[ı]yok yahu 9.30 da ayaktaydım,anca buraya gelebildimönceden mi 12 falan dı bir haftadır [/ı]
Günaydın canlarım...Bugün hiç keyfim yok.
Benim bitaneciğim,bebekim Egoşum(Teyzemin torunu) akşam parkta düşmüş ve kolunu kırmış.
Ameliyat olmuş. Hastaneye gitcez şimdi görmeye.
Duyunca içim pırpır oldu. Kendi çocuğum gibidir. Minicikken biz baktık.Birbirmize çok düşkünüzdür.
Neyse ben kaçayım artık. Gidip görmedikçe gözlerim doluyor sürekli.
Günaydın canlarım...Bugün hiç keyfim yok.
Benim bitaneciğim,bebekim Egoşum(Teyzemin torunu) akşam parkta düşmüş ve kolunu kırmış.
Duyunca içim pırpır oldu. Kendi çocuğum gibidir. Minicikken biz baktık.Birbirmize çok düşkünüzdür.
günaydın canlarım...bugün hiç keyfim yok.
Benim bitaneciğim,bebekim egoşum(teyzemin torunu) akşam parkta düşmüş ve kolunu kırmış.
Duyunca içim pırpır oldu. Kendi çocuğum gibidir. Minicikken biz baktık.birbirmize çok düşkünüzdür.
şu kilolar bi sabah kalkınca yok olmuş olsaaaa ne bal kaymak olur
ah ah nerde ıyı kılo verıyorum ama mutlu olmuyorum hıc aklım hep 65-58 arasına gelmek te çok iştiyorum kendimi 58/ de gormeyı boyum 1.68 fıstık gb olurum valla 58 olabılırım demı
ben olucağımıza inanıyorum canımmm hani artık ay iyisin ama biraz popon var yada göbeğin var desinler istemiyorummm çubuk olmalıyız demiii çokda zorrr bu kiloları vermek
benimde 55ler canım ama boyum kısa benim o yüzden. Hadi evdeysen aç müziği dans edelimmm
benimde 55ler canım ama boyum kısa benim o yüzden. hadi evdeysen aç müziği dans edelimmm
şu birgün arayı ben bilmiyorum ya şartmıydı,ben vermedim ama 5.gün yapamadım yerine altıncı gün 2 kez yapmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?