70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

........ tekrar olmuss...sahur sahur yaaa pc ye bır haller oldu:))

Son düzenleme:
ben naptım Allahımmm...sahurumu yarım tabak bol yağlı biber kızartmasıyla we sadece ekmek eşliğiyle..oysa iftardan sonra bile geçen haftaki kilomdaydım.akşama artılardayım we moralim bozuk.önümüzdeki haftada arkadaş dawet etcek we ben arkadaşlarımı dawet etcem bittim ben.bayrama çok az kaldı we bu kızartmayı yiyince bütün umutlarım söndü....

Son düzenleme:
Huuu benide araniza alirmisiniz

Ben bir sene icinde malesef 15 kilo birden aldim ve 72 kilo ile cok mutsuzum
Simdi 2 bucuk ay üniversite tatilindeyiz, yüzmeye gitmeye basladim, devam edicem her gün 1-2 saat :)
umarim ise yarar.. oruc da tutamiyorum guatr hastaligim nedeniyle..
Hedefim tatilin sonuna kadar 55 kiloya inmek.. sizce gayet edersem mümkün olur mu?

hoşgelmişsin

hedefin zor ama imkansız değil, inşallah ulaşırsın :109:

Herkese günaydınlarr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo :60,1 kg
giden :600 gr
toplamda giden :10,5 kg.
hedef kilo : 55 kg

herkese günaydın, ben de kilo mu bildireyim bari;
dün iftardan önce tartıldım

başlangıç:80
geçen hafta:77.2
bu hafta:77
giden:200
toplam giden:3

Gunaydin kizlarrr

Kilo verenleri simdiden tebrik ederimmm

Oruclu oldugm icün oglende bildirim yapiciiim
lavabo problemim hic olmazdi benim ramazana kadar ya
nolcak boyle bilmiyorumm

gunaydn
ben dun aksam tartılacaktım ama unuttum tartılmayı mısafrlerm wardı
zaten dıyet olayını ramazandan sonrasına bırakmaya karr werdım yapamıorum cnku ramazanda

ben kaçmak zorundayım şekerler. bugün hallletmem gereken birsürü işim var. akşam da yemeğe davetliyim. öptüm şekerler. gece görüşürüz....

slm kizlar kilo veren kizlari cok tebrik ediyorum veremeyenler insallah haftaya daha güzel bir rakamla karsilasirlar

nolsun hasretim depresyondayim
sizin sansizliginizdan cins hocalar denk geliyor insallah tekrarinda güzel sonuc alir üzülme
kalp kalpe karsi demek
Eveet 6lı sayılara düştüm şimdi ortalara doğru ilerliyorum suzim, hepimiz 5leri de görücez inşallah

Hehehe menüleri hala yazıyorum, buraya yazmazsam cozutuyorum çünkü

Çok mutlu oldum gelmeneee
insallah canim ne güzel canim iyi yapiyorsun hemde kendini kontrol altina aliyorsun menü paylasinca
bende seni gördügüme sevindim canim
özlemisim sizleri hayirdir senindemi regl düzensiz bi git bakalim esincim :26:
ben dün esimlen tartisdim artik ayrilma karari aldim git dedim dün gitmedi evden ama artik yolun sonuna geldik dilegim
hayirlisiysa olsun insallah fistik herseyin hayirlisi yeterki sen mutlu ol
kızlarr tünaydınn,ne çok eskilerden varmış hoşgeldiniz tekrarr bende işte yeni yeni
hosbulduk sende hosgeldin canim
hosbulduk canim sende hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…