teşekkür ederim canım.canım süpersin, 20 kilo vermişsin toplamda tebrik ederim çoookk.
Bu hafta çok güzel kilo vermişsin canım, 1.3 kiloMisafirlik mayınlı bölge, aman dikkat :)
teşekkür ederim canım.
çok weremesemde idare ediyorum tatlım ya..yemesem werecemde ahhh benimde huyum dayanamayıp yiyorum bazen.normal zamanda gündüz kaçamak yap akşam yeme 6dan sonra weriyordum.şimdi 8buçukta yiyince geliyor kilolar..doğum göbeğim we basenlerim war onlar gitse sıkılaşsam iyi olcakta
ara ara wücut direnç gösteriyor ama sabredersen mükafatınıda fazlasıyla weriyor tatlım..1 armuttan bişeycik olmaz
[TABLE="class: grid, width: 250"]
[TR]
[TD]Sıra[/TD]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Gelen[/TD]
[TD]Değerlendirme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]deeps[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]1.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]senad[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]70.2[/TD]
[TD]1.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yaramazpisi[/TD]
[TD]76.0[/TD]
[TD]74.6[/TD]
[TD]1.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]maverick1988[/TD]
[TD]76.7[/TD]
[TD]75.4[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]mina_a[/TD]
[TD]71.3[/TD]
[TD]70.0[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]monaroza21[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]70.3[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD] - [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]eLA_eLA[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]75.0[/TD]
[TD]1.2[/TD]
[TD] - [/TD]
[TD]:81: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Dgy[/TD]
[TD]77.2[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:124::81:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]64.4[/TD]
[TD]63.6[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:119::124:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]72.1[/TD]
[TD]71.5[/TD]
[TD]0.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:118:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]60.7[/TD]
[TD]60.1[/TD]
[TD]0.6[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:118:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]diltesne[/TD]
[TD]79.0[/TD]
[TD]78.6[/TD]
[TD]0.4[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]mirayhan[/TD]
[TD]75.5[/TD]
[TD]75.2[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]mahzen77[/TD]
[TD]77.2[/TD]
[TD]77.0[/TD]
[TD]0.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:103::103:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]uruz[/TD]
[TD]87.0[/TD]
[TD]86.8[/TD]
[TD]0.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:103::103:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]glsns[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:76::76:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]suzan6638[/TD]
[TD]71.2[/TD]
[TD]71.2[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]:76::76:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ptty[/TD]
[TD]65.8[/TD]
[TD]66.1[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD]:117::113:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]GWZNAZ[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]67.7[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[TD]:111:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
üzülme tatlım olur o kadar çok abartı bişey yok
strestendir canım üzme kendini
Akşam yürüyüşümü yapıp geldim
tşk ederim şekerim. yemekte kaçamak yapmadım.
poşette tavuk yağsız sadece tuz ve sarımsak vardı. 2 parça yedim. salata ve iki kaşık taze fasülye yedim ekmeksiz. amaaaaaaaaaaaaaaaaa tatlı vardı yaaaa:18::18::18::18::18: bir tane şekerpareyi hoooooopppp indirdim mideye:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
işte bugünkü tartı sonucumm,paylasıcam demistim kızlar:)ah bir de listeye girebilseydim fena olmazdı keske beni de bekleseydiniz ühü
Eki Görüntüle 479580
Kızlar akşam arkadaşımın bebeği olmuştu onu görmeye gittim, şu kuş lokumları var ya tek yiyimlik ondan verdiler 1 tane yedim, kahvede içtim mecburenayıp olacaktı yoksa, kola falan hiçbişey içmedim ikram ettiler. Ama orda başım bir döndü tepetaklak oldu her yer ne olduğunu anlayamadım, çaktırmadım hemen eşimi aradım geldi aldı beni, yer kayıyor sanki ayağımdan bir de bebeğim var kucağımda, meğerse şekerim düşmüş :18::18: hemen birkesme şeker attım ağzıma iyi geldi ama hala sersem gibiyim çok korktum...
Yarın da arkadaşa iftara davetliyiz ALLAH boğazımı tutmaya yardımcı olsun inşallah...
Sonuç harika, ben de böyle tartıdan sonra yüzümde kocaman bir gülümseme istiyorum :103:
Gel orta yolu bulalım, gelecek hafta vereceğin kiloyla bu hafta verdiğin kiloyu toplayıp ikiye böleriz biz de bir sonraki listede
Bu haftaki güzel sonucu da es geçmemiş oluruz böylece :)
Eki Görüntüle 479414 Sabah: Yarım dilim kızarmış az salçalı ekmek, küçük bir haşlanmış patates, 1.5 dilim peynir, domates, salatalık, 6 zeytin, yarım biber, 1 bardak şekersiz limonata.
Ara: Yarım dilim karpuz, yarım şeftali.
Eki Görüntüle 479415 Öğle: 2 kepçe şehriye çorbası.
Ara: Yok.:
Eki Görüntüle 479416 Akşam: Yarım kase çorba, yarım kase yağsız makarna üzerine 1 kaşık yoğurtla, 1 armut. ( itiraf edeyim 2 çatalda yeğenimin ketçaplı makarnasından tatım ve armutu yememeliydim)
Kızlar ya bu aralar canım çok çok yemek istiyor herşeyden, napıcam benKızın bana azcık, motivasyona ihtiyacım var, sanırım vücudum direnmeye başladı Zaten armutu ve 2 çatal makarnayı kendime sahip olamadan yedim, ne güzel gidiyordum, içime canavar kaçtı
ne demek canım çok veresem de idare ediyorum, 20 kilo vermişsin daha ne olsun, bunu koruman bile çok güzel. nekadar zamanda verdin biraz bahsedermisin bizlere motivasyon olsun..
Çok geçmiş olsun canım, aman dikkat et, hem de bebeğin var
Dur ben senin bugünkü yemek listene bir daha bakiyim. Durup dururken şekerin neden düştü ki acep? :26:
Öğle yemeğin çok az ve o kadar az yemekten sonra bir ara bile yok
4ayda werdim canım..bunun 1ayını kaçamak yaparak geçirdiğimi we o süreçlerde kilo wermediğimi düşünürsek..bilemiyorum artıkın..
Bir tane şekerpare dünyanın sonu değil. Tavuk, birkaç kaşık fasulye, salata üçlüsünden sonra bir tanecik şekerpare sorun olmaz; pilavın, ekmeğini böreğin arkasından yeseydin cezayı hak ederdin ama bu listede bir abartı göremiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?