70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Her seviyeyi 9 gün boyunca yapıyorsun sonra 1 gün ara verip diğer seviyeye geçiyorsun. 3 seviyenin toplamı 30 gün sürüyor canım.

ne ki canım onlar hiçbir fikrim yok bu konuda :26::26:

Tüm işlenmiş yiyecekler, karpuz ve muz gibi meyveler, un ve unlu mamüller... Hatta bir yemek yaparken yemeği çok fazla pişirmek bile glisemik indeksi yükseltir.

Son düzenleme:
Her seviyeyi 9 gün boyunca yapıyorsun sonra 1 gün ara verip diğer seviyeye geçiyorsun. 3 seviyenin toplamı 30 gün sürüyor canım.

çok teşekkür ederim canım, yardımcı olduğun için, ilkyardım gibisin valla topikte ben çıkayımda bir güzel ter atayım hoşçakalınnnnn herkese hayırlı geceler

yok mu şöyleee aranızdaa en şişman ve en zayıf halim diyebilecek fotolarrr

vallahi eskiden ne çok foto paylaşırdık ama şimdi hiçç yokk azimlenemiyoruz da böyleee :26::26:

iyi geceler kızlar benim net sorunluydu ondan giremedim bildirimde yapamadım ama yarından itibaren düzenli girecegim insaallah

aynen yaa bende de aynı şeyler var
sabah dinlenmiş kalkmak yerine çok yorgun uyanıyorum
gün içinde baş dönmeleri :18::18:
noluyo bize böyle

beni merak ettiginizi bildigim icin sonra bakayim gecmise diye geldim
dün arkadasim kocasiyla geldiler ben ona anlatmisdim sagolsun beni yanliz birakmadi sabah 5 e kadar oturduk.

suan okadar karisik duygular icindeyim neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmiyorum
esim ben birsey yapmadim deyip duruyor erkekler arasinda normalmis geyik muhabbeti yaptik falan dedi evden gitmeye de gitmedi ben yanlis yapmadim niye gideyim sucsuz yere sucluyorsun falan dedi
duyduklarim neydin sunu ayarlayak falan demeler cirkin pis ifadeler dedim
kiz kari sesimi duydun sankide diye üste cikti
inandimmi yok ama aksinide ispatlayamiyorum bi acaba kaliyor

suan ev arkadasiymissiz gibi yasiyoruz esyalarinin bi kismini torbaya koymusdum öylece duruyor

napcam ne etcem hic bilmiyorum

ellerine saglık uruz cum:)) ılk defa 11.sırdayım ılk 3 den cıkmayan ben bu durumuu regl ve ramazan a baglıyorumm kıslar sporumu yazmayı unutmusum yaaaaaa amın cnm benımde oyle oluyor sanırımkı gecen ıste esımle o yusden atıstık yemıyorsun dıeee cayı sekersız ıcıyorum recel cıkolata vb.tatalı lar baklavalar yemıyorumm pırınc de yemıyorum ole olunca sonuc bas donmes ı halsızlık luyorrveee sanırım sekerı bıraktıgımdan berı ayak topuklarım soyuluyor bembeyaz oluyor bu da sekersızlık ten sanırımcunku komsumm hıc seker ı seyler tuketmyrr bır ara tuketmeye basladı ayakları ıyı olmustu

bgun esımın amcasına ıftardaydımm yenı geldım bgnde dunde mekık ve spor yaptım hehe ama bgn ıftardan sonra parta 30 dk spor aletlerıyle ıftarımı erıttım eve gelıkende 30 dk lık yol yurudum sımdı cok acımm sahura kadarada oturacagımmm ara ara yerım artık bırseyler :26:

gerı gelmıssınnn canımmm nasılsın gecmıse tam bakaladımm cnmmmmmmmmmmmadasımmmm benımmm

bugün diyeti de niyetide bozdumm cok mutsuzum suan tartıldım 76.7 :-((( duramıorum bısı yemeden adet donemıme bır hafta kaldı tatlı krızıı :-((8

kayın valıdemın koyden gonderdıgı tazecık 1 salatalık ve 1dometes ile 2 ısırık pıde ekmegiile aramı yaptım ne yapımmm cok acımıstımmm:26:

nasıl ıyımı yaptımsızceeeeeeeeeeeeeeeee.1:

bugün diyeti de niyetide bozdumm cok mutsuzum suan tartıldım 76.7 :-((( duramıorum bısı yemeden adet donemıme bır hafta kaldı tatlı krızıı :-((8
Aynen ya götürdüm herşeyi,ne bulsam yiyorum

Kızlar iradesizlik yok, hayırrr !!! Zaten şu saat itibariyle evdeki pastayı yememek için zor duruyorum
Frambuazlı almışlar hem de, Allahım ya, ben eve tatlı ya da abur cubur sokmayın dedikçe inadına daha çok alıyorlar

Bu saatte pasta yersem bugün spor esnasında sırtımdan boşana terlerin hepsi boşa gidecek offf ya ama aklımdan da çıkmıyor
kayın valıdemın koyden gonderdıgı tazecık 1 salatalık ve 1dometes ile 2 ısırık pıde ekmegiile aramı yaptım ne yapımmm cok acımıstımmm:26:

nasıl ıyımı yaptımsızceeeeeeeeeeeeeeeee.1:

Çok iyi yapmışsın canım, afiyet olsun. Çok hafif :)

Ne desem bilemedim canım benim.

Hangisi daha zor sen karar vereceksin : Ayrılmadığında Bir acaba ile yaşamak mı ?

Ayrıldığında Ya birşey yapmadıysa diye yaşamak mı ?

Çok zor eminim ama bu şekilde yaşanamanız ikinize de oğlunuzada zara veriyor. Biran önce karar vermelisin.

ohh superrr canımmmm bende dusa gırmeye erınıyorum sımdıkk yaaaa kayserı serın bu gunlerdeeee sıcak bassa zaten hemen solugu dus ta alıyorummm

anlıyorum senı pasta ve sen yada ben yada bızzzzzzzzz hepımızın onundemıs gıbı aklımızdan cıkmıyorrr abur cuburrrbende hemen bıtsın dıe komsuya yada esıme veryrm yanı esıme baskı yapyrmm bıtır arıkk dıeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ooo şekerr hepp ben buralardayım ara sıra kaçıyorum fazla uzaklaşmıyorum ama siz bir gittiniz maşşalh bir ayy vallahi özledimm sizleriiii gelin azcık akıllandırın bizi ipleri salmış durumdayım bennn

bende öyleyim bebeğim pek umursamaz oldum bu akşam yediğim güllaç miktarını görsen
burdan uzak kalmaya gelmiyor cidden :18: çok özledim

yok mu şöyleee aranızdaa en şişman ve en zayıf halim diyebilecek fotolarrr

vallahi eskiden ne çok foto paylaşırdık ama şimdi hiçç yokk azimlenemiyoruz da böyleee :26::26:

benim pek ekleyesim var da düzgünce giyinip resim çektiremedim bi

canım benim yaa
belki de haklıdır sadece erkek muhabbetinden ibarettir ama bu aklında sürekli bi şüphe olarak kalacak
bi yandan bi yuvanın yıkılmasını da istemiyorum ne diyeyim bilemedim
karar sana ait sonuçta en iyisini sen bilirsin.. biz hep senin yanındayız bunu unutma..
inşallah en hayırlı kararı verirsin

Suzi senin gibi bir kez 70'leri görsem iyiydi :) :103:

Kızlar Triendy'nin diyet başarı hikayeleri bölümündeki değişim fotoğraflarını gördünüz mü???

Triendy'nin 65 kiloluk haline bakarak kendimi hayal ediyorum ve pasta yeme fikrinden uzaklaştırıyorum kendimi

Mükemmel olmuşsun canım ya, bana da bizlere de kısmet aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…