70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğum günün kutlu olsun yeni yaşın mutluluk getirsin inş..
istediklerinide rabbim gönlüne göre versinn inşş. (AMİNNNN)

ne iş yapıyor kocan? yalnız kaldınız bu bayram :) desene. sizde gidin birinin peşine takılıp

canım eşimin işi gıda imalatı içinde lokumda var
ve bayramlarda lokuma talep çok fazla oluyo
kendi işi olduğu için akşama kdr mal teslimi yapıyo
akşamda geceye kdr üretimin başında duruyoo
çok yoruluo kocişiimmm

Son düzenleme:
çok sağol canım

slm kıscelrr

1.öğün
2 dılım ekmek 2 dılım kasar 2dılım domates salatalık buyuk bardakta cay

2.öğün
mercımek corbası
peynırlı makarna 2y.kasıgı
5yk lahana yemegı
yogurt

merhabaa kızlar..
sabah 10.30 11 gibi kahvaltı ettim öncesinde birazcık yürüyüş yaptım sayılır evde ekmek kalmamış markete kadar yürüdüm geldim :)
kahvaltımda
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
kibrit kutusundan az peynir
2 siyah zeytin
domates maydonoz dereotu biberden oluşan salata
1 bardak şekersiz çay
Birde bir fincan biberiye çayı içtim az önce

Birde bu arada sabah tartıldım ve 69.3tüm. tartıda 6 lı rakamları görmek ne kadar güzel bir şeymiş uzun bir süreden sonra ilk defa görüyorum...

kimsenin sözlerini takma canım benim
ama bu sene geldiğinde her şey farklı olcak inşallah
insallah sagol betülüm
5 sene birlikteligi cabuk unutmus belkide hayirlisi böyleydin canim gecinemeyip ayrilsalar daha cok üzülürdün
İyi geceler kızlar bugünbi yürüdümki sormayın ayaklarım su topladı siz deyin 7-8 ben deyim 9-10 km yürüdüm komsumla. Spor oldu .

elbisenin göbek tarafi siyah ya fazla pörtlememis kamuflajda ustayim dermissim yok bebegim gecenlerde metroda gidiyorum kizin teki bana yerini verdi otur diye hamile sandi beni
yine hakkaride 3 polis şehit olmuş. Allahım ne olur dursun bu ölümler çok üzüldüm çok
eşimde çevik kuvvete geçti rabbim tüm polis asker hepisini korusun
allahim ailelerine sabir versin milletimizi su terör belasindan korusun
boy yok bende canim 1.60 ancak daha az degilse
eline saglik canim
hosgeldin canim tekrar
evet canim protein agirlikli ama bi kac gündür kafamda bi agri var bilmiyorum onlan mi ilgili hap yutuyorum gecmiyor
sagol canim benim insallah su 6li rakamlari göreyim
yaglar güzel dagilmis herhalde minem bence ben evlenmeden önce cok spor yapmisdim cok dans etmisdim ondan diye düsünüyorum :26:
hayirli olsun canim panjurlarin güle güle kulan
gecmis olsun canim ya yanik kötü oluyor :18:
ben bu aralar takip edemiyorum canim sebep neydin bilmiyorum herkesin fikri baska olabilir kirilma canim calisma konusumuydun bende calisan biriyim keske esimin ayligi yeterli olsada bende kalabilsem evde hele cocuk olunca cocuga vakit ayiramayinca milletin agiz kokusunu cekmek zor geliyor ama eskiden severek giderdim herhalde is ortamiyla da ilgili herkesin fikri degisik olabilir o yüzden sIkma sen canini
bazen senin yazdiklarina diyorum hah ayni ben
merhabalar.. ben 22 yaşında 73 kilo ile diyete başlayan şimdi 70 kilo olan kendince şişman biriyim.. günlük açıp yediklerimi yazıyorum burayada yazmak istedim.. aranıza alırsınız beni dimi :)
hosgeldin canim
çok abartı fazlalığın yok sadece göbişin az göz kırpıyor, benimkini görsen benimki göz kırmakla kalmıyor gözlerini belertiyorr

oğlun çok tatlıymış allah bağışlasın
sagol canim bazi günler göbis sade göz kirpiyor bazende ahada ben burdayim diyor
ewweeeettt kızlar ben geldim.nasılsınız bakalım..
hosgeldin canim tekrar nerelerdeydin

dogum günün kutlu olsun canim benim happy birthday tou you happy birthsday happy birthsday iyiki dogdun canim

günaydin kizlar
dün yediklerim :
ispanak biraz koyun peyniri ile
elma protakal mandarina
brokkoli
elma mandarina
2 sosis

bugünki listede

haslanmis yumrta salatalik turp
öglen haslanmis et salata
ara olarak elma mandarina var
aksam: ya borkoli yada ispanak

kactim geri kizlar oglis durmuyor xuztr7i oglis baziyo klavyeye silincede dursun diye kiziyor

1u

darısı bana ınsallah 6 lı rakamların :) zaten o zıncırı bı kırsak gerısı gelır dıe dusunuorum.

bugunku menum

saat 10:00 = 1 haslanmıs yumurta domates salatalık bır kupa sekersız bıtkı cayı

saat 14:00 = 2 tabak peynırlı makarna ( 1 olsa ııydı ama dayanamadım

bundan sonrada yarım yesıl elma ve aksam 1 kase tarhanayla kapatrım ınsallah gunu..
ve en kotusu bugun spor yok salon kapalı.usenmezsem evde yaparım yada yanıma ark. bulursam yuruyuse ınerım :))

umarım sende görürsün o 6 lı rakamları.. benim ideal kilom 61 ama ben 65 olsam yeter heralde bana 61de kendimi hiç düşünemiyorum :)
bende spor salonuna gidiyorum ama şimdi tatildeyim malesef sporda yok.. akşam bacak için hareket yapıyorum sadece fazla geldi heralde bacaklarım hala ağrıyor :) birde mekik çekiyorum şuan problemim göbeğim ve o simitler ama onlarıda götürücem..

sağol canım bakayım netten ilk hediyem :)
başka da almam sanırsam :)
ne güzel bir kızın var :) Allah mezuniyetini düğününü bebeğini görmeyi nasip etsin inşallah
amiiiiiin canım
allah olmayanlarada versin, özellikle isteyipte olmayanlara...
günaydın kızlar iyi pazarlar
selam tatlım
yaglar güzel dagilmis herhalde minem bence ben evlenmeden önce cok spor yapmisdim cok dans etmisdim ondan diye düsünüyorum :26:

hayirli olsun canim panjurlarin güle güle kulan
teşekkür ederim canım
demekki o sporların etkisi var gerçekten 77 gibi değilsin
boyun kaçtı canım senin 61 ideal kilom dediğine göre 171 falansın herhalde
keşke bende az daha uzun olsaydım

selam kızlar
nabersiniz?
sabah veli toplantımız vardı pazar gününü heba ettik
dün cam falan silmiştim bugün hava kapalı sanırım yağmur geliyor
bugünde biraz iş yaptım
şimdide kendimi yatağa attım azcık uyuycam
akşam annem çağırdı sanırım hamur işi yapacak kıymalı saç böreği gibi gibi
benim diyet yine yarına kaldı
bayramada kayınvalideler gelecek aradık çağırdık
anlatmıştım yaa biara, şimdilik çözüldü
inşallah 6 günlük tatil rahat geçer

sanırım bız senınle aynı durumdayız.benımde ıdeal kılom 61 cıkıo ama ben 61 olsam cok cırkın olurum dıe dusunuorum.cunku ırı kemıklıyım ve butun kılo ustte toplanmıs.orantısız bı vucut yanı.omuzlar genıs gogusler normal.koca bır mıde ve ondan az kucuk sezeryan gobegım :))popo ve bacaklar tam yerınde ustume gore hatta ınce :)) 5 kılo versem ama alttan dııl sadece ustten super olcak anlıcan :))

benimde bacak üst kısmında sorunlarım var biraz fazlalar :) popom küçüldü sayılır ama biraz daha küçülmesi gerekiyor.. belim çok ince ama göbek ve şu belden fışkıran yağlar olmasa süper olucak belim ince olduğu için direkt göz onlara kayıyor :)

akşam yemeğim
1 kepçe arpa şehriye çorbası
hazır tavuklar oluyor ya onlardan 2 tane sticks şeklinde
1 tanede köfte akşamdan kalmış onuda ısıttım.. biraz ketçap ve çok çok az mayonez sıktım..
öğlen gibi de 10 fındık 1 mandalina yemiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…