kizlar hizli gectim gecmisi bu arada arkadasimda aradi nasil oldun diye geri gelmem uzun sürdü unuttum kizlar varsa kusura bakmayin nolur herkesi alinti yaptimmi bilemedim
hepinizden allah razi olsun beni zor durumda yanliz birakmadiginiz icin
esincim canim benim cok duygulandim sizin yazilari okuyunca beni seven arkadaslarim var diye cok tesekkür ederim
annesi kücükken vefat etmis babasi yeniden evlenmis esimi arayip sormaz esimin aslinda hic birseysi yok eger ben bu adimi atarsam zaten herseysini elinden almis oluyorum oturdugumuz ev bile benim üstüme kayitli 1 tane arkadasi var zaten oda ipsiz sapsiz cevresi yok arkadasi olmadigi icin buna takiliyor
kabul etmek için SABIR, ikisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ver." amin
esincim gitse kendiliginden benim icin daha kolay olacak ama gitmedigi icinde ben zorla atamiyorum o güc yok bende kesin birsey oldumu olmadimi da bilmiyorum oldugsa zaten düsünmem ikilim icindeyim
hepinizden allah razi olsun beni zor durumda yanliz birakmadiginiz icin
tesekkür ederim insallah allah bana dogru yolu göstersinGerçekten çok ama çok üzüldüm
Senin gözünün korutmasına izin vermemelisinallah yardımcın olsun .
cok sagol canimALLAH yardımcın olsun canım dualarımız seninle
cok zayif gücsüz eksik bi yanim var herhalde bi yerde takili kaliyorum ne yapcam ne etcem bilmiyorum kariman karisik duygular icerisindeyimSUZİŞ üzülme be tatlısı her şey olucağına varır
inan biz kadınlar üzülüp ağladığımızla kalıyoruz erkekler zerre kadar kafalarına takmıyo yaşananları
ya eşini olduğu gibi kabullenip ömür boyu hareket ve davranışlarına katlanıcaksın yada k....na tekmeyi basıcaksın
kendini bu kadar yıpratma lütfen
ilk evlendigimizde 1 hafta olmamisdin beni dövmeye kalkti sakin dedim bana el kaldirdigin anda polisi cagiririm sakin bidaha deneme dedim 10 sene evliyiz simdi yapmaz yapmadi yapamazda zaten okadarina da ben izin vermem zaten ama sinirinden bi kac kere esya kirdigi olduOfff suziiim yaa. Aklımdasın bugün hep. Kendine dikkat et canım sen eşyayı falan boşver.
Böyle suçlu suçlu bide delirip sana zarar vermesin.
Selam şeker. Hoşgeldin. Arada alınıyo öyle gramlar takma kafana.
Yemediğini biliyosan vardır bişey regl ödem falan.
Hoşgeldin canım aramıza. Hergün menülerini yaz istersen bugün bildirimde yap.
Başlangıç kilonu yaz altınada yeni üye yaz.
Selam beybi. Hoşgeldin sende nerelerdesiniz kısçeler siz Nora da yok ortalıkta.
Katıl listeye de canım çoğalalım artık eskisi gibi.
Biz topikçe Suzişimize üzüldük.Aklımda onda kalıyor bugün hep
Sen nasılsın ?
esincim canim benim cok duygulandim sizin yazilari okuyunca beni seven arkadaslarim var diye cok tesekkür ederim
sagol bebegimBen kaçar şekerler
Kurs var gene bugün.
Suzzzzzzzzzzzzzzzzzim aklıma sende kalıcak eve gelene kadar.
Kendine dikkat canım benim
allah razi olsun gamzem geldiginede ayrica sevindim frutaremİyiyim bende evet suzimin olayını okudum çok üzüldüm
İnş en az hasarla atlatır bu durumu.onun için dua edicem...
artık burdayım bende cnm.burdan uzaklaşmak hiç iyi gelmedi bana
en son 67.7 dim
norada gelecek inş en kısa zamanda
seni taktir ediyorum güclü kizsin demekyaw arkadaş nedir bu topik kızlarının kocalarından çektiği
kızlar benden size bi tavsiye hiiiç üzülüp ağlayıp karalar bağlamayın
üzüntü stres kadar insanı yıpratan hasta eden bi duygu yok
ben benim kocanın biletini kestim eline vericeem günü sabırsızlıkla bekliyorum
cok tesekkür ederim canimhoşgeldin canım norada gelcek demişin görüşüyomuydunuz kaçak kaçak bakiim hee :) bak sen bizi ekip :)
yaaa suzimizin kalbi acıyor bizimde suzimize kalbimiz acıyorbu aralar kocişler kudurdu hatunlarının etine sardılar ama sizde söleyin noluur pes etmekle olmazz
kusura bakma canim ya dertimden unuttum ama haftaya insallah bende aranizda olmak isterim listede ellerine saglikSuzan... Triendy... Kızlar bildirimlerinizi göremedim. Bu defa ikinizin bildirimlerini büyük bir dikkatle arıyorum sayfalarda
cok tesekkür ederim canim benim suan neyin icinde oldugumu bende bilmiyorum ya ben gercekden özür diliyerek söylüyorum salagim salak olmayan insan halen daha onu düsünüyorum ben atarsam ki gitmiyor zaten kalacak biyer bile bulamaz kimsesi yok cünküöncelikle eveetttttttttttttt kürkçü dükkanına 1 ağustos itibari ile dönüşler başlamış
abababa(betülüm),pucca(dileğim)bensuzi(suzim)hasret(hasretim)monorosam dönüş yapmışlar
msjlarınız gördüğümde o kadar çok sevindimki neredeyse ağlıyordum sevinçten o derece oldum yani
suzim durumuna çok üzüldüm ,Allah şu hayırlı ayın yüzü suyu hürmetine eşine merhamet versin yaptığı hatadan dönmesi için aklını başına getirecek birşey olmasına vesile etsin ,sen hep dua et ve dimdik ayakta dur çocuğun için eğerki bir karar aldıysan ayrılma konusunda sakınn vazgeçme sen ona bir defa bu şansı vermişsin zaten pişman olan erkek o zaman olur ve bi daha yapmazdı ,sen Allaha şükretki bu olayı bir an önce farkettirdi sana ,benimde en çok korktuğum şey salak yerine konmaktır evde canım cicim yapıp dışarda başka bir hatunla ilişkiye giriosa bu kişinin kişilik bozukluğu vardır o yüzden o kişi hiçbir zaman akıllanmaz farkettiğin için bu durumu Allaha binlerce kez teşşekkür et ve herşeye Allaha havale et boşver de geç ,bilirimki Allahım en güzel cezayı ona verecektir merak etme canım
gerekiyorsa hiç çekinme psikolojik olarak destek al,eğerki eşin boşanmaya yanaşmıyorsa bütün herşeyi kanıt olarak topla ,toplaki tazminat davası falan filan açarsın ,afedersin donuna kadar al herşeyi ondan al ki görsün diğer kadının nasıl bir işe yaramaz adam ile birlikte olduğunuzaten kadında öle olunca bırakır sonra eşinde çocuğun yüzünü göremeyeceği için çok byük pişmanlıklar başlar işte o zaman başlar onun hesap dünyası ,ama sen hiç canını sıkma boşverr sen herşeyin en iyisine layıksın ,temiz kalpli bir kadınsın biz seni seviyoruz ve bir derdin olduğunda hemen burda paylaş tam destek oluruz sana ,aramızda yokmuydu avukat falan bu tür durumlarda boşanmak istemeyen eşlere karşı ne tür önlem alabiliriz acaba :26:eşya meşya düşünme o an kızgınlıkla sanada bişi yapabilirdi canım dikkat et bu konuda kendine sakın onun bunu sana yapmasına izin verme
annesi kücükken vefat etmis babasi yeniden evlenmis esimi arayip sormaz esimin aslinda hic birseysi yok eger ben bu adimi atarsam zaten herseysini elinden almis oluyorum oturdugumuz ev bile benim üstüme kayitli 1 tane arkadasi var zaten oda ipsiz sapsiz cevresi yok arkadasi olmadigi icin buna takiliyor
cok sagol canim cok güzel bir duaymis "Allahım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET, Değiştiremeyeceğim şeylericanım çok üzüldüm,zor bi dönemden geçiyosun allah yardımcın olsun.Sana şu aşamada şöyle yap böyle yap diyemem en doğrusunu sen bilirsin.diyeceğim şu ki, kendini bu kadar üzme..seçimini yap ve yoluna devam et.sen herşeyin üstesinden gelebilirsin. Bir dua var ya benn de çok beğenirim .Şöyle ki : "Allahım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET, Değiştiremeyeceğim şeyleri
kabul etmek için SABIR, ikisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ver." değiştirip değiştiremeyceğine karar vermek senin seçimin olacak inşallah. allah yolunu açık etsin..
kabul etmek için SABIR, ikisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ver." amin
gecmis olsun canimKızlar akşam arkadaşımın bebeği olmuştu onu görmeye gittim, şu kuş lokumları var ya tek yiyimlik ondan verdiler 1 tane yedim, kahvede içtim mecburenayıp olacaktı yoksa, kola falan hiçbişey içmedim ikram ettiler. Ama orda başım bir döndü tepetaklak oldu her yer ne olduğunu anlayamadım, çaktırmadım hemen eşimi aradım geldi aldı beni, yer kayıyor sanki ayağımdan bir de bebeğim var kucağımda, meğerse şekerim düşmüş :18::18: hemen birkesme şeker attım ağzıma iyi geldi ama hala sersem gibiyim çok korktum...
Yarın da arkadaşa iftara davetliyiz ALLAH boğazımı tutmaya yardımcı olsun inşallah...
tesekkür ederim canimslmlar kızlarrrrrray tam 2 sayfa okudum 1bucuk saattir yaff bazı arkadaşların problemlerine çok üzüldüm, Allah tez zamanda aydınlığına çıkarsın, üzüntülerini gidersin keşke elimizden daha fazla bi şey gelse ayrıca yine 3. olmuşum, listenin daha aşağılarında olurum diye bekliyordum çünkü çok az vermişim(hep dün yediklerim yüzünden ) ama yine de 3.lük bana çok moral oldu. aslında normalde çok gülerdim bunları yazarken ama, hiç içimden gelmiyor bugün, hatta çok moralim bozuk.herkesin türlü sorunu var... Allah hepimizin yardımcısı olsun. malum belki takip edenler biliyodur, biz kilis'te oturuyoruz ve şu sınırdan dolayı iyice huzursuzluğumuz arttı.kilis e kaçan mülteciler, sürekli ambulans sesleri ve sınırdan gelen yaralılar, bazen duyduğumuz bomba sesleri,sıklaşan elektrik kesintileri, bugün son olarak halep kuşatılmış ve katliam olacağını bekliyo herkes elhamdülillah bizim buralarda bi şey yok ama sınır bu kadar hareketliyken çok fazla huzursuzuz.her an ne olacağını bilemiyoruz
ne yaptigimi bende bilmiyorum canim benim allah razi olsun hergün güzel dualar ediyorsun bizler icinEllerine sağlık canım, kilo veren herkese de tebrikler.
Herkese mutlu, huzurlu, güzel bir hafta sonu diliyorum. Küslüklerin olmadığı, herkesin ailesiyle barıştığı bir gün olur inşallah. Suzicim ne yaptı acaba? Triendy senin de haberlerini bekliyoz, sen barışcak gibiydin zaten de, Allah kimseyi huzursuz etmesin yuvasında.
sagol hasretcim duygulandim canim cok sagol canim benim neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmiyorum beynim durmus vaziyete herhalde kendiliginden gitmesini bekledim ama gitmeyince takili kaldimhosgeln cnm kendı adıma ıyıyım sen nasılsn
suzıcım mrb...
yazdıklarını okuyunca gozlerım doldu
cewremde bu tur olaylar okadr cok yasandıkı hep kadınlar affeder gorusu war erkeklerde kı evet benım cewremdekı kadınlarda
hep affettı suan o aldatılan esınden herturlu kotulugu goren bayanlar 45.50 yas arasına geldıler we eslerı hala aldatıyor hala eslerıne saygı sewgı
gostermıyorlar bızıjm oralarda bosanmak cok yoktur bayanlarda bu gorusu surdurmek ıcın sanırım kı eslerını terk etmezler kendılerını eslerıne mecbur hıssederler
cunku calısmazlar arkalarında aılelerı yoktur ama sen calısan bır bayansın tek basınada ayakta durabılırsın yalnız gec bır odaya esının + larını - lerını dusun
ne yapman gerekecegı ortaya cıkar ama HIC BIR KADIN ALDATILMAYI HAK ETMIYOR suan belkıde oglunu dusunuyorsun bosanırsam nolur dıye emın ol hıc bırsey olmaz
sen ogluna tek basına bıle yetebılırsın oglun buyudugunde babasının sana neler yaptıgını ogrenınce sana soylıcek neden cektın anne dıye
yasadım bılıyorum....
tugbam ne diycemmi bilemiyorum canim ama düzelmis sanirsam sevindim canimcanım ben dün ptty arkadaşımız sormuştu özelden cevaplamıştım,burayada yazayım aynısınıda hiç olmazsa hepinizden fikir alıyım,doğrumu yaptım,büyütücek bi durum varmı yokmu ortada,çok ihtiyacım var size
kısadan konumdan bahsedeyim,bikaç gün evvelsinden eşim pcdeyken bişey yapıyodu ben bakınca kapattı beni uzaklaştırdı pcden,yapma bakma etme bişey yok,vs. vs panik olunca arkasını bırakmadım..fakat hiç beklemediğim bi anda silmiş dosyayıdahada büyüdü içimdeki sinir ve hırs heleki ne vardı onlarda dediğimde üzülücen kızıcan bişey var bakmanı istemiyorum boşver nolur diyordu,insanı dahada çıldırtıyodu,neyse konu buydu..
öncelikle bu derdimle ilgili konu açmakla büyük hata ettim başkada bişey demiyorum konu hakkında,,fakat konuyu açtırsamda tekrar açıklasam birşeyleriherkez öğrense gerçekleri,ben 3gün süründürdüm resmen eşimi,ve sonunda itiraf ettirdim,o sırada pcyi bilgisayarcıya götürmüştüm,geri getirilsin dosyalar diye,meğerse cidden kızıcam birşey varmış ama sadece kıskançlıktan ve sinirden öne gelen bişey bu,beni tanıyo ve biliyo üzülücemi,,size söyleyim isterseniz,olay şu;
burası küçük biyer duymuşsunuzdur belki tuğba şan diye bi şarkıcı var buralı ve herkez tanıyo burda onu,,ben hariçtim,bu şarkıcılığı bırakmış emlakçılık yaparken bize rastladı ev gösterdi falan ordan tanıdım,,sonra bu kadın baya bi cıvık konuşmalar bilmem neler,bi ara çarşıda eşim onu görünce şöyle yan gözle öylesine baktı diye kıyameti kopardım sinir olmuştum o kadına,,neyse arkadaşlarıyla dışarsayken bu kadını görmüşler demişler fotoğraf çekinelim,yan yana fotoğraf çekinmişler,tabi eşimde çekinmek istemiş,işte fotoğraflarda o vardı,videolardada pokemon indirmiş 2tane onlar vardı,,benim o kadını sevmediğimi sinir olduğumu bildiği için gizlemiş silmiş,neyseki o söyledikten sonra bunları gerçeğe döktüm çıktı ortaya ,tabi yinede dayanamayıp tekme tokat patakladım kocamı://banane sinirimi hırsımı aldım,ne hakla dedimya ne hakla forto çekinirsin kim oluyo o, bilmiyomusun sinir olduğumu o kadına,ama sakinim artık artık rahatladım eşim gıkını çıkaramadı,biraz daha burnunu sürtücem yüz vermiyorum fazla,böyle şeyler çok kırıyor beni,,bile bile lades demek gibi bişey bu (başka bi kadın yokmuş,, yok şarkıcıymış tüm şehir biliyomuş arkadaşlar çekindi diye bende çektirdimmiş, banane ya banene umrumda bile değil,angelina jolie olsa kaç yazar uzak dursunlar bizden,,eşime bu konuda çok kızdım,,neyseki olay bundan ibaret kaldı şükür,atlatamazdım diğer türlüsünü (neyapıyım canlarım çok büyük bi hatamı size göre bu,napmalıyım doğrumu yaptım affetmekle..
gerçi yaptığıma affetmek denmez halen süründürüyorum ama neysee
betülüm tatlim benim gelemedim kusura bakma canim sakinlesdim aglamiyorum bugünselam canlarım
ptty gelmiş hoşgelmişhepinizi çok özlemiştim canım benim..
suzim nerde ki çok merak ediyorum
bi an önce herkesin sorunları bitse herkes mutlu huzurlu olsa
çıkmalıyım babama lazımmış bilgisayar..
sizi seviyorum canlarım
canim sicakdan uyuyamazdin benim oglan kücükkenkızlar ya 10 aylık bebişim var akşm saatlerinde çok huysuzlaşıyor acaba btn çocuklar mı böyle
vitamin eksikligi vardir belki canimSabah
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
1 kk peynir
Öğlen
3 dilim karpuz
Akşam
Tavuklu sezar salata
Ara
3 tane form bisküvi
Kızlar bu arada bişey sorucam size.
Son 2 3 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum Sabahları yataktan kalkarken üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum.
Hızlı kalkınca filan aşırı derecede başım dönüyor.Yere yığılcak gibi oluyorum. Gözlerim kararıyor. Şekerim mi tansiyonum mu ne düşüyorsa artık...
Hiç şeker kullanmıyorum çayda bile. Son zamanlarda şekerli hiçbir şey yemedim ondan mı oldu acaba. Meyve bile eskidcen çok yerdim bugun işte yedim biraz. Bisküvileri de şekerli diye yiyim dedim...
suzancim suzancim diyince tuhafima gitti :) iyi diyelim bilmiyorum ki nasilim canim yagerı gelmıssınnn canımmmnasılsın gecmıse tam bakaladımm cnmmmmmmmmmmm adasımmmm benımmm
suan gercekden bilmiyorum oglise belli etmiyorum normal konusuyoruz ayni evin icindeyiz zaten mecbur kaliyorsun askim cicimler yok benden yana zaten kavga ettigimizde oglum cok sükür o sirada tekinde uyumusdun tekindede kresdeydin onun zarar görmesini ben hic istemem zatenNe desem bilemedim canım benim.
Hangisi daha zor sen karar vereceksin : Ayrılmadığında Bir acaba ile yaşamak mı ?
Ayrıldığında Ya birşey yapmadıysa diye yaşamak mı ?
Çok zor eminim ama bu şekilde yaşanamanız ikinize de oğlunuzada zara veriyor. Biran önce karar vermelisin.
esincim gitse kendiliginden benim icin daha kolay olacak ama gitmedigi icinde ben zorla atamiyorum o güc yok bende kesin birsey oldumu olmadimi da bilmiyorum oldugsa zaten düsünmem ikilim icindeyim