Sabah: Ispanaklı omlet, 10 fındık
Öğle: Közlenmiş kırmızı biber ve 50 gr peynir, 2 kaşık dondurulmuş frambuaz
Akşam: Ton balığı salatası
kızçeleeerr
iftarda bir kase k flakes bir küçük kase de cacık hüplettim.
birazdan çayla birlikte bi tanecik kurabiye yiyebilir miyimçok sevdiğim bi kurabiye var ama yiyim di mi
sen bu gidişle baya kilo wercen.yarın görcez bakem..2 kilo wermişindir garanti tatlım..
akşamı hafif geçirmişsin 1 tane kurabiye olabilir gibi geldi banaama en küçüğünü seçip ye
olsun artıkbenim de canım acayip çiğdem istiyo ama çok yağlı kahrolasıca
koltukları yıkadım sulu makinayla çekti öldüm öldüm yemesem daha ölürdümneyse işte menüm
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek dört zeytin iki çatal peynir iki küp şeker büyüklüğünde kaşar peyniri 6 ad çizi
öğle birkepçe mercimek çorbası bir servis kaşığı barbunya bir dilim esmer ekmek 6 kuru kayısı
akşam bir kepçe mercimek birbuçuk servis kaşığı barbunya iki tatlı kaşığı yoğurt pekmez avucum kadar pide
3 litre su iki kupa bitki çayı suya devam tabi
çok mu olmuş.....
ya cidden artık bıktım 4 aydır diyet yapmaktan artık bitsin.dal gibi olayım rahatça yiyeyim.azda olsa..benim basenlerr çok war üst taraf inceliyor ama alt taraf basenler war..onlar incelinceye kadar zayıflıcam ama sanırım 55 olunca onlarda gitcek..
wallaha kız güldürdün beni..iyice sıyırttı şu kilolar bizi hee..
koltukları yıkadım sulu makinayla çekti öldüm öldüm yemesem daha ölürdümneyse işte menüm
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek dört zeytin iki çatal peynir iki küp şeker büyüklüğünde kaşar peyniri 6 ad çizi
öğle birkepçe mercimek çorbası bir servis kaşığı barbunya bir dilim esmer ekmek 6 kuru kayısı
akşam bir kepçe mercimek birbuçuk servis kaşığı barbunya iki tatlı kaşığı yoğurt pekmez avucum kadar pide
3 litre su iki kupa bitki çayı suya devam tabi
çok mu olmuş.....
ya cidden artık bıktım 4 aydır diyet yapmaktan artık bitsin.dal gibi olayım rahatça yiyeyim.azda olsa..benim basenlerr çok war üst taraf inceliyor ama alt taraf basenler war..onlar incelinceye kadar zayıflıcam ama sanırım 55 olunca onlarda gitcek..
hos geldın coksukur herkes gerı gelıyorr oleım yaaa eskılerııı uffffgunaydınnnnn topıkdaslarım ben dondum sukur gerıye
nasılsınız bakıyım ozledım sızlerı kımler kaldı acaba topıkte
65 ıle ayrıldıgım topıge 68 olarak gerı donmekteyım
yarın ıftara yakın ınsl..cık tartıya gor gorecegını seker:)günaydınlarrdün aksam misafirlerim vardı yoğurt çorbası 1 emek kaşığı pilav ve de fırında tavuk yapmstım tavuk yedim biraz cayın yanına cok az tatlı kacamagı yaptım :26::26:sonra her zamanki gibi sporumu yaptım bildirimleri cuma sabahı yapıyoruz di mi ?bugün iftardan önce mi tartılmalıyız ?
evt cok sukur korkuyorum buraya gırmeyınce ne yapım dıee bgnlerde regl yusundenn yanı bu hafta costum ama durrr dedımsonra kedıme cok skr geldımkendıme bu ardaa hedefımı 65 den 60 cektımm dılekkkkkkkkkkkkEskilerin hepsi tatilde sanırım.
Buralardayım aslında yazdıklarınızı arada sırada okuyordum.
Sen maşaallah azimli çıktın.
Evet arada bakıyordum.
İyi bende ne olsun aynıyım aynı işyerinde sürünüyorum.
Kilo dersen pek takılmıyorum iyi hissediyorum kendimi ama dikkatte ediyorum.
Buralardayım şeker sende dönmüşsün kürkçü dükkanına
Ooo dün eskilerin dönüş vaktiydi herhalde.
Geçmiş olsun suzim ve hoşgeldin tekrar buraya.
Dün sayfana baktım bende baktım bi hareket yok hala tatilde herhalde dedim.
Ee nasıl geçti Türkiye de ki tatilin??
İyiyim canımm ne biliyim diyetle alakam olmadıgı icin gelmekte istemedim pek.
Baban kızı verecek ya yan çizmeye başladı sanırım.
25 Ağustosta ikinizde yüzükleri takarsınız inşaallah canım.
Esin'le birlikte hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Vayyy eskiler dönüş yaşıyor.
Selam Hasret
OoOoo kimler varmışş burdaa.
İyiyim Fadime abla sen nasılsın?
Sevdicekle iyiyiz çok şükür kışa isteme olsun diyor da bilmiyorum evlilik fobim var sanırım.
Hayırlısı diyorum.
Sen nabıyorsun iyi misin?
bende aynen sahuraca oturuyorum cnmmm sonrada 11-12 gıbı kalkıyorumm heheh dusen kalmadı bende artıkk :44::44::44:günaydın canlarrsaldım iyice her gün geç kalkıyorum ya
yarın ıftara yakın cnmbu arada bir sorum var
( özlediniz mi sorularımı)
İftardan önce, malum mide felan boş olunca kendimi iyice zayıflamış hissediyorum sonra iftarı yapınca sanki zayıflamamışım, hala aynı gibiyim. Şimdi, Ramazan'da kilo verip vermediğimizi, alıp almadığımızı ne zaman anlarız? sabah mı akşam mı, yemekten önce mi sonra mı tartılmak lazım?
Ne dersiniz?
bıber domates taze fasulye patlıcan larıkızart (karnıyarıklık,kebablık,musakkalık:),taze fasulye,bezelye,mısır,vısne,kayısı,aklına ne gelırse tabiii buzlugun ne kadar buyukk ona gore kurban da yaklasıyor cunkuınsl..o yusden ben pek koyamıyacagım patlıcan ve bıber lerı kurutacagım ınsl...süper kuru dolmaları olıuyor dakızlar bende bısey soracagım
kısa hazırlık ııcn dondurucuma bıseyler koymak ıstıyorum
napabılırım sızce
evett ınslll cnmsLm sekerler
oruc bitince verirsin veririz geri insallah canim gercekdende doktorun böyle bakacaksana cok sevindim hepimiz istedigimiz hedeflerimize ulasiriz insallah
evet canim bazen kimseye anlatmadigin dertlerini paylasiyorsunuz sevincini anlatiyorsun burdaki kizlar cok iyi kizlar cok seviyorum herbirini gelemedigim zamanlar aklim burda oluyor ne yaptilar nasillar diye allah güzel muhabettlerimizi bozmasin insallah
cok sagol canim insallah önemli birsey yoktur
ben tavugun kanatini seviyorum gögsü biraz kuru geliyoray fazla detaylara girmeyeyim canim istedi
betülcüm canim benim tatli kiz
kaldigim yerden baslamak istedim gecmissiz gelmeyeyim dedim bi baktim 400 sayfagözüm korktu birgün uyku tutmadimmi bakarim yine
türkiyede aklima geldin betülcüm dügüne giderken otobüslen gittik bolu dan geccezmi acaba diye aklimdan gectibende özledim sizleri
cok sevindim gecdigine tatlimnisanlin napti oda gecebildimi :26:
insallah canim gidecem en yakin zamanda
hosgeldin tekrar hasretcim
cok tesekkür ederim cok hos birsey böyle güzel karsilanmaksizleri cok seviyorum tesekkür ederim arkadaslarim
insallah düzelir canim cok sagolsizlerde elimden yada sacimdan tutacaksin sizlerle birlikde bu sefer insallah verecem
hosgeldin canim
dileeek fistiiiik özledim geldim
sagol dilegim esim yine isden ayrildi fistik ya oda evde olunca yine zor giriyorum
Türkiye cok güzeldin dilegim sayisal oynamiyorum ama biyerden birsey tutarsa aninda yerlesmeye hazirim
ufukda evlilik mi görünüyor dilegim
hayirlisiyla evlenin insallah hasretcimm
selam cocostarcimsende hosgeldin tekrar
gecen sene biz orucda cuma günü iftardan önce tartilip bildirim yapiyorduk canim regl olan veya tutamayan kizlarda sabahdan yapiyorlardin :26:
bencede cuma tartilmamizi degistirmeyelim kizlar :26:
abowwwwwwwww cosmussun sen seker ıyıce yahuu dur artıkınnn bnde cıps krızıne grdm bgn markete gıttım cıpsı aldım gerı bıraktım hehehe gorumcemden desdek aldım abla alıyımmı dıyee:18selaammm hanımlar :80:
cuma gününden beri vicdan azabından topice giremedim çünkü bir haftadır yaptığım kaçamağın yediğim cısss ların haddi hesabı yok
sıcak sıcak ramazan pideleri mi dersiniz (hem de pastane pidesi pambııkkk gibi), lokma tatlıları, şekerpareler, dondurmalar mı dersiniz, pilavlar amerikan salataları mı dersiniz, üstüne yetmezmiş gibi cips mi dersiniz. hepsinden tadımlık yedim ama sonuçta yedim.
çok kabahatliyim biliyorum ama her gün iftara bir yere davetliydim ve ne kadar dirensem de "ye ye ye" zorlamalarına dayanamadım.ama azcık azcık yedim
bu kadar yediğim için sporu biraz fazlalaştırdım öyle bir denge kurmaya çalıştım ama bakalım.
geçen cuma 79la başladım yarını çok merak ediyorum.:18: kara listeye girmek istemiyorum. :18:
aynıyız ya benim de üst tarafta bişey kalmadı sadece alt taraf için işte
Ben de artık en azından 40 beden olmak ve tatile gidebilmek istiyorum
Tatile gitmeyi sürekli erteliyorum çünkü tatile gidince mutlaka diyeti bozuyorum, üstüne bir de insanların ısrarları eklenince...
2 yıldır adam gibi tatil yapamadım, hoş, tatile çıksam da bu hantal bedenle doyasıya eğlenemiyorum, stres küpüne döndüm artık
Bir 68-70 olsam yeter aslında ama bu kaplumbağa hızıyla seneye ancak bu kiloları görürüm herhalde
bana aşırı gelmedi rahatla birazçizi ve kuru kayısı çok olmuş sadece ama sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?