CANIM BENİM KIYAMAM ben o gün liste ile boğuşacam diye sana cevap yazmamışım hiç özür
Hasretim
walla dün o kadar moralim bozuldu ki benim de
işyerinde bir arkadaşım, bana şaka yaptı sözde
kilolusun kiloluu dedi
yani sözde şaka yapıyordu, seni kızdırmak istedim dedi ama nafile
sonra iş çıkışı halamın kızına gittim
orda başka arkadaşlarda vardı, sonra onlar gittiler
arkadaşın biri baya zayıflamış MaşaAllah
onu konuuyorduk, iyi zayıflamış darısı başıma dedim
halamın kızı sıkma canını sen çocuk emziriyorsun sen de zayıflarsın dedi
ben de zaten 12 kiloya yakın zayıfladım dedim
aa öyle mi seni sık gördüğüm için farkedemedim, sen tabi daha iyi farkediyorsun kıyafetlerinden dedi.
ben de kilo veriyorum ama farkedilmiyor gibi hissettim
çok üzüldüm yaa
:26::26::26:
CANIM BENİM KIYAMAM ben o gün liste ile boğuşacam diye sana cevap yazmamışım hiç özür
boşver milleti sen ya . insanlar çekemiyor. biz tabii bu kadar emek verdiğimiz için farkedilsin istiyoruz ama çevre bazen farketse de söylemiyor.
sen 12 kilo vermişsin nasıl farkedilmezimkansız....
birde yüz de önemli ben mesela kilo verince ilk yüzüm zayıflar milletde yüzüme bakıp aaa 4-5 kilo vermişin diyo. oysa 1 kilo bile versem hemen yüzüm çöker benim . ama sonra toplar. aslında kilo almadığım halde bu seferde a kilo almışsın deyip sinir ederler beni
benim annem buraya geldiğinde beni en son gördüğüne göre 6 kilo vermiştim kadın farketmedi ya
ama mesela ayda bir kuaföre gidiyorum o hemen fark etti. .. hanım incelmişsiniz dedi çok mutlu oldum.
keşke her kiloda birileri bizi tebrik etse aslında ne güzel motive oluruz
özlemcim ikramlık tarif istemişsin..banu atabayın görsel anlatımlı tarifleri var onlara bakabilirsinmısırlı kanepe tarifi buldum
[video=youtube;V7gzWcnIgzc]http://www.youtube.com/watch?v=V7gzWcnIgzc[/video]
Saol canım. Cidden kocaman bi şükür yani. O kadar korkuyodum ki kafamda senaryolar yazdım.
Tartışma çıkcak olay çıkcak kalkcak gitcekler yada babam kovacak falan diye. tövbe tövbe yaa.
amiiin canım sabah geldım kapalı bayan kıyafetlerıne bakıorum
dun aksm sewdıcege soledım sen bılırsın dedı
ama dedım bar mar gıdemeyız kapalılar gıtmıyomukı dedı
dedım gıtmz herlde hıc gormedım
sen once bı kapan sonra knusurz feln dedı
cantya bayıldmmmm
cok guzl gule gule kullan cnm
kızlar bir konu da size akıl danışacağım.
ben çok uzun bir süredir kilo vermeye çalışıyorum ama bu işi bir türlü beceremedim.
kasımda 76 ile başlamıştım ve kasımdan beri 70 e kadar 2 kez inip yine çıkmayı başardım. dietleri sürdüremiyorum bir noktada pes ediyorum. spor deseniz 2 hafta yapıp pes ediyorum kısacası çok iradesizim
saçma sapan ilaç diet krem ot çay aklınıza ne gelirse yıllardır denedim ama hep aynı yerdeyim netten şimdi araştırdığım bir şey var.
kilo bekçiliği internet üzerinden kullanılan online bir sistem. zayıflama da son umut demişler :)
sana bir kilo bekçisi atanıyor ve gün boyu onunla yazışıyorsun. sana uygun yemek düzeni spor kilo verme ile ilgili her konuda yardımcı oluyor. hem psikolojik bir destek hemde uzman bir dietisyen spor hocası gibi düşünün. sana özel senin hayatına göre program yapıyor. 1 haftadır araştırıyorum katılanlar hep çok memnun herkes kilo vermiş ama çok pahalı :18::18: ben o kadar uzun süredir zayıflamak için sürünüyorum ki artık kilo vermem lazım . bunu düşünmeye başladım ama çok pahalı kararsızım :26:
bunda ilaç vb yok sadece sana özel bir yaşam koçu gibi düşünün. bunu denesem mi diyorum ne dersiniz.
kız ne hayaller kurmuşsun sen öyle kafanda
neyse iyi ki gerçek olmamışlar
rahatlamışsındır sen şimdi atlattın
kız barlarda ne işin var otur oturduğun yerde
yani kapanmak son noktadır belki de canım her şeyi oturtmak gerekiyor
ben kimsenin dini yaşantısına karışmam zorla bir şeylerin yaptırılmasına da her zaman karşıyımdır..
kendi kararını kendin ver sorumluluk gerektiren bir durum o yüzden senden başkası bu kararı veremez tatlım hayırlısı olsun diyelim
canım ya yazdıklarını okudum çok üzüldüm ama cidden ben de kızlar gibi bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum..
sen zaten ne yapman gerektiğini bilen birisin.. o da sana yapman gerekenleri söylücek farklı biey yapmıcak ki.. sen uyarsın ya da uymazsın bu sana kalıyor yine..
burda yaptığımızın paralı hali yani
bence senin hayatında farklı bi şeye ihtiyacın var.. açık konuşayım ben senin çocuk yapman gerektiğini düşünüyorum.. ondan sonra nasıl olsa zayıflamak zorunda kalcaksın
düşünsene tatlı bi bebişin olsa bi uğraşın olur evde de emzir filan derken bakarsın 60 kilo oluvermişin
evlilliğine de faydası olur belki.. yani bilmiyorum ben ne zamandır senin böyle bi şeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum..
saçma bi konuya mı dalış yaptım
ben kimsenin dini yaşantısına karışmam zorla bir şeylerin yaptırılmasına da her zaman karşıyımdır..
kendi kararını kendin ver sorumluluk gerektiren bir durum o yüzden senden başkası bu kararı veremez tatlım hayırlısı olsun diyelim
canım ya yazdıklarını okudum çok üzüldüm ama cidden ben de kızlar gibi bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum..
sen zaten ne yapman gerektiğini bilen birisin.. o da sana yapman gerekenleri söylücek farklı biey yapmıcak ki.. sen uyarsın ya da uymazsın bu sana kalıyor yine..
bence senin hayatında farklı bi şeye ihtiyacın var.. açık konuşayım ben senin çocuk yapman gerektiğini düşünüyorum.. ondan sonra nasıl olsa zayıflamak zorunda kalcaksın
düşünsene tatlı bi bebişin olsa bi uğraşın olur evde de emzir filan derken bakarsın 60 kilo oluvermişin
evlilliğine de faydası olur belki.. yani bilmiyorum ben ne zamandır senin böyle bi şeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum..
bnmde yarın aksam mısafırım gelıck
ezo gelın corbası
kabak yemegı sarma
salata karpuz bıde ıcecek
war et yemegıde yapmalıyım dımı
ne yapmalıyım sızce
doğru söylüyorsun walla pisicim
o kadar uğraştan sonra farkedilmesini istiyoruz hakkaten
aa bak sen yüz deyince aklıma geldi
hani bahsettiğim arkadaş, kilolusun kilolu diyen var ya
bir de dedi ki kilo versen de yüzünden vermediğin için farkedilmez dedi,
sen söyleyince hatırladım bak :)
pisiiiiim
iyi ki varsınız yaaa
beni kilolarımla ilgili anlayan birileri olması ne güzellll
:[/B]
yeşilçayyyyyy zamanııııı:120::120::120::120::120:
canm cok ıstıorum aslında
ama dedıgın gbı sorumlulukları war yapablırmıyım bılmıorum
korkumda bundan zaten
ben 2 gundr ıcmıorum mıdem kabl etmıo
kızlar dun burada bı arkds demıstı ya 1 ayda ne kadr alıswers yapıosunz dıe
bende dunden ıtıbaren fıslerımı saklamaya basladm
hadı sızde yapın bır ay ıcınde ew masrafımz ne kadr ogrenelm
Hasret
insan çok isteyince herşeyi yapar be gülüm
walla kızlar şöyle söyleyim öyle emzirirken kilo veriliyor lafına çok da inanmayın derim ben
bakınız ben, emziriyorum ama dikkat etmezsem kilo vermiyorum
ama verenler varmış, sanırım kişiden kişiye değişiyor
bu arada çocuk işi, sabır isteyen birşey
yani ansıl anlatsam
pisicik hani evliliğimde sorunalr var demiştin ya
bence sorunlar çözülmeden çocuk düşünülmemeli
çocuk güzelliği kadar yepyeni bir hayat sunuyor insanlara
eğer sıkıntılarınız varsa, sıkıntının kökleşmesi bile demek olabiliyor
ama sıkıntı olmasa ona bişey diyemem.
off konuya dalış yaptım kusura bakmayın kızlar ama fikrim bu
çocuk insan hayatının en önemli kararı bence
bebek kesinlikle evliliği düzeltmez. aksine bir bebeğin doğma süreci kadın için en zor zamanlardır. destek ister nazlanmak ister ister de ister sonra emzirme dönemi kendini çirkin hissedersin sana böyle olmadığını kanıtlıcak bi eşe ihtiyaç duyarsın o yüzden bebek evliliğin en sağlam zamanında yapılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?