70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pisim arkadaşların yorumlarını da okudum onlara katılıyorum canım..istersen yine dene derim içinde kalmasın ama o kadar çok tedavi türü denemişssin hala bir sonuca ulaşamamışsın..canım koç sürekli seni takip etse de yanında olamıycak ona 1 kase corba salata yedim desen bile canının istediğini yiyebileceksin..bence olay sende ve iradende bitiyor..inan bana bir kaç hafta kendini sıksan ve yediklerine dikkat etsen verdiğin kilodan mutlu olup daha çok vermeye çalışacaksın..biz her zaman yanındayız ve sana destek olacağız

selam kızlar bende 79 luk bırı olaraka ranıza katıldım aslında daha oncede cok gıdıp geldım bu kıloya cok sık alıp cok sık verıyorum kıloyu hıc saglıklı degıl bılıyorum en son ocakta bı dıyetısyene gıttım ve 76.5 den 69 a dustum sonra bozuldu dıyet sımdı 79 a kadr cıktım şimdi tüm kuralları lıstelerı napmam gerektiğini 90 kez dıyetısyene gıtmıs bırı olarak bılıyorum ama baslayamıyorum motıve olmam gerek burayı gorunce belkı sızden ılham alırım dedım

doktor 3 ay verdı 3 ayda ıstenılen rakama olusırsın dedı bılıyorum baslayınca ulasırım kı ulasıyorumda cok sukur bıraz sıksam sporuda cok severım 2 saat durmadan yapabılecek kadar yanımda pasta borek yeseler dıyet krakerımı yer gecerım basladı mı oyleyım yanı ama su an hem zayıflamak ıstıyorum hem de motıve olamıyorum sanırım sureklı basa donmemden kaynaklanıyor kodlandı beynım zayıflasamda yıne eskıye doneceksın hep aynı gıbı

özlemcim ikramlık tarif istemişsin..banu atabayın görsel anlatımlı tarifleri var onlara bakabilirsinmısırlı kanepe tarifi buldum
[video=youtube;V7gzWcnIgzc]http://www.youtube.com/watch?v=V7gzWcnIgzc[/video]

CANIM BENİM KIYAMAM ben o gün liste ile boğuşacam diye sana cevap yazmamışım hiç özür
boşver milleti sen ya . insanlar çekemiyor. biz tabii bu kadar emek verdiğimiz için farkedilsin istiyoruz ama çevre bazen farketse de söylemiyor.
sen 12 kilo vermişsin nasıl farkedilmezimkansız....
birde yüz de önemli ben mesela kilo verince ilk yüzüm zayıflar milletde yüzüme bakıp aaa 4-5 kilo vermişin diyo. oysa 1 kilo bile versem hemen yüzüm çöker benim . ama sonra toplar. aslında kilo almadığım halde bu seferde a kilo almışsın deyip sinir ederler beni
benim annem buraya geldiğinde beni en son gördüğüne göre 6 kilo vermiştim kadın farketmedi ya
ama mesela ayda bir kuaföre gidiyorum o hemen fark etti. .. hanım incelmişsiniz dedi çok mutlu oldum.
keşke her kiloda birileri bizi tebrik etse aslında ne güzel motive oluruz

doğru söylüyorsun walla pisicim
o kadar uğraştan sonra farkedilmesini istiyoruz hakkaten
aa bak sen yüz deyince aklıma geldi
hani bahsettiğim arkadaş, kilolusun kilolu diyen var ya
bir de dedi ki kilo versen de yüzünden vermediğin için farkedilmez dedi,
sen söyleyince hatırladım bak :)

pisiiiiim
iyi ki varsınız yaaa
beni kilolarımla ilgili anlayan birileri olması ne güzellll

ben sımdılerde cıkıcam kısceler
kpss kayıt ııcn gıdıorum
aksam gırerım yne
optm hepıcıgınızı

Saol canım. Cidden kocaman bi şükür yani. O kadar korkuyodum ki kafamda senaryolar yazdım.

Tartışma çıkcak olay çıkcak kalkcak gitcekler yada babam kovacak falan diye. tövbe tövbe yaa.

kız ne hayaller kurmuşsun sen öyle kafanda
neyse iyi ki gerçek olmamışlar
rahatlamışsındır sen şimdi atlattın

kız barlarda ne işin var otur oturduğun yerde
yani kapanmak son noktadır belki de canım her şeyi oturtmak gerekiyor
ben kimsenin dini yaşantısına karışmam zorla bir şeylerin yaptırılmasına da her zaman karşıyımdır..
kendi kararını kendin ver sorumluluk gerektiren bir durum o yüzden senden başkası bu kararı veremez tatlım hayırlısı olsun diyelim

canım ya yazdıklarını okudum çok üzüldüm ama cidden ben de kızlar gibi bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum..
sen zaten ne yapman gerektiğini bilen birisin.. o da sana yapman gerekenleri söylücek farklı biey yapmıcak ki.. sen uyarsın ya da uymazsın bu sana kalıyor yine..
burda yaptığımızın paralı hali yani
bence senin hayatında farklı bi şeye ihtiyacın var.. açık konuşayım ben senin çocuk yapman gerektiğini düşünüyorum.. ondan sonra nasıl olsa zayıflamak zorunda kalcaksın
düşünsene tatlı bi bebişin olsa bi uğraşın olur evde de emzir filan derken bakarsın 60 kilo oluvermişin
evlilliğine de faydası olur belki.. yani bilmiyorum ben ne zamandır senin böyle bi şeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum..
saçma bi konuya mı dalış yaptım

walla kızlar şöyle söyleyim öyle emzirirken kilo veriliyor lafına çok da inanmayın derim ben
bakınız ben, emziriyorum ama dikkat etmezsem kilo vermiyorum
ama verenler varmış, sanırım kişiden kişiye değişiyor

bu arada çocuk işi, sabır isteyen birşey
yani ansıl anlatsam
pisicik hani evliliğimde sorunalr var demiştin ya
bence sorunlar çözülmeden çocuk düşünülmemeli
çocuk güzelliği kadar yepyeni bir hayat sunuyor insanlara
eğer sıkıntılarınız varsa, sıkıntının kökleşmesi bile demek olabiliyor
ama sıkıntı olmasa ona bişey diyemem.

off konuya dalış yaptım kusura bakmayın kızlar ama fikrim bu
çocuk insan hayatının en önemli kararı bence

bebek kesinlikle evliliği düzeltmez. aksine bir bebeğin doğma süreci kadın için en zor zamanlardır. destek ister nazlanmak ister ister de ister sonra emzirme dönemi kendini çirkin hissedersin sana böyle olmadığını kanıtlıcak bi eşe ihtiyaç duyarsın o yüzden bebek evliliğin en sağlam zamanında yapılmalı

bnmde yarın aksam mısafırım gelıck
ezo gelın corbası
kabak yemegı sarma
salata karpuz bıde ıcecek
war et yemegıde yapmalıyım dımı
ne yapmalıyım sızce

:44: Aklıma bişey gelmedi ya. Eğer ağır gelmez diyorsan dana rosto falan fırında yapabilirsin. Kalın kalın dilimli etler bayılırım

İnternetten baktın mı hiç?

Görmüştüm bunları canım ama benim çevremdede var bu tiplerden eskiden takıyordum.

Burda paylaşınca artık umursamamaya başladım. Öyle insanlarda kıskançlık fena halde mevcut.

Sormaa canım ya sevdiceğe de anlattım birde. Çocuk neye uğradığını şaşırdı ne ara düşündün bunları diye.

O hep olumluydu. Bişey olmayacak falan diye sakinleştirdi beni. Neyse çok şükür atlattık

canm cok ıstıorum aslında
ama dedıgın gbı sorumlulukları war yapablırmıyım bılmıorum
korkumda bundan zaten

yeşilçayyyyyy zamanııııı :120::120::120::120::120:

ben 2 gundr ıcmıorum mıdem kabl etmıo
kızlar dun burada bı arkds demıstı ya 1 ayda ne kadr alıswers yapıosunz dıe
bende dunden ıtıbaren fıslerımı saklamaya basladm
hadı sızde yapın bır ay ıcınde ew masrafımz ne kadr ogrenelm

ben de saklıycam
ne zaman ihtiyaç olsa gider alışveriş yapardım
bundan sonra ben de 15 günde felan yapacağım
bakalım ne kadar harcıyoruz, merak ettim

Hasret

insan çok isteyince herşeyi yapar be gülüm

evet ole aslında
ama mesela sewdıcgn arkdsları eslerı feln bulusp bıyerlere gıdıorz
gıttıgmz yerlerde genelde calgılı yerler
nasıl sewdıcege gıtmeyelm dıcm
gıtmek ısteyeck bılıorum bu wermıs oldugum en kucuk ornek :18::18:

o kadar büyük bi sorun yoktur herhalde aralarında :26:
yani black her zaman aynı şeyleri yaptığını filan söylüyor.
erzurumda yapacak bir şeyi de yok sürekli iş-ev arasında gidip geliyor.
eşi belli ki seviyor onu, sorunlar halledilebilir eğer karşısındaki ömrünü geçirmek istediği adamsa tartışmaları uzatmaya gerek yok bence..
ama değilse bilemem tabii.
çocuk onun için değişiklik olur o sıkıcı şehri güzel hale getirir belki diye düşünüyorum..

merhaba kızlar,1 ayı geçti buraya gelmeyeli
babam ciddi bi rahatsızlık geçirdi,o daha hastanedeyken annem rahatsızlandı
1 aydır hastalıkla uğraşıyoruz,o yüzden gelemedim
bu arada biliyosunuz ben eşimden ayrıydım
bu kadar sağlık problemimin arasında van'a dönüş yaptım
8 aydan sonra eşimle ve kızımla yeniden bir aile olduk allah'a bin şükür
annemleri pek sağlıklı bırakmadan geldiğim için üzgünüm ama eşime kavuştuğum için çok mutluyum
rabbim sabrımızın mükafatını verdi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…