- 12 Temmuz 2008
- 1.004
- 114
- 363
Bilgi çin teşekkürler canım ama yapamadım...azim ettim bende yapmak için ve başardım . öncelikle tickerfactory adresine gir. aşağıdaki şeklinde devam et.
canım ticket ı oluşturduktan sonra adresi kayıt et sık kullanılanlara sonra gir şifrenle birlikte ve get code seçeneğine tıkla orada çıkan bbCode diye bi yer var o kısımda yazan adreslerden http ile başlayan bölümden sonuna kadar olan bölümü al ve kullanıcı kontrol panelinde çizelge bölümü var profili düzenlediğin bölümde oraya kopyala.. her değişim yaptığında çizelgeni kaydettiğin sayfaya şifren ile giriş yapacaksın ve değişimini yazacaksın..
Selam kizlar, nabersiniz, bu hafta cok yogun gecti, simdide yollardayim telden yaziyorum, bildirim yapayim ( melojj telden ozel mesaj atamadim bir turlu yine deneyecegim ama atamazsam bunu kabul edermisin)
başlangıç: 82.5
geçen hafta :79.0
bu hafta :78.5
giden : 500gr
toplam giden : 4.0
hedef: 60
Selam kizlar, nabersiniz, bu hafta cok yogun gecti, simdide yollardayim telden yaziyorum, bildirim yapayim ( melojj telden ozel mesaj atamadim bir turlu yine deneyecegim ama atamazsam bunu kabul edermisin)
başlangıç: 82.5
geçen hafta :79.0
bu hafta :78.5
giden : 500gr
toplam giden : 4.0
hedef: 60
merhaba...
bilmem beni hatırlarmısın arkadaşım,eskilerdenim...en son yanlış hatırlamıyorsam hamileydin...seni görünce yazmak istedim ...başka eskilerden kimler var biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?