70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sabah çeyrek bazlamadan tost ama küçük bir bazlamaydı 4 zeytin,domates ve çay
Öğle:Taze fasülye ve beyaz peynir

Ara ve akşamı bilmiyorum arkadaşıma kalamya gidicema ama kaçırmak yok söz veriyorum:81::81:

Bi de başka bişey yazmak için girmiştim ama unuttum:85:

birazdan misafir gelcek ikramlardan birer tane yicem 1 poğaca ve küçük 1 dilim kek :26:

sabah 1 kase nesfit yedim öğlen de 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 bardak çay içtim akşam da 1 poğaça yerim biraz da meyve yer günü kapatırım

olmaz poca falan canım al onune bır tane oyalan az ye cuma ya az kaldı sekerım

beyaz Leblebi kaç kaloridir? Aşağıda bilgileri yer almaktadır. Yemeden önce bakmanızı öneririz.

Kalorisi: 20 kcal

Miktar: 1 Avuç
yazıyor bır site de baska bır sete de de dilara koçak ın sayfasında da dolu dolu bır avuc leblebi ye 70 kalorı demıs çok kafam karıstı yawwwwwwwww:26::26::26:

Kızlar araştırdım ancak bu tarifi bulamadım. Her yerde patatesin iç harcı olarak kullanıldığı poğaça tarifleri var. Benim bahsettiğim tarifte ise bizzat poğaça hamuruna 4-5 tane haşlanmış patates ekliyorduk. Hamuru açıp bardaklarla kestikten sonra içine peynir-maydanoz koyup kapatıyorduk. Bunun tam tarifi yok bende, yani hamur için tam olarak hangi malzemeleri kullanıyorduk hatırlamıyorum.
Bu tarifi bilen ve burada paylaşabilecek olan var mı acaba?

akşam kaçırdım diye sabah sadece muz yedim, az sonra da şeftali yicem, akşama ne yapsam ki? bu sıcakta mutfağa da girilmiyor ki :111: sonbahar gelsin :119: kış gelsinnnnnnnnnnnnn, bebeğim de mahvoldu sıcaktan

canım çekti ama yemicem, zayıflıcam, istediğimi giycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…