sağol canım.Günaydın canım. Ne güzel o kadar yemişsin yine vermişsin. Ben olsam hemen alıvermiştim.
Günaydın PisimmYa valla hatırlamıyorum işte onlar kendi aralarında konuştu. Ramazan bayramından sonra istemeye geleceklermiş.
Öyle dediler. Nişan detaylarını konuştular. Sizde nasıl falan diye. Biz sevdicekle de onlarlarda pek konuşmadık.
Annemler konuştu genelde. Babası çok şakacı neşeli bi insan. Öyle sürekli güldük falan. Genel anlamda güzeldi canım.
Sorun çıkmadı.Ama annem söyledi kaynanan biraz herşeyden şikayetçi diye.Bize yansıtmaması gerekirken,
Ay nasıl yapıcaz nasıl alıcaz neyle alıcaz falan modundaydı çünkü.
GÜnaydın canım. Ben yorgunum şahsen.Sen nasılsın?
Günaydın Minder'imm
Günaydın canım. Yoktun bi kaç gündür ?
Bende arkadaşlara katılıyorum ama hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Sana birinin ne yemen gerektiğini söylemesinde gerek yok bence. Sen zaten çok iyi biliyosun ne yiyip ne yemeyeceğini. Yanlış bişey yediğinde bizde uzaktan tepki gösteriyoruz burda. Orda ki online kişi de öyle yapacak muhtemelen. Kııız dostluk öldümü biz sana bedava yaparız bu işi.Öyle paralar dökmene gerek yok bebeğim. Biz varız burda.
ah ah istanbulu çok özledim gelmek çok istiyorum aslında gezi amaçlı ama bir vakit ayıramadım :) ben marmara mezunuyum benim şehrim istanbul.kurtul oradan canım gel istanbula ben sana hergün bi activite bulurum yanında arkadaşta olabilirim haniii
sağol canım.
ay beni istemeye geldiklerinde kayınvalidem ne dedi biliyor musun?
biz aslında öğretmen bir kız istiyorduk ama işte böle oldubiraz patavatsızdır da kendisi
ah ah istanbulu çok özledim gelmek çok istiyorum aslında gezi amaçlı ama bir vakit ayıramadım :) ben marmara mezunuyum benim şehrim istanbul.
o kadar çok severim ki. martılara denize selam söyle benden. o kara kuru simide , kalabalık sokaklarına hepsine selam
bak o zaman senin zayıflama yolun burdan geçerrr bitanemmm üsküdarda çay içip doyarsın gülhanede yürüyüşünü yaparsın sonra büyükçekmecede nargileye gelirsin bizimleee heheee
sağol canım.
biz aslında öğretmen bir kız istiyorduk ama işte böle oldubiraz patavatsızdır da kendisi
ah ah istanbulu çok özledim gelmek çok istiyorum aslında gezi amaçlı ama bir vakit ayıramadım :) ben marmara mezunuyum benim şehrim istanbul.
o kadar çok severim ki. martılara denize selam söyle benden. o kara kuru simide , kalabalık sokaklarına hepsine selam
bak o zaman senin zayıflama yolun burdan geçerrr bitanemmm üsküdarda çay içip doyarsın gülhanede yürüyüşünü yaparsın sonra büyükçekmecede nargileye gelirsin bizimleee heheee
hahahahyy benm kaynwaldem de ben ogluma araba aldım bna soz wermıstı 2 yıl ewlenmıcm dıe
2 ay gectı ewlenecem dıe tutturdu felan dedı bızımkılere
sankı bu ewlılıkler ısmarlama ya
sağol canım.
GELİYOM TUTMAYIN BENİbak o zaman senin zayıflama yolun burdan geçerrr bitanemmm üsküdarda çay içip doyarsın gülhanede yürüyüşünü yaparsın sonra büyükçekmecede nargileye gelirsin bizimleee heheee
sağol canım o zaman birde bunu deneyeyim . patates ve pirinç zaten yemiyorum.şim
di aynı ben gibiymişssin hemen beyaz ekmek son makarna haşlanmışı dahi son pirinç son patates son suyu üç litreye çıkar birbuçukluk şaşallardan edin günde iki tane şiarın olsun
inanki kızartmada yesen etkilemiyo ama yine fazla yeme :)
komedi bu kaynanalar ya. birde biz aslında ev hanımı çalışmayan bayan bakıyoduk oğlana yada öğretmen olsun evi ile ilgilenecek zamanı olsun falan demiş ben bunları duymadım mutfakta kahve yapıyordum sonradan öğrendim ay şok olmuştumhahahahyy benm kaynwaldem de ben ogluma araba aldım bna soz wermıstı 2 yıl ewlenmıcm dıe
2 ay gectı ewlenecem dıe tutturdu felan dedı bızımkılere
sankı bu ewlılıkler ısmarlama ya
sağoun kızlar yazdıklarınızı okurken inanın gözlerim doldu iyiki varsınız.
ama benim psikoloji bitik durumda
inanın liposaction yaptırmayı bile düşündüm.
kazzyy dediğin testi yaptım karbonhidrat ı kesmem gerektiği çıktı.
o kadar umutsuz durumdayım ki anlatamam. buraya aylardır bir sürü kızçe geldi. insanlar 6 ayda zayıfladı gitti ben hala buradayım. hala aynı noktada
ben diet işini beceremiyorum. elime liste alıp onu uygulayamıyorum. 1 ay düzenli yapsam 3-4 kilo veriyorum sonra 10 gün bırakıp hepsini geri alıyorum
umutsuz vakayım
Günaydın canım. Ne güzel o kadar yemişsin yine vermişsin. Ben olsam hemen alıvermiştim.
Günaydın PisimmYa valla hatırlamıyorum işte onlar kendi aralarında konuştu. Ramazan bayramından sonra istemeye geleceklermiş.
Öyle dediler. Nişan detaylarını konuştular. Sizde nasıl falan diye. Biz sevdicekle de onlarlarda pek konuşmadık.
Annemler konuştu genelde. Babası çok şakacı neşeli bi insan. Öyle sürekli güldük falan. Genel anlamda güzeldi canım.
Sorun çıkmadı.Ama annem söyledi kaynanan biraz herşeyden şikayetçi diye.Bize yansıtmaması gerekirken,
Ay nasıl yapıcaz nasıl alıcaz neyle alıcaz falan modundaydı çünkü.
GÜnaydın canım. Ben yorgunum şahsen.Sen nasılsın?
Günaydın Minder'imm
Günaydın canım. Yoktun bi kaç gündür ?
Bende arkadaşlara katılıyorum ama hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Sana birinin ne yemen gerektiğini söylemesinde gerek yok bence. Sen zaten çok iyi biliyosun ne yiyip ne yemeyeceğini. Yanlış bişey yediğinde bizde uzaktan tepki gösteriyoruz burda. Orda ki online kişi de öyle yapacak muhtemelen. Kııız dostluk öldümü biz sana bedava yaparız bu işi.Öyle paralar dökmene gerek yok bebeğim. Biz varız burda.
sağol canım.
hoşgeldin canım ben seni hatırlıyom niye hatırlamayalımkızlaaaar,
eminim herkes unuttu benihaklısınız,gelemiyorum hiç...misafirim bitmedi ki bu ara ,görümcem kaldı,o varken başka yuatılı misafir geldi,kızım iyice hareketlendi 5 dakka oturmuyor,duru durağı yok..gelip menü paylaşamadım en son geçen hafta yazdım sanırım.bildirim bile yapamadım vcuma bırak tarıtılmadm bile..perşembe 60.9 pazar sabahı 60.1 dim arada fark çok..ama şişkinlikj bırakmıyorum peşimi ondandır sanırım.bir de kaçamakları abarttım ki sormayın.inşllh düzenli gelebilirsem artık hedefe varmak istiyorum .ama görüyorum ki aranıza gelmezsem bir arpa boyu yol alamıcam.
KARAKEDİCİM,boşuna para verme canım.aylardır burda yaptığımız şeyi yapıp para alıyoırtmuş bahsettğin kişiler.ne dilek ne sen ne ben ne de diğerleri hiçbirimiz birbirimize ne yemeliyiz ne yememeliyiz söylerken parayı pulu düşünmedik.hatta böyle bir meslek olduğu aklımıza bile gelmemiştir.sen burda kalmaya devam et baksana motivasyonu ne kadar yüksek buranın..ben elimden geleni yaparım dicem yalan olcak bir çok sebepten düzenli olarak olamıyorum yanınızda ama burdaki arkadaaşlar hep bizmle ..inşllh istediğin sonuca ulaşacaksın canımm
bende de karbonhidratı kesmem gerektiği çıktı
kızlar, pisicik yazınca daha iyi hissettim, iyi ki varsınız, iyi ki aranızdayım.
kilo vermek zor ama sizinle kolaylaşıyor
geçen hafta moralimin çöküş noktasında aklımın başına gelmesine vesile olduğunuz için sağolun
hepiciğinizi seviyorum
sorma işte kabuğuma çekilmiştim birkaç densiz yüzünden.
bu arada hayırlı olsun Esincim, iyi geçmesine çok sevindim
sonuna kadar hayırlısıyla iyi olsun, sevenler kavuşsun
kayınvaliden de yani
bu arada, öğretmen olmayıp ne oldun sen bakıyım
bende de karbonhidratı kesmem gerektiği çıktı
kızlar, pisicik yazınca daha iyi hissettim, iyi ki varsınız, iyi ki aranızdayım.
kilo vermek zor ama sizinle kolaylaşıyor
geçen hafta moralimin çöküş noktasında aklımın başına gelmesine vesile olduğunuz için sağolun
hepiciğinizi seviyorum
sorma işte kabuğuma çekilmiştim birkaç densiz yüzünden.
bu arada hayırlı olsun Esincim, iyi geçmesine çok sevindim
sonuna kadar hayırlısıyla iyi olsun, sevenler kavuşsun
kayınvaliden de yani
bu arada, öğretmen olmayıp ne oldun sen bakıyım
kk beni atmış haberim yok
hoşgeldin canım ben seni hatırlıyom niye hatırlamayalım
evet kk nın yaptığı işin paralı hali hiç ucuz da değil hani
o mazanlar avukattım şimdi devlet memuruyum işimin ayrıntısına girmiyom yanlış anlamayın buraya girmek yasak normalde yakalanırım diye
canım seni kim üzdü ben anlamadım burada topikte mi biri birşey dedi :26:
Saol Canım. Hayırlısıyla bi tamamına erdirseydik üstümden büyük bi yük kalkıcak.
Hayırdır canım burda mı bişey oldu ? Kabuğuma çekildim falan demişsin de.
kızlar kızlar yardımm yardımmm özel ikramlık tarifleriniz varsa benimle paylaşırmısınız
ne tür tarifler istiyorsun?
bnmde yarın aksam mısafırım gelıck
ezo gelın corbası
kabak yemegı sarma
salata karpuz bıde ıcecek
war et yemegıde yapmalıyım dımı
ne yapmalıyım sızce
canım tavuk pirzola al üzerine biraz kekik pulbiber karabiber bi kaşık salça bi kaşık yoğurt tuz ekle. sonra 4 - 5 patatesi uzunlamasına 4e böl ve hepsini karıştır he bide sarımsak koy 3 4 diş. sonra at fırım tepsisine yağ koymana gerek yok 200 derecede 40 dk pişirr.
mangal tadında oluyor
carsmbada hep berabr pıknıge gıdıcz et yemegı yapmassamda menum haff kalack kararsızım dogrusu:18::18:
misafirim gelcek ikramlık bişiler
bnmde yarın aksam mısafırım gelıck
ezo gelın corbası
kabak yemegı sarma
salata karpuz bıde ıcecek
war et yemegıde yapmalıyım dımı
ne yapmalıyım sızce
misafirin varsa et yemeksiz olmaz bence tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?