70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evlilik yıl dönümüz kutlu olsun canım :123:

Gün içinde yediklerini hafif tut, akşam da her şeyden azar azar tadımlık ye. Hiçbir sorun olmaz.

teşekkürler canım :)) evet hafif tuttum da akşam kaçırdım işte, öyle güzel bir yerdi ki ( ve de yemekler mezeler harikaydı (

hayırlı olsun canım nice nice yıllara inşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın :123: yemeği de dert etme az az yersin olur biter :130:

teşekkürler canım :)) amin hiçbirimizin bozulmasın mutluluğu inş... dert ettim ama yedim de ( neyse özel bir gündü artık yok zaten özel gün falan ( seneye kadar

yıl dönümünüz kutlu olsun canım bugun bızden ızın canım eşinle dıledıgını ye iç şekerım

sağol şekerim :)) teşekkürler izin için öyle oldu zaten,felekten bir gn çaldık, ama çok üzüldüm tam da diyete başladığım zamana denk gelmesine, telafi edicem...

Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 6 zeytin, domates, salatalık, yumurta (haşlanmış)

Öğlen : muz

Akşam: söyleyemem (

Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 6 zeytin, domates, salatalık, yumurta (haşlanmış)

Öğlen : muz

Akşam: söyleyemem (

olmaaaz akşamı da söyle

Ben de yazıyım yatmadan önce..
Sabah
domates
salatalık
biber
3 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği

form çayı

Ara
3 erik

Öğle
3 dilim karpuz
1 şeftali
2 erik

Akşam
Tavuk
3 dilim ekmek (fazla oldu biraz ekmekler :18: )
salata

az önce 1 salatalık yedim.

Hepinize iyi geceleer

2 gündür az yiyorum sakıncalı bısı de yemedım ama diyet modunda degıldım spor da hıc yapmadım bu hafta iyice koptum yıne yıne bıttı dıyet hıkayem yıne yapamadım derken kızacaksınız ama tartıya cıktım ve 4 günde 1 kılo daha vermısım tekrar toparlandım kendıne gel dedım :)) ve devamm :.....

Herkese günaydınlarr,
Güzel bir gün diliyorum herkese. Cumaya 2 kala, umarım herkeslerin keyfi yerindedir. Akşamları hafif geçiştirin kızlar, cumaya eksileri görürüz inşallah hep beraber.

Son düzenleme:
Zerracım şimdi aklımdan sen geçiyordun, aşağıda ismini gördüm. Nasıl gidiyor bu hafta diyet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…