70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım ya. aman dikkat et kendine.

Canım ben olayları kaçırmışım yaa. Yine tartıştınızmı yoksa?

Nasıl davranacağına sen karar ver tatlım.Adamın huyunu suyunu sen biliyorsun. Pişmanlığını sen biliyorsun.

Canım böyle şeylere takılmaaaa. Oluyor mutlaka herkes için.

Her hafta kilo veremeyebilirsin hatta artı da çıkabilirsin sen dikkat ettiğin sürece eninde sonunda gidecektir.

Ellerine sağlık şekercim. Kilo veren herkesi de tebrik ediyorum

Aman dikkat canım kendini cezalandırma sakın. 300gr verdim diye az yemeye falanda başlama.

Az önce Gürkan Kubilayı dinledim neler anlattı adam keşke aklımda olsada yazsam diyet yapcam diyee yorma kendini.

Adam ucunda ölüm bile var dyor

geçmiş olsun mirayhan. dikkat et kendine. önce sağlık unutma.
kızlar ben kaçıyom. kocamla film izlicez hazır ufaklık uyuyorken. hepinize iyi geceler. bol kilo vermeler.
bu arada 3. olmuşum acccaaaaayip keyifliyim.

uruz emeğine sağlık, yine zahmet verdik sana. çok teşekkürler

herkese hayırlı geceler kızlar, haftaya kadar yeni bir maraton başlıyor artık, herkese kolay gelsin

1 ayı kaçamaklar nedeniyle silersek 3 ayda 20 kilo :)) Süpersin

bence de süper valla, hadi bakalım bizde inş...

İyi geceler canım

Allah sizi ve oradaki herkesi korusun arkadaşım...

geçmiş olsun canım ya. aman dikkat et kendine.

sağol tatlım...

evet takılmamalıyım, artık katı kurallar yok bugünden sonra, aşırıya kaçmadan yiyecem öyle devam edicem, çok korktum çünkü, yüklenmiycem kendime, ilacımı da etkileyecek yoksa, dikkat edicem çok zaman da alsa yavaş yavaş artılarla eksilerle sağlıklı bir şekilde vericem...yormıycam tamam eesincim, çok haklısın, 3 haftadır kendimi baya kastığımı farkettim, çocuğumla düşüyordum valla Allah koruusun..

geçmiş olsun mirayhan. dikkat et kendine. önce sağlık unutma.
kızlar ben kaçıyom. kocamla film izlicez hazır ufaklık uyuyorken. hepinize iyi geceler. bol kilo vermeler.
bu arada 3. olmuşum acccaaaaayip keyifliyim.

sağolasın canım haklısın...

HEPİNİZİ SEVİYORUMMMM...İYİKİ VARSINIZ...

esinim ,trendy nin olay çok farklı konu açmış bende okudum konusunu ama bayaa uzundu yorumlar ,doğruyu sölemek gerekirse sadece onun yaptığı yorumları okudum ve ben sonucunu merak ediyorum şu an trendycim en son eşinin başına kötü bir olay gelmişti adliyeden sonrasında neler olduki pc falan halloldumu canım benim :26:bende havada kaldı bu konu ama ,eğerki senin için ailenle arandaki sorun halloldu ise başka soru sormam canım merak etmiyorum desem yalan olur yani

evett kızçler sahur menümü paylaşayımda ona göre dikkatli yiyeyim:18::18::18:

minderimin özel tarifi olan kabak yemeği yoğurtlu (3-4kaşık)
2 dilim kızartılmış ekmek
sucuklu menemen (2-3kaşık)
kk peynir
çay içebilirim belki üşenmezsem yapmaya
bol bol su içerim ,zaman kalırsa birde spor yaparım 10 -15 dak öle işte

çok mu ki yavvvvv :18::18::18::18:ne zamandan beri menü paylaşmıodummm :18::18::18::18:bir el atın kızçeler

4ayda werdim canım..bunun 1ayını kaçamak yaparak geçirdiğimi we o süreçlerde kilo wermediğimi düşünürsek..bilemiyorum artıkın..

Canım günlük kaç kalori aldın? Çok güzel kilo vermişsin. Sırlarını paylaş bizimle, merak ediyoruz özellikle de ben

Öncelikle kabak çok doğru bir seçim, hem az kalorili hem de yoğurtla birlikte yiyince doyurucu.

Sucuklu yumurta biliyorum da sucuklu menemeni ilk defa duyuyorum, cehaletime ver
Zaten ondan da birkaç kaşık demişsin, yanında da 2 dilim ekmek ve peynir... Gayet iyi bence :)

Tvde her şey yanstılmamasına rağmen biz bu kadarından bile tedirgin ve huzursuz oluyorsak sizleri düşünemiyorum

Allah yardımcınız olsun canım, sabır versin

Bildirimi yapamadım kızlar zaten kilo verememişim regl olucam ondan sanırım

Ben de pek bir şey veremedim, üstelik benim senin gibi bir mazeretim de yok.

Reglin yaklaşıyorsa kilo verememenin nedeni belli, merak etme haftaya düzelir

Canım günlük kaç kalori aldın? Çok güzel kilo vermişsin. Sırlarını paylaş bizimle, merak ediyoruz özellikle de ben

kaç kalori aldığımı hiç hesaplamadım canım.bi ara tawuk göğsü we salata diyeti yaptım yani tawuk göğsünü bol salataya doğrayım yedim 9 gün yapabildim.sağlıksız aslında ama doyurucuydu.onda 9 günde 4 werdim.şimdi yapamıyorum.walla canım ekmek pilaw we tatlıyı bi ara lokmasını dahi almadım.doğaçlama yaptım.en iyi formülse 6dan sonra yememek oldu..bi bakmışım 20 kilo wermişim.bide ablam doğum yaptı oda çok kilo almıştı ama 6 ayda 25 kilo werdi hırslandım.çünkü bütün ailem bana odaklanmıştı.artık kışa yağlarımı istemiyorum daha çok gencim bi senemidaha kilolu geçirmeyeceğim dedim..alıpta hiç giyemediğim kıyafetlerim war..artık tamamen bitsin istiyorum..hamilelik göbeği bıktırdı beni ama mekikle toparlanacak oda.üst taraf problem değil.alt taraf gitsin..aynaya bakıyorum 20 kilo wermiş olsamda bben hala kiloluyum..

Arakan daki müslüman kardeşlerimiz ne yapıyor acaba..Kimimiz yatağımızda kimimiz pc de oturuyoruz rahat rahat acaba oaradaki kardeşimiz kardeşlerimiz ne yapıyor genç delikanlılar belki nöbet tutuyor anneler kızlarına sımsıkı sarılıyor tecavüzden pislikten ölümden korumak için belki de korkusunu bastırmak için..

Kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum..Herkesten isteğim bugün ellerinizi semaya Onlar için Kaldırın ve dua edin..Rabbim yardımcıları olsun İnşallah..

ARAKAN SMS YARDIMI - 5 TL
Arakan yaz 5601 gönder (Diyanet)
Arakan yaz 5777 gönder (Kimse Yokmu Derneği)
Arakan yaz 3072 gönder (IHH İnsani Yardım Vakfı)
Arakan yaz 4042 gönder (Beşir Derneği)”

yaw iftardan 5dk önce tartılıyorum,sonrada yemektir cart curt derken zaten saat 10u geçiyo,neden cumartesiyi beklemiyonuz eskisi gibi yapamayanlar gece 12e doğru yapıyolardı,erkenden olunca kaçırıyorum böyle kaç haftadırneyse okadar üzülmeye değicek kilovermedim,ama en azından dikkat etmeden spor yapmadan bukadarınada bravo

geçen hafta 62'ydim bu hafta 61.9'u gördümnekaa çok vermişim,ggerçi dün 61.4tüm fakat dün sahurda epey kaçırdım olacağı belliydi

Son düzenleme:
Suzan... Triendy... Kızlar bildirimlerinizi göremedim. Bu defa ikinizin bildirimlerini büyük bir dikkatle arıyorum sayfalarda

ayyy ben bunu şimdi gördümama cidden 10da biz daha yemekten yeni kalkmış oluyoz çay faslı falan derkeeeennncanın sağolsun kusura bakma arattırdım durup dururken bidahakine dikkatli olcam

Ellerine sağlık canım, kilo veren herkese de tebrikler.
Herkese mutlu, huzurlu, güzel bir hafta sonu diliyorum. Küslüklerin olmadığı, herkesin ailesiyle barıştığı bir gün olur inşallah. Suzicim ne yaptı acaba? Triendy senin de haberlerini bekliyoz, sen barışcak gibiydin zaten de, Allah kimseyi huzursuz etmesin yuvasında.

Cok guzel kilo vermissin canim tebrikler..

Ben de iki yildir ugrasiyorumm
Son binyildir saldim daha dogrusu al ver seklinde ortalama 78 kgdim
Ayni cumleleri kuruyormusuz senle bu dikkatimi cekti
Daha cok gencim yag kutleleri bol giysilere mahkum yasamak istemiyorum..
Sende pozitif etkileyici bi cevre var bende de fistik gibisin takilma diyen bi cevre var
Bana gunde bi kere sisko dese biri bak nasi vericem

Ozet: 174 boyum var
Doguma giderken 100 ustuydum
Oglumun 9.ayinda 92 kg ole rejime basladim
4-5 ayda bol mekik kendimce egzersiz yaparak 77 ye dustum
Sonra o hallerden bu hallere gelince herkes oldun sen dedi :)

Bir yildir 2 ileri 1 geri..
Ama draldim artik insallah 4 ayda 15 kg vermek hedefim nasipse biticek bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…