70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nabıyon bacım bi başına burda :) kimsecikler yok niekine ? :)
ya güsselim bişi sorcam sabit kg cizelgemiz yaparken imza ayarlarına yapıştırcez ya imza ayarları kontrol panelinin neresinde ayol yok göremiyom saan zahmet....

selam yavrum kimsecikler yok ben de takılıyom öyle facebook müzik falan onu çizelge yazan yere yapıştırcan ama tamamını değil

çizelge panelin neresinde ya biraz açsan diyom :) bak şincik yüzdüm yüzdüm kuyruğunu dürtüyom şu şey diyoya hani url yazan yerin tamamını al kontrol panelinden imza ayrlarına yapıştır diyo çizelge falanda göremedim yane :/

hoşageldiniz coşa gelin inşaallah hepiniz emi :) pazar pazar topik kimseyi sarmıyo heralda ascıkıs

duana bittim allah razı olsun profili düzenle de kişisel bilgiler kısmı

duana bittim allah razı olsun profili düzenle de kişisel bilgiler kısmı

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

böle bi uyarı alıyorum bu nee :/ ? e kadarını yapıştırcez yafrimu

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

pestilini çıkartıyorum yazın ortasında çok pardonunuz şirine :)

http ile başlayan kısımdan .png nin sonuna kadar kopyalayıp yapıştırman lazım canım, tamamını değil.

iki tane img yazan yerin arasını kopyalıyoduk galiba tam hatırlamıyorum ama :26:

oldumu acebaaaa :)

tşk tşk tşk a20 ve uruz çok merci hadin şimdi göbüş atmaya kg korumaya geçtim çünkü ben oruç oruçta göbüş atıp ölcem ama olsun açalım bi mezdeke ooohhhh
sonrada roman atarız iki göbüşte

beni jillian falan paklamaz çok kalıplı gaci yaa jillian abla diil amca o bence :)

dikkat et çok zorlama

çok sevdim ben bu şarkıyı pek eğlenceli

[video=youtube;gOpdLJg_pQY]http://www.youtube.com/watch?v=gOpdLJg_pQY[/video]

Selam kizlar nasilsiniz?
bugun sahuru da yapip oyle yattim,sicaktan da uyuyamadim..:111: boyle dolaniyorum evde..

ben gidierim o gider ... leylim leeeey leylim leey
uzun lafın kısası nasıl oluyodu ki tersinden okusak kısalır mı? :?
dur dur şöle anlatayım gidiyoruum bütün çıtır hayaller yüreğimdee gidiyorum ...bu kısa oldu dimi?

geyikten öldü diycekler neyse gidiyorum yemek falan yapcam birazda ortalığı toparlayım yazdı sıcaktı oruçtu dağıttım epey gürüşürük bye şirinem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…