70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım süpersin, 20 kilo vermişsin toplamda tebrik ederim çoookk.
teşekkür ederim canım.
çok weremesemde idare ediyorum tatlım ya..yemesem werecemde ahhh benimde huyum dayanamayıp yiyorum bazen.normal zamanda gündüz kaçamak yap akşam yeme 6dan sonra weriyordum.şimdi 8buçukta yiyince geliyor kilolar..doğum göbeğim we basenlerim war onlar gitse sıkılaşsam iyi olcakta

Bu hafta çok güzel kilo vermişsin canım, 1.3 kilo
Misafirlik mayınlı bölge, aman dikkat :)

tşk ederim şekerim. yemekte kaçamak yapmadım.
poşette tavuk yağsız sadece tuz ve sarımsak vardı. 2 parça yedim. salata ve iki kaşık taze fasülye yedim ekmeksiz. amaaaaaaaaaaaaaaaaa tatlı vardı yaaaa:18::18::18::18::18: bir tane şekerpareyi hoooooopppp indirdim mideye:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ne demek canım çok veresem de idare ediyorum, 20 kilo vermişsin daha ne olsun, bunu koruman bile çok güzel. nekadar zamanda verdin biraz bahsedermisin bizlere motivasyon olsun..

ara ara wücut direnç gösteriyor ama sabredersen mükafatınıda fazlasıyla weriyor tatlım..1 armuttan bişeycik olmaz

tamam canım bunu bildiğim iyi oldu, sağolasın

ellerine sağlık Uruz'um, emeğine sağlık arkadaşım... Allah razı olsun 3 haftadır yapıyorsun bizi sevindiriyorsun...

üzülme tatlım olur o kadar çok abartı bişey yok

sağol canım bana çok destek oluyorsunuz

strestendir canım üzme kendini

heralde öyledir canım sağolasın

Akşam yürüyüşümü yapıp geldim

iyi yaptın tatlımmmm inş booooooooool kaloriler yakmışsındır...

işte bugünkü tartı sonucumm,paylasıcam demistim kızlar:)ah bir de listeye girebilseydim fena olmazdı keske beni de bekleseydiniz ühü

Bir tane şekerpare dünyanın sonu değil. Tavuk, birkaç kaşık fasulye, salata üçlüsünden sonra bir tanecik şekerpare sorun olmaz; pilavın, ekmeğini böreğin arkasından yeseydin cezayı hak ederdin ama bu listede bir abartı göremiyorum ben

Kızlar akşam arkadaşımın bebeği olmuştu onu görmeye gittim, şu kuş lokumları var ya tek yiyimlik ondan verdiler 1 tane yedim, kahvede içtim mecburen ayıp olacaktı yoksa, kola falan hiçbişey içmedim ikram ettiler. Ama orda başım bir döndü tepetaklak oldu her yer ne olduğunu anlayamadım, çaktırmadım hemen eşimi aradım geldi aldı beni, yer kayıyor sanki ayağımdan bir de bebeğim var kucağımda, meğerse şekerim düşmüş :18::18: hemen birkesme şeker attım ağzıma iyi geldi ama hala sersem gibiyim çok korktum...

Yarın da arkadaşa iftara davetliyiz ALLAH boğazımı tutmaya yardımcı olsun inşallah...

işte bugünkü tartı sonucumm,paylasıcam demistim kızlar:)ah bir de listeye girebilseydim fena olmazdı keske beni de bekleseydiniz ühü

Eki Görüntüle 479580

Sonuç harika, ben de böyle tartıdan sonra yüzümde kocaman bir gülümseme istiyorum :103:

Gel orta yolu bulalım, gelecek hafta vereceğin kiloyla bu hafta verdiğin kiloyu toplayıp ikiye böleriz biz de bir sonraki listede

Bu haftaki güzel sonucu da es geçmemiş oluruz böylece :)

Çok geçmiş olsun canım, aman dikkat et, hem de bebeğin var

Dur ben senin bugünkü yemek listene bir daha bakiyim. Durup dururken şekerin neden düştü ki acep? :26:

anlaştık uruzumm

Öğle yemeğin çok az ve o kadar az yemekten sonra bir ara bile yok

geç kaldım sanırım :26:
zaten listeye girmicem de bildirimimi yapayım yine de..

başlangıç:73
bu hafta: 61.3
toplamda giden: 11.7
hedef:58

hemen bi geçmişe bakayım

ne demek canım çok veresem de idare ediyorum, 20 kilo vermişsin daha ne olsun, bunu koruman bile çok güzel. nekadar zamanda verdin biraz bahsedermisin bizlere motivasyon olsun..

4ayda werdim canım..bunun 1ayını kaçamak yaparak geçirdiğimi we o süreçlerde kilo wermediğimi düşünürsek..bilemiyorum artıkın..

Çok geçmiş olsun canım, aman dikkat et, hem de bebeğin var

Dur ben senin bugünkü yemek listene bir daha bakiyim. Durup dururken şekerin neden düştü ki acep? :26:

Öğle yemeğin çok az ve o kadar az yemekten sonra bir ara bile yok

sağol canım, evet ya bende farkettim, kızdım kendime 300gr olunca az yedim öğlen arada yapmadım, birde yoruldum ondan oldu işte, bir daha dikkat edeyim Allah önce sağlık versin...

slmlar kızlarrrrrr ay tam 2 sayfa okudum 1bucuk saattir yaff bazı arkadaşların problemlerine çok üzüldüm, Allah tez zamanda aydınlığına çıkarsın, üzüntülerini gidersin keşke elimizden daha fazla bi şey gelse ayrıca yine 3. olmuşum, listenin daha aşağılarında olurum diye bekliyordum çünkü çok az vermişim(hep dün yediklerim yüzünden) ama yine de 3.lük bana çok moral oldu. aslında normalde çok gülerdim bunları yazarken ama, hiç içimden gelmiyor bugün, hatta çok moralim bozuk.herkesin türlü sorunu var... Allah hepimizin yardımcısı olsun. malum belki takip edenler biliyodur, biz kilis'te oturuyoruz ve şu sınırdan dolayı iyice huzursuzluğumuz arttı.kilis e kaçan mülteciler, sürekli ambulans sesleri ve sınırdan gelen yaralılar, bazen duyduğumuz bomba sesleri,sıklaşan elektrik kesintileri, bugün son olarak halep kuşatılmış ve katliam olacağını bekliyo herkes elhamdülillah bizim buralarda bi şey yok ama sınır bu kadar hareketliyken çok fazla huzursuzuz.her an ne olacağını bilemiyoruz

oooohhhhh valla çok rahatladım pilav ve ekmeği tırtıklamadım bile. ama şerbetli tatlıya da-ya-na-mı-yo-rum. napim yaaaa bende böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…