70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar hizli gectim gecmisi bu arada arkadasimda aradi nasil oldun diye geri gelmem uzun sürdü unuttum kizlar varsa kusura bakmayin nolur herkesi alinti yaptimmi bilemedim
hepinizden allah razi olsun beni zor durumda yanliz birakmadiginiz icin

Gerçekten çok ama çok üzüldüm
Senin gözünün korutmasına izin vermemelisin allah yardımcın olsun .
tesekkür ederim insallah allah bana dogru yolu göstersin
ALLAH yardımcın olsun canım dualarımız seninle
cok sagol canim
cok zayif gücsüz eksik bi yanim var herhalde bi yerde takili kaliyorum ne yapcam ne etcem bilmiyorum kariman karisik duygular icerisindeyim
ilk evlendigimizde 1 hafta olmamisdin beni dövmeye kalkti sakin dedim bana el kaldirdigin anda polisi cagiririm sakin bidaha deneme dedim 10 sene evliyiz simdi yapmaz yapmadi yapamazda zaten okadarina da ben izin vermem zaten ama sinirinden bi kac kere esya kirdigi oldu
esincim canim benim cok duygulandim sizin yazilari okuyunca beni seven arkadaslarim var diye cok tesekkür ederim
Ben kaçar şekerler

Kurs var gene bugün.

Suzzzzzzzzzzzzzzzzzim aklıma sende kalıcak eve gelene kadar.

Kendine dikkat canım benim
sagol bebegim
allah razi olsun gamzem geldiginede ayrica sevindim frutarem
seni taktir ediyorum güclü kizsin demek
cok tesekkür ederim canim
Suzan... Triendy... Kızlar bildirimlerinizi göremedim. Bu defa ikinizin bildirimlerini büyük bir dikkatle arıyorum sayfalarda
kusura bakma canim ya dertimden unuttum ama haftaya insallah bende aranizda olmak isterim listede ellerine saglik
cok tesekkür ederim canim benim suan neyin icinde oldugumu bende bilmiyorum ya ben gercekden özür diliyerek söylüyorum salagim salak olmayan insan halen daha onu düsünüyorum ben atarsam ki gitmiyor zaten kalacak biyer bile bulamaz kimsesi yok cünkü
annesi kücükken vefat etmis babasi yeniden evlenmis esimi arayip sormaz esimin aslinda hic birseysi yok eger ben bu adimi atarsam zaten herseysini elinden almis oluyorum oturdugumuz ev bile benim üstüme kayitli 1 tane arkadasi var zaten oda ipsiz sapsiz cevresi yok arkadasi olmadigi icin buna takiliyor

cok sagol canim cok güzel bir duaymis "Allahım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET, Değiştiremeyeceğim şeyleri
kabul etmek için SABIR, ikisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ver." amin
gecmis olsun canim
tesekkür ederim canim
ne yaptigimi bende bilmiyorum canim benim allah razi olsun hergün güzel dualar ediyorsun bizler icin
sagol hasretcim duygulandim canim cok sagol canim benim neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmiyorum beynim durmus vaziyete herhalde kendiliginden gitmesini bekledim ama gitmeyince takili kaldim
tugbam ne diycemmi bilemiyorum canim ama düzelmis sanirsam sevindim canim
betülüm tatlim benim gelemedim kusura bakma canim sakinlesdim aglamiyorum bugün
kızlar ya 10 aylık bebişim var akşm saatlerinde çok huysuzlaşıyor acaba btn çocuklar mı böyle
canim sicakdan uyuyamazdin benim oglan kücükken

vitamin eksikligi vardir belki canim
gerı gelmıssınnn canımmm nasılsın gecmıse tam bakaladımm cnmmmmmmmmmmmadasımmmm benımmm
suzancim suzancim diyince tuhafima gitti :) iyi diyelim bilmiyorum ki nasilim canim ya
suan gercekden bilmiyorum oglise belli etmiyorum normal konusuyoruz ayni evin icindeyiz zaten mecbur kaliyorsun askim cicimler yok benden yana zaten kavga ettigimizde oglum cok sükür o sirada tekinde uyumusdun tekindede kresdeydin onun zarar görmesini ben hic istemem zaten
esincim gitse kendiliginden benim icin daha kolay olacak ama gitmedigi icinde ben zorla atamiyorum o güc yok bende kesin birsey oldumu olmadimi da bilmiyorum oldugsa zaten düsünmem ikilim icindeyim

Benimde aklımdan çıkmadı bugün yediklerim,o yüzden jillianı yapıp üstüne mekik çekip egzersiz falan da yapıcam,sahurda da yoğurt yicem sadece,ben cezamı çekmeye gidiyorum kızlar iyi geceler size

yok canım bu durumda bile taviz vermedim,halada vermiyorum ptty sağolsun bi fikir verdi,onu sordum akşam dedim şu kadınla çekilen diğer asrkadaşlarında vardı dimi d,evet dedi onlar kendileri çekildieler diyince tmm o arkadaşların telefonundaki resimleride görmek istiyorum dedim,tamm dedi bakalım göstericekmi
daha ilerisi bişeye asla dayanamam göz yumamam,unutamamoyüzden allahım beterinden saklasın,bidaha yapmıcak üzmiycek beni,daha burnu sürtülsün diye haturlatıp duruyorum laf atıyorum,banane üzülsün azcık,sontrra normale dönerim,suzinin dediği gibi kardeşçe yaşıyoruz evde hemen rahatlamamı eskisi gibi olmamı beklemesin,çok üstüme düşüyo fakat ,yataklarımız ayırmadığıma şükretsin otursun oturduğu yerde

ah canımyaa,bak ne dicem,bana biraz doğru söylüyo gibi geldi ne biliyim yapan insan azda olsa belli eder evden çekip gider bukadar emin konuşmaz,tabi bilemiyorum:26:
ama iyi düşün sende taviz verme,burnu sürtülsün az,takipte kal inan bana böylesi daha hayırlı olucak senin için,zamana bırtak derim ben,pek üsteleme istersen,ama takipte kal

:78::78:

arkadasimda dün sen önceki olayi unutmadigin icin herzaman güvensizlik yasiyorsun dedi napcammi bilmiyorum betülcüm
sende cok temiz kalpli kizsin canim benim allah bana dogru yolu gösterir insallah
cok sagol bitanem

canımsın sen benim ya
gün içinde o kadar çok aklıma geliyorsun ki durup durup dua ediyorum sana
sen hiç üzülmesen keşke..
sen de kendin için bol bol dua et canım o zaman rahatlarsın.. Rabbinle konuş iyi geliyor..
O bizim her halimizi biliyor başka kime bu kadar yakın anlatabiliriz ki kendimizi..
bu sıkıntıdan en hayırlı bi şekilde kurtarsın inşallah seni..
yanlış bi karar aldırmasın..
biz hep yanındayız senin

bilmiyorum valla tugbam yani üstüne okadar gittim atmaya kalktim esyalarini torpaya koydum gercekden yapmis olsa utanir herhalde diye düsünmeye de basladim
cok sagol tugbam
aklima ne geldi bak sen yazinca türkiyeye gittimde bi kelebek yemeden geldimya :) unutmusdum tüh ya seneye mi kaldi yine :)

kactim ben canlarim cok öpüyorum sizi

arkadasimda dün sen önceki olayi unutmadigin icin herzaman güvensizlik yasiyorsun dedi napcammi bilmiyorum betülcüm
sende cok temiz kalpli kizsin canim benim allah bana dogru yolu gösterir insallah
cok sagol bitanem

o da olabilir tabii
tuğbanın dediği gibi cidden suçsuz da olabilir..
ama yine de burnunu sürt affetsen bile ve o arkadaşıyla artık görüşmesin..
özellikle bekar erkeklerin muhabbetleri iğrenç oluyor :120::120:

merhaba arkadaşlar :)
uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama bu zayıflama derdi beni de üye yaptı. baktım herkes birbirine destek oluyor motivasyonu artıyor, ben de gelmek istedim.
dün iftarda başladım bakalım yemeklerden kısmaya.. bakalım devam edebilecek miyim :/

Suzi senin gibi bir kez 70'leri görsem iyiydi :) :103:
ınsl..cnm gorecegız ben 60 ları sen 70 lerı ınsl...bende bır 6 lıları gorseydımmm
lınkını atsana yaa bır bende bakımm tugba yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canımm benımm dua ılee..suzımmmm

Benimde aklımdan çıkmadı bugün yediklerim,o yüzden jillianı yapıp üstüne mekik çekip egzersiz falan da yapıcam,sahurda da yoğurt yicem sadece,ben cezamı çekmeye gidiyorum kızlar iyi geceler size
nereye kıss yogurt la doyulurmu hıcccc butun gun ac olacaksın bu kdryuklenmee canımmmmmmmmmmmm

sahurum benımmm:))

-2 kupa yesıl cay
-1-2dılım cavda ekmegı
-bıber vedomates ı az yagda tavlıycam melemen gıbı:)(1 dometes-3-4 bıber:))
-penır
-zeytın

dun ku cok hosumagıttı dun eltımde kaldımda hehe ıkımızınde ocısler gece mesaısındedeee

uruzsen ne yıcen kız??*

hoşgeldin canım gel burda motivasyon yüksek devam edersin inşallah
kendini tanıtmakla başlayabilirsin

Çok hafif bir sahur olmuş canım. Bu kadarla doyuyor musun? :) Maşallah sana

Aramıza hoşgeldinnn...

teşekkürler arkadaşlar..

kendimi nasıl tanıtayım.. ımm 2 sene olacak evleneli. evlendiğim zamanlar 58 kiloydum 3-5 ay da böyle kaldım ama birden bi kilo aldım 1 sene içinde 16 kilo yuh dimi nasıl böyle oldu hiç mi dur dememişim kendime hatırlamıyorum bile o zamanları..

hayırlı gecelerınız olsun ababbaaa sen varsın bır bende 1.yesıl cayımı ıctım soframı sereyımde saharumu yıyeyım barıııı yarında ıftara abımlerdeyız esımle canımın canı ılebakalımmm yarın gorusmek dılegımleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…