70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir konu da size akıl danışacağım.
ben çok uzun bir süredir kilo vermeye çalışıyorum ama bu işi bir türlü beceremedim.
kasımda 76 ile başlamıştım ve kasımdan beri 70 e kadar 2 kez inip yine çıkmayı başardım. dietleri sürdüremiyorum bir noktada pes ediyorum. spor deseniz 2 hafta yapıp pes ediyorum kısacası çok iradesizim
saçma sapan ilaç diet krem ot çay aklınıza ne gelirse yıllardır denedim ama hep aynı yerdeyim netten şimdi araştırdığım bir şey var.
kilo bekçiliği internet üzerinden kullanılan online bir sistem. zayıflama da son umut demişler :)
sana bir kilo bekçisi atanıyor ve gün boyu onunla yazışıyorsun. sana uygun yemek düzeni spor kilo verme ile ilgili her konuda yardımcı oluyor. hem psikolojik bir destek hemde uzman bir dietisyen spor hocası gibi düşünün. sana özel senin hayatına göre program yapıyor. 1 haftadır araştırıyorum katılanlar hep çok memnun herkes kilo vermiş ama çok pahalı :18::18: ben o kadar uzun süredir zayıflamak için sürünüyorum ki artık kilo vermem lazım . bunu düşünmeye başladım ama çok pahalı kararsızım :26:
bunda ilaç vb yok sadece sana özel bir yaşam koçu gibi düşünün. bunu denesem mi diyorum ne dersiniz.

karapisicimde burdaymış hepinize tünaydın arkidişler :) oyyy oy bu saatden sonra kahvaltıda ne yenir ki? hafta başı ve yarış var ii mi?bir salata biraz peynir birdilim esmer ekmek yeter mi canım istemiyo hiç bişi

silverrpower yeni bi arkadaş mı yoksa ben mi yeni gördüm :) yeniyse hoşgeldin diycekdim :)

canm ama cok pahallı dıyorsun gerek warmı pahallı selere
bızım neyımz eksık o koclardan
bızde soyluyorz sole yapalm bole yapalım dıye mesela

hayır meleğim aynı şeyi bizde yapıyoruz burda birbirimize destek oluyoruz bir kg alıp bi veriyoruz ama sonunda başarıcaz belki doğru bişeydir araştır ama o kadar pahalıysa diyetisyene gitsen daha i diil mi?bi yerdede spora başlasan ya kandırıyolarsa yazık diil mi sana...bırak paranı alsınlarda son umudum diyosunya ya onuda alırlarsa olmaz olmaz yapma bence...
bide insan iradesi işte bazen dayanıklı bazen zayıfız canına tak dediğinde pc başından kalkıp yine kaçamnak yapcan spor istemediğinde pc kapatcan sporu atlatcan sonrada koç ayaptım hoca diycen yalan mı?annem ne fark ediyo ki!?yani yinede sen bilrsin............

canm ama cok pahallı dıyorsun gerek warmı pahallı selere
bızım neyımz eksık o koclardan
bızde soyluyorz sole yapalm bole yapalım dıye mesela

sağolun canım evet söylüyorsunuz ama bende işe yaramıyor. ben aylardır buradayım ve hala aynı rakamlarda dolaşıyorum
çok bunaldım bu kilo işinden artık zayıflamak ve kilo defterini sonsuza kadar kapatmak istiyorum
herkesin kilo hikayesi farklıdır. ben sonrada alan bir insan değilim. çocukluğumdan beri hep şişmandım.
ilk okul ortaokulda çok kiloluydum. hatta arkamdan şişko şişko diye bağırırdı çocuklar eve gider ağlardım. ortaokulda bir gün beden dersinde başka sınıftan biri sen erkek misin kız mısın diye sormuştu hiç unutmuyorum kaç yıl oldu hala üzülüyorum bunlara bunlar çok yaraladı beni
mesela ben kilo ile ilgili ilkokulda 32 olduğumu sonra 60 rakamını hatırlarım aradaki rakamları ne zaman geçtim hiç hatırlamıyorum :26:
lise de hep sınıfın en şişko ve çirkini oldum. bu psikoloji beni hayattan soğuttu. hiç bir zaman doğru düzgün arkadaşım olmadı . hep yalnız şişko çirkin kızdım. buda beni iradesiz ve kendine güveni olmayan bir yaratığı çevirdi. kaç yaşındayım ama hala bu duygular içimde ...

hangi yimeklere duyarlı olduğunu bilmeyen var mı?yada bilen karapisimede söledim az evvel york testi diil o pahalı geldi bende xls medikal vardıya şu diyet hapı onun sitesindeki testi yaptım açın sizde yapın tabi onların amacı başka ilacı satmak için ama ben sonuca varıca napıym ilacı duyarlı olduğumu yemem çözdüm gitti

sağolun kızlar fikirleriniz benim için çok önemli biraz uzun uzun yazacağım kusura bakmayın ne olur kendimi tam olarak anlatmak istiyorum...
diyetisyenlere defalarca gittim canım. haftada bir diet listesi verip yolluyorlar olmadı. akapunktur yaptırdım bende işe yarayan tek yöntem ama kaç sene önce o kadar para dökmüştüm ona da 8 ayda 6 kilo verebilmiştim ama bırakır bırakmaz 1 ayda 8-10 liko olarak geri aldım.
güzellik merkezlerine dünyanın parasını bayıldım. lpg sauna şu terapi bu terapi pasif jimlastik hepsini denedim ve onlara verdiğim paralarla kaldım. hepsi geçici yöntemler
ilaç deseniz hem tıbbı hem biitkisel kaç defa denedim doktor kontrolünde de denedim. ama olmadı hepsi geri tepti.
8 aydır da sizinleyim ve bakın hala 73 kiloyum
hayatım bu kilo üstünde dönüyor. evliliğimde sorunlar yaşıyorum sırf bu sebepten. kendime güvenim kalmadı
bu topiğin bana kattığı şey çok. mesela artık kahvaltı yapmayı öğrendim poça vb yapılan kahvaltı ve öğle yemeklerini bıraktım. günde 2 litre suyumu devamlı içmeye başladım. ama yetmiyor hala ilk psikolojik çöküntüde kilo alıyorum.
benim kilo almam tam olarak yemekle alakalı değil. yemesem de mutsuzsam mutlaka kilo alıyorum sanırım hormonlarla ilgili birşey ...

Nasıl anlatsam bilemedim ama ben kilo konusuna saplantı derecesinde takıntılıyım. ve hayatımın merkezine bunu aldım veremediğim sürece de kendimi mutlu hissedemeyeceğim yaşım 31 ama hala mutsuzum. kimse benim kadar bu konuya takıntılı değildir

canımmmmmmm

senin bekçin içinde aaa bak bak sana sesleniyor

---bana bakkk bana önce kendine olan saygını geri kazanmak için yemiceksin o yağlı şeyleri sonra sen yürürken etrafındakilerin bakışlarından rahatsız olacak o eşin senin oranı buranı çekiştirip krize gircek 40 senedir yiyyosunda ne oluyor. sana inanıyorum hiç kimse moralini bozup seni strese sokup yemeklere saldırtamıcakk çünkü sen gördüğün en iradeliii hatunsunnnn. burdaki herkes seni çoooookkk seviyorrrrr veee sana inanıyorrrrrr:122:

bak sen şı içsese benim kuzuma neler söylüyorrr. içindeki bekçiyi keşfet...

bunu beraber aşıcaz tmm mı?!bizler yani kendi adıma konuşayım senin en iyi arkadaşın olmayada irade destekcin olmayada talibiz şimdi kocaman koyukahve birçift göze neredeyse burnunun dibindeymiş gibi baktığını düşün...

1 SEN ÇİRKİN DİİLSİN !
2 İRADESİZ HİÇ DİİLSİN!
3ARKADAŞIM YOK NASIL DERSİN BİZ ÖLDÜK MÜ BE!?
4 BURDAN BAŞARMADAN AYRILMAK YOK!GİDERSEN SENİ BULUR HALATLA DOLAR DOLAR DOLAR SANA HALATDAN KORSE YAPARIM TMM MI?!
OLUCAZ YADA ÖLÜCEZ yani ölmicezde :) ALLAH KORUSUN AMA OLUCAZ BİİZNİLLAH YAA!!!BIRAK BUGÜN OLMASIN AMA YARIN OLCAZ!!!!

yazılarını okuyunca kotu oldum bırden eskı hasretı gordum...
anlayablıorum yasadklarını
bende senn gıbıydm we dusunkı ben 87 kılo ıdım
cok sey denemıssın gıtmıs bısuna paralarn ama nese tecrube oldu dıyelm senn ıcın
canm hıc duzenlı mesela 1 ay kadr bır sure dıyetne dewm edebldın mı
bıseyı yemeden once 1 dk dusun
yersem nasıl uzulecegını dusun mesela
off ıns zayflarsn yaaaaa

ben cuma gunu memlekete gıdıyorum kızlar 1 hafta feln kalcm
dondukten sonrada ramazan zaten
sanırım ben ramazana kadr aynı kıloda kalacagım

özliycem seni Hasret'im

40 mekik
harika
ben sezeryan olduğumdan mı nedir, mekik çekemiyorum şu sıra
en fazla 10 tane:26:

aman aman
ne oldu hayırdır
hafta sonu yoruldun mu yoksa
sana önerim sıkı bir kahve

pisicik walla ben de aynı fikirdeyim arkadaşlarla
bence de o kadar para vermeye gerek yok
şimdi şöyle düşün
koç sana önerilerde bulunacak ama sen yine kaçamak yapmak istesen yapacaksın
yani gelip senin elini bağlayacak değil ya
kendi kendinin koçu ol gülüm benim
sıkma canını
burada çok güzel fikir veren arkadaşlar var, onları koç tayin et kendine mesela

of off
bu kilo ne sıkıcı bişey biliyorum
bend e ilk başlarda şu zayıflama bantlarını düşünmüştü mesela
meğer onlar hormon dengelerini oynatıyormuş
aman dedim az olsun öz olsun napalım:26:

seviyoruz senniiiii bozma moralini pisiiiimmm

napaan cicikııs :) karapisime sen ne diyosun

selam canımcım
işte yukarda yazdım ben de aynı fikirdeyim seninle

hıllaaaalllllll sen hep ozletıosn kı kendını

Hasretim, geçen nhafta yoğundum. bir de o kadar moralim bozuktu ki, aslında hep okudum sizleri ama yazmaya dermanım olmadı sanırım:2:

hani bahsettim ya, sanki dünya üstüme geldi geçen hafta. 3-5 kişi ard arda böyle garip yorumlar yapınca nasıl oldum anlatamam
gün gelip kiloya böyle kafa takacağım hiç aklıma gelmezdi
ben aslında genel olarak kafaya fazla bişey takmam Hasretim, nasıl böyle oldu ben de anlayamadım ama sanırım bam telime dokundu bazıları

neyse, bozmamalıyız aslında moralimizi
en iyisi, moral bozup kabuğumuza çekileceğimize
kiloyu verip herkesin gözüne sokmak...

sağoun kızlar yazdıklarınızı okurken inanın gözlerim doldu iyiki varsınız.
ama benim psikoloji bitik durumda
inanın liposaction yaptırmayı bile düşündüm.
kazzyy dediğin testi yaptım karbonhidrat ı kesmem gerektiği çıktı.
o kadar umutsuz durumdayım ki anlatamam. buraya aylardır bir sürü kızçe geldi. insanlar 6 ayda zayıfladı gitti ben hala buradayım. hala aynı noktada
ben diet işini beceremiyorum. elime liste alıp onu uygulayamıyorum. 1 ay düzenli yapsam 3-4 kilo veriyorum sonra 10 gün bırakıp hepsini geri alıyorum
umutsuz vakayım

veeeee blackcat'mbişey daha var kilon yüzünden yaşamıyorsun evliliğindeki sorunları sen biraz kendini çekk geri değerli olduğunu unutmuşş o eşin senin. sen yoksan hayatında neler olmaz bi görsün veee en başta ona üzüldüğünü sakın belli etme canım edersen yanarsın işte hayatındaki en önemli şey olduğunu sanki o yokken nefes alamıcaksın gibi gelir ona mümkün olduğunca sosyal yaşamına önem ver yeni arkadaşlıklar yeni dostlar edin kendini mutlu et bitanem eşininde nasıl değiştiğini gör eminin o seni tanıdığında senin onsuzda sürdürdüğün bi hayat vardı o dankkk dunkkk geldi ve hayatının merkezine oturduu sende ona o kadar değer verdin ki kendisinde seni üzme hakkını görüyor gönlü muhabbetle seviyorsa senin kilolarına bu kadar takmazz. hadiiii bitanem zayıfla cicişlerini giyyy ve o senle dışarı çıkmak istediğinde sen programın olmasa bile çık ve birazda geç dön eve. bırakk çıldırsınn o uğraşsın seni mutlu etmeye.

tespitlerin çok doğru canım. ama ne yazık ki bu erzurum ölü bir şehir... yürüyüş bile yapamıyorum düşün. çünkü yürüyecek yer yok ve akşamları hava buz gibi geçen hafta iki kez eşimi sürükleyerek yürüyüşe çıkardım ama o kadar üşüdük ki dönmek zorunda kaldık. ben üşüsemde yürüyeceğim de ,tek yürüye bileceğim yer ne yazık ki yok. biraz kasaba vari bir şehir. arkadaşım ne yazık ki burada hiç yok. hepsi farklı şehirlerde... hobi edinmek için uğraşıyorum ama bulamıyorum yok çünkü
dün üniversitenin içine gittik. baktım tenis kortları çok sevindim. ankarada yapmayı denemiştim va çok eğlenceli ve zor bir spor. hocası ile konuştuk. ama tek dersi çok pahalı grup olarak ise erkekler olursa izin vermiyo eşim. bayan da nereden bulacağım hiç arkadaşım yok ki of neye elimi atsam boş çıkıyor sinir oluyorum bu duruma ...

aynn canm gerckten takma bswer
bız ınsallh en kısa surede zayflarzda pskoljmzde duzelır

bak ne guzl werebılıorum kılo dıosun
ıns hepten gıder cnmyaaa

Günaydın canım. Ne güzel o kadar yemişsin yine vermişsin. Ben olsam hemen alıvermiştim.

günaydın kızlaaaaaaaaaar
esincim nasıldı nasıl ayrıntıları anlat

bence de gitmesin ya yalnız kalıyoruz

üzülme hafta içi halledersin

Günaydın Pisimm Ya valla hatırlamıyorum işte onlar kendi aralarında konuştu. Ramazan bayramından sonra istemeye geleceklermiş.

Öyle dediler. Nişan detaylarını konuştular. Sizde nasıl falan diye. Biz sevdicekle de onlarlarda pek konuşmadık.

Annemler konuştu genelde. Babası çok şakacı neşeli bi insan. Öyle sürekli güldük falan. Genel anlamda güzeldi canım.

Sorun çıkmadı.Ama annem söyledi kaynanan biraz herşeyden şikayetçi diye.Bize yansıtmaması gerekirken,

Ay nasıl yapıcaz nasıl alıcaz neyle alıcaz falan modundaydı çünkü.

gunydn cıtırlar
nasılsınzzz
kacamksız bır hafta olur ınsallhhh

GÜnaydın canım. Ben yorgunum şahsen.Sen nasılsın?

günaydın çıtır çerezlerimm

Günaydın Minder'imm

cümleten günaydııınnn

Günaydın canım. Yoktun bi kaç gündür ?

Bende arkadaşlara katılıyorum ama hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Sana birinin ne yemen gerektiğini söylemesinde gerek yok bence. Sen zaten çok iyi biliyosun ne yiyip ne yemeyeceğini. Yanlış bişey yediğinde bizde uzaktan tepki gösteriyoruz burda. Orda ki online kişi de öyle yapacak muhtemelen. Kııız dostluk öldümü biz sana bedava yaparız bu işi.Öyle paralar dökmene gerek yok bebeğim. Biz varız burda.

kurtul oradan canım gel istanbula ben sana hergün bi activite bulurum yanında arkadaşta olabilirim haniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…