçen hafta yazdım sanırım.bildirim bile yapamadım vcuma bırak tarıtılmadm bile..perşembe 60.9 pazar sabahı 60.1 dim arada fark çok..ama şişkinlikj bırakmıyorum peşimi ondandır sanırım.bir de kaçamakları abarttım ki sormayın.inşllh düzenli gelebilirsem artık hedefe varmak istiyorum .ama görüyorum ki aranıza gelmezsem bir arpa boyu yol alamıcam.

KARAKEDİCİM,boşuna para verme canım.aylardır burda yaptığımız şeyi yapıp para alıyoırtmuş bahsettğin kişiler.ne dilek ne sen ne ben ne de diğerleri hiçbirimiz birbirimize ne yemeliyiz ne yememeliyiz söylerken parayı pulu düşünmedik.hatta böyle bir meslek olduğu aklımıza bile gelmemiştir.sen burda kalmaya devam et baksana motivasyonu ne kadar yüksek buranın..ben elimden geleni yaparım dicem yalan olcak bir çok sebepten düzenli olarak olamıyorum yanınızda ama burdaki arkadaaşlar hep bizmle ..inşllh istediğin sonuca ulaşacaksın canımm

bende de karbonhidratı kesmem gerektiği çıktı

kızlar, pisicik yazınca daha iyi hissettim, iyi ki varsınız, iyi ki aranızdayım.
kilo vermek zor ama sizinle kolaylaşıyor
geçen hafta moralimin çöküş noktasında aklımın başına gelmesine vesile olduğunuz için sağolun
hepiciğinizi seviyorum

sorma işte kabuğuma çekilmiştim birkaç densiz yüzünden.
bu arada hayırlı olsun Esincim, iyi geçmesine çok sevindim
sonuna kadar hayırlısıyla iyi olsun, sevenler kavuşsun

kayınvaliden de yani

bu arada, öğretmen olmayıp ne oldun sen bakıyım

kk beni atmış haberim yok
hoşgeldin canım ben seni hatırlıyom niye hatırlamayalım
evet kk nın yaptığı işin paralı hali hiç ucuz da değil hani

o mazanlar avukattım şimdi devlet memuruyum işimin ayrıntısına girmiyom yanlış anlamayın buraya girmek yasak normalde yakalanırım diye
canım seni kim üzdü ben anlamadım burada topikte mi biri birşey dedi :26:

Saol Canım. Hayırlısıyla bi tamamına erdirseydik üstümden büyük bi yük kalkıcak.

Hayırdır canım burda mı bişey oldu ? Kabuğuma çekildim falan demişsin de.

Saol Canım. Hayırlısıyla bi tamamına erdirseydik üstümden büyük bi yük kalkıcak.

Hayırdır canım burda mı bişey oldu ? Kabuğuma çekildim falan demişsin de.

yok canlarım yaa burda bişey olmadı
üst üste birkaç farklı kişiden abuk subuk yorumlar aldım işte
hepsi üst üste gelince sıkıldım bunaldım

işte burada

1.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...r-birlikte-zayifliyor-13298.html#post25280801

2.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...r-birlikte-zayifliyor-13327.html#post25301903

bnmde yarın aksam mısafırım gelıck
ezo gelın corbası
kabak yemegı sarma
salata karpuz bıde ıcecek
war et yemegıde yapmalıyım dımı
ne yapmalıyım sızce

ezo gelın corbası
kabak yemegı sarma
ne yapmalıyım sızce

canım tavuk pirzola al üzerine biraz kekik pulbiber karabiber bi kaşık salça bi kaşık yoğurt tuz ekle. sonra 4 - 5 patatesi uzunlamasına 4e böl ve hepsini karıştır he bide sarımsak koy 3 4 diş. sonra at fırım tepsisine yağ koymana gerek yok 200 derecede 40 dk pişirr.
mangal tadında oluyor

carsmbada hep berabr pıknıge gıdıcz et yemegı yapmassamda menum haff kalack kararsızım dogrusu:18::18:

misafirim gelcek ikramlık bişiler

akşama mı öğleden sonraya mı bilemedim ama acaip kolay ve lezzetli bir kurabiye tarifim var:

1 paket krem şanti
1 paket vanilya
1 su bardağı sıvıyağ
3 bardak un - yumuşak bir hamur elde edene kadar un ekleyeceğiz.

hepsi bu. bunlara şekil ver ve 180 derecede çok kısa süre pişir. harika oluyor

ezo gelın corbası
kabak yemegı sarma
ne yapmalıyım sızce

misafirin varsa et yemeksiz olmaz bence tatlım

Hasret bence de ya tavuk ya et yap. Misafir geliyorsa olmazsa olmaz gibi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…