70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aranıza katılmak istiyorum.
32 yaşındayım boyum 167cm ve kilom 71. biraz kilo verdim ama kilo vermem durdu. bu sıcaklarda spor da yapamıyorum.
beni motive ediiiinnnn. nooooooooooooluuurrrr.

bende aranıza katılmak istiyorum.
32 yaşındayım boyum 167cm ve kilom 71. biraz kilo verdim ama kilo vermem durdu. bu sıcaklarda spor da yapamıyorum.
beni motive ediiiinnnn. nooooooooooooluuurrrr.

Aramıza hoşgeldin

Biraz mı? Çok fazla kilo vermişsin, 96 nere 71 nere :)

Tebrik ederim canım

sabah
domates kbrt k. büyüklüğünde peynir yedi zeytin

kahvaltıyı çok geç yaptığımdan dolayı öğle yok

ara

iki tane petibör bisküvi

akşam 2 kaşık pilav
4 kaşık kuru fasulye yağsız haşlanmış sadece

Selam kizlarrrr
Baya bi kaynatmissiniz masallah gecmise yetisemedim...
Herkese mutlu pazarlar diyor kaciyorum

Çok az :111: Sıcaklar nedeniyle bu aralar benim de iştahım yok. Seni de sıcaklar mı vurdu kuzum

Selam kizlarrrr
Baya bi kaynatmissiniz masallah gecmise yetisemedim...
Herkese mutlu pazarlar diyor kaciyorum

Sana da iyi pazarlarr

100 gram kuru fasulye 325
100 gram pilav 360 falan canım

1 yemek kaşığı pilav 13 grama denk geliyor ama hadi biz düz hesap 15 gram diyelim. 100 gram pilav 360 kalori ise 30 gram pilav 108 kalori yapar.

4 yemek kaşığı kuru fasulye de 60 gram. 100 gramı 325 kalori ise 60 gramı 195 kalori eder. Toplam 303, hadi düz hesap söyleyelim, 300 kalorilik bir akşam yemeği yiceksin.

ben ikisinide 100gram die hesaplamıştım birer kaşık daha fazla yiiiiriiimm bendeee sonrada sütlü bi kahve içerimmm belkii

ben ikisinide 100gram die hesaplamıştım birer kaşık daha fazla yiiiiriiimm bendeee sonrada sütlü bi kahve içerimmm belkii

Besine göre 1 çorba kaşığının gram karşılığı birkaç gram oyanayabiliyor ama ortalama 15 gram olarak hesapla canım her zaman.

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…