slm kızlar
ben de iftar menümü paylaşayım.bugün biraz fazla yedim galiba ama
1 adet hurma
yarım kase tarhana çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık tavuk yahni
2 boğum pide 1 kase cacık
Listen güzel canım, afiyet olsun
Erkeklerin günlük kalori ihtiyacı bizden çok daha fazla, yani onlar bizimle aynı kaloriyi almaları halinde bizden çok daha fazla kilo veriyorlar, MAALESEF
gayet güzelSabah
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
1 bardak yarım yağlı süt
Öğlen
Kayısılı yoğurt 1 kase
Akşam
Tavuklu Sezar Salata (Karşımda pizza yiyorlardı BEN YEMEDİM-YAPMADIM!)
pide olmasaymış güzelmiş ama olsun çok da kötü değilslm kızlar
ben de iftar menümü paylaşayım.bugün biraz fazla yedim galiba ama
1 adet hurma
yarım kase tarhana çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık tavuk yahni
2 boğum pide 1 kase cacık
güzel bi menüEki Görüntüle 474390 Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates, biraz salatalık biraz biber.
Ara: 1 şeftali.
Eki Görüntüle 474391 Öğle: 2 kepçe çorba, 1 kase cacık.
Ara: 3 tane eti form kepekli meyveli bisküvi.
Eki Görüntüle 474392 Akşam: 1 tane hurma, 2 kepçe çorba, 4 y. kaşığı mercimek yemeği, domates. (yoğurttan yemedim.)
Nasıl kızlar sizce? Bu arada yaptığım yemeği 2 gün yiyoruz biz 2 kişi oluncaGerçi artık miktarını da az yapıyorum. Bir de eşimde benle bir 5 kg vermiş, 90'dı 85 olmuş İşi de yoğun, bir de ramazan, bir de benim diyet ikimizi de zayıflatıyor. Erkekler ne kadar çabuk veriyor ama yaaaa :44:
Valla kızlar yazmaya utanıyorum ama yapcak bişey yok bugün nedense orucuda zor tuttum bütün gün tansiyon yerleydeydi
1 kase çorba 3-4 kaşık taze fasülye,2-3 kaşık patlıcan salatası avuç içinden birazcık fazla da pide zeytin büyüklüğündede tahin helvası,2 bardak meyve suyu yani allah ne verdiyse yemişim tutamadım kendimi cezam neyse çekmeye hazırım
aslında kötü değil sadece meyve suyu bozmuş
hazır meyve suları çok şekerli
olmasaymış iyi olurmuş
Helva pide mide işin içine girince bana çok geldi bayağı alışkın olmadığımdan o zaman içim rahatladı yahu birazcıkta:111:
[video=youtube_share;WCm_s1_c4nU]http://youtu.be/WCm_s1_c4nU[/video]
ben bu haftaki listeye dahil olmadım çünkü daha 2 gün olmuştu başlayalı ilk gün 78 dim ertesi gün76.8 oldum ertesi gün 77.2 olmuştum bende kendimi saldım yedim . cumartesi tekrar başlayacağım dedim. evet bugün ilk günüm :) sizin jillian dediğinizi merak ettim yutubda videosunu ararkene daha güzel bişey buldum bu sabah yaptım accayip bişeymiş hemde çok eğlenceli anlatan adam da çok şeker. 50 dk sürüyo ama vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile. öyle bi ter döktümki anlatamam. artık her sabah yapmaya karar verdim yapanlar baya zayıf tı videodakiler. leslie ye baktım kadının zaten kendine hayrı yok kocaman basenleri vardı. aman kalsın bende zaten basen çok dedim. link vermek serbest mi acaba serbestse yaptığım sporun linkini vereyim. belki daha önce adı geçmiştir onu bilemicem. ben spor sevmeyen biriyim ama bu çok zevkli geçti. bide bizim yerde yatarak yaptığımız karın hareketllerini falan ayakta yapıyon hiç yatmak yok en güzel kısmı da bu. jillian da bi yat bi kalk adamın başı dönüyo :))
[video=youtube_share;WCm_s1_c4nU]http://youtu.be/WCm_s1_c4nU[/video]
link atabilirsin canım ,paylaşım yapmak yasak değil diye biliyorumben bu haftaki listeye dahil olmadım çünkü daha 2 gün olmuştu başlayalı ilk gün 78 dim ertesi gün76.8 oldum ertesi gün 77.2 olmuştum bende kendimi saldım yedim . cumartesi tekrar başlayacağım dedim. evet bugün ilk günüm :) sizin jillian dediğinizi merak ettim yutubda videosunu ararkene daha güzel bişey buldum bu sabah yaptım accayip bişeymiş hemde çok eğlenceli anlatan adam da çok şeker. 50 dk sürüyo ama vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile. öyle bi ter döktümki anlatamam. artık her sabah yapmaya karar verdim yapanlar baya zayıf tı videodakiler. leslie ye baktım kadının zaten kendine hayrı yok kocaman basenleri vardı. aman kalsın bende zaten basen çok dedim. link vermek serbest mi acaba serbestse yaptığım sporun linkini vereyim. belki daha önce adı geçmiştir onu bilemicem. ben spor sevmeyen biriyim ama bu çok zevkli geçti. bide bizim yerde yatarak yaptığımız karın hareketllerini falan ayakta yapıyon hiç yatmak yok en güzel kısmı da bu. jillian da bi yat bi kalk adamın başı dönüyo :))
eşinle iyi olmana sevindim canım benim ,takma hiçbirşeyi kafana hatta şöyle düşün insan kendini daha iyi hissediyorbarıştık gözüm ablam zaten küs değildikte triplerdeydik birbirimize,ikimizde bişey olmamış gibi konuşmaya başladık devamı geldi ve güzel bittii
sağolun çok etkili oldunuz hepiniz,takmıycam öyle ota b..ka kıskançlıkmış oymuş buymuş,hepsini sinir etmek için söylüyo buna eminsem kavga çıkartmaya değmez
keşk e ölçülerini şöle alsaydın şeker bakalım 1 hafta sonunda ne olcaktınJillian level 1 ile 5. buluşma : Görev başarıyla tamamlandı kızlar!
en güzel cezaaaaaaaaaaa spor dur her zamannnValla kızlar yazmaya utanıyorum ama yapcak bişey yok bugün nedense orucuda zor tuttum bütün gün tansiyon yerleydeydi
1 kase çorba 3-4 kaşık taze fasülye,2-3 kaşık patlıcan salatası avuç içinden birazcık fazla da pide zeytin büyüklüğündede tahin helvası,2 bardak meyve suyu yani allah ne verdiyse yemişim tutamadım kendimi cezam neyse çekmeye hazırım
Listen bence güzel canım. Sarelle en azından 2 çay kaşığı ile sınırlı kalmış, fren boşalsaydı bütün kavanoz da bitebilirdi
Erkeklerin günlük kalori ihtiyacı bizden çok daha fazla, yani onlar bizimle aynı kaloriyi almaları halinde bizden çok daha fazla kilo veriyorlar, MAALESEF[/FONT]
nostaljik, hatırlayan var mı
günaydınn kızçelerimmmmm
bugün erkenciyim gece ytamadan önce sproumuda yaptım bol bol bakalım ne olcak halim kocişde çok destek oluo bu konuda sağolsun
bizimkinin elinde ipad yatakta benim yerimde yatıooo
dedim o ipadi bırak ,kendi yerine yerleş yoksa ben o zamna kadar ışığı söndürmüyorum spor yapıyorum dedim
spor yaptım yaptım hareketlerin hepsini bitirdim hala bizimki kımıldamıoo
ben işlerini halledio sanıyorum meğerse benim daha fazla spor yapma m için geçmiomuş
bak dedim bu hareketde senin için gelsin hadi kıyak geçiim sana
o hareketi yapınca tmm benden bu kadar yetti dedim
anladı yorulduğumu kıymadı tmm hadi bu kadar yeter o zaman deyip değişti yerleri
öle işte bide dioki bakıomda göbiş gitti eskiden dokunduğumda daha kocamandı şimdi dümdüz oluo yattığında
75 iken kociş sevmiomuydun hakket beni dedim
hoş değildim dimi falan
şimdi daha sıkı oldun diyor
o zamna diyorum 55 ikende 65ken güzel değilsin o zaman şuanda beğenmiyosun beni dedim tam tartışmaya gidioduki kociş
lafı değiştirdi ortalıkta tartışma kalmadı
anladımki bu kilolar hem bize hem kocişlere zararrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?