70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
ben de iftar menümü paylaşayım.bugün biraz fazla yedim galiba ama
1 adet hurma
yarım kase tarhana çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık tavuk yahni
2 boğum pide 1 kase cacık

canım menü güzel ama pilav yiyorsak ekmek yemiyoruz çorba da var ayrıca, ama oruçsun işte ne denir ki...

Listen güzel canım, afiyet olsun

Erkeklerin günlük kalori ihtiyacı bizden çok daha fazla, yani onlar bizimle aynı kaloriyi almaları halinde bizden çok daha fazla kilo veriyorlar, MAALESEF

Son düzenleme:
Valla kızlar yazmaya utanıyorum ama yapcak bişey yok bugün nedense orucuda zor tuttum bütün gün tansiyon yerleydeydi

1 kase çorba 3-4 kaşık taze fasülye,2-3 kaşık patlıcan salatası avuç içinden birazcık fazla da pide zeytin büyüklüğündede tahin helvası,2 bardak meyve suyu yani allah ne verdiyse yemişim tutamadım kendimi cezam neyse çekmeye hazırım

gayet güzel :46 azmin içinde kutluyorum seni
slm kızlar
ben de iftar menümü paylaşayım.bugün biraz fazla yedim galiba ama
1 adet hurma
yarım kase tarhana çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık tavuk yahni
2 boğum pide 1 kase cacık
pide olmasaymış güzelmiş ama olsun çok da kötü değil
güzel bi menü
bizde de öyle ya ne kadar az yaparsam yapayım ertesi günde yiyoruz

aslında kötü değil sadece meyve suyu bozmuş
hazır meyve suları çok şekerli
olmasaymış iyi olurmuş

Selam kısçeler

Haftasonları pek gelemiyorum ya sevdicekle beraberiz genelde.

Maşallah siz baya sohbet etmişsiniz

iftarda makarna yedim ben de peynirli. kızmayın bana :26:makarna bana kilo verdiriyor ekmekle pek aram yok benim zaten

linki versene canım özeldende olur

[video=youtube_share;WCm_s1_c4nU]http://youtu.be/WCm_s1_c4nU[/video]

çok severim ben bu sarkıyı

bana künefe yolla valla valla

1kkdan az peynir
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
4 siyah zeytin
2 bogum pide
2 bardak şekersiz çay
bol su

link atabilirsin canım ,paylaşım yapmak yasak değil diye biliyorum
eşinle iyi olmana sevindim canım benim ,takma hiçbirşeyi kafana hatta şöyle düşün insan kendini daha iyi hissediyor
sen eşine karşı hep güler yüzlü ,ona güvenen bir kadın ol ,öyle iyi biri ol ki sen canım benim eşin eğerki öyle bir hata yaptığında (aldatma gibi) suçluluk duygusundan vicdan azabından gelip bizzat kendi anlatsın durumu sana
+sakın eşine kızdığında onun facesinde bişiler paylaşma eğerki hoşlaşmadığın bayan arkileri varsaa
sebebide şu kadınlar cin fikirli böyle şeyleri çok takip ederler öyle öfkem var paylaştığın zaman derlerki bu adamın karısıyla sorunu var biraz hahahahihihoho yapayım kendime çekeyim der mazallah :18:ama eğer öle facesinde sorunlu kişiler yoksa paylaş gitsin herşeyi
illaki gönderme yapıcaksanda eşin gelince hep o şarkıyı dinle veya mutfakta yemeği yaparken hep o şarkıyı söle gibi gibi gibi

bu arada derdim varda konu açma konusuna gelince dediğin gbi bende orda böle bir konu açtım
hemen biri direk atladı üstüme ,yok siz böyle düşündüğünüz için biz bayanlar çalışamıyoruzda ,sırf senin kocanmı var dünyadada falan filan gibi cevaplar yazıyor ama görmen lazım insanı çileden çıkartan ,anlayıp dinlemeden yazıo çarede olmuyor orası en azından burda tanışmışlığımız var ve güveniyoruz ama o topikte herkes düşünmeden kırıcı olabiliyor ki bu yüzden msj ımı sildim ve uyarı cezası almıştım ama napimm anlayıp dinlemeden saçma cevaplar yazıo ki benim dahada moralimi bozdu o zaman bu olay

en iyisi burad anlatmak böle şeyleri daha iyi bence

Jillian level 1 ile 5. buluşma : Görev başarıyla tamamlandı kızlar!
keşk e ölçülerini şöle alsaydın şeker bakalım 1 hafta sonunda ne olcaktın
üst kol
göğüs
bel
göbek
basen
üst bacak
diz kısmı
alt bacak
ayak bileği

sonuçlarını çok merak ediyorum öncesi ve sonrası olarak yayınlarsan çok seviniiriz şeker

en güzel cezaaaaaaaaaaa spor dur her zamannn

günaydınn kızçelerimmmmm

bugün erkenciyim gece ytamadan önce sproumuda yaptım bol bol bakalım ne olcak halim kocişde çok destek oluo bu konuda sağolsun

bizimkinin elinde ipad yatakta benim yerimde yatıooo
dedim o ipadi bırak ,kendi yerine yerleş yoksa ben o zamna kadar ışığı söndürmüyorum spor yapıyorum dedim
spor yaptım yaptım hareketlerin hepsini bitirdim hala bizimki kımıldamıoo
ben işlerini halledio sanıyorum meğerse benim daha fazla spor yapma m için geçmiomuş
bak dedim bu hareketde senin için gelsin hadi kıyak geçiim sana
o hareketi yapınca tmm benden bu kadar yetti dedim
anladı yorulduğumu kıymadı tmm hadi bu kadar yeter o zaman deyip değişti yerleri
öle işte bide dioki bakıomda göbiş gitti eskiden dokunduğumda daha kocamandı şimdi dümdüz oluo yattığında
75 iken kociş sevmiomuydun hakket beni dedim
hoş değildim dimi falan
şimdi daha sıkı oldun diyor
o zamna diyorum 55 ikende 65ken güzel değilsin o zaman şuanda beğenmiyosun beni dedim tam tartışmaya gidioduki kociş
lafı değiştirdi ortalıkta tartışma kalmadı

anladımki bu kilolar hem bize hem kocişlere zararrr

Listen bence güzel canım. Sarelle en azından 2 çay kaşığı ile sınırlı kalmış, fren boşalsaydı bütün kavanoz da bitebilirdi

ben olsam kavanoz giderdi de allahtan almıyorum öyle şeyler :86:

Erkeklerin günlük kalori ihtiyacı bizden çok daha fazla, yani onlar bizimle aynı kaloriyi almaları halinde bizden çok daha fazla kilo veriyorlar, MAALESEF [/FONT]

bi kere abimle diyet yaptık 1 hafta ben 1 kilo verdim abim 2.5 kilo sonra ben sinirlenip diyeti bırakmıştım tabi
nostaljik, hatırlayan var mı

anaa ben küçücüktüm bu şarkı çıktığında çok iyi hatırlıyorum

çok güzel ya Allah bozmasın mutluluğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…