70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızçeleeerr

iftarda bir kase k flakes bir küçük kase de cacık hüplettim.

birazdan çayla birlikte bi tanecik kurabiye yiyebilir miyim çok sevdiğim bi kurabiye var ama yiyim di mi

kızçeleeerr

iftarda bir kase k flakes bir küçük kase de cacık hüplettim.

birazdan çayla birlikte bi tanecik kurabiye yiyebilir miyim çok sevdiğim bi kurabiye var ama yiyim di mi

akşamı hafif geçirmişsin 1 tane kurabiye olabilir gibi geldi bana ama en küçüğünü seçip ye

Son düzenleme:
Jillian'da 2. level'a geçtim kızlar bugun ilk günümdü. Level 1'den daha zor ve çok daha terledim damla damla aktı yani bildiğiniz

Belki 10 gün önceki ölçülerimle şimdikileri karşılaştırırım buraya da yazarım ama üşenmezsem

koltukları yıkadım sulu makinayla çekti öldüm öldüm yemesem daha ölürdüm neyse işte menüm

sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek dört zeytin iki çatal peynir iki küp şeker büyüklüğünde kaşar peyniri 6 ad çizi

öğle birkepçe mercimek çorbası bir servis kaşığı barbunya bir dilim esmer ekmek 6 kuru kayısı

akşam bir kepçe mercimek birbuçuk servis kaşığı barbunya iki tatlı kaşığı yoğurt pekmez avucum kadar pide

3 litre su iki kupa bitki çayı suya devam tabi

çok mu olmuş .....

olsun artık benim de canım acayip çiğdem istiyo ama çok yağlı kahrolasıca

ya cidden artık bıktım 4 aydır diyet yapmaktan artık bitsin.dal gibi olayım rahatça yiyeyim.azda olsa..benim basenlerr çok war üst taraf inceliyor ama alt taraf basenler war..onlar incelinceye kadar zayıflıcam ama sanırım 55 olunca onlarda gitcek..

bana aşırı gelmedi rahatla biraz çizi ve kuru kayısı çok olmuş sadece ama sorun değil

aynıyız ya benim de üst tarafta bişey kalmadı sadece alt taraf için işte

bu mu?çok olan tatlım.çok falan değil.sen benim yediğimin çeyreğini yiyorsun..

Ben de artık en azından 40 beden olmak ve tatile gidebilmek istiyorum

Tatile gitmeyi sürekli erteliyorum çünkü tatile gidince mutlaka diyeti bozuyorum, üstüne bir de insanların ısrarları eklenince...

2 yıldır adam gibi tatil yapamadım, hoş, tatile çıksam da bu hantal bedenle doyasıya eğlenemiyorum, stres küpüne döndüm artık

Bir 68-70 olsam yeter aslında ama bu kaplumbağa hızıyla seneye ancak bu kiloları görürüm herhalde

gunaydınnnnn topıkdaslarım ben dondum sukur gerıye
nasılsınız bakıyım ozledım sızlerı kımler kaldı acaba topıkte
65 ıle ayrıldıgım topıge 68 olarak gerı donmekteyım
hos geldın coksukur herkes gerı gelıyorr oleım yaaa eskılerııı uffff olsun verırısın seker ınsl..ha gayrettttt
yarın ıftara yakın ınsl..cık tartıya gor gorecegını seker:)

evt cok sukur korkuyorum buraya gırmeyınce ne yapım dıee bgnlerde regl yusundenn yanı bu hafta costum ama durrr dedımsonra kedıme cok skr geldımkendıme bu ardaa hedefımı 65 den 60 cektımm dılekkkkkkkkkkkk

günaydın canlarr saldım iyice her gün geç kalkıyorum ya
bende aynen sahuraca oturuyorum cnmmm sonrada 11-12 gıbı kalkıyorumm heheh dusen kalmadı bende artıkk :44::44::44:

yarın ıftara yakın cnm

kızlar bende bısey soracagım
kısa hazırlık ııcn dondurucuma bıseyler koymak ıstıyorum
napabılırım sızce
bıber domates taze fasulye patlıcan larıkızart (karnıyarıklık,kebablık,musakkalık:),taze fasulye,bezelye,mısır,vısne,kayısı,aklına ne gelırse tabiii buzlugun ne kadar buyukk ona gore kurban da yaklasıyor cunkuınsl..o yusden ben pek koyamıyacagım patlıcan ve bıber lerı kurutacagım ınsl...süper kuru dolmaları olıuyor da

evett ınslll cnm

abowwwwwwwww cosmussun sen seker ıyıce yahuu dur artıkınnn bnde cıps krızıne grdm bgn markete gıttım cıpsı aldım gerı bıraktım hehehe gorumcemden desdek aldım abla alıyımmı dıyee:18da zararlı zaten bosverr dedı gaza geldım hehehehe

aynıyız ya benim de üst tarafta bişey kalmadı sadece alt taraf için işte

napcez tatlım..bacak hareketleri yapmaya çalışıyorum ama zor çocuklarla işte..acep benimde bacaklar incecik olur mu?eşim benim zayıflayacağıma inanmıyordu ama şimdi wallaha brawo diyor..şimdide zayıfladın bu bacaklar niye böyle diyo

sakin ol yavrum seneye bikini giyince herkes bize bakıp çatlıcak gerçi ben bikini giymem o ayrı konu yavaş olsun ki kalıcı olsun dimi ama

bana aşırı gelmedi rahatla biraz çizi ve kuru kayısı çok olmuş sadece ama sorun değil

sizden beter halim şağısı yok yukarısı yok ortası aramadığınız kadar çok ne baldır var ne basen göbüş miğde ve göğüs tuhaf bi yaratık gibi :/

yaa şu gülücükleri nasıl kullanıyonuz nasıl oluyo bi söleseniniz

Merhaba kizlarrr
İftarda bi tabak tarhana 1 yk pilav 2 kofte bi kasik patates
Salata yedim
Karpuzu cok yedim
Ramazan bitince duzne giricem insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…