dans gerçekten çok iyi geliyor canım
hoşgeldiiinnn
Geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin.Günaydın canlarım...Bugün hiç keyfim yok.
Benim bitaneciğim,bebekim Egoşum(Teyzemin torunu) akşam parkta düşmüş ve kolunu kırmış.
Ameliyat olmuş. Hastaneye gitcez şimdi görmeye.
Duyunca içim pırpır oldu. Kendi çocuğum gibidir. Minicikken biz baktık.Birbirmize çok düşkünüzdür.
Neyse ben kaçayım artık. Gidip görmedikçe gözlerim doluyor sürekli.
Ben de muhasebeciyim, muhasebeci masa başı olunca, kilolar da geliveriyor bol bol.ahhhhhhhhhhhhhhhhhh nerde canım çalışıyorum ben özel bır sırkette muhasebecıyım musterılere mail atarken foruma da cevap atıyorum 7 de bıtıyo mesaibenım yerıme de gobek at canımmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın canlarım...Bugün hiç keyfim yok.
Benim bitaneciğim,bebekim Egoşum(Teyzemin torunu) akşam parkta düşmüş ve kolunu kırmış.
Ameliyat olmuş. Hastaneye gitcez şimdi görmeye.
Duyunca içim pırpır oldu. Kendi çocuğum gibidir. Minicikken biz baktık.Birbirmize çok düşkünüzdür.
Neyse ben kaçayım artık. Gidip görmedikçe gözlerim doluyor sürekli.
o saman evdeysen sen benim dans arkadaşım ol
hoşbuldukk
sabah iki dilim domates bir dilim peynir bir dilim ekmek yedim
200 ml de dondurma hesapladım kızmayın sadece 160 kaloricik
şimdide yeşil çay içiyorum :126:
olurum tabi ben sabahları 30 dk oynuyorum hep
ben de algidanın ananaslı dondurmasından vazgeçemedim bi türlü 3-4 günde bir yiyorumama 65 kaloricikk
hiç denemedim ben onu denesem mi
jillianda verdiğim 400 kalorinin de bir anlamı kalmıyor ya
ben çok seviyorum bi dene istersenama arkadaşlarım beğenmedi o ayrı konu zevk meselesi yani
denerim
benim kilomda hala bir değişiklik yok, annem stres yapıyorsun ondan su toplamış olabilirsin diyor ama birde reglim gecikti 2 gün
Geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin.
Ben de muhasebeciyim, muhasebeci masa başı olunca, kilolar da geliveriyor bol bol.
olabilir stres yapma bence deregl yüzünden de olabilir ama :44:
denerim
benim kilomda hala bir değişiklik yok, annem stres yapıyorsun ondan su toplamış olabilirsin diyor ama birde reglim gecikti 2 gün
aynen sekerım pek zor oluyo dıyet yapmak falan acıkınca hep bisküvi kek yerdım artık leblebi şiddetle tavsıye edıyorum cok ıyı oluyo
hiç denemedim ben onu denesem mi
jillianda verdiğim 400 kalorinin de bir anlamı kalmıyor ya
üzme kendini benim 4 gun gecıktı 300 gr anca oynattım bıttı reng lım 2 kılo dan fazlası gıttı valla
işte kafam baya karışık :18:
ah bir spor salonundaki üyeliğimi yenilesin annem sabah 9da kalkıp gidicem 2 saat birde akşam jillian
çok pis hırslandım
kalorisi yüksek değil mi leblebinin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?