Merhaba kızlar,
Ben de gruba katılmak istiyorum, 74 kiloyum. En az 65'e inmeyi hedefliyorum. Bu kiloya da 82'den düştüm.
Gruba katılınca acaba yapılması gereken nelerdşr? Hangi zamanlarda mesaj atıyorsunuz konuya? Neler yapıyorsunuz acaba?
muhabbetlere girmeye çalışıncanım bende dun geldım ama banada bı kısı saqolsun hosgeldın demıs.. daha onceden tanısan arkadaslar konustukları ıcın halıyle gorunmuyoruz saqlık olsun da daha ılk bastan motıvem dustu haftaya yapıcam bende bıldırım falan ..
aaaa neden benle konuşan olmaz dedinnkiiiHosgeldiniz kizlar, dusurmeyin motivenizi, bende cok eski sayilmam, ama benimlede genelde konusan olmaz, arada zerra yanlislarimi falan soyler sagolsun, dudi arkadas vardi onunla gecen hafta yarisa girmistik ama ben yarida biraktim oda gozukmuyor bir iki gundur, siz bildirin bugun kilolarinizi haftaya listede olursunuz, cuma gunleri bildirim gunu, ve bildirimden sonra kendimize kizip veremesiysek tekrar hiz aliyoruz ve diyete spora yeniden basliyoruz, ben hergun girer menumu falan yazarim, yazilanlari okurum cok faydasi oluyor beni cok motive ediyor topik, cisslara elim gitmiyor veremezsem ne derim diye, bu haftam cok guzeldi insallah hep boyle giderim, gorusuurrrrruuuuzzzzz, opuldunuz :)
benim kilolarda sinsi sinsi ilerliyorDikkat et izimden gelme Mine ya.
Ben ramazanda 63-64 düm. Şimdi aşmışım kendimi ne ara aldım hatırlamıyorum bile.
;Aslında hatırlıyorum bi ara burnumdan bile yemek sokucaktım o ara aldım sanırım.
afiyet olsunmineeee çökertme kebabını yaptımm eşim çok beğendii
bende 2-3 çatal aldım gerçekten çok güzeldiii
saolasın tarif içinn
selam kızlar
nasılsınız?
havalar nasılda soğudu birden
bugün kışlıkları çıkardım çıkamadım işin içinden
sonrada temizlik yapayım dedim ama sadece süpürgeyi çalıştırabildim
işler yarına kaldı
birde 17 şehit varmış duydum acaip üzüldüm allah rahmet eylesin
yine anaların yüreği yandı, ben bile haberi okurken kötü oldum yutkundum okudukça
allah onlara güç versin
10 kasımın ayrı bir önemi var tabiii
Eki Görüntüle 549641
atamızı saygıyla anıyoruz
gunaydın seker
menunde sen kadar guzel masallah
gunaydnnnnnnn
gunaydınnnn
gunaydın canım senın calısmaya basladıgını bılmıyordum nerde basladın
hayırlısı olsun darısı basıma
2 hafta oldu canım.
gunaydın seker
menunde sen kadar guzel masallah
gunaydnnnnnnn
gunaydınnnn
gunaydın canım senın calısmaya basladıgını bılmıyordum nerde basladın
hayırlısı olsun darısı basıma
ben kilo almadım sadece 1.5 kılo kaybım olmuş yani 76 kilo daydım 74.5 şimdı bu kilodayımSende muhabbetlere katılırsan çabucak kaynaşırsın burda bi selam yazıp sonra trip atıp giden cok kısçe var.
O yüzden muhabbetlere katılırsan daha da çabuk alışırsın kilo vermede sohbet muhabbetle oluyor zaten.
Dikkat et izimden gelme Mine ya.
Ben ramazanda 63-64 düm. Şimdi aşmışım kendimi ne ara aldım hatırlamıyorum bile.
;Aslında hatırlıyorum bi ara burnumdan bile yemek sokucaktım o ara aldım sanırım.
Tebriklerr
Sen akşamcısın sanırım bende akşam pek gelmiyorum tebrik ederim patates kabusundan sonra iyi olmuş.
Olsun sende tekrar başla ben kilo aldım tekrar vericem ins.
Selam canım acaip sogudu hava sabah dona dona işe gittim.
Sizin oralarda da fena yagmur varmış.
Kışı hiç sevmiorum.
Kızlar albüme yeni resim attım arkadaşımın 1 Aralıkta dügünü var onun için elbise almıştım.
H&m de begendim ama evde pek begenmedim sanki. :26:
Sizde bi bakıverseniz?
Saç içinde sade topuz düşündüm ama.:26:
h&m mı bayılırımmm benım markamKızlar albüme yeni resim attım arkadaşımın 1 Aralıkta dügünü var onun için elbise almıştım.
H&m de begendim ama evde pek begenmedim sanki. :26:
Sizde bi bakıverseniz?
Saç içinde sade topuz düşündüm ama.:26:
Canım çok ünlü bi gayrimenkul firmasında sekreter olarak başladım ben.
2 hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?