70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gümüş ucunda mavi boncuğu olan yusufçuklu bir kolye almış canım.
hadi ama söyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa ne güzel güle güle kullan.
dur bi kız sinilenme sölicemde az sonra yoksa heyecanı kalmaz..

hakketten bulamadım heaaaa sölee kızz merak etttiiimm
sölemiyom banane ben aradım buldum sizde arayın bulun hazıra konmak yok

evet kilo verme ile ilgili ama senin bundan bahsettiğini pek hatırlamıyorum nedense:44::44:

kesin okumuşumdur kilo verme = ne varsa araştırdım bak merak ettim hedi söyle.
akşam balık yaptım sölemesi ayıp leş gibi kokuyom daha duş alacam hadi kııııııııııız söle çabuk çıkmam lazım

neyse sizi daha fazla merak içinde bırakmıyımda işinize bakın
ben kaç gündür karatay diyetini okuyorum topikte hatta öyle hoşuma gittiki
gittim bide kitabını aldım ve çok mutluyum.çünkü artık gerçekten sağlıklı beslenmenin
ne demek olduğunu öğrendim.ne zaman neyi ne kadar yiyeceğimi o topikte öğrendim.
ve sizede tavsiyem açın karatay topiğini ilk sayfadan başlayarak okuyun biraz.sonrası zaten gelecek.
ve okumaya devam edeceksiniz.hayatımızdaki yaptığımız yanlışları orada öğreneceksiniz.
benden söylemesi geç olmadan okuyun ve uygulayın.orada gül 63 rumuzlu biri var 60 küsür kilo vermiş.
lütfen okuyun...hayatınız değişecek..ve çok mutlu olacaksınız...

ama ben onu okudum yaaaaaaaaaaaaaaaa
karatayda mantığıma uymayan çok şey var canım benim. inşallah sen çok çok zayıflarsın ama beni sarmadı
neyse ben kaçar öptüm

sağolasın bu karatay kimse neyse söyle iyi promosyon yapıyorsun seni ücrete tabi tuttsunlar :)

ama ben onu okudum yaaaaaaaaaaaaaaaa
karatayda mantığıma uymayan çok şey var canım benim. inşallah sen çok çok zayıflarsın ama beni sarmadı
neyse ben kaçar öptüm
neyse sonra seninle detaylarını konuşuruz pisimm.
vaktin olunca o topiğe bi gözat ama olurmu..
bende öptüm iyi geceler..

Kızlar size bir şey sormak istiyorum.. ben bacak hareketleri yapıyorum 5 tane normalde 3x10 yapıyordum bu hafta 4x15 e yükselttim dün öyle yaptım ama bugun bütün gün bacaklarım ağrıdı az önce yine 4x15 yaptım baya zorlanarak.. bacaklarım ağrısı yarında böyle devam ederse sizce ne yapayım devam mı edeyim yoksa bir kaç gün aramı vereyim.. cevaplarsanız çok sevinirim..

merhabalrrrrrrrrrr ben geldımbır ugrayımdedımkglıler ne aleydesınız ben yozgattan 3gunlugune ankara ya gectımmm dugun vardı yarın yada arefe gunu gerı donecegımmm kglere dıkkt etmeye calısıyorumm ınsl basarabılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepınızı cokk opuyorumm

kesınlıkle devam etmelısın..acıosa agrıosa yakıosundr demek..spor antrenorumden duydugum bu yakana kdr acıyana kdr calısın der..acısın yıne calısın der.ara verırsen yıne aynı olcak baslayıp yukselttıgınde..bı kas gevsetıcı cozer bu ısı bence :))

Günaydın kızlar
BlackCim geçmiş doğum günün kutlu olsun.
Yazdıklarını gerçekleştirebilmen dileğimle.

Selam kızlar
Herkes iyidir inşaallah. Her Pazartesi olduğu gibi bugünde sürünerek kalkıp geldim işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…