Deryacim nasil hatirlamam seni, beni en cok motive edenlerdendin, barkinim vardi bide alaca cok iyi takiliyorduk, bu sene tekraf geldigimde baktim ama sizi goremedim, dogru hatirliyorsun en son birakirken hamileydim bir tane daha oglusum oldu, istenmeyen kilolar tekrar geldi beraberinde bir suru rahatsizlik, tekrardan vermeye calisyorum, insallah yavasta olsa gidecek, gorusuruz canim, gel sende beni yine motive et sayende hergun bir suru spor yapiyordum :)))
selam kızlar
kötü bir hafta geçirdim.Çoğu zaman yemedim zaten canımın sıkıntısından, kızıma bronşit başlangıcı olabilir dedi dr. hep o yönden ilaçlar verdi, bir haftadır öksürüyo, kreşe göndermedim.Bugün biraz daha iyi, atlatıcaz inşallah ama çok üzüldüm.
Bu arada takvimde çok işe yaradı adetli olmama rağmen sabah 1kg eksiktim.İnşallah hep böyle gider, veren arkadaşları tebrik ederim
Melojj seni ayrıca tebrik ederim kilon az olmasına rağmen 1.2 süper bence
slm kızlar bugün hiç giremedim nete. herkes kilo bildirimi yapmış. yaz tatilinde diyete ara vermiştim pazartesi yeniden başlamıştım. yine de kilo bildirimi yapıyım.
başlangıç: 89
bu pazartesi :75.300
Cuma: 74.900
toplamda giden kilo:14.400
yeni üye olduğum için belli msj sonra özel msj gönderebilcem herhalde.
Eline sağlık canım, ayrıcana da tebriklerrr ve diğer kilo veren kızlara da tebriklerrr.
elerine saglik canimm herkesi tekrar tebrik ediyorum....
slm canim eskileri gorek guzel evet sende gitmistin o bahsetigin sahis benide davet etmisti ama gitmedim cunku onuda trendyide tasvip etmiyordum ikisininde kisilikleri bakis acilari bana ters bende uzun sure burda yoktum taki bazilari burayi terk edene kadar neyse bos verelim burda yeni arkadaslar cok iyi kisenin agalik tarsladigi yok herkesin derdi kilo verebilmek kimse baska sekilde kendini ispatlammaya calismiyor herkes gercekten cok iyi ozelikle pucca ve meloj insanlari elinden geldikce motive etmeye calisiyorlar neyse aramiza yeniden hosgeldin....geldim tekrar takılmaya canım oğluşunuda güle güle büyüt fıstıgım
slm canim eskileri gorek guzel evet sende gitmistin o bahsetigin sahis benide davet etmisti ama gitmedim cunku onuda trendyide tasvip etmiyordum ikisininde kisilikleri bakis acilari bana ters bende uzun sure burda yoktum taki bazilari burayi terk edene kadar neyse bos verelim burda yeni arkadaslar cok iyi kisenin agalik tarsladigi yok herkesin derdi kilo verebilmek kimse baska sekilde kendini ispatlammaya calismiyor herkes gercekten cok iyi ozelikle pucca ve meloj insanlari elinden geldikce motive etmeye calisiyorlar neyse aramiza yeniden hosgeldin....[/QUOT
hşb cnm aynen ben gerçke yüzleri en detayına kadar gördüm ikisinede destek olmaya çalıştım neyse geçti gitti burdayım gene
slm canim eskileri gorek guzel evet sende gitmistin o bahsetigin sahis benide davet etmisti ama gitmedim cunku onuda trendyide tasvip etmiyordum ikisininde kisilikleri bakis acilari bana ters bende uzun sure burda yoktum taki bazilari burayi terk edene kadar neyse bos verelim burda yeni arkadaslar cok iyi kisenin agalik tarsladigi yok herkesin derdi kilo verebilmek kimse baska sekilde kendini ispatlammaya calismiyor herkes gercekten cok iyi ozelikle pucca ve meloj insanlari elinden geldikce motive etmeye calisiyorlar neyse aramiza yeniden hosgeldin....
yeterki inanalim biz kiloyab degil kilo bize yenilecek demi canim...melojjj ellerine emeğine sağlık canımm ayrıyetten birinciliğinide tebrik ederimmm
umarım biz artıdakilerde bir an önce motive oluruz
Eline sağlık canım, ayrıcana da tebriklerrr ve diğer kilo veren kızlara da tebriklerrr.
slm canim eskileri gorek guzel evet sende gitmistin o bahsetigin sahis benide davet etmisti ama gitmedim cunku onuda trendyide tasvip etmiyordum ikisininde kisilikleri bakis acilari bana ters bende uzun sure burda yoktum taki bazilari burayi terk edene kadar neyse bos verelim burda yeni arkadaslar cok iyi kisenin agalik tarsladigi yok herkesin derdi kilo verebilmek kimse baska sekilde kendini ispatlammaya calismiyor herkes gercekten cok iyi ozelikle pucca ve meloj insanlari elinden geldikce motive etmeye calisiyorlar neyse aramiza yeniden hosgeldin....
melojjj ellerine emeğine sağlık canımm ayrıyetten birinciliğinide tebrik ederimmm
umarım biz artıdakilerde bir an önce motive oluruz
Eline sağlık canım ve tebrik ederimm bi çok.
4. sıradayım ahh şu kabızlık olmayaydı iyidi.
Güzel yazın için teşekkür ederim kendi adıma canım.
Normalde nasılsam burda da öyleyim.
selam kızlar
kötü bir hafta geçirdim.Çoğu zaman yemedim zaten canımın sıkıntısından, kızıma bronşit başlangıcı olabilir dedi dr. hep o yönden ilaçlar verdi, bir haftadır öksürüyo, kreşe göndermedim.Bugün biraz daha iyi, atlatıcaz inşallah ama çok üzüldüm.
Bu arada takvimde çok işe yaradı adetli olmama rağmen sabah 1kg eksiktim.İnşallah hep böyle gider, veren arkadaşları tebrik ederim
Günaydın kızlar
Dün işten erken çıktım sonrada bi bildirim için uğradım.
Kilo verenler çoğunlukta ama bravo.
Bende hâlâ şişkinlik + kabızlık sorunu var akşam zeytinyağı falan da içtim tık yok.
Bugün eczaneden ilaç alıcam artık. Patlıcam yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?