spor yapmadim malesef, cok halsizim bugün, acaba seker bagimliligi mi var ne :44:
ben genelde günde paket paket cikolatalari, sekerleri, hamur islerini löp löp götürüyordum, alisik degilim sekersiz bir hayata
dayanmaliyim! .. diyorum ama simdi annem alisverisden eve gelicek ve o lezziz mi lezziz pizzalarini pisirecek :96: tepsinin icine dalmak istiyorum resmen..
Siz bu durumlarda napiyorsunuz, nasil tutuyorsunuz kendinizi?
sen ne biliyosunda ahkam kesiyosun anlamadım,meraktan çatlayın emi,herşeyini öğrendim,,ve gözümün renginden nasıl eminsem aldatılmadığımdanda emindim ve halada böyle olduğuna emin oldum,,ve hala diyorum herkez yapar ama kocam yapmaz,yaptığı yine küçümsenicek bişey değilmiş ama en azından başka bi kadınla yaşanmış bişey yok,derlerya senden başka bi kadının eli değmedi elime,işte o durumdayız hala,tekim ve hep tek kalıcam,tek kalamayanlar yansın,sende bu kadar büyük konuştuğuna göre elbetki başına gelicekler yakındır,mutlu ol hayatta ne diyim,
ama cidden kendimi boşa hırpalamışım,eşimide tabiki,keşke ilk gün öğrenseydim bu kadar basit bişey olduğunu,gizlemekte neymiş evelallah kadınız herşeyi gün yüzüne çıkartırız,ogün bugündür burnundan getirdim sonunda herşey ortaya çıktı,sana diycem tek şey ben kendimi boşa hırpalattırmışım size,,asıl dostluklar burdaydıki keşke derdimi burdaki arkadaşlarıma açsaydım anlarlar iyice dibe vurmazlardı,neyse sondu zaten bidaha asla derdim olursa kk'ya aman demiycem(önyargılı ve yargısız infazcılarla dolu,)haa olanları bi kadın asla unutmaz,ama yolumuza devam ediyoruz öyle böyle,,ama cidden bu hatalar erkekleri köpek ediyo ve bu işin en rahatlatan yeride bu oluyo benim için,,dik kafalıda olabilişrdi sananede diyebilirdi ama köpekler gibi pişman,eh büyüklük son bikez daha bende kalsın dedim ve eh dedim ama affetmem uzun sürücek gibi,belki bu konuyu asla affetmiycem ama yolumuza devam edicez,o yansın derdine artık hayat bana güzel,cehennem hayatı yeni başlıyo onun
valla aklımda tutamıycam kadar çok kişi nicki var kkda oyüzden öyle konuştuğuna göre ordan biri heralde diye düşündüm,bizim topikte böyle zihniyette insan yok çünkü
yani bi dediği bi dediğini tutmamışki hem bırakın diyo kocayı hem affedin :26::44:
canım çok haklısın kk'da o kadar çok zihniyeti bozuk insan var ki bi yere yorum yaparken 2 kere düşünüyorum ne derler diye tek rahat ettiğim yer burası :26: keşke biraz anlayışlı olup yargısız infaz yapmadan konuyu anlamaya çalışsalar ama nerdeee
öyle olmalı baksana yoksa zavallı şizofren gibi bi melek hatun oluyo bi sinsi hatun bu ne bi çok emin sevdicekden bi kuşkulu anlayan anlatsın lütfen :):44:delüü delüüümaritsa sanırsam delüüü
Suzan... Triendy... Kızlar bildirimlerinizi göremedim. Bu defa ikinizin bildirimlerini büyük bir dikkatle arıyorum sayfalarda
Eki Görüntüle 479414 Sabah: Yarım dilim kızarmış az salçalı ekmek, küçük bir haşlanmış patates, 1 dilim peynir, domates, salatalık, 6 zeytin, yarım biber.
Ara: Yarım dilim karpuz, yarım şeftali.
Eki Görüntüle 479415 Öğle: 2 kepçe şehriye çorbası.
Ara: Yok.:
Eki Görüntüle 479416 Akşam: Yarım kase çorba, yarım kase yağsız makarna üzerine 1 kaşık yoğurtla, 1 armut. ( itiraf edeyim 2 çatalda yeğenimin ketçaplı makarnasından tatım ve armutu yememeliydim)
Kızlar ya bu aralar canım çok çok yemek istiyor herşeyden, napıcam benKızın bana azcık, motivasyona ihtiyacım var, sanırım vücudum direnmeye başladı Zaten armutu ve 2 çatal makarnayı kendime sahip olamadan yedim, ne güzel gidiyorum, içime canavar kaçtı
Kızlar bugünkü işlerimi çok şükür halletim, listeyi ben hazırlayabilirim ama oruç tutan arkadaşlarımız için saat 22'ye kadar bekleyelim diyorum.
KIZLAR BİLGİLERİNİZİ TAM YAZMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN.
BAŞLANGIÇ KİLO:
GEÇEN HAFTA:
BU HAFTA:
GİDEN/GELEN:
TOPLAMDA GİDEN:
HEDEF KİLO:
ŞEKLİNDE TÜM BİLGİLERİNİZ OLSUN LÜTFEN.
ÖZELDEN BİLDİRİM YAPMANIZA GEREK YOK. BURADAKİ TÜM BİLDİRİMLERİ LİSTEYE ALICAM. YETER Kİ SAAT 22'YE KADAR BİLDİRİMDE BULUNUN.
LİSTEDE İLK DEFA YER ALACAK OLANLAR "YENİ ÜYE" ŞEKLİNDE NOT DÜŞSÜN LÜTFEN.
Herkese günaydınlarr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo :60,1 kg
giden :600 gr
toplamda giden :10,5 kg.
hedef kilo : 55 kg
herkese günaydın, ben de kilo mu bildireyim bari;
dün iftardan önce tartıldım
başlangıç:80
geçen hafta:77.2
bu hafta:77
giden:200
toplam giden:3
günaydınnn,
başlangıç kilo :77.6
geçen hafta 76
bu hafta 74.6
hedef 60
herkese günaydınn
başlangıç kilo:82
geçen hafta:76.2
bu hafta:75
giden:1.2
toplamda giden:7
hedef:65
günaaaaaayyyyyydıııııııınnnn
başlangıç kilo :96
geçen hafta 71,3
bu hafta 70,0
giden:1,3
hedef 60
bende kilo bildirimi yapayım
başlangıç kilom :73
geçen hafta :71.6
bu hafta :70.3
giden :1.3
hedef :58
Şimdiye kadar yapılan bildirimler bunlar. Hepinizi tebrik ederim kızlar
Başlangıç: 92
Geçen hafta: 87
Bu hafta: 86.8
Giden: 200 gram
Toplamda giden: 5.2
Hedef: 60
başlangıç kilo : 76.8
geçen hafta :76.2
bu hafta :74.8
giden :1.6
hedef :60
ek : her gün 2 saat spor + salı & perşembe step dersi.
başlangıç: 71.9
geçen hafta: 72.1
bu hafta:71.5
Giden : 600gr
toplamda giden:
hedef: 67
Hala reglim kısçeler
başlangıç kilom:73
geçen haftaki kilom:71.6
bu haftaki kilom:70.2
giden:1.4 kilo
toplam giden :2.8 kilo
spor:50 mekik 72 makas
Kızlar moralim çok bozuk, 2 haftada 2,5 kg veren ben, 78.1'den 75.5'e inen yine ben, bu hafta bakın ne kadar vermişim
Eki Görüntüle 479140 GEÇEN HAFTA ne kadar da sevinmiştim...
Eki Görüntüle 479141 BU HAFTA
Başlangıç kilo: 78.1
Geçen hafta: 75.5
Bu hafta: 75.2
Gelen: Yok.
Giden: 300gr.
Hedef:58
Kızlar neden böyle oldu sizce? Ben çok üzüldüm, menülerimi de paylaşıyorum, görüyorsunuz çok dikkatliyim, neden gitmedi? Affedersiniz ama tuvalete çıkamıyorum doğru düzgün 2-3 gündür olabilir mi?Emeklerim boşa gitmez veririm değil mi kızlar?
slmlar kızlar... yine baya sayfa birikmiş. ama hemen çıkmam gerekiyo. akşam okurum artık. iftara davetliyiz, belki geç gelirim diye hemen bildirimim yapıp çıkayım.
başlangıç: 78.7
geçen hafta: 76.7
bu hafta:75.4
giden 1.3
hedef:55
selam kızlaaarr
akşama yine iftara davetliyim birazdan çıkacağım. o yüzden hemencik kilo bildirimimi yapayım. ben o kadar kaçamaklara artı olur demiştim ama olmadı. :18:yeterli değil tabi ama azcıcık eksi oldu.
başlangıç: 79
geçen hafta: 79
bu hafta: 78.6
giden: 0.400 gr
hedef: 55
başlangıç 75
geçen hafta 72.5
bu hafta 72.5
giden 0
hedef 60
ya daha dün 71dim. çok da yemedim bugün 72.5:26::26:
BAŞLANGIÇ KİLO:83
GEÇEN HAFTA:71,2
BU HAFTA:71,2
GİDEN/GELEN:ıkısıde yok :)(regl yusunden cok sukurkı +lar yok)
TOPLAMDA GİDEN:11,8
HEDEF KİLO:60
sagol sımdıden canım benımmm yarın lısteyı gorurum ancak ellerıne saglık seker
Eki Görüntüle 479413
BAŞLANGIÇ :84
GEÇEN HAFTA:64.40
BU HAFTA :63.60
GİDEN :800gr
TOPLAM GİDEN:20.40
HEDEF :55
SPOR :1400 dış bacak hareketi,400 iç bacak hareketi,800 bel,400 mekik.çocuklarla anca bu kadar yapabildim..
Bildiriiiim
Oglede tartildim iftardan once tarilamadim bi turlu oglen daha dogrudur gibi de geliyo aslinda
İftardan once vucutta su kalmiyo ya o bakimdan ramazandan sonra husran olmayalim da
başlangıç kilo :77.9
geçen hafta...77.2
bu hafta .......76.2
giden.............1
hedef........... 63
en son 66.7
bu akşam 67.7
son 5 sayfam kaldı ama bildirim içinde sürem azaldığı için hemen bildirim yapıp sonra yine geçmişteki konularla ilgili özellikle suzim senin için yorum yapacağım canımınn içiiiiii bitanecik arkadaşımızzzz
Başlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:65.8kg
Bu hafta:66.1kg
Gelen :300gr
Toplamdan verilen:9.3kg
Hedef:55kg
gelen için üzülmüyorum sebei çünkü az bile gelmiş şahsen çok yedim bu hafta ve düzensizlik çok fazlaydı
sanırım yine dün geceki spor kurtarıcım oldu en azından kilo koruma gibi birşey yaratıyor üstümde bakalım ne olcak bölee benim bu hal
sakın canım pes etmek yok hem bıraksan hemen almaya başlayacaksınkahretsin ya neden böyle oluyopes etmek üzereyim
Eki Görüntüle 479414 Sabah:[Yarım dilim kızarmış az salçalı ekmek, küçük bir haşlanmış patates, 1.5 dilim peynir, domates, salatalık, 6 zeytin, yarım biber, 1 bardak şekersiz limonata.
Ara: Yarım dilim karpuz, yarım şeftali.
Eki Görüntüle 479415 Öğle: 2 kepçe şehriye çorbası.
Ara: Yok.:
Eki Görüntüle 479416 Akşam: Yarım kase çorba, yarım kase yağsız makarna üzerine 1 kaşık yoğurtla, 1 armut. ( itiraf edeyim 2 çatalda yeğenimin ketçaplı makarnasından tatım ve armutu yememeliydim)
Kızlar ya bu aralar canım çok çok yemek istiyor herşeyden, napıcam benKızın bana azcık, motivasyona ihtiyacım var, sanırım vücudum direnmeye başladı Zaten armutu ve 2 çatal makarnayı kendime sahip olamadan yedim, ne güzel gidiyordum, içime canavar kaçtı
canım ellerine[TABLE="class: grid, width: 250"]
[TR]
[TD]Sıra[/TD]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Gelen[/TD]
[TD]Değerlendirme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]deeps[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]1.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]senad[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]70.2[/TD]
[TD]1.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yaramazpisi[/TD]
[TD]76.0[/TD]
[TD]74.6[/TD]
[TD]1.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]maverick1988[/TD]
[TD]76.7[/TD]
[TD]75.4[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]mina_a[/TD]
[TD]71.3[/TD]
[TD]70.0[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]monaroza21[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]70.3[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] - [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]eLA_eLA[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]75.0[/TD]
[TD]1.2[/TD]
[TD] - [/TD]
[TD]:81: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Dgy[/TD]
[TD]77.2[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:124::81:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]64.4[/TD]
[TD]63.6[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:119::124:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]72.1[/TD]
[TD]71.5[/TD]
[TD]0.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:118:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]60.7[/TD]
[TD]60.1[/TD]
[TD]0.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:118:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]diltesne[/TD]
[TD]79.0[/TD]
[TD]78.6[/TD]
[TD]0.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]mirayhan[/TD]
[TD]75.5[/TD]
[TD]75.2[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]mahzen77[/TD]
[TD]77.2[/TD]
[TD]77.0[/TD]
[TD]0.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:103::103:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]uruz[/TD]
[TD]87.0[/TD]
[TD]86.8[/TD]
[TD]0.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:103::103:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]glsns[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:76::76:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]suzan6638[/TD]
[TD]71.2[/TD]
[TD]71.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:76::76:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ptty[/TD]
[TD]65.8[/TD]
[TD]66.1[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD]:117::113:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]GWZNAZ[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]67.7[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[TD]:111:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bu sefer baska
dün yani bi kac gündür arkadasiyla bulusup duruyordun fitnesse gidiyorum diyip duruyor bana kendinden telefon geldi öglenden sonra kaldirdim ama telefonun tusuna basilmis yanlislikla sanirsam cünkü onun haberi yoktun telefonu dinledigimden
arkadasiyla tuna nehrine gitmisler sanirsam suna bak sunu ayarlasakmi diye vs laflar duydum yani burda daha yazamiycam neler duydum arkadasi da evli terbiyezisler
benim icin bitti yani dün yatakodasini kilitledim artik oturma odasinda yatacak kendine kalacak yer bulsun ciksin hayatimdan
onca yaptigim seye karsi ben bunlari hakk etmedigimi düsünüyorum daha da beni kücük düsürmesine izin vermiycem
yazik ogluma yazik ama oda atlatir ben herseyine katlandim 1 kere aldati cocuk olmadan önce son sans veriyorum sana dedim bidaha affetmem dedim dün duyduklarim cok agir oldu benim icin
başlangıç kilo : 76.8
geçen hafta :76.2
bu hafta :74.8
giden :1.6
hedef :60
ek : her gün 2 saat spor + salı & perşembe step dersi.
süpersin canım 2 saat spor ve 1.6 kg.
strestendir canım üzme kendiniKızlar moralim çok bozuk, 2 haftada 2,5 kg veren ben, 78.1'den 75.5'e inen yine ben, bu hafta bakın ne kadar vermişim
Eki Görüntüle 479140 GEÇEN HAFTA ne kadar da sevinmiştim...
Eki Görüntüle 479141 BU HAFTA
Başlangıç kilo: 78.1
Geçen hafta: 75.5
Bu hafta: 75.2
Gelen: Yok.
Giden: 300gr.
Hedef:58
canım benimde ilk hafta 1kg gitmesine rağmen 2 haftadır yerimde sayıyorum ama mutsuz da değilim,umuzsuz da çünkü böyle oluyor diyete başladıkdan bir süre sonra takılma olabilir ama biz istikrarla devam edicez ve kazanıcaz :))
Kızlar bugünkü işlerimi çok şükür halletim, listeyi ben hazırlayabilirim ama oruç tutan arkadaşlarımız için saat 22'ye kadar bekleyelim diyorum.
KIZLAR BİLGİLERİNİZİ TAM YAZMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN.
BAŞLANGIÇ KİLO:
GEÇEN HAFTA:
BU HAFTA:
GİDEN/GELEN:
TOPLAMDA GİDEN:
HEDEF KİLO:
ŞEKLİNDE TÜM BİLGİLERİNİZ OLSUN LÜTFEN.
ÖZELDEN BİLDİRİM YAPMANIZA GEREK YOK. BURADAKİ TÜM BİLDİRİMLERİ LİSTEYE ALICAM. YETER Kİ SAAT 22'YE KADAR BİLDİRİMDE BULUNUN.
LİSTEDE İLK DEFA YER ALACAK OLANLAR "YENİ ÜYE" ŞEKLİNDE NOT DÜŞSÜN LÜTFEN.
uruzcum saat 22 yi geçti ama benim bi ricam olucak dün akşam tarılmıştım,sabah yazmıştım ama bu akşam iftar öncesi yine tarıldım ve 200 gr. daha eksik çıktım.bildirimimi revize etmek isterim sizce de uygunsa eğer. ama geç kaldımsa yani listeyi yaptınsa da sorun değil haftaya eklerim 200 gramı.
başlangıç:80
geçen hafta :77.2
bu hafta :76.8
giden :400
toplam giden.3.2
hedef :70
QUOTE=BenSuzi;25817649]dünden beri hic birsey yemedim zorlasam da yiyem ki ondan mi girdi acaba sanci karnima migdem deliniyor sanki
benide alın aranıza lütfen ben 80 kiloyum lütfen bendide alın 34 yaşındayım 8 yaşında oğlum var 1.65 boyunda ve 80 kiloyum moralim çok kötü zayıflamayı bir türlü beceremiyorum kahretsin boğazımı tutamıyorum(
Eki Görüntüle 479413
BAŞLANGIÇ :84
GEÇEN HAFTA:64.40
BU HAFTA :63.60
GİDEN :800gr
TOPLAM GİDEN:20.40
HEDEF :55
SPOR :1400 dış bacak hareketi,400 iç bacak hareketi,800 bel,400 mekik.çocuklarla anca bu kadar yapabildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?