- 24 Temmuz 2012
- 609
- 1.051
- 333
Kızlar akşam arkadaşımın bebeği olmuştu onu görmeye gittim, şu kuş lokumları var ya tek yiyimlik ondan verdiler 1 tane yedim, kahvede içtim mecburenayıp olacaktı yoksa, kola falan hiçbişey içmedim ikram ettiler. Ama orda başım bir döndü tepetaklak oldu her yer ne olduğunu anlayamadım, çaktırmadım hemen eşimi aradım geldi aldı beni, yer kayıyor sanki ayağımdan bir de bebeğim var kucağımda, meğerse şekerim düşmüş :18::18: hemen birkesme şeker attım ağzıma iyi geldi ama hala sersem gibiyim çok korktum...
Yarın da arkadaşa iftara davetliyiz ALLAH boğazımı tutmaya yardımcı olsun inşallah...
sen ne biliyosunda ahkam kesiyosun anlamadım,meraktan çatlayın emi,herşeyini öğrendim,,ve gözümün renginden nasıl eminsem aldatılmadığımdanda emindim ve halada böyle olduğuna emin oldum,,ve hala diyorum herkez yapar ama kocam yapmaz,yaptığı yine küçümsenicek bişey değilmiş ama en azından başka bi kadınla yaşanmış bişey yok,derlerya senden başka bi kadının eli değmedi elime,işte o durumdayız hala,tekim ve hep tek kalıcam,tek kalamayanlar yansın,sende bu kadar büyük konuştuğuna göre elbetki başına gelicekler yakındır,mutlu ol hayatta ne diyim,
ama cidden kendimi boşa hırpalamışım,eşimide tabiki,keşke ilk gün öğrenseydim bu kadar basit bişey olduğunu,gizlemekte neymiş evelallah kadınız herşeyi gün yüzüne çıkartırız,ogün bugündür burnundan getirdim sonunda herşey ortaya çıktı,sana diycem tek şey ben kendimi boşa hırpalattırmışım size,,asıl dostluklar burdaydıki keşke derdimi burdaki arkadaşlarıma açsaydım anlarlar iyice dibe vurmazlardı,neyse sondu zaten bidaha asla derdim olursa kk'ya aman demiycem(önyargılı ve yargısız infazcılarla dolu,)haa olanları bi kadın asla unutmaz,ama yolumuza devam ediyoruz öyle böyle,,ama cidden bu hatalar erkekleri köpek ediyo ve bu işin en rahatlatan yeride bu oluyo benim için,,dik kafalıda olabilişrdi sananede diyebilirdi ama köpekler gibi pişman,eh büyüklük son bikez daha bende kalsın dedim ve eh dedim ama affetmem uzun sürücek gibi,belki bu konuyu asla affetmiycem ama yolumuza devam edicez,o yansın derdine artık hayat bana güzel,cehennem hayatı yeni başlıyo onun
neyse kızlarya bakın ne diycem,demin kapı çaldı ve adamın biri elinde çiçekle karşımda duruyo
hemen anladım tabi almıycaktım ama,okadar güzellerdiki bide üstünde not vardı,meraktan aldım girdim içeri,oturdum açtım notu bana sakinleşmemi söyleyen bi notbide sonunda seni seviyorum hayırlı cumalar yazmış bende hemen mj attım sen eve gel ben sana göstercem sakinleşmeyi napiyim sakinleşeyimmi,adamın gözünü telefonda baya korkutmuşum,yoksa adamın huyu değildir çicek gönderme falan
Eki Görüntüle 479414 Sabah: Yarım dilim kızarmış az salçalı ekmek, küçük bir haşlanmış patates, 1.5 dilim peynir, domates, salatalık, 6 zeytin, yarım biber, 1 bardak şekersiz limonata.
Ara: Yarım dilim karpuz, yarım şeftali.
Eki Görüntüle 479415 Öğle: 2 kepçe şehriye çorbası.
Ara: Yok.:
Eki Görüntüle 479416 Akşam: Yarım kase çorba, yarım kase yağsız makarna üzerine 1 kaşık yoğurtla, 1 armut. ( itiraf edeyim 2 çatalda yeğenimin ketçaplı makarnasından tatım ve armutu yememeliydim)
Kızlar ya bu aralar canım çok çok yemek istiyor herşeyden, napıcam benKızın bana azcık, motivasyona ihtiyacım var, sanırım vücudum direnmeye başladı Zaten armutu ve 2 çatal makarnayı kendime sahip olamadan yedim, ne güzel gidiyordum, içime canavar kaçtı
[TABLE="class: grid, width: 250"]
[TR]
[TD]Sıra[/TD]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Gelen[/TD]
[TD]Değerlendirme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]deeps[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]1.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]senad[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]70.2[/TD]
[TD]1.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yaramazpisi[/TD]
[TD]76.0[/TD]
[TD]74.6[/TD]
[TD]1.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]maverick1988[/TD]
[TD]76.7[/TD]
[TD]75.4[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]mina_a[/TD]
[TD]71.3[/TD]
[TD]70.0[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]monaroza21[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]70.3[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] - [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]eLA_eLA[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]75.0[/TD]
[TD]1.2[/TD]
[TD] - [/TD]
[TD]:81: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Dgy[/TD]
[TD]77.2[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:124::81:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]64.4[/TD]
[TD]63.6[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:119::124:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]72.1[/TD]
[TD]71.5[/TD]
[TD]0.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:118:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]60.7[/TD]
[TD]60.1[/TD]
[TD]0.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]diltesne[/TD]
[TD]79.0[/TD]
[TD]78.6[/TD]
[TD]0.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]mirayhan[/TD]
[TD]75.5[/TD]
[TD]75.2[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]mahzen77[/TD]
[TD]77.2[/TD]
[TD]77.0[/TD]
[TD]0.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:103::103:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]uruz[/TD]
[TD]87.0[/TD]
[TD]86.8[/TD]
[TD]0.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]glsns[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:76::76:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]suzan6638[/TD]
[TD]71.2[/TD]
[TD]71.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ptty[/TD]
[TD]65.8[/TD]
[TD]66.1[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD]:117::113:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]GWZNAZ[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]67.7[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[TD]:111:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar akşam arkadaşımın bebeği olmuştu onu görmeye gittim, şu kuş lokumları var ya tek yiyimlik ondan verdiler 1 tane yedim, kahvede içtim mecburenayıp olacaktı yoksa, kola falan hiçbişey içmedim ikram ettiler. Ama orda başım bir döndü tepetaklak oldu her yer ne olduğunu anlayamadım, çaktırmadım hemen eşimi aradım geldi aldı beni, yer kayıyor sanki ayağımdan bir de bebeğim var kucağımda, meğerse şekerim düşmüş :18::18: hemen birkesme şeker attım ağzıma iyi geldi ama hala sersem gibiyim çok korktum...
Yarın da arkadaşa iftara davetliyiz ALLAH boğazımı tutmaya yardımcı olsun inşallah...
1 ayı kaçamaklar nedeniyle silersek 3 ayda 20 kilo :)) Süpersin
İyi geceler canım
slmlar kızlarrrrrray tam 2 sayfa okudum 1bucuk saattir yaff bazı arkadaşların problemlerine çok üzüldüm, Allah tez zamanda aydınlığına çıkarsın, üzüntülerini gidersin keşke elimizden daha fazla bi şey gelse ayrıca yine 3. olmuşum, listenin daha aşağılarında olurum diye bekliyordum çünkü çok az vermişim(hep dün yediklerim yüzünden ) ama yine de 3.lük bana çok moral oldu. aslında normalde çok gülerdim bunları yazarken ama, hiç içimden gelmiyor bugün, hatta çok moralim bozuk.herkesin türlü sorunu var... Allah hepimizin yardımcısı olsun. malum belki takip edenler biliyodur, biz kilis'te oturuyoruz ve şu sınırdan dolayı iyice huzursuzluğumuz arttı.kilis e kaçan mülteciler, sürekli ambulans sesleri ve sınırdan gelen yaralılar, bazen duyduğumuz bomba sesleri,sıklaşan elektrik kesintileri, bugün son olarak halep kuşatılmış ve katliam olacağını bekliyo herkes elhamdülillah bizim buralarda bi şey yok ama sınır bu kadar hareketliyken çok fazla huzursuzuz.her an ne olacağını bilemiyoruz
geçmiş olsun canım ya. aman dikkat et kendine.
Canım böyle şeylere takılmaaaa. Oluyor mutlaka herkes için.
Her hafta kilo veremeyebilirsin hatta artı da çıkabilirsin sen dikkat ettiğin sürece eninde sonunda gidecektir.
Aman dikkat canım kendini cezalandırma sakın. 300gr verdim diye az yemeye falanda başlama.
Az önce Gürkan Kubilayı dinledim neler anlattı adam keşke aklımda olsada yazsam diyet yapcam diyee yorma kendini.
Adam ucunda ölüm bile var dyor
geçmiş olsun mirayhan. dikkat et kendine. önce sağlık unutma.
kızlar ben kaçıyom. kocamla film izlicez hazır ufaklık uyuyorken. hepinize iyi geceler. bol kilo vermeler.
bu arada 3. olmuşum acccaaaaayip keyifliyim.
4ayda werdim canım..bunun 1ayını kaçamak yaparak geçirdiğimi we o süreçlerde kilo wermediğimi düşünürsek..bilemiyorum artıkın..
evett kızçler sahur menümü paylaşayımda ona göre dikkatli yiyeyim:18::18::18:
minderimin özel tarifi olan kabak yemeği yoğurtlu (3-4kaşık)
2 dilim kızartılmış ekmek
sucuklu menemen (2-3kaşık)
kk peynir
çay içebilirim belki üşenmezsem yapmaya
bol bol su içerim ,zaman kalırsa birde spor yaparım 10 -15 dak öle işte
çok mu ki yavvvvv :18::18::18::18:ne zamandan beri menü paylaşmıodummm :18::18::18::18:bir el atın kızçeler
slmlar kızlarrrrrray tam 2 sayfa okudum 1bucuk saattir yaff bazı arkadaşların problemlerine çok üzüldüm, Allah tez zamanda aydınlığına çıkarsın, üzüntülerini gidersin keşke elimizden daha fazla bi şey gelse ayrıca yine 3. olmuşum, listenin daha aşağılarında olurum diye bekliyordum çünkü çok az vermişim(hep dün yediklerim yüzünden ) ama yine de 3.lük bana çok moral oldu. aslında normalde çok gülerdim bunları yazarken ama, hiç içimden gelmiyor bugün, hatta çok moralim bozuk.herkesin türlü sorunu var... Allah hepimizin yardımcısı olsun. malum belki takip edenler biliyodur, biz kilis'te oturuyoruz ve şu sınırdan dolayı iyice huzursuzluğumuz arttı.kilis e kaçan mülteciler, sürekli ambulans sesleri ve sınırdan gelen yaralılar, bazen duyduğumuz bomba sesleri,sıklaşan elektrik kesintileri, bugün son olarak halep kuşatılmış ve katliam olacağını bekliyo herkes elhamdülillah bizim buralarda bi şey yok ama sınır bu kadar hareketliyken çok fazla huzursuzuz.her an ne olacağını bilemiyoruz
Bildirimi yapamadım kızlar zaten kilo verememişim regl olucam ondan sanırım
Canım günlük kaç kalori aldın? Çok güzel kilo vermişsin. Sırlarını paylaş bizimle, merak ediyoruz özellikle de ben
Suzan... Triendy... Kızlar bildirimlerinizi göremedim. Bu defa ikinizin bildirimlerini büyük bir dikkatle arıyorum sayfalarda
[TABLE="class: grid, width: 250"]
[TR]
[TD]Sıra[/TD]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Gelen[/TD]
[TD]Değerlendirme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]deeps[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]1.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]senad[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]70.2[/TD]
[TD]1.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yaramazpisi[/TD]
[TD]76.0[/TD]
[TD]74.6[/TD]
[TD]1.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]maverick1988[/TD]
[TD]76.7[/TD]
[TD]75.4[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]mina_a[/TD]
[TD]71.3[/TD]
[TD]70.0[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]monaroza21[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]70.3[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] - [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]eLA_eLA[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]75.0[/TD]
[TD]1.2[/TD]
[TD] - [/TD]
[TD]:81: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Dgy[/TD]
[TD]77.2[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:124::81:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]64.4[/TD]
[TD]63.6[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:119::124:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]72.1[/TD]
[TD]71.5[/TD]
[TD]0.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]60.7[/TD]
[TD]60.1[/TD]
[TD]0.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]diltesne[/TD]
[TD]79.0[/TD]
[TD]78.6[/TD]
[TD]0.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]mirayhan[/TD]
[TD]75.5[/TD]
[TD]75.2[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]mahzen77[/TD]
[TD]77.2[/TD]
[TD]77.0[/TD]
[TD]0.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]uruz[/TD]
[TD]87.0[/TD]
[TD]86.8[/TD]
[TD]0.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]glsns[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]suzan6638[/TD]
[TD]71.2[/TD]
[TD]71.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ptty[/TD]
[TD]65.8[/TD]
[TD]66.1[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD]:117::113:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]GWZNAZ[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]67.7[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[TD]:111:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kaç kalori aldığımı hiç hesaplamadım canım.bi ara tawuk göğsü we salata diyeti yaptım yani tawuk göğsünü bol salataya doğrayım yedim 9 gün yapabildim.sağlıksız aslında ama doyurucuydu.onda 9 günde 4 werdim.şimdi yapamıyorum.walla canım ekmek pilaw we tatlıyı bi ara lokmasını dahi almadım.doğaçlama yaptım.en iyi formülse 6dan sonra yememek oldu..bi bakmışım 20 kilo wermişim.bide ablam doğum yaptı oda çok kilo almıştı ama 6 ayda 25 kilo werdi hırslandım.çünkü bütün ailem bana odaklanmıştı.artık kışa yağlarımı istemiyorum daha çok gencim bi senemidaha kilolu geçirmeyeceğim dedim..alıpta hiç giyemediğim kıyafetlerim war..artık tamamen bitsin istiyorum..hamilelik göbeği bıktırdı beni ama mekikle toparlanacak oda.üst taraf problem değil.alt taraf gitsin..aynaya bakıyorum 20 kilo wermiş olsamda bben hala kiloluyum..
Ozet: 174 boyum varCok guzel kilo vermissin canim tebrikler..
Ben de iki yildir ugrasiyorumm
Son binyildir saldim daha dogrusu al ver seklinde ortalama 78 kgdim
Ayni cumleleri kuruyormusuz senle bu dikkatimi cekti
Daha cok gencim yag kutleleri bol giysilere mahkum yasamak istemiyorum..
Sende pozitif etkileyici bi cevre var bende de fistik gibisin takilma diyen bi cevre var
Bana gunde bi kere sisko dese biri bak nasi vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?