70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah uyanınca iki barda ılık su
sabah kahvaltısı:
1 su bardağı süt
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
ara öğün:
1 yeşil elma
öğle:
5-6 kaşık kısır
Bol bol salata
ara öğün:
1 kase yoğurt
akşam:
5-6 kaşık türlü
bol bol salata
1 bardak ayran
ara öğün:
2-3 tane mandalina
ve bir kase yoğurt

Günaydın kızlar
Dün işten erken çıktım sonrada bi bildirim için uğradım.
Kilo verenler çoğunlukta ama bravo.
Bende hâlâ şişkinlik + kabızlık sorunu var akşam zeytinyağı falan da içtim tık yok.
Bugün eczaneden ilaç alıcam artık. Patlıcam yoksa.

Sen değil misin Fatihleri,Sultan Süleymanları,Atatürk'ü,Cumhurbaşkanları ve Başbakanları yetiştiren? Sen değil misin peygamberlik mesleğini yürüten? Sen değil misin vatan sevgisi kazandırıp vatanı uğrunda göz kırpmadan ölmeyi sağlayan? Sen değil misin insan yetiştirme sanatını icra eden? Sen değil misin Mehmed'imin elinde çağlar açan kılıç,Doktorumun elinde derman saçan neşter,Mimarımın, mühendisimin elinde pergel, cetvel? Sen sabrı,sevmeyi ve sevilmeyi öğreten ,dünyanın en kutsal mesleğine sahip bir hazinesin. Boşver siyasilerin söylemlerinde kendine değer aramayı,boşver karikatür,video,reklam uyarlamalarıyla öğretmenliğin değerini düşüren faktörlerin üzerinde zaman harcamayı ! Sen değerini öğrenmek için birilerinin sözlerine ihtiyaç duyacak bir mesleğe sahip değilsin.Değerin ortada .

BU DUYGU VE DÜŞÜNCELERLE ŞEREFLİ MESLEĞİN SAHİPLERİNİ KUTLUYORUM.ÖĞRETMEN OLMAK NE BÜYÜK ONURDUR.DEĞERİNİ BİLENLERDEN EYLESİN MEVLAM.VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...

sabah
1 bardak süt
3 yemek kaşığı müsli
1 kücük muz ve 2 ceviz

öğle

1 kase çorba,salata,yoğurt

ikindi
kepekli ekmeğe peyaz peynirli tost, ayran, portakal

aksam
1 kase çorba,salata,yoğurt

bunu diyetisyen ayça kaya, bi gün yemeğikaçırdın vicdan azabı çekiyorsun, bunu yapıp diyete devam edebilirsin diye veriyor. video açılmıyor diye yazdım.

ne dersiniz diyetin 2. gununde de işe yarar mı?

neyse valla, ben başlıyorum bugün bu diyete. yarın sabah sonucu söylerim )

Son düzenleme:
günaydın hatunlarrrr

uzun zaman bu topkteydim hatırlayanlar vardır eşşeklik ettim çıktım bu topkten takıldım başka topiğe neyse herşeygün yüzüüne çıktı geldim kürkçe dükkanına
sizlerle devam etmek istiyorumm pazartesi geliyorum bomba gibi öptüm çıtır hatunlar herkese güzel hafta sonlar

geldim tekrar takılmaya canım oğluşunuda güle güle büyüt fıstıgım

tbrk ederim canımmm güzel vermişsinn

kuzuna da çok geçmiş olsunnn Allah şifa versin inş..

Melojj seni ayrıca tebrik ederim kilon az olmasına rağmen 1.2 süper bence

tşk ederim canımm bundan sonra zor gidicek die düşünüorum

canım bildirimini aldım burdan ama
mesaj sayın haftayada yetersiz olursa
başlık olarak melojj un dikkatine yaz ki gözümden kaçmasın canım

elerine saglik canimm herkesi tekrar tebrik ediyorum....

geldim tekrar takılmaya canım oğluşunuda güle güle büyüt fıstıgım
slm canim eskileri gorek guzel evet sende gitmistin o bahsetigin sahis benide davet etmisti ama gitmedim cunku onuda trendyide tasvip etmiyordum ikisininde kisilikleri bakis acilari bana ters bende uzun sure burda yoktum taki bazilari burayi terk edene kadar neyse bos verelim burda yeni arkadaslar cok iyi kisenin agalik tarsladigi yok herkesin derdi kilo verebilmek kimse baska sekilde kendini ispatlammaya calismiyor herkes gercekten cok iyi ozelikle pucca ve meloj insanlari elinden geldikce motive etmeye calisiyorlar neyse aramiza yeniden hosgeldin....

zeracim senin unutu sende motive kaynagisin bircok kisi var aklima sirayla geliyorlar hepinizi seviyom kizlar.....

melojjj ellerine emeğine sağlık canımm ayrıyetten birinciliğinide tebrik ederimmm

umarım biz artıdakilerde bir an önce motive oluruz

Eline sağlık canım ve tebrik ederimm bi çok.
4. sıradayım ahh şu kabızlık olmayaydı iyidi.

Güzel yazın için teşekkür ederim kendi adıma canım.
Normalde nasılsam burda da öyleyim.

Eline sağlık canım, ayrıcana da tebriklerrr ve diğer kilo veren kızlara da tebriklerrr.

ne demek abla rica ederim ve tşk ederimmm

rica ederimmm ve tşk ederim canımm elimden geleni yapmaya çalışıyorumm

melojjj ellerine emeğine sağlık canımm ayrıyetten birinciliğinide tebrik ederimmm

umarım biz artıdakilerde bir an önce motive oluruz

tşk ederim canımmm
motiveni bozucak bişi yok aslında canım
akılnda bitirdikten sonra gerisi geliyo
en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin inş.

Eline sağlık canım ve tebrik ederimm bi çok.
4. sıradayım ahh şu kabızlık olmayaydı iyidi.

Güzel yazın için teşekkür ederim kendi adıma canım.
Normalde nasılsam burda da öyleyim.

tşk ederim dilekcimm

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım,inş. biran önce iyileşir..
takvim bende işe yaramadı maalesef diyet ve spora rağmen 500 gr aldım (( maalesef sondan birinciyim ((( çünkü takvimi henüz buzdolabına asamadım sanırım ondan, tekrar güncelledim bakalım bugün çıktı alıp yapıştaracam her yere..

geçmiş ola şeker, atlatırsın inşallah, o durumları bende biliyorum bayağı zorluyor insanı, ben boğulcak gibi olurdum

Milojj bende bildirim yapmıştım ama galiba sana özelden msj atmayı unutuşum şimdi farkettim liste için ellerine sağlık, birincilik hayırlı olsun, herkese tebrikler
inşallah haftaya bende listede olurum,

öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…