70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese hayirli aksamlar :)

Bugün zayiflama planimin ilk günü (bilincli ,rejim, demiyorum) ve cook bunaldim simdiden

Yiyip ictiklerimi sayayim:
2 cekirdekli kara ekmek
2 haslanmis yumurta
ince bir dilim beyaz peynir
bir bardak süt
yarim domates
ve bol bol su

spor yapmadim malesef, cok halsizim bugün, acaba seker bagimliligi mi var ne :44:
ben genelde günde paket paket cikolatalari, sekerleri, hamur islerini löp löp götürüyordum, alisik degilim sekersiz bir hayata
dayanmaliyim! .. diyorum ama simdi annem alisverisden eve gelicek ve o lezziz mi lezziz pizzalarini pisirecek :96: tepsinin icine dalmak istiyorum resmen..
Siz bu durumlarda napiyorsunuz, nasil tutuyorsunuz kendinizi?

bazen ben de tutamıyorum ama yersen bi anlık mutluluk gerisi vicdan azabı olcak öyle düşün şeker için de tahlillerini falan yaptır belli olmaz :26:

Bir defa herkez değil herkes olacak o öncelikle belirtleyim .Ayrıca kim ne yemiş ,ne kadar vermış diye dolanırken gördüm yazını ve yazmadan edemedim .
İkincisi senin anlattığın kadarını biliyorum yani açtığın konuda yazdığın kadarını.4 duvar arasında yaşadıklarını nereden bilebilirim ki.
Ahhhhh canımmmmmm benim zaten başıma geldi ama senin gibi hiçbir zaman kocam/sevgilim yapmaz vesaire demiyorum .Hayatta herkesin herşey başına gelebilir!!!!!!

Neyse seninle ikili tartışmaya girmek istemiyorum !!!!!! varsa bir sıkıntın özelden yaz okkk !!!!!

Ayırca ben senin iyiliğin için söyledim gözlerini aç diye ama bunu farkedemeyecek kadar gözlerini kapamışsın .Ne diyim mutlu ol yine de.İnsanlara da beddua edersen gelir seni bulur .

valla aklımda tutamıycam kadar çok kişi nicki var kkda oyüzden öyle konuştuğuna göre ordan biri heralde diye düşündüm,bizim topikte böyle zihniyette insan yok çünkü

yani bi dediği bi dediğini tutmamışki hem bırakın diyo kocayı hem affedin :26::44:

öyle olmalı baksana yoksa zavallı şizofren gibi bi melek hatun oluyo bi sinsi hatun bu ne bi çok emin sevdicekden bi kuşkulu anlayan anlatsın lütfen :):44:delüü delüüü maritsa sanırsam delüüü

Kimden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama sizin için iftira atmak kolay galiba :/ o bahsettiğin kişi ben değilim !!!!!!! şüpheniz varsa buyrun bakın yazdıklarıma !!!!!!!

Son düzenleme:
BAŞLANGIÇ KİLO:83
GEÇEN HAFTA:71,2
BU HAFTA:71,2
GİDEN/GELEN:ıkısıde yok :)(regl yusunden cok sukurkı +lar yok)
TOPLAMDA GİDEN:11,8
HEDEF KİLO:60

sagol sımdıden canım benımmm yarın lısteyı gorurum ancak ellerıne saglık seker

Suzan... Triendy... Kızlar bildirimlerinizi göremedim. Bu defa ikinizin bildirimlerini büyük bir dikkatle arıyorum sayfalarda

geldım tatalım mısafır var ancak yetıstım hhehe sagoll bu hafta gelen de gıden de yokk korkyordum regl yusunen gelır gıe ama cokskr ıftara 1 st kala cıktımtartıya bırsey yokkhehehehe 71,2 .24:

BAŞLANGIÇ :84
GEÇEN HAFTA:64.40
BU HAFTA :63.60
GİDEN :800gr
TOPLAM GİDEN:20.40
HEDEF :55
SPOR :1400 dış bacak hareketi,400 iç bacak hareketi,800 bel,400 mekik.çocuklarla anca bu kadar yapabildim..

Son düzenleme:
Sabah: Yarım dilim kızarmış az salçalı ekmek, küçük bir haşlanmış patates, 1.5 dilim peynir, domates, salatalık, 6 zeytin, yarım biber, 1 bardak şekersiz limonata.

Ara: Yarım dilim karpuz, yarım şeftali.

Öğle: 2 kepçe şehriye çorbası.

Ara: Yok.:

Akşam: Yarım kase çorba, yarım kase yağsız makarna üzerine 1 kaşık yoğurtla, 1 armut. ( itiraf edeyim 2 çatalda yeğenimin ketçaplı makarnasından tatım ve armutu yememeliydim )

Kızlar ya bu aralar canım çok çok yemek istiyor herşeyden, napıcam ben Kızın bana azcık, motivasyona ihtiyacım var, sanırım vücudum direnmeye başladı Zaten armutu ve 2 çatal makarnayı kendime sahip olamadan yedim, ne güzel gidiyordum, içime canavar kaçtı

Son düzenleme:

ara ara wücut direnç gösteriyor ama sabredersen mükafatınıda fazlasıyla weriyor tatlım..1 armuttan bişeycik olmaz

Bildiriiiim

Oglede tartildim iftardan once tarilamadim bi turlu oglen daha dogrudur gibi de geliyo aslinda
İftardan once vucutta su kalmiyo ya o bakimdan ramazandan sonra husran olmayalim da
başlangıç kilo :77.9
geçen hafta...77.2
bu hafta .......76.2
giden.............1
hedef........... 63

bildirimleri aldım, listeyi hazırlıyorum kızlar...

Son düzenleme:

son 5 sayfam kaldı ama bildirim içinde sürem azaldığı için hemen bildirim yapıp sonra yine geçmişteki konularla ilgili özellikle suzim senin için yorum yapacağım canımınn içiiiiii bitanecik arkadaşımızzzz

Başlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:65.8kg
Bu hafta:66.1kg
Gelen :300gr
Toplamdan verilen:9.3kg
Hedef:55kg

gelen için üzülmüyorum sebei çünkü az bile gelmiş şahsen çok yedim bu hafta ve düzensizlik çok fazlaydı

sanırım yine dün geceki spor kurtarıcım oldu en azından kilo koruma gibi birşey yaratıyor üstümde bakalım ne olcak bölee benim bu hal

Herkese günaydınlarr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo :60,1 kg
giden :600 gr
toplamda giden :10,5 kg.
hedef kilo : 55 kg

herkese günaydın, ben de kilo mu bildireyim bari;
dün iftardan önce tartıldım

başlangıç:80
geçen hafta:77.2
bu hafta:77
giden:200
toplam giden:3

günaydınnn,
başlangıç kilo :77.6
geçen hafta 76
bu hafta 74.6
hedef 60

herkese günaydınn

başlangıç kilo:82
geçen hafta:76.2
bu hafta:75
giden:1.2
toplamda giden:7
hedef:65

günaaaaaayyyyyydıııııııınnnn

başlangıç kilo :96
geçen hafta 71,3
bu hafta 70,0
giden:1,3
hedef 60

bende kilo bildirimi yapayım

başlangıç kilom :73
geçen hafta :71.6
bu hafta :70.3
giden :1.3
hedef :58

Şimdiye kadar yapılan bildirimler bunlar. Hepinizi tebrik ederim kızlar

Başlangıç: 92
Geçen hafta: 87
Bu hafta: 86.8
Giden: 200 gram
Toplamda giden: 5.2
Hedef: 60

başlangıç kilo : 76.8
geçen hafta :76.2
bu hafta :74.8
giden :1.6
hedef :60

ek : her gün 2 saat spor + salı & perşembe step dersi.

başlangıç: 71.9
geçen hafta: 72.1
bu hafta:71.5
Giden : 600gr
toplamda giden:
hedef: 67

Hala reglim kısçeler

başlangıç kilom:73
geçen haftaki kilom:71.6
bu haftaki kilom:70.2
giden:1.4 kilo
toplam giden :2.8 kilo

spor:50 mekik 72 makas

başlangıç 75
geçen hafta 72.5
bu hafta 72.5
giden 0
hedef 60

ya daha dün 71dim. çok da yemedim bugün 72.5:26::26:

en son 66.7
bu akşam 67.7

Bildirimler bu şekildedir...

[TABLE="class: grid, width: 250"]
[TR]
[TD]Sıra[/TD]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Gelen[/TD]
[TD]Değerlendirme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]deeps[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]1.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]senad[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]70.2[/TD]
[TD]1.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yaramazpisi[/TD]
[TD]76.0[/TD]
[TD]74.6[/TD]
[TD]1.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]maverick1988[/TD]
[TD]76.7[/TD]
[TD]75.4[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]mina_a[/TD]
[TD]71.3[/TD]
[TD]70.0[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]monaroza21[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]70.3[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] - [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]eLA_eLA[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]75.0[/TD]
[TD]1.2[/TD]
[TD] - [/TD]
[TD]:81:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Dgy[/TD]
[TD]77.2[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:124::81:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]64.4[/TD]
[TD]63.6[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:119::124:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]72.1[/TD]
[TD]71.5[/TD]
[TD]0.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:118:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]60.7[/TD]
[TD]60.1[/TD]
[TD]0.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:118:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]diltesne[/TD]
[TD]79.0[/TD]
[TD]78.6[/TD]
[TD]0.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]mirayhan[/TD]
[TD]75.5[/TD]
[TD]75.2[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]mahzen77[/TD]
[TD]77.2[/TD]
[TD]77.0[/TD]
[TD]0.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:103::103:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]uruz[/TD]
[TD]87.0[/TD]
[TD]86.8[/TD]
[TD]0.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:103::103:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]glsns[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:76::76:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]suzan6638[/TD]
[TD]71.2[/TD]
[TD]71.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:76::76:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ptty[/TD]
[TD]65.8[/TD]
[TD]66.1[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD]:117::113:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]GWZNAZ[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]67.7[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[TD]:111:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

öncelikle eveetttttttttttttt kürkçü dükkanına 1 ağustos itibari ile dönüşler başlamış

abababa(betülüm),pucca(dileğim)bensuzi(suzim)hasret(hasretim)monorosam dönüş yapmışlar

msjlarınız gördüğümde o kadar çok sevindimki neredeyse ağlıyordum sevinçten o derece oldum yani

suzim durumuna çok üzüldüm ,Allah şu hayırlı ayın yüzü suyu hürmetine eşine merhamet versin yaptığı hatadan dönmesi için aklını başına getirecek birşey olmasına vesile etsin ,sen hep dua et ve dimdik ayakta dur çocuğun için eğerki bir karar aldıysan ayrılma konusunda sakınn vazgeçme sen ona bir defa bu şansı vermişsin zaten pişman olan erkek o zaman olur ve bi daha yapmazdı ,sen Allaha şükretki bu olayı bir an önce farkettirdi sana ,benimde en çok korktuğum şey salak yerine konmaktır evde canım cicim yapıp dışarda başka bir hatunla ilişkiye giriosa bu kişinin kişilik bozukluğu vardır o yüzden o kişi hiçbir zaman akıllanmaz farkettiğin için bu durumu Allaha binlerce kez teşşekkür et ve herşeye Allaha havale et boşver de geç ,bilirimki Allahım en güzel cezayı ona verecektir merak etme canım
gerekiyorsa hiç çekinme psikolojik olarak destek al,eğerki eşin boşanmaya yanaşmıyorsa bütün herşeyi kanıt olarak topla ,toplaki tazminat davası falan filan açarsın ,afedersin donuna kadar al herşeyi ondan al ki görsün diğer kadının nasıl bir işe yaramaz adam ile birlikte olduğunu zaten kadında öle olunca bırakır sonra eşinde çocuğun yüzünü göremeyeceği için çok byük pişmanlıklar başlar işte o zaman başlar onun hesap dünyası ,ama sen hiç canını sıkma boşverr sen herşeyin en iyisine layıksın ,temiz kalpli bir kadınsın biz seni seviyoruz ve bir derdin olduğunda hemen burda paylaş tam destek oluruz sana ,aramızda yokmuydu avukat falan bu tür durumlarda boşanmak istemeyen eşlere karşı ne tür önlem alabiliriz acaba :26:eşya meşya düşünme o an kızgınlıkla sanada bişi yapabilirdi canım dikkat et bu konuda kendine sakın onun bunu sana yapmasına izin verme

trendicim senin mevzu tam olaarak ne ki canım yaa çok özel sanırım, ama bir defa anlatmışsın başka topikte hala duruomu bakmadım konun :44 yaptığı hareketten dolayı sende bir soğukluk oluşmuş ama sevgin bu soğukluktan daha üstün gelio sanırım ve eşine bu yüzden çok fazla bağlanıosun

sizleri öyle anlıyorumki şahsen çocuğum yokken bile oturup kaç defa düşünüyorum bazı olaylar olunca kıskançlık konusunda belkide ben haksızımdır ama kıskançlık duyguusu çok farklı ya kızçelrim ,sevdiğinin başka ellere dokunduğunu düşünmek delirtio insanı ama Allahtan atlattım o dönemi ben artık güveniyorum ve asla başına kakmıyorum bişileri hep ,güleryüzle karşılıyorum somurtmuyorum eskisi gibi o yüzden sizlerin çocukları varken binlerce kez düşünmeniz çok normal böyle mevzuyu
hayatımızda bir adı atacağımız zaman ilk onları düşünüyoruz ama eğerki bazı şeyler aşıosa ve bir erkek bir defa yapmışsa bana göre devamı gelir 1 sene yapmazsa diğer sene yaoar diyorum ben,tabi yine kimse kimsenin içine bilemez o yüzden en güzel erkek pişman olan erkek metodu da uygulanabilir

oyhhhhhhhhhhhhhhhh işte böle kızçelerr kaç günlerdir okuyorum geçmişten günüzümüze gelemedim bir türlü, çok birikmiş sayfalar,konudan uzak kalmak istemedim ölee iştee takmayınn kızçelrrrr ne yaparlarsalar yapsınlaaarrrrrrrrrr sadece onalara deyinki yanlış bişi yaptıklarında peki ya ben yapsaydımmm bu hareketiii tek kelime ile onu deyin bakın o zaman neler oluyorrrr nasıl kudurmaya başlıyorlar

kahretsin ya neden böyle oluyo pes etmek üzereyim
sakın canım pes etmek yok hem bıraksan hemen almaya başlayacaksın
mutsuz olucaksın aynalara bakıp giysi denemek istemeyeceksin

üzülme tatlım olur o kadar çok abartı bişey yok

canım ellerine
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmeyin inşallah haftaya daha iyi sonuçlar alırız :13::13:

canım çok üzüldüm,zor bi dönemden geçiyosun allah yardımcın olsun.Sana şu aşamada şöyle yap böyle yap diyemem en doğrusunu sen bilirsin.diyeceğim şu ki, kendini bu kadar üzme..seçimini yap ve yoluna devam et.sen herşeyin üstesinden gelebilirsin. Bir dua var ya benn de çok beğenirim .Şöyle ki : "Allahım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET, Değiştiremeyeceğim şeyleri
kabul etmek için SABIR, ikisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ver." değiştirip değiştiremeyceğine karar vermek senin seçimin olacak inşallah. allah yolunu açık etsin..

başlangıç kilo : 76.8
geçen hafta :76.2
bu hafta :74.8
giden :1.6
hedef :60

ek : her gün 2 saat spor + salı & perşembe step dersi.

süpersin canım 2 saat spor ve 1.6 kg.

strestendir canım üzme kendini

aramıza hoşgeldin canım, seninle çok benziyoruz ben de yaklaşık üç hafta önce 80 le başladım 3 kg verdim. sen de verirsin

Ay inanmıyorum geç mi kaldım yaa
İnternet bağlantımız kesilmişti bugün giremedim şimdi anca giriyorum ama ne yapayım

Bildirimim
başlangıç: 75.7 kg
geçen hafta: 68 kg
bu hafta :66.9
giden : 1.1 kg
toplamda giden : 8.8 kG
hedef kilo : 58 kg

ve tabii Jillianın katkılarıyla...

canım süpersin, 20 kilo vermişsin toplamda tebrik ederim çoookk.

Uruzcum listeyi yapmışsın yeni gördüm çok güzel olmuş ellerine sağlık.birkmiş sayfaları okumam zaman aldı da. sorun değil. haftaya eklerim ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…