70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim
ben sabah karın ağrısıyla uyandım regl olmuşum
geçenlerde tarihi şaşırmışım 10 gün geciktim sandım fazlasıyla stres oldum
ama oldum şükür
sanırım bayaa bi artıyımdır, tartılmadım
zaten diyet falanda yapamıyorum
yeni okuluma geçip düzenimi oturttuktan sonra diyete başlıycam inş.

BAş:62.8
Gecen hf:61
Bu hf:60.2
Giden:800 gr
Top. Giden: 2.6 kg
Hedef:56 kg

Bilgi çin teşekkürler canım ama yapamadım...

öncelikle verenleri çok tebrik ederim ben maalesef artıdayım, regl öncesiyim acaba ondan mıdır bilmem.. bidirim yapsam mı yapmasam mı diye çok düşündüm ama yapmam gerektiğini düşündüm. Napalım artık zaman zaman artı da olucaz...

başlangıç kilo:80.5
geçen hafta kilo :78.2
bu hafta kilo:78.7
gelen veya giden kilo:0.5
toplam giden :1.8
hedef kilo :70

haftaya eksilmek umuduyla..

Selam kizlar, nabersiniz, bu hafta cok yogun gecti, simdide yollardayim telden yaziyorum, bildirim yapayim ( melojj telden ozel mesaj atamadim bir turlu yine deneyecegim ama atamazsam bunu kabul edermisin )

başlangıç: 82.5
geçen hafta :79.0
bu hafta :78.5

giden : 500gr
toplam giden : 4.0
hedef: 60

sabah
4yk.kfleks +1/2 bardak y.y. süt

ara
1 mandalina

öğle
5yk.erişte
salata
ayran

ara
1yk .haşlanmış et..(yemek yaparken attım ağzıma... )

akşam
5 adet kabak mücver
1yk.pilav
2yk.etli bezelye

ara:1 adet çokoprenss ........acayip tatlı yiyeyesim vardı (153 cal. imiş baktım...)

ilaveler 4 lt su,1 adet türk kahvesi 1 bardak sekersiz çay..belki 1 adet mandalina yiyebilirim..:26::26::26::26::26::26:....)

hepinize iyi hafta sonları ..iyi geceler.........

sabahtan beri, giremedim bir türlü

başlangıç: 78.5
geçen hafta:69.7
bu hafta: 70
gelen: 300
toplam giden: 8.5

hazirandan beri 68.5 ile 70.5 arasında gidip geliyorum bu iş böyle olmayacak bir an aöce kendime geli motive olmamlazım yoksa kilolar iyice yapışıp gitmeyecek

çizelgemi yeniden düzenliyecem kızlar bu haftadan başlıyacam

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

tmm canım burdan aldım

tbrklerr

selam kızlar

başlangıç kilo: 69 kg
geçen hafta: 67,3 kg
bu hafta: 66,3 kg
giden: 1 kg
toplamda giden: 2,7
hedef: 58 kg

selam kızlar
kötü bir hafta geçirdim.Çoğu zaman yemedim zaten canımın sıkıntısından, kızıma bronşit başlangıcı olabilir dedi dr. hep o yönden ilaçlar verdi, bir haftadır öksürüyo, kreşe göndermedim.Bugün biraz daha iyi, atlatıcaz inşallah ama çok üzüldüm.

Bu arada takvimde çok işe yaradı adetli olmama rağmen sabah 1kg eksiktim.İnşallah hep böyle gider, veren arkadaşları tebrik ederim

merhaba...
bilmem beni hatırlarmısın arkadaşım,eskilerdenim...en son yanlış hatırlamıyorsam hamileydin...seni görünce yazmak istedim...başka eskilerden kimler var biliyormusun

merhaba...
bilmem beni hatırlarmısın arkadaşım,eskilerdenim...en son yanlış hatırlamıyorsam hamileydin...seni görünce yazmak istedim...başka eskilerden kimler var biliyormusun

deryacimm ben vari seni unuturmuyum nerelerdesin ya sen daha formunu koruyon gaiba ben malesef kootuyum gene sistim gel kiz ara sira takil buraya ozletme kendini gerci ben fazla yazamiyorum ama takipp ediyorum topigi ayrica eskilerden kimse pek kalmadi sen varken bide dilek gelisti baskada kimse yok galiba.....

sabah: 2 sb su
1 yumurtalı menemen, 1 sb ayran, 1 dilim ekmek

ara: yarım poğaça :26:

öğle: 5 yk kuru fasülye, salata, 1 dilim ekmek

ara: 1 dilim kek :26:

akşam: 4 çinekop, salata

ara: 1 mürdüm eriği

bugün böyle saçma sapan, kural bozmalı bi menü oldu. yarın da gün varmış bizde. keşke annemlere gelmeseydim ya uf.

Deryacim nasil hatirlamam seni, beni en cok motive edenlerdendin, barkinim vardi bide alaca cok iyi takiliyorduk, bu sene tekraf geldigimde baktim ama sizi goremedim, dogru hatirliyorsun en son birakirken hamileydim bir tane daha oglusum oldu, istenmeyen kilolar tekrar geldi beraberinde bir suru rahatsizlik, tekrardan vermeye calisyorum, insallah yavasta olsa gidecek, gorusuruz canim, gel sende beni yine motive et sayende hergun bir suru spor yapiyordum :)))

slm kızlar bugün hiç giremedim nete. herkes kilo bildirimi yapmış. yaz tatilinde diyete ara vermiştim pazartesi yeniden başlamıştım. yine de kilo bildirimi yapıyım.

başlangıç: 89
bu pazartesi :75.300
Cuma: 74.900
toplamda giden kilo:14.400
yeni üye olduğum için belli msj sonra özel msj gönderebilcem herhalde.

Herkese günaydınlarrr,
Güzel bir hafta sonu diliyorum, umarım fazla kaçamak yapmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…