eşimle konuşup anlaştık canım
yok ya ne temizlemesi saat 2 kadar facede buralarda gezdim. 2 den sonra da mobilya baktık tek yaptığım banyodaki lavaboyu fırçalamaktı
ben tam bir kararsızımyaaaaaaa 2 sene sonra buradan gideceğiz canım. sonrasında gittiğimiz yerde 5 sene kalacağız kesin sonra yine tayin çıkar tabiii belki 4. tayin yeri kalıcı olur oda belkiiiiiiiiiiiiiiiim benim misafir için koltuğum yok zaten yatak olsun istiyorum
sende çıkamadın di mi işin içinden kırmızı kaplı sandalyeler. kahve masa sehpa ve konsol vitrin
he he bunlara nasıl koltuk uyduracağımı düşündüm acep alırken
oooooh bu alkışlanır yaaaaaaa
Kızlaaaaaaar yarın benim doğum günüm 32 doldu 33 olacam
hııııııım hayatımda değiştirmek ve yapmak istediklerim listesi yaptım nasıl
1 ideal vücuda sahip olmak
2 sigarayı bırakmak
3 kendime daha fazla vakit ayırmak
4 dine daha fazla yönelmek( en azından tekrar namaza başlasam)
5 kocişle aramı düzeltmek(yada toptan kocişimi değiştirsem)
6 yurtdışına çıkmak
7 para durumunu dengeye oturtmak
8 42 ve 44 beden kıyafetlerden kurtulup gardorobu toptan 38 beden yapmak
9 bu depresif kişiliğimi biraz yenileyip daha pozitif bir insan olmak
10 kaynana, düğün, arkadaşlar vbbb tüm eski dertlerimi artık unutup, hayatımı sıfırlayarak yeniden başlamaaaaaaaaaaak.
ne iş yapıyor kocan? yalnız kaldınız bu bayram :) desene. sizde gidin birinin peşine takılıp
çok sağol canım
doğum günün kutlu olsun yeni yaşın mutluluk getirsin inş..
istediklerinide rabbim gönlüne göre versinn inşş. (AMİNNNN)
canım eşimin işi gıda imalatı içinde lokumda var
ve bayramlarda lokuma talep çok fazla oluyo
kendi işi olduğu için akşama kdr mal teslimi yapıyo
akşamda geceye kdr üretimin başında duruyoo
çok yoruluo kocişiimmm
insallah sagol betülümkimsenin sözlerini takma canım benim
ama bu sene geldiğinde her şey farklı olcak inşallah
5 sene birlikteligi cabuk unutmus belkide hayirlisi böyleydin canim gecinemeyip ayrilsalar daha cok üzülürdünmoralim bozuldu ya aslında ne saçma bir şey farkındayım ama üzüldüm işte. kardeşimin kız arkadaşı vardı 5 sene cıktılar çok seviyordum kızı ama evlenelim diye tutturdu daha 22 yasında nasıl evlensinler. kızda sen ayrıl 4 5 ay oluyor başkasıyla nişanlanmış. fotoları gördüm de bi tuhaf oldum. ne bileyim içerledimm
İyi geceler kızlar bugünbi yürüdümki sormayın ayaklarım su topladı siz deyin 7-8 ben deyim 9-10 km yürüdüm komsumla. Spor oldu .
elbisenin göbek tarafi siyah ya fazla pörtlememiscanım istesemde o kadar yiyemiyorum biraz fazla yersem midem kalkıyor bende kronik mide sorunu var ondan birazda sanırım kendimi yıllardır az yemeye alıştırdım.
sanırım vücutta bu düzene alıştı
sağol canım bakalım olmazsa leslii denerim zaten kararsızım
hani nerde göbek kızç ben bir foto koysam görürsün sen göbeği oturduğumda iki kat ouyor resmen
canım hayat yapacak birşey yok.belkide yalnızlıktan hemen bir ilişkiye başladı ama ilginç 5 ayda evlilik kararı alması:26:
ohhh bu alkışlanır işte
allahim ailelerine sabir versin milletimizi su terör belasindan korusunyine hakkaride 3 polis şehit olmuş. Allahım ne olur dursun bu ölümler çok üzüldüm çok
eşimde çevik kuvvete geçti rabbim tüm polis asker hepisini korusun
boy yok bende canim 1.60 ancak daha az degilse
haha şekerimmm mutlu oalcaksan tabii yaparım seni sondan birincii ehehe :)
melojj beniimm beni kastettiii
bildirimler bana cnaımm ama bu haftalık geçti artık haftayaaa
haftayada bayram büyük ihtimalle pek bildirim olmaz
neyse sonraki haftaya o zmn :)
hoşgelkdn canımmm
gel arada uğraaa zihnin ferahlayınca unutmazsın
şimdi kafan yoğun anlıyorum seniii
herşey düzelir inş..
canım benimmm ne güzel didyetisyende ilk gün bile sana hırs vermiş
böyle devam et inş. azmin hırsın hiç bitmesinnn
b12 eksikliğinide kırmızı etten karşılayabilirsin onda çok yoğun b12
herşey düzene girer zamanla inş..
kıııızzz hiçte kilon belli olmuo 77 gibi deilsiinn
bilmem ayndan mı belli olmuo ama
boyun kaç oda etkili ama ben 77 iken çok fenaydım sen hiçte öle deilsin maşallahh
eline saglik canim
hosgeldin canim tekrarKizlar merhabalar, bende aranizdayim, alacacim karar verdim bende bu topige katiliyorum, 79 kilo ile aranizdayim, sanirim cuma gunleri bildirim yapiyoruz, alin benide araniza,bu sefer kesin kararliyim gidecek bu kilolar, artik kendimden nefret eder hale geldim, hic bir kiyafet uzerimde hos durmuyor, insan icine cikasim gelmiyor, sizinde beni motive etmenizde verecegim insallah, hadin bakalim hepimize kolay gelsin, hergun yazilanlari burdan okurum ben, bende yazmaya calisirim, cumaya bildirimde yaparim, gorusuruzzzzz
evet canim protein agirlikli ama bi kac gündür kafamda bi agri var bilmiyorum onlan mi ilgili hap yutuyorum gecmiyorGeçmiş olsun canım tekrardan, önemli bişey değildir o sıkışma inşallah. Menün de protein ağılıklı sanırım, ekmek hiç yok galiba, inşallah bu sefer sonuç alırsın canım, çok iyi etmişsin doktora gitmekle.
Allah ömür boyu bir yastığa koyacağın insanı karşına çıkarsın inşallah, gerçekten evlilik bayanlar için daha da zor bir karar çünkü erkekler evlenince emin ol çoook değişiyor, ki senin ki evlenmeden değişmiş, hayırlısı olsun canım.
Oğlunu Allah bağışlasın canım, sen de birkaç kilo versen, biraz da sporla sıkılaşsan süpersin canım.
yaglar güzel dagilmis herhalde
İyitiz canım çok şükür
tek derdimiz kilo
allah başka sıkıntı vermesin
akşam ve sabah yemeyecekmisin yaniii
ilginç bir menüymüş canım yaaa
neyse doktorun bir bildiği vardır herhalde
tiyoları bizlede paylaşmaya devam et tatlım
bence 77 gibi durmuyorsun canım
ben 70ken bilesenden daha iri görünüyordum
göbek çıkmış sadece
demekki sıkısın
hayirli olsun canim panjurlarin güle güle kulangünaydın kızlar
busaatte kimse olmaz diye düşünüyordum yanılmamışım
bende olmazdım miss gibi kahvaltı masamda yayılıyor olurdum ama
evde bisürü adam var, mutfağa pencereye panjur takıyorlar
bizde odaya tıkıldık kaldık kızımla
öyle işte
sizde ne var ne yok?
gecmis olsun canim ya yanik kötü oluyor :18:bencede çokilginç kardeşimi boynuzladı sanırım evlenelim diye baskı yaptı yaptı baktı evlenmiyor diğer seceneğe gitti. bu insanlar ne kötü yaa..
kesinlikle hayırlısı ama ne bileyim tuhaf oldum işte.
günaydın nabersinzi kızlar??? sabah buharla kolumu yaktım canım acıyor
ben bu aralar takip edemiyorum canim sebep neydin bilmiyorum herkesin fikri baska olabilir kirilma canim calisma konusumuydun bende calisan biriyim keske esimin ayligi yeterli olsada bende kalabilsem evde hele cocuk olunca cocuga vakit ayiramayinca milletin agiz kokusunu cekmek zor geliyor ama eskiden severek giderdim herhalde is ortamiyla da ilgili herkesin fikri degisik olabilir o yüzden sIkma sen caninigünaydın kızçelerim
öncelikle biraz sitem etmek istiyorum ,sanırım kırıldım birazdün girdim topiğe ama yazılanları okudukça yanlış anlaşıldığımı düşündüm hatta hiç girmemeyi planlıyordum ama yine şöyle bir geçmişi göz gezdirince ne olursa olsun kilo vermeden buradan ayrılmayaacağım dedim ,en azından şuan dürüst olayım sizlere sadece diyet konusunda yorum yapacağım konulara ne eşimden ne kendimden ne özel hayatımdan büyük konuşmayayım ama bahsetmek istemiyorum ,çünkü sadece tek kelime ile hak veriyorum demem ile konu başka yerlere saptırılmış halbukse bende ''bana yorum yazanların'' fikirlerine katılan insanım ve hayatta aksinide hiç iddia etmedim ,beni üzen tek şey sevdiğim 2 insanın sanki aksi birşeyi savunduğumu düşündükleri için bana yorum yazmalarıydı ,he onların yorumlarına katılmıyomuyum katılıyorum hemde her zaman insanlara savunurum bu şekilde kadınları ,ama işte ne bileyim yaa kimseyi kırmak istemem her ne kadar kırılsamda ,o yüzden bu topikte kendim için böyle bir karar alıyorum ve sadece diyet konusunu konuşmak istiyorum ,hee birinin derdi olur çözümüm varsa sölerim ama yoksa susarım,topiği eğlendirmek için tatlı sözler hırslı sözler söylerim ,biri yardım ister ederim ama yine düşündüklerim saptırılırsa yine susarım :26:hepiniz diosunuz kim bu isimler bende saklı diyorum ve hayata karşı farklı bakıyoruz onlarla sanırım diyebilirim ,aslında aynıyız ama işte olayın saptırılması biz farklı yapan şey kimseye karşı gard almak istemem en güzeli diyetle konuşmak bu topikte ,neyse devam edelim hayatımıza kızçelerim herkes mutlu ve huzurlu olsun geriisi gelir geçer
bazen senin yazdiklarina diyorum hah ayni benitifar ediyom saat onbirde kalktım yeni kahvaltı yaptum boş boş oturuyom
günaydın kızlaaaaaaar nasılsınız ben hala şişman ve mutsuzum
amaaaaaaan bazı sabahlar herşeyi boşveriyooooooooooooom bazende çok takıntılı oluyom mınyak mıyım ne
ev temizlenecek ama canım istemiyoooooooooooor
hadi gelinde konuşaaaaaaaak
hosgeldin canimmerhabalar.. ben 22 yaşında 73 kilo ile diyete başlayan şimdi 70 kilo olan kendince şişman biriyim.. günlük açıp yediklerimi yazıyorum burayada yazmak istedim.. aranıza alırsınız beni dimi :)
sagol canimçok abartı fazlalığın yok sadece göbişin az göz kırpıyor, benimkini görsen benimki göz kırmakla kalmıyor gözlerini belertiyorr
oğlun çok tatlıymışallah bağışlasın
hosgeldin canim tekrar nerelerdeydinewweeeettt kızlar ben geldim.nasılsınız bakalım..
eşimle konuşup anlaştık canım
yok ya ne temizlemesi saat 2 kadar facede buralarda gezdim. 2 den sonra da mobilya baktık tek yaptığım banyodaki lavaboyu fırçalamaktı
ben tam bir kararsızımyaaaaaaa 2 sene sonra buradan gideceğiz canım. sonrasında gittiğimiz yerde 5 sene kalacağız kesin sonra yine tayin çıkar tabiii belki 4. tayin yeri kalıcı olur oda belkiiiiiiiiiiiiiiiim benim misafir için koltuğum yok zaten yatak olsun istiyorum
sende çıkamadın di mi işin içinden kırmızı kaplı sandalyeler. kahve masa sehpa ve konsol vitrin
he he bunlara nasıl koltuk uyduracağımı düşündüm acep alırken
oooooh bu alkışlanır yaaaaaaa
Kızlaaaaaaar yarın benim doğum günüm 32 doldu 33 olacam
hııııııım hayatımda değiştirmek ve yapmak istediklerim listesi yaptım nasıl
1 ideal vücuda sahip olmak
2 sigarayı bırakmak
3 kendime daha fazla vakit ayırmak
4 dine daha fazla yönelmek( en azından tekrar namaza başlasam)
5 kocişle aramı düzeltmek(yada toptan kocişimi değiştirsem)
6 yurtdışına çıkmak
7 para durumunu dengeye oturtmak
8 42 ve 44 beden kıyafetlerden kurtulup gardorobu toptan 38 beden yapmak
9 bu depresif kişiliğimi biraz yenileyip daha pozitif bir insan olmak
10 kaynana, düğün, arkadaşlar vbbb tüm eski dertlerimi artık unutup, hayatımı sıfırlayarak yeniden başlamaaaaaaaaaaak.
hosgeldin canim
hoşbulduk canım..burda kilolarıma elveda diyeceğim inşallah çok sıkıldım artık çünkü bu kilolardan istediğim kıyafetleri giyememekten sıkıldım...
insallah beraber basaracagiz canimbende sIkILdim artik
darısı bana ınsallah 6 lı rakamların :) zaten o zıncırı bı kırsak gerısı gelır dıe dusunuorum.
bugunku menum
saat 10:00 = 1 haslanmıs yumurta domates salatalık bır kupa sekersız bıtkı cayı
saat 14:00 = 2 tabak peynırlı makarna( 1 olsa ııydı ama dayanamadım
bundan sonrada yarım yesıl elma ve aksam 1 kase tarhanayla kapatrım ınsallah gunu..
ve en kotusu bugun spor yok salon kapalı.usenmezsem evde yaparım yada yanıma ark. bulursam yuruyuse ınerım :))
amiiiiiin canımsağol canım bakayım netten ilk hediyem :)
başka da almam sanırsam :)
ne güzel bir kızın var :) Allah mezuniyetini düğününü bebeğini görmeyi nasip etsin inşallah
selam tatlımgünaydın kızlar iyi pazarlar
teşekkür ederim canımyaglar güzel dagilmis herhaldeminem bence ben evlenmeden önce cok spor yapmisdim cok dans etmisdim ondan diye düsünüyorum :26:
hayirli olsun canim panjurlarin güle güle kulan
boyun kaçtı canım senin 61 ideal kilom dediğine göre 171 falansın herhaldeumarım sende görürsün o 6 lı rakamları.. benim ideal kilom 61 ama ben 65 olsam yeter heralde bana 61de kendimi hiç düşünemiyorum :)
bende spor salonuna gidiyorum ama şimdi tatildeyim malesef sporda yok.. akşam bacak için hareket yapıyorum sadece fazla geldi heralde bacaklarım hala ağrıyor :) birde mekik çekiyorum şuan problemim göbeğim ve o simitler ama onlarıda götürücem..
boyun kaçtı canım senin 61 ideal kilom dediğine göre 171 falansın herhalde
keşke bende az daha uzun olsaydım
umarım sende görürsün o 6 lı rakamları.. benim ideal kilom 61 ama ben 65 olsam yeter heralde bana 61de kendimi hiç düşünemiyorum :)
bende spor salonuna gidiyorum ama şimdi tatildeyim malesef sporda yok.. akşam bacak için hareket yapıyorum sadece fazla geldi heralde bacaklarım hala ağrıyor :) birde mekik çekiyorum şuan problemim göbeğim ve o simitler ama onlarıda götürücem..
sanırım bız senınle aynı durumdayız.benımde ıdeal kılom 61 cıkıo ama ben 61 olsam cok cırkın olurum dıe dusunuorum.cunku ırı kemıklıyım ve butun kılo ustte toplanmıs.orantısız bı vucut yanı.omuzlar genıs gogusler normal.koca bır mıde ve ondan az kucuk sezeryan gobegım :))popo ve bacaklar tam yerınde ustume gore hatta ınce :)) 5 kılo versem ama alttan dııl sadece ustten super olcak anlıcan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?