ya kızlar size bişey sorsam :26: benim çok yakın bi erkek arkadaşımın 2 haftadır sevgilisi var ama kız psikopata bağlamış durumdabizim oğlan mesajlaşırken konuşcak konu bulamıyo kız da ben seninle konuşmak istiyorum nasıl bulamıyosun konu diye kızıyomuş benden yardım istedi ama benim de aklıma bişey gelmiyo :26: kızın açtığı konular da bi değişik ne olursa benden ayrılırsın falan demiş kavga çıkmış sonunda gönlünü alana kadar çatladı resmen çocuk sizden ricam bana konu bulmada yardım eder misiniz
bayanlar bir sorum olucak. şu cuma günkü yarışmaya bizde dahilmiyiz yoksa sadece eskiler mi yarışıyor. eğer sadece eskilerse biz nasıl katılabiliriz???
eskilere sadece size yok sizin daha on fırın ekmek iki tepsi börek bir çuval patates yemeniz lazım
yaa tabikide yok öle bişi canım sizde dahilsiniz öle şey olurmu topik zimmetli mi bize ayol
kız yoksa bu anlattığın sen ve yavuklun mu?delimi etcen ayol oğlanı
sağol canım. Peki listeyi kimin hazırladığını nasıl öğrenebilirim. Topic sahibimi açıklıyo acaba
Yarın yine tartılıp fotosunu koyucam buraya, bakalım ne kadar gitti, ama bu sefer çok gitmedi gibi :44: neyse 100 gr da gitse bişeydir
iyi akşamlar canlarım
liste ile ilgili sorular olmuş açıklayayım
listeyi kim yapacak bilmiyorum
yapacak olan kişi ortaya çıkarsa normalde ona mesaj atıyoruz.
mesaj sayısı yeterli olmayanlar da buraya yazıyor.
o kişi alıyor liste yapıyor..
eğer ilk haftansa liste altı oluyorsun.
ve bildirimini şu şekilde yapıyorsun.
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
mesela ben eskiyim ama uzun zamandır yoktum yarın bildirimimi üstte yazdığım gibi yapıcam inş.
diğer devam eden arkadaşlar ise
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
hedef:
şeklinde bildirimlerini yaparlar..
herkese bol kilo vermeler
ben gdyrmmkızlar menumede banada bakan yok hıhhh ı geceler sizlereee
yarın tartılı r yazarımm
kızlaaaaaaarrrrr. büyükgüne kimler hazır bakalım.
ben hazırım tabi beni sayarsanız:18:
valla ben hazırım. çok motive oldum 5günde kk.da. şimdiye kadar bu kadar takmıyodum desem yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?