- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Huuu benide araniza alirmisiniz
Ben bir sene icinde malesef 15 kilo birden aldim ve 72 kilo ile cok mutsuzum
Simdi 2 bucuk ay üniversite tatilindeyiz, yüzmeye gitmeye basladim, devam edicem her gün 1-2 saat :)
umarim ise yarar.. oruc da tutamiyorum guatr hastaligim nedeniyle..
Hedefim tatilin sonuna kadar 55 kiloya inmek.. sizce gayet edersem mümkün olur mu?
hoşgelmişsin
hedefin zor ama imkansız değil, inşallah ulaşırsın :109:
günaydınnn,
başlangıç kilo :77.6
geçen hafta 76
bu hafta 74.6
giden:1.4
hedef 60
Düzeltme yaptım, gideni yazmamışsın.
nolsun hasretim depresyondayim
tsk ederm yapacagm ıns
tsk ederm
mrb su<zım nasılsn canm
kısceler bnm ewımde netım olmadıgı ıcın bn yarn aksm tartılp cuma buraya yazacagım
yanı tartılma gunumuz degısmıyor yanblıs anlamayn sekerckler
sizin sansizliginizdan cins hocalar denk geliyor insallah tekrarinda güzel sonuc alir üzülmebenim sevdicek bi dersten kaldı canım.. o da bilmeyerek değil hoca resmen zevkine bıraktı.. soruları cevapladığı halde yaptı. niye onunla uğraştı anlamadıkkadın resmen geçemesin diye elinden geleni ardına koymadı
sene başında vercek inşallah o dersi de..
ben de zaten sen yokken yoktum yeni gelmiştim ondan geçmişe bakamadım 200-300 sayfa mı ne birikmiş
canım benim benim de aklıma geldin suzi şimdi ankarada düğündedir diye
belli mi olur nasip belki bi gün bi yerde karşılaşırız
insallah canimEveet 6lı sayılara düştüm şimdi ortalara doğru ilerliyorum suzim, hepimiz 5leri de görücez inşallah
Hehehe menüleri hala yazıyorum, buraya yazmazsam cozutuyorum çünkü
Çok mutlu oldum gelmeneee
özlemisim sizleriTamam tatlım yollarım tekrar. Dün giremedim pek yeni gördüm şeker.
Suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gelmiş. Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin canım benim
Geçmiş olsun tekrar. Bu sefer sakın aksatma git doktoruna. Bu ara benimde bi anormallik var.
Yarın kalkabilirsem erken doktora gitcem.
Şeker fazla giremiyorum yaa kurslar falan var benim.Yoğun bu sıralar.
Hoşgeldiiin hasretcim....+3 le mi döndün Hemen hemen toparlıyosun o zaman
Günaydın canım
Selam şeker tekrar hoşgeldin. Kızlar şuan iftrdan önce tartılıyorlar.En doğrusu bence.
ben dün esimlen tartisdim artik ayrilma karari aldim git dedim dün gitmedi evden ama artik yolun sonuna geldik dilegimVayy hayırlısı olsun tatlım.
Ya beni daha çok ev işleri korkutuyor itiraf ediyorum.
3 yıla yaklaşık çalışıyorum evde totomu yayıp oturuyorum o kadar alıştım ki.
Bi ev, eş, iş götürebilirmiyim bilmiyorum.
İnşaallah canım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.
Gene de buralardan ayrılmamakta fayda var sanırım.
Hilâl
İnşaallah olursun tatlımm.
İftardan önce tartılmak mantıklı canım.
Sabah tartılırsan sahurla sabahın arasında 3 - 4 saat oynadığı icin fazla çıkabilirsin.
Biz geçen ramazanda perşembe akşamları tartılmıştık.
Ayy canım benimmm bilmiyorum kii iş arıyor sevdicekte.
Ona kalsa kışa yapalım bişiler diyorda bakalım bende isterim ama dediğim gibi ev işleri korkutuyor beni.
Eşinde insaallah bi iş bulur canım.
hosbulduk sende hosgeldin canimkızlarr tünaydınn,ne çok eskilerden varmış hoşgeldiniz tekrarrbende işte yeni yeni
hosbulduk canim sende hosgeldinslm kızlarrray ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bir buçuk saattir şimdide çıkmam lazım ne çok eskiler varmış hepsine hoşgeldiniz diyorum ya kızlar bu akşam mı tartılacakmışız.yorumlarda okudumda.biz iftarda aradaşlarla dışarda olacaktık bugün ama yarın akşam yazsam olmaz mı iftardan sonra.hem bu akşam biraz fazla spor yapıcaktım az eksik çıksın gramlarım diye kendimi ona ayarlamıştım. nese olmazsa birazdan çıkmadan tartılırım bu akşam yazarm. hoşçakalınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?