1. modele hastayım ama 2 kere dugune gıderkene bunu yaptrmaya nıyetlendım
cok farklı model yaptılar
yapamıyorlar yanı
bence böyle modeller güzel gider, elbisenide düşünürsek
Eki Görüntüle 549966 Eki Görüntüle 549967
yada sade olsun diyorsan
Eki Görüntüle 549968 Eki Görüntüle 549971
dileğim
nasıl anlatsam nerden başlasam bilemedim.ben eşimle evleneli tam 3 yıl oldu.izmir de tanıştık.biz evlendiğimizde de eşimin ailesi izmir deydi.3 ay sonra trabzona gittiler o zaman bu zaman dönmediler.evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım.o dönemde bir catering firmasında yönetici olarak çalışıyordum..bebek doğdu işte ozaman izmirde kimsemiz olmadığını anladık.dadı tuttuk olmadı.eşimin annesine gel dedik gelemem dedi.sonuçta izmir de dayalı döşeli evleri var .kayınpederde kayınvalıde de çalışmıyor.annem bütün işi gücü bırakıp geldi babamda çalışıyor.neyse böylede olmadı.tuttuk bebeği balıkesire gönderdik.annem bakıyordu bizde her hafta sonu balıkesir e gidiyorduk.sonra dedik ki hazır paramız var arabayıda satalım bir ev alalım bebek büyümeden dedik. okula gitmeye başladığında giderlerimiz daha da artmaya başlayacaktı.bu arada evi inşaattan aldığımız için 1,5 yıl beklememiz gerekiyordu.neyse 4 ay taksit ödedik veeee şirket iflas etti.ben bebeğe bakım bıraz dedım cunku hiç birlikte olamamıştık ve işsizlik alacağım için o kdarda sıkıntı çekmiyorduk.eşimde 1 hafta işsizlikten sonra başka bir şirkette iş buldu.neyse artık işsizlik maaşını bitmesine 3 ay kala ben iş aramaya başladım. yaklaşık 7 ay oldu hala iş arıyorum.bu arada evin büyük bir kısmı bitti.eşyayı attık kiradan çıktım.kışı geçirmek için kayınvalıdelerın evıne yerleştım.çünkü yeni evde ısınma problemı var petekler yok.son 2 aydan beri parasızlık iyice kendini hissettirmeye başladı hergeçen gün borcumuz daha da büyüyor.bu arada eşimin de iş durumu parlak değil.durum bu.allaha şükür bebeğim eşim ailem sağlıklı bu parasızlık evimizin huzurunu bozmuş değil.ama eşim iyice içine kapandı.çünkü iş yerinde mutsuz.şimdi tam kötü bir döneme giriyoruz.kasım aralık şirket bütçeleme ayları bu dönemde personel alımı çok fazla olmaz.allah yardımcımız olsun.durum buu içim şişti valla.garip ama ilk defa mutsuz ve moralim bozuk olduğunda kilo verdim.normalde hep yemeye vurdum kendimi.
kesinlikle 1. model diyorummm
tekrar baktımda 4. de güzell olurrr
dileekk elbiseni beğendim bende ama
minenin dediği gibi göğüs kısmı
olduğundan büyük göstermiş
oraya bi çözüm bulursan süper elbise
öylede süper gerçiii
saç içinde evet o topuz çok daha klasik
dağınık topuz kesinlikle çok güzel olurr
bence böyle modeller güzel gider, elbisenide düşünürsek
Eki Görüntüle 549966 Eki Görüntüle 549967
yada sade olsun diyorsan
Eki Görüntüle 549968 Eki Görüntüle 549971
dılekcım alev alevı ızlıyormusun bılmıyorum ama
bu aksamkı bolumde dugun vardı orada hande soral bır sac modelı yaptrmıs topuz cok begendım
bakmanı tavsıye ederım canım
ahhh dugun deme bana dugun deme
1. modeli haziranda dügünümüz vardı yaptırmıştım canım facede vardı resim sevgilim sildirmedne önce
Sen bilion kırmızı elbiseli resmimde yaptırdıgım saç modeli 1. modeldekiydi
Haklısınız diğer model agır kaçar yapamazlarda zaten gene dagınık topuz yaptırayım en iisi
neden sildirdi kız sevgilin
tekrar baktımda faceine
farklı olsun bence tekrar yaptırma ama elbisenede güzel gider o model
yada kuaföre bırak, katalogdanda seçebilirsin
Faceime karışmayan insan bi ara açtırdı tüm resimleri sildirdi.
Örgülü topuz modellerini begendim sanırım onu yaptırcam aklıma yattı.
Eki Görüntüle 550088 Eki Görüntüle 550089 Eki Görüntüle 550090
neden sildirdi kız sevgilin
tekrar baktımda faceine
farklı olsun bence tekrar yaptırma ama elbisenede güzel gider o model
yada kuaföre bırak, katalogdanda seçebilirsin
evet bende baktımda profıldekı foto mu dılekcım
hmm kıskanıyor yaniiii güzeeeeel
evet hepsi güzel bende beğendim elbisenede güzel gider bence
Eger listeye alinmis olsaydim bu hafta ben birinci olacakmisimhayirlisi haftaya insallah olurum, cok calisacagim bunun icin....
Melojj ellerine saglik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?