aaaaaaaaaa ne güzel güle güle kullan.gümüş ucunda mavi boncuğu olan yusufçuklu bir kolye almış canım.
hadi ama söyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sölemiyom banane ben aradım buldum sizde arayın bulun hazıra konmak yok
hakketten bulamadım heaaaa sölee kızz merak etttiiimm
evet kilo verme ile ilgili ama senin bundan bahsettiğini pek hatırlamıyorum nedense:44::44:kilo verme ile ilgili ise kesin okumuş hatta denemiş beceremeyip pes etmişimdir
evet kilo verme ile ilgili ama senin bundan bahsettiğini pek hatırlamıyorum nedense:44::44:
hayatımda yaptığım bu büyük devrim sayesinde 6 değil 5 leri bile görmek artık hayal olmayacak
hayatımda yaptığım bu büyük devrim sayesinde 6 değil 5 leri bile görmek artık hayal olmayacak
neyse sizi daha fazla merak içinde bırakmıyımda işinize bakınkesin okumuşumdur kilo verme = ne varsa araştırdım bak merak ettim hedi söyle.
akşam balık yaptım sölemesi ayıp leş gibi kokuyom daha duş alacam hadi kııııııııııız söle çabuk çıkmam lazım
ama ben onu okudum yaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse sizi daha fazla merak içinde bırakmıyımda işinize bakın
ben kaç gündür karatay diyetini okuyorum topikte hatta öyle hoşuma gittiki
gittim bide kitabını aldım ve çok mutluyum.çünkü artık gerçekten sağlıklı beslenmenin
ne demek olduğunu öğrendim.ne zaman neyi ne kadar yiyeceğimi o topikte öğrendim.
ve sizede tavsiyem açın karatay topiğini ilk sayfadan başlayarak okuyun biraz.sonrası zaten gelecek.
ve okumaya devam edeceksiniz.hayatımızdaki yaptığımız yanlışları orada öğreneceksiniz.
benden söylemesi geç olmadan okuyun ve uygulayın.orada gül 63 rumuzlu biri var 60 küsür kilo vermiş.
lütfen okuyun...hayatınız değişecek..ve çok mutlu olacaksınız...
neyse sizi daha fazla merak içinde bırakmıyımda işinize bakın
ben kaç gündür karatay diyetini okuyorum topikte hatta öyle hoşuma gittiki
gittim bide kitabını aldım ve çok mutluyum.çünkü artık gerçekten sağlıklı beslenmenin
ne demek olduğunu öğrendim.ne zaman neyi ne kadar yiyeceğimi o topikte öğrendim.
ve sizede tavsiyem açın karatay topiğini ilk sayfadan başlayarak okuyun biraz.sonrası zaten gelecek.
ve okumaya devam edeceksiniz.hayatımızdaki yaptığımız yanlışları orada öğreneceksiniz.
benden söylemesi geç olmadan okuyun ve uygulayın.orada gül 63 rumuzlu biri var 60 küsür kilo vermiş.
lütfen okuyun...hayatınız değişecek..ve çok mutlu olacaksınız...
yaaww de gettt yolarım saçını başını söleseneeee
bu kadar reklam yaptım.acık verseler fena olmaz
arkadaşım amma naz yaptın söyle söyleyeceksen bu kadar promosyona ne gerek var? paramı veriyorlar sana :)
bak çok pis beddua ederim verdiğin kiloları 2-3 katı ile alırsın bak
çabuk söle bak fena olacak
neyse sonra seninle detaylarını konuşuruz pisimm.ama ben onu okudum yaaaaaaaaaaaaaaaa
karatayda mantığıma uymayan çok şey var canım benim. inşallah sen çok çok zayıflarsın ama beni sarmadı
neyse ben kaçar öptüm
hoşulduk canım.biyerlerde değildim kablo yanmıştı.kablo aldım nette sorun oldu.şimdi hepsi tam.geri döndüm.sende olmasan soran olmayacak.bi hoşgeldin diyen çıkmıyor..
Kızlar size bir şey sormak istiyorum.. ben bacak hareketleri yapıyorum 5 tane normalde 3x10 yapıyordum bu hafta 4x15 e yükselttim dün öyle yaptım ama bugun bütün gün bacaklarım ağrıdı az önce yine 4x15 yaptım baya zorlanarak.. bacaklarım ağrısı yarında böyle devam ederse sizce ne yapayım devam mı edeyim yoksa bir kaç gün aramı vereyim.. cevaplarsanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?