günü diğer saatlerinde nasıl yani özellikle uykusu eğer gündüz fazla uyumuyorsa uyku huysuzluğu da olabilir
gündüz 2 saat falan uyuyr canım ama akşam salladıkça daha çok ağlıyor anlamadım gitti
üzülme canım belki diş falan çıkarıyordur tabi sıcakların da etkisi var
sen onu akşam saatlerinde onu iyice yor suyu seviyorsa suyla oynat
sonra güzel bi düş aldır öyle uyutmayı dene belki suda sakinleşir
sabah uyandığnda ve akşam yatarken yıkıyorum canım acaba dışarı çkmak falan mı istiyor
ooo şekerr hepp ben buralardayım ara sıra kaçıyorum fazla uzaklaşmıyorum ama siz bir gittiniz maşşalh bir ayy vallahi özledimm sizleriiii gelin azcık akıllandırın bizi ipleri salmış durumdayım bennnselam canlarım
ptty gelmiş hoşgelmişhepinizi çok özlemiştim canım benim..
suzim nerde ki çok merak ediyorum
bi an önce herkesin sorunları bitse herkes mutlu huzurlu olsa
çıkmalıyım babama lazımmış bilgisayar..
sizi seviyorum canlarım
benimde aklımdan geçioooooocanım evde jillian yapıyorum 30 dk umarım yeterli olur
aslında hala çok aç hissediyorum tos mu yesem diye düşünüyorum
bugün ne oluyo böyle bana anlamadım
valla bendede aynı durum var ben oruç da tutuyorum az önce yemeke yediğim halde gözlerim karardı ayağa kalkınca ve oruca başladığımdan beri sürekli hergün yaşıyorum bunu ,normalde bu adar sık yaşamazdım ama bu ay çok sıklaştı gözüm kararınca hemen bir yere tutnup bekliyorum ayakta ölece :18::18::18:sebebini bende çözemedim henüz :18::18:Sabah
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
1 kk peynir
Öğlen
3 dilim karpuz
Akşam
Tavuklu sezar salata
Ara
3 tane form bisküvi
Kızlar bu arada bişey sorucam size.
Son 2 3 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum Sabahları yataktan kalkarken üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum.
Hızlı kalkınca filan aşırı derecede başım dönüyor.Yere yığılcak gibi oluyorum. Gözlerim kararıyor. Şekerim mi tansiyonum mu ne düşüyorsa artık...
Hiç şeker kullanmıyorum çayda bile. Son zamanlarda şekerli hiçbir şey yemedim ondan mı oldu acaba. Meyve bile eskidcen çok yerdim bugun işte yedim biraz. Bisküvileri de şekerli diye yiyim dedim...
ya kızçeler bende birde şöle bir sorun var aşırı derece saçlarım dökülüo
bundan bir ay öncesi saçlarım belime geliyordu ve yine saç dökülmesinden dolayı dedim herhalde çok uzun die zayıfladı saç kökleri ondan dökülüo ama kestirdim hala dökülmeye devam edio saçlarım şöle bir topladığımda saçlarımı elime bir tomar saç gelio her duştan sonrada aynı çok sinir oluyorum ve geçen akşam havadan toplıyım saçımı dedim ve aynaya baktımki kafamın içi görünüonot:şampuan syoss marka kullanıyorum
saçları güçlendirmek için ve dökülmemesi için özel tarifleriniz varmı :18::18::18::18:
canım yaa aynı durumdayız, ben de kızların öenrisi varsa heyecanla bekliyorum. az önce ellerimi saçlarımda gezdirdim, bir tomar saç geldi yine elime
biraaz araştırdım canım ama sebebi düzensiz beslenmeden kaynaklı olabilir dio ama iide biz artık sağlıklı beslenerek zayıflıyoruzki ,yoksa sağlıksızmı zayıflıyorum acaba beninsan ikileme düşüyorr yaa ama varsa öyle güzel bir kürü olan deneyip yapmaya razıyım
slmlar kızlarrrrr
bugünkü iftar menümü yazıcam ama çok utanıyorum
3 kaşık makarna
1 küçük kase yoğurt
1 büyük kase dolusu salata
2 tane etsiz çiğ köfte
buraya kadar her şey normal gibi ama sonra sen dayanama, 3 köfte ve yarım lahmacun ve 1 bardak ayran ile ikinci bir menü daha ye
çok pişmanım ama köfteler hala aklımdan çıkmıyo, şuan daha da yemeyeyim diye kendimi çok zor tutuyorum
halamın kızı badem yağı ve zeytinyağını karıştırır ( başka bişey var mıydı hatırlayamadım, aslında ona bir sormalı ), haftada bir kafasına masaj yapardı. aslında onu mu denesem diyorum. acaip farkettirmişti, gürleşmişti resmen saçları
halamın kızı badem yağı ve zeytinyağını karıştırır ( başka bişey var mıydı hatırlayamadım, aslında ona bir sormalı ), haftada bir kafasına masaj yapardı. aslında onu mu denesem diyorum. acaip farkettirmişti, gürleşmişti resmen saçları
valla bendede aynı durum var ben oruç da tutuyorum az önce yemeke yediğim halde gözlerim karardı ayağa kalkınca ve oruca başladığımdan beri sürekli hergün yaşıyorum bunu ,normalde bu adar sık yaşamazdım ama bu ay çok sıklaştı gözüm kararınca hemen bir yere tutnup bekliyorum ayakta ölece :18::18::18:sebebini bende çözemedim henüz :18::18:
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
1 kk peynir
Öğlen
3 dilim karpuz
Akşam
Tavuklu sezar salata
Ara
3 tane form bisküvi
Kızlar bu arada bişey sorucam size.
Son 2 3 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum Sabahları yataktan kalkarken üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum.
Hızlı kalkınca filan aşırı derecede başım dönüyor.Yere yığılcak gibi oluyorum. Gözlerim kararıyor. Şekerim mi tansiyonum mu ne düşüyorsa artık...
Hiç şeker kullanmıyorum çayda bile. Son zamanlarda şekerli hiçbir şey yemedim ondan mı oldu acaba. Meyve bile eskidcen çok yerdim bugun işte yedim biraz. Bisküvileri de şekerli diye yiyim dedim...
Kızlar bunun tek açıklaması var; vücudunuz için gerekli besinleri tam alamıyorsunuz. Kalori ve besin değeri farklı kavramlar. Kalori olarak çok normal beslenseniz de menülerde çeşitlilik sağlanmazsa ya da gereken besinlerden gereken miktarda alınmazsa bu tür belirtiler ortaya çıkabilir. Bu sadece zayıflama/ diyet sürecinde değil, diyet yapmayan biri de çok yemesine rağmen besin çeşitliliği sağlamıyorsa bu sorunla karşılaşabilir. Son bir haftadır listelerinizi bir gözden geçirin; karbnhidrat, yağ, protein, vitamin, mineral vs açıdan gözünüze çarpan bir eksiklik var mı diye. Diyetlerde en büyük hatayı yağları keserek yapıyoruz, belki de beslenme listenizde yağ açısından fakir beslendiğinizi göreceksiniz. Evet, yağlar kalorilidir ama SAĞLIKLI yağlar, özellikle de kadınlar için, çok önemlidir ve mutlaka tüketilmelidir.
bilgi için teşşekürler canım ama ne bileyim bütün herşeyi indiiriyoruz mideye ama sanırım düzensiz ondan olabilir ,bakalım değişik kürler deneyeceğiz artık başka çare yok :18::18:
Canım ilk menün zaten hafifmiş o yüzden ikincisiyle birlikte çok sorun olmaz :) Yediklerin 500-600 kalori civarında ve bir iftar yemeği için normal. Üstelik yediklerin daha çok protein ağırlıklı, karbonhidrat ağırlıklı bir liste için aynı iyimser yorumu yapmazdım
Bir de yüksek glisemik indeksli, yani kan şekerini aniden yükseltip sonra da düşüren şeyler, yediysen ondan da olabilir, buna da dikkat et derim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?