kızım uyandı da pc başından kalktım demin içeri gittim sana yazdığım geldi aklıma yapabilirsen derken yalnış anlamanı istemem biz geçen sene bu soruyla çok uğraşmıştıkta kızlarla hafta sonu kaçamakları yüzünden tartılma gününü pazartesiye almıştık bende eski alışkın hem pazartesi hem cuma tartılıyorum ama zor oluyo tabi :))
Böyle düzensiz beslenirsen tabii kalmaz motive falan, bu ne olaki kurabiye mi desem, poğaça mı desem, yağsız tost mu desem, simit mi desem çoook fena. Öncelikle kahvaltına domates-salatalık-maydanoz-dereotu- yeşil biber bunlardan ekle, yağa da ihtiyacı var vücudun, tostunu yağ sür(abartmadan), aranı yap, 4-5 ceviz-badem veya fındık fıstık, ya da 1 bardak light süt veya 1 meyva ile. Öğlen salata+yoğurdun mutlaka olsun yemeklerin yanında, akşama da aynı, yemekten önce 2 bardak su iç, ara ara listemizi yayınlıyoruz, onu çıkart gerekirse, ona göre beslen, bu şekilde oılmaz, ha bayram şekeri de, günde 1 tane ye arada, hepten diyeti bırakıp saldırmaktansa, akşamları da mümkün mertebe 18-19 da bitir yeme olayını, açıktın mı 1 bardak süt iç.öncelikle bende motivasyon falan kalmadı. önceden iradeliydim şuan yok. neden böylr oldu anlamadım giden kilolarımamı güveniyorum nedir. arkadaşımla yarışıyordum oda salmış bende. :26::26::26::26:
sabah
1.5 dilm tb ekmeği ile tost yagsız
ara
yok
öğle
2 kepçe tarhana çorbası. 4 tane bimde satılan simitlerden. 2 kurabiye.
ara
1 poğaça
akşam
2 kaşık beşemal soslu karnıbahar.
hı 3 de çikolata yedim bayramlılardan bitseydide bi kurtulsaydım. ne boş boğazım sürekli abur cubur isteğimi köreltemiyorum gene. offf napcam benn yaaa
Meyvelerrrr çok mu kalorisizmeyve salatası yaptım ve yedım
cok begendım bıraz sonra yıne yıcem
Ben de geçen sene o şekilde verdim canım kilolarımı, hafta içi dikkat, hafta sonu kaçamak, pazartesi tartılma, hafta içi düzenli beslenirsen, spor da yaparsan, hafta sonların o kadar da etkilemez, ömür boyu diyette olam ayacağımıza göre istediklerimiz de hadta sonu 1 gün yemeliyiz.Kizlarrrrrr ben olem ben olem, yok yok olmeyecegim olmeyecegim bu uzerime yapisan pis asalak kilolari verecegim, hafta ici cok guzel gidiyor hep ama ne oluyorsa hafta sonu oluyor, esim ve cocuklar evde misafirlerim geliyor, yada biz davetli oluyoruz, dayanamiyorum gupletiyorum sonrada her zamanki gibi pazartesileri tartidaki gordugum rakamlarla husrana ugruyorum, ne yapayim yaaa ben....
günaydın kızlarrr
Minecim aşureye ben de bayırlırım, geçen sene de aşure zamanında biz diyetteydik sanırım, yine de vermiştik, aşureye bahane bulma canım, burayı bırakırsan 70 olursun, benden söylemesi.
Suziiicim ödemdir o, ödem, üzülme vücudun incelmesi daha güzel, bir gün bakmışın ödemlerin gidivermiş, bozma moralini ve diyetini.
Dilekk sende götürmüşün cısslarıabartmayalım lütfen.
Sana diyom da ben de akşam 2,5 dilim pırasalı börek hüplettim ne olacaksam:18: :18:
günaydın kızlarrr
Minecim aşureye ben de bayırlırım, geçen sene de aşure zamanında biz diyetteydik sanırım, yine de vermiştik, aşureye bahane bulma canım, burayı bırakırsan 70 olursun, benden söylemesi.
Suziiicim ödemdir o, ödem, üzülme vücudun incelmesi daha güzel, bir gün bakmışın ödemlerin gidivermiş, bozma moralini ve diyetini.
Sana diyom da ben de akşam 2,5 dilim pırasalı börek hüplettim ne olacaksam:18: :18:
günaydın kızlar..
hepinize mutlu salılarrrr...
diloşşş napıyorsun istanbulda soğuk mu
ben üşüyorummmm....
işyerinde kalorifer yeni yanmaya başladı
Soğukkkk hemde çokk kabanları giymeye başladık.
Üstümde polar falan var çok üşüyorum.
Kansızlıkta ekstradan olunca kötü oluyo.
Sen nabıyosunn??
Bugün proteine başladım.
Menümü akşama yazıcam gündüz kalınca sadık kalamıyorum.
bugün iyiyim dün yoğun bir gündü benimm için bugün sakin
iş iyide arada insan kafasınıda dinlemek kk ya girmek istiyor yani...
bende yazıyorum menümüde aralar yok şimdilik yersem zaten sağlıklı bişeyler oluyor
işyerinde fazla cıss yok allahtan
sporda yok bazen ümitsizliğe düşüyorum veremicem diye
ama vereyim gibi olağanüstü gayretimde yok
amaaaaan diyorum sen bu kiloyu rüyanda göremezdin
kk ya geldiğimde hedefim 65 leri görmekti
şimdi çok daha altındayım şükür ama insan hep daha fazlasını istiyor işte neyse bunalım takılıyorum bu aralar
senin geçen yılda vardı kansızlığın
ilaç kullanman gerekmiyor mu canım
dikkat et kansızlık ciddi hastalıklara ın sebebi oluyor
ben kendim yapmayı düşünüyorumaşureye bayılırım bende kara kara düşünmekteyim :) her gelenin bi kaşık tadına baksak bişey olmaz bence abartmadıktan sonra
durmak yok yola devamKizlarrrrrr ben olem ben olem, yok yok olmeyecegim olmeyecegim bu uzerime yapisan pis asalak kilolari verecegim, hafta ici cok guzel gidiyor hep ama ne oluyorsa hafta sonu oluyor, esim ve cocuklar evde misafirlerim geliyor, yada biz davetli oluyoruz, dayanamiyorum gupletiyorum sonrada her zamanki gibi pazartesileri tartidaki gordugum rakamlarla husrana ugruyorum, ne yapayim yaaa ben....
35 kilomu verdin senKızlar bende menü yazıcam ama bugünlerde yine motive sıkıntısı yaşıyorum.Giremediğim bir pantolonun içine girdim bugün biraz sevindirik oldum ama yinede bir diyet bıkkınlığı var üzerimde, bir başlayıp bir bırak ve aylardır diyette olmak hatta senelerdir, 35 kiloyu verene kadar canım çıktı ama irade falan kalmadı artık bende galiba yinede sıkıyorum dişimide motive edicek bişeyler lazım...Bir kitap gördüm geçende tek şişman beynimiz diye alsam mı diye düşündüm ama öle bir üsten baktım, tartılmayı unutun diyo mesela ama ben tartılmayınca hepten sapıtıyorum :))
Karatay yapan var mı bu arada aranızda ben bi ara denemiştim baştan iyi gitti sonra çakıldı kaldı aynı kiloda sinir oldum, yapıpta olayı bitiren var mı aranızda, kitabımı bulamıyorum bulsam yine biraz bakıcam.Ben dukanla karatayı harmanlamıştım bi ara :)) sabahların dukan omleti yiyordum acayip tok tutuyo oda, bu akşam marketten aldım yine dukan kepeği :)) özledim maydınozlu peynirli güzel oluyo da üşeniyorum kızım maydınozlu yemez ona ayrı kendime ayrı yapmaya ama başlıycam yine
motive önerilerinizi bekleyerekten menü yazayım biraz kaçamaklı oldu bugün
12.11.2012 pazartesi
sabah: üç-dört çatal omlet, biraz domates salatalık zeytin, az peynir bir dilim çavdar ekmeği
ara:-
öğle:- ( kızımın okulundaydım )
ara: iki susamlı çubuk, iki çatal pasta ( okulda doğum günü vardı ikram edilince yememek olmaz :))
akşam: esas bomba :)) bir tavukburger, bir zero( 6,5 falandı ama bi daha da birşey yemedim yeseydin bari dediğinizi duyar gibiyim :)) ama öğlen yemeyince acayip açtım ya (
hoşgeldinbu kez kesin kararliyimm diyete basladimmm benide gruba ilave edin arkadaslar!!! cook motivasyona ihtiyacim var cünkü 1.70 boyum 70.2 kilom. 10-12 kilo fazlam var... 2013e mutlu bir sekilde girmek istiorum 1.5 ayda elimden geleni yapcam!!!!
geçen sene aşure zamanında önce başlamıştım diyetegünaydın kızlarrr
ne guzelmis diledigin kadar ye olayi :)
Canim yaa masllah sana ben ikitane karnibarla duramiyorum karnibahar kizartinca yogurla ozellikle goturuyorum sonrada kendime kiziyorum....
Kolay gelsin canim, saglikli beslenirken neler yiyorsun palasda bizde gorelim fikir edinelim :)
Abla ya derdimm varr yetiş bacı gibi olacak ama söyliyim.
İşyerinde herşey güzel gidiyo ne bi cıss ne bi kaçamak.
Eve gidince herseyi bozuyorum bütün gün kendini tutmuş Dilek gidiyo içine caanavar çıkan Dilek geliyo.
Bizde akşamları birileri olur veya biz gideriz komşu kızına falan.
Çayın yanında bisküvi vs vs.
Dün gittim annem hamsi yapmıştı. Hamsi yedim salata falan.
Buraya kadar normal.
Sonra yeğenin çikolatasından yedim. Komşu geldi mısır falan patlattık. Bisküvi vs vs.
Sabah wc siz 70.2 çıktım.
Moralim çok bozuldu Pazar sabahı 68.7ü görmüştüm.
Böyle böyle oldukca hiç keyfim kalmıyoo
öyle böyle düzelticez dilekcim başka alternatifimiz yokAbla ya derdimm varr yetiş bacı gibi olacak ama söyliyim.
İşyerinde herşey güzel gidiyo ne bi cıss ne bi kaçamak.
Eve gidince herseyi bozuyorum bütün gün kendini tutmuş Dilek gidiyo içine caanavar çıkan Dilek geliyo.
Bizde akşamları birileri olur veya biz gideriz komşu kızına falan.
Çayın yanında bisküvi vs vs.
Dün gittim annem hamsi yapmıştı. Hamsi yedim salata falan.
Buraya kadar normal.
Sonra yeğenin çikolatasından yedim. Komşu geldi mısır falan patlattık. Bisküvi vs vs.
Sabah wc siz 70.2 çıktım.
Moralim çok bozuldu Pazar sabahı 68.7ü görmüştüm.
Böyle böyle oldukca hiç keyfim kalmıyoo
günaydın kızlar
güneşli bir günden merhaba
havalar soğuyacakmış haberiniz olsun
daha bu nekiii
akşama menü yazacam inşallah
bakalım ne durumda olacam
dilek bende sen gibi sabahtan yazınca sapıtıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?