70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk kızlar bu aralar çok sık giremiyorum ama bi 10 güne çok daha düzenli olacak inşallah

anammmmmmmmm şuursuzluk etttimm.1 porsiyon ıspanaklı börek 800 kalori imiş...:18::18::18::18::18::18::18::18:

100 gr.da okadar kalori olur mu ki:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

arkadaslar hayirli aksamlar
sagikli beslenmeye basladim 2 haftadir ve 3 kilom gitti
su an73.5 ve motivasyon onemli bu is icin ve devamini getirmek icin

sağol canım..
2 YAŞ CANIM DA benim oğlan konuşma konusunda tembel çıktı
oyüzden yni bişey duyunca çok seviniyoruz
babasıda 3.5 yaşında konuşmuş bu da heralde babaya çekti..
hmm olabilir
her çocuk bir değil zaten
bide erkekler daha geç konuşur derler
üzülmeyeyim diyorum ama bugünde tartildim yine ayni :26: santimlerde yine biraz fark var vucut: 1 cm kalca: 2cm gögüs ayni baldir:1 cm kol 1 cm sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :26:
üzülme canım yaaa
,nceliyorsun yaa sen ona bak
belki ödem falan oluyordur
yarın doktora sorarsın
Mine yaa facede tariflerine baktım da ağzım sulanndıı yaaaa.
Sen o kadar yapmaya iyi kilodasın bence.
Ben o kadar şey yapsam garanti 100 olurum.
kilo verme döneminde yapmıyordum hiçbişey
2 sene önceki tarifler var orda
şimdi yapıyorum ve yiyorum ama
kiloda alıyorum malum
selam kızlar nasılsınız uzun zamnadır girememiştim iyisinizdir umarım ben diyeti yarıda bıraktım:)))) hamileyim kızlar doğumdan sonra gelirim inşallah hoş ozamna 80 kilo aralığında olurum ben ya
hadi bakalım sağlıkla doğurda yine gelirsin buralara
umarım biz ozaman buralarda olmayız
ay sen doğururmuşsun ben hala kilo veremiyorum diye feryat figan
ayy düşünmek bile kötü
töbe töbeee
az önce 3 adet [ boyoz büyüklüğünde ] ıspanaklı börek yuttum.........sen o kadar yap yeme olcak iş değilll..
nazar ettin kendine
kaçamağım yok diyordun
oda nazarlığın olsun
yemişsin bir kere sıkma canını
hoşgeldin aramıza
bazen çok hareketli oluyor topik bazende duruyor
senle alakalı değil
gün içinde daha canlı
akşam yemek ağırlıyıla kimse gelemiyor

son günlerde sadece sohbet için gelmeye başladığımı farkettim
okulu değiştireyim öyle diyordum
sonra aşure haftası aklıma geldi
ben 3 öğün hatta 5 öğün aşure yerim kesin alırım
ozamanda geçsin diye düşünmeye başladım
ama bu iş öyle olmayacak anladım
şuandan itibaren başlıyorum
ahanda buraya yazdım

öncelikle bende motivasyon falan kalmadı. önceden iradeliydim şuan yok. neden böylr oldu anlamadım giden kilolarımamı güveniyorum nedir. arkadaşımla yarışıyordum oda salmış bende. :26::26::26::26:

sabah
1.5 dilm tb ekmeği ile tost yagsız

ara
yok

öğle
2 kepçe tarhana çorbası. 4 tane bimde satılan simitlerden. 2 kurabiye.

ara
1 poğaça

akşam
2 kaşık beşemal soslu karnıbahar.

hı 3 de çikolata yedim bayramlılardan bitseydide bi kurtulsaydım. ne boş boğazım sürekli abur cubur isteğimi köreltemiyorum gene. offf napcam benn yaaa

hoşbuldum kızlar saolun
ilk gün ilk menümü yazıyım
9:toplamda 1 avuç ceviz ve dut kurusu
12:1 kepçe semiz otu yemeği,4 yk bulgur pilavı,3 yk yoğurt
14:1 elma
16:1 parmak kadar cevizli sucuk ,1 bardak lipton
18:1 kepçe semiz otu yemeği,4 yk bulgur pilavı, 1 büyük tabak dolusu karışık salata
21:şekersiz çay....

1.5 lt su

ilk defa sabah erken kalktık kocişle ve süper bir kahvaltıyı özlemişim yani

sabah 6:00
2 dilim tam tahıllı ekmek
kk peynir
domates
1 siyah 1yeşil zeytin
bir çorba kasesi akşamdan kalma kıyma yemeği vardı :18::18::18:sabah sabah yenirmi dionuz ama insan aç olunca yiyor işte :18::18:
3bardak çay

eşim gecei olduğu için yine uykuya :26::26:

öğlen 15:30
2ceviz(yemekten önce saldırmayayım diye ama accık saldırdım sankim yine:18::18:)
1dilim tam tahıllı ekmek
yumurtalı kıyma
kk peynir
domates
2 bardak çay

akşam 20:00
bir kase nesfit yarım yağlı süt ile

birazdan kociş gelicek ve karnım gurul gurul ses çıkarıo ühhhüüüüağlamak istiyorum resmen bu oburluğu durdurmam gerek

en hafif şekilde atlatmam gerek yaaaaaaa napçam şimcikkk

az da yesem çok da yesem düzensizde yesem ne yediğimi buraya yazıcam bundan sonraaaaaaaa her ne kadar sohbetlere katılamasamda bunu yapıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne guzelmis diledigin kadar ye olayi :)

veee cırkın menum

sabah
tost cay

oglen
3 yk makarna
2 tane krnıbahar kızartması

aksam
coba
ıspanak
yogurt

Canim yaa masllah sana ben ikitane karnibarla duramiyorum karnibahar kizartinca yogurla ozellikle goturuyorum sonrada kendime kiziyorum....

Kolay gelsin canim, saglikli beslenirken neler yiyorsun palasda bizde gorelim fikir edinelim :)

aşureye bayılırım bende kara kara düşünmekteyim :) her gelenin bi kaşık tadına baksak bişey olmaz bence abartmadıktan sonra

Urke tebrik ederim, süper kilo vermişsin
86 dan 64 e harika, ne kadar zamanda verdin ve tiyolar var mı :))

Kizlarrrrrr ben olem ben olem, yok yok olmeyecegim olmeyecegim bu uzerime yapisan pis asalak kilolari verecegim, hafta ici cok guzel gidiyor hep ama ne oluyorsa hafta sonu oluyor, esim ve cocuklar evde misafirlerim geliyor, yada biz davetli oluyoruz, dayanamiyorum gupletiyorum sonrada her zamanki gibi pazartesileri tartidaki gordugum rakamlarla husrana ugruyorum, ne yapayim yaaa ben....

Kızlar bende menü yazıcam ama bugünlerde yine motive sıkıntısı yaşıyorum.Giremediğim bir pantolonun içine girdim bugün biraz sevindirik oldum ama yinede bir diyet bıkkınlığı var üzerimde, bir başlayıp bir bırak ve aylardır diyette olmak hatta senelerdir, 35 kiloyu verene kadar canım çıktı ama irade falan kalmadı artık bende galiba yinede sıkıyorum dişimide motive edicek bişeyler lazım...Bir kitap gördüm geçende tek şişman beynimiz diye alsam mı diye düşündüm ama öle bir üsten baktım, tartılmayı unutun diyo mesela ama ben tartılmayınca hepten sapıtıyorum :))

Karatay yapan var mı bu arada aranızda ben bi ara denemiştim baştan iyi gitti sonra çakıldı kaldı aynı kiloda sinir oldum, yapıpta olayı bitiren var mı aranızda, kitabımı bulamıyorum bulsam yine biraz bakıcam.Ben dukanla karatayı harmanlamıştım bi ara :)) sabahların dukan omleti yiyordum acayip tok tutuyo oda, bu akşam marketten aldım yine dukan kepeği :)) özledim maydınozlu peynirli güzel oluyo da üşeniyorum kızım maydınozlu yemez ona ayrı kendime ayrı yapmaya ama başlıycam yine

motive önerilerinizi bekleyerekten menü yazayım biraz kaçamaklı oldu bugün

12.11.2012 pazartesi
sabah: üç-dört çatal omlet, biraz domates salatalık zeytin, az peynir bir dilim çavdar ekmeği

ara:-

öğle:- ( kızımın okulundaydım )

ara: iki susamlı çubuk, iki çatal pasta ( okulda doğum günü vardı ikram edilince yememek olmaz :))

akşam: esas bomba :)) bir tavukburger, bir zero ( 6,5 falandı ama bi daha da birşey yemedim yeseydin bari dediğinizi duyar gibiyim :)) ama öğlen yemeyince acayip açtım ya (

tartılma gününü pazartesiye çevir :)) onun çok faydası oluyoda buraya bildirmek için cuma tartılcan ama sen pazartesiyi baz alıcan yapabilirsen :))

bu kez kesin kararliyimm diyete basladimmm😠😠 benide gruba ilave edin arkadaslar!!! cook motivasyona ihtiyacim var cünkü 1.70 boyum 70.2 kilom. 10-12 kilo fazlam var... 2013e mutlu bir sekilde girmek istiorum 1.5 ayda elimden geleni yapcam!!!!

yeni slogan bu olsun o zaman :)) 2013 e zayıf ve mutlu girmek yılbaşına kadar sıkalım yılbaşını günü sapıtırız :))

tartılma gününü pazartesiye çevir :)) onun çok faydası oluyoda buraya bildirmek için cuma tartılcan ama sen pazartesiyi baz alıcan yapabilirsen :))

kızım uyandı da pc başından kalktım demin içeri gittim sana yazdığım geldi aklıma yapabilirsen derken yalnış anlamanı istemem biz geçen sene bu soruyla çok uğraşmıştıkta kızlarla hafta sonu kaçamakları yüzünden tartılma gününü pazartesiye almıştık bende eski alışkın hem pazartesi hem cuma tartılıyorum ama zor oluyo tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…