70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

acil durum ya yok mu fikri olan

bayanlar bir sorum olucak. şu cuma günkü yarışmaya bizde dahilmiyiz yoksa sadece eskiler mi yarışıyor. eğer sadece eskilerse biz nasıl katılabiliriz???

eskilere sadece size yok sizin daha on fırın ekmek iki tepsi börek bir çuval patates yemeniz lazım
yaa tabikide yok öle bişi canım sizde dahilsiniz öle şey olurmu topik zimmetli mi bize ayol

eskilere sadece size yok sizin daha on fırın ekmek iki tepsi börek bir çuval patates yemeniz lazım
yaa tabikide yok öle bişi canım sizde dahilsiniz öle şey olurmu topik zimmetli mi bize ayol

oooopppss yaf ben diyetteyim yiyemem okaaa şey

eee nasıl katılıyoz zayıflayıp fıssstıkkk gibi olan arkadaşlarımm

sağol canım. Peki listeyi kimin hazırladığını nasıl öğrenebilirim. Topic sahibimi açıklıyo acaba

bende bılmıyorum suan kımın hazıredecegını topıkte yazar zaten yarın bellı olmuyor cunku sen oruc ısen ıftara yakın yoksa sbh ılk w den sonra tartıl bılgılerını yaz bayb... Toıkk hepımızın sabsız burasııı

anaaaa. sabisi yokmu saipsiz mi burası
öyleyse şekerim sıkı diyetim ve sporumdan sonracıma 5 günlük şok şok şok kilo vermemi sabah yazcammm. haftanın şampiyonu olursam kızmaca darılmaca yok ama. e yeniyiz ya hani. mesela eşim şimdi pizza yiyo bayılırım ama ben karşısına oturmuş bu msjı yaıyom şekerlerim.

Yarın yine tartılıp fotosunu koyucam buraya, bakalım ne kadar gitti, ama bu sefer çok gitmedi gibi :44: neyse 100 gr da gitse bişeydir

kızlar ben artık yatağa geçeyim kulaklığı takıp uzaklara gitmek istiyorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar canlarım
liste ile ilgili sorular olmuş açıklayayım
listeyi kim yapacak bilmiyorum
yapacak olan kişi ortaya çıkarsa normalde ona mesaj atıyoruz.
mesaj sayısı yeterli olmayanlar da buraya yazıyor.
o kişi alıyor liste yapıyor..
eğer ilk haftansa liste altı oluyorsun.
ve bildirimini şu şekilde yapıyorsun.
başlangıç:
bu hafta:
hedef:

mesela ben eskiyim ama uzun zamandır yoktum yarın bildirimimi üstte yazdığım gibi yapıcam inş.
diğer devam eden arkadaşlar ise

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
hedef:

şeklinde bildirimlerini yaparlar..
herkese bol kilo vermeler

ben gdyrmmkızlar menumede banada bakan yok hıhhh ı geceler sizlereee

yarın tartılı r yazarımm

Yürüyüşümü yapıp geldim, biraz ara vermiştim, şimdi tekrar tam gaz devam

Son düzenleme:

benim diyette ilk haftam değil ama kk.da ilk haftam.

ben gdyrmmkızlar menumede banada bakan yok hıhhh ı geceler sizlereee

yarın tartılı r yazarımm

Ben daha yeni geldim, nereye gidiyorsun. Hem daha karpuz kesecektik

kızlaaaaaaarrrrr. büyükgüne kimler hazır bakalım.
ben hazırım tabi beni sayarsanız:18:

Bu haftayı güzel geçirdim ama vücudum bana yine oyun yapar diye korkuyorum

valla ben hazırım. çok motive oldum 5günde kk.da. şimdiye kadar bu kadar takmıyodum desem yeridir

Çok iddialısın yani, hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur :)

Bir de Mirayımız ve Kazzymiz var; usul usul kenardan kenardan fark ettirmeden ilerleyip çok güzel kilo veriyorlar. Potansiyel rakipler, dikkat et onlara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…