70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Elma sirkesi özündeki pektin ve suda çözülebilir diyet lifleri (fiber) su çekici özelliğinden dolayı, midedeki su ile birleşerek, mide boşalmasının geciktirilmesine ve bu sayede tokluk hissi oluşturarak, bireyin yeme isteğinin azalmasına yardımcı olur..Diyet liflerinin (fiber), bağırsak faaliyetlerine de olumlu etkileri vardır. Bağırsaklarda dışkılama sıklığı, dışkı ağırlığı ve yumuşaklığını arttırarak, vücutta oluşan artıkların, toksinlerin ve yağların hızla dışarı atılmasını sağlar. Karbonhidratların daha uzun sürede emilmelerini sağlayarak kan şekeri düzeylerimizinde kontrol altında tutulmasına yardımcı olur. Bu sayede iştahımızın kontrol altında tutulmasına imkân tanır. Diyet lifleri, enerji yoğunluğunun düşük olması ile de zayıflamak isteyenler için tercih nedenidir.

nasılsınız kızlar
almira face istek gönderdim
loxandra haklısın canım ama tatlı isteğini meyve yiyerek bastırırsan gereksiz şeyler yiyip içmiyor insan
ben o kadar çok su içiyorum ki iftardan sonra bişey yiyecek halim kalmıyor :1rolleyes:
ama yine de kilo olarak pek bişey gitmiyor sanırım çok uzun süre aç kalınca iftarda yediklerimizi direk depoluyor benneyaptımki
bu akşam arkadaşlarla dışarda açıcaz oruçları yani ben bu akşam kaçamak yapacağımcokacimcoook çok ağır bişeyler yemem ama nede olsa hazır yemek olunca mutlaka kalorisi yüksek olur :bbo:
kızlar oğluşun üstten de bir tane dişi patladı hala çok huysuz bakalım yanındaki ne zaman gelecek herşeyi ağzına götürüyor ve herşeye ağlıyor hem oruç hem oğlanın bu halleri aynı anda zor oluyormuş gamyoncuiremsu
benim anlamadığım nasıl bi direnç varsa benim bünyede o kadar uykusuzluk hareket oruç hala tık yok kendi temposunda yavaş yavaş gidiyor kilolar delikafadulden
arkadaşlarımdan bildiklerim var birkaçgün stresli geçsin iki üç kilo veriyolar

aldım tatlım

selam millet herkese hayırlı cumalar bugün bir an önce bitsin daha düzene giremedim
tabiri caizse öküz gibi yiyorum sonuçta bana kilo olarak geri dönücek tabe bugüz az yemeğe çalışıcam ramazan bayramından sonra diyet yapıcam birazda yürüyüşe başlıcam inşallah dizim geçerse :)))
görüşmek üzere :)))

bu arada kilom gene 65 aşağı inemedim bir türlü ((((

Günaydın kızlar... bildirimimi yapayım hemen... kilomu koruyayım derken 1 kilo vermişim... 66 kiloyu gördüm çok sevindim... kilo veren ve koruyan arkadaşları tebrik ediyorum....

ramazanda bende aynı durumdayım kızlar diyet hak getire.. misafirde olunca iftarda herşeyden yiyorum pideyi bir parça yiyorum ve artık ölçülere dikkat ediyorum... meşrubat 1 bardak içiyorum sadece.. pilav ve makarna 1 kaşık yada hiç yemiyorum... tatlıyıda tadımlık yiyorum ama yanındaki dondurmada biraz ölçüyü geçiyor mecburen...

akşam iftarda misafirlerimiz vardı... uzun zamandır görüşemedik.. herkez ne yaptın sen formulünü anlat hemen çok yakışmış süer olmuş dedikçe çok hoşuma gitti... zorda olsa başardım sonunda... seneler önceki kiloma dönmek süper bir duygu...

Evet canım yaş gidiyor artık... biraz daha dikkat ediyorum... diyete başlayıncada sağlığımın kıymetini anladım... daha geç yorulup daha dinç oluyorum artık... bol meyva ve sebze ile daha sağlıklı ve daha az kalorili sağlıklı bir geleeğimiz olacak inşallah... sende salma lütfen kendini... yemekleri biraz yavaş yavaş yemeye gayret et canım..yemeye değilde bende dondurmaya dayanamıyorum ...

Sağol kirazcım döndüm geri... bira daha iyiyim canım... paylaşımda bulunmak hatta geçmişi okumak beni biraz sıkmıştı... sorun burası değil ama burdanda çekmiştim kendimi. kaldığım yerden devam ediyorum...

bursefa günaydın naber

valla yemeğe dayanamama gibi bir durum yok ama işte dışarda olunca ne varsa onu yiyion işyerindede pide pizza derken iyice fast fooda döndük ticket kart yüzünden bugünden itibaren dikkat etmeye başladım bakalım ilaç kullanıyorum oruç tutmadım henüz bugün 1 muz yedim sabah şimdi de 1 bardak çay içiyorum yarım şeker ile öğlende nesfit yerim heralde bugüz az yemem lazım dünkiler kilo olarak dönmesin :))))

günaydın fıstıklar
benimde kilom aynı maalesef
genelde az yiyorum ama gece sahura kalkıp yemek yeyip yatınca sabah kiloda değişiklik olmuyo
oysa iftardan önce tartılıyorum 500 gr daha az çıkıyorum....

ramazanda kilo vermeyi geçtim zaten kilomu korusam bana yeter..ondan sonra tam gaz devam

hafif diye neler yiyorsunuz merak ettim

ben dün patlıcan ve büyük biberi yavaya koydum bu şekilde yarım saat pişmesini bekledim sonra soydum iyice ezdim ardından nar suyu limon suyu 1 kaşık zeytin yağı

3 diş sarımsak yarım tabakta makarna ama sade şeklinde yedim

bana geri yazarsanız sevinirim

selam kızlar hayırlı cumalar
bir kilo daha gitti 71 kiloyum kaydirigubbakcemile2
bayrama kadar 6 lı rakamları görmek istiyorum artık a.s

selam kirazcım naber bu ramazan olayı kilo verme işini bozuyor valla :))) bayramdan sonra hepberaber sıkıcaz başka yolu yok :)

günaydın herkeze güzel bir cuma olsun hepimiz için yarım kg daha gitti 61kg kaydirigubbakcemile2

günaydın özgecim tatil resimlerine bayıldım çok güzel çıkmışsın fıstık gibi maşallah a.s.
canım valla ben fıstık gibi değil sen fıstık gibisin baksana 61e düştün ben hala 65 te üstüne böyle giderse kilo almam yakın valla çok kötü hissediyorum kendimi yaaa senin şu biber hapından mı alsam acaba bende de işe yarar mı ki ((( aynen devam et valla mükemmelsin senin bünye alıştı kilo vermeye darısı başıma
selam kızlar hayırlı cumalar
bir kilo daha gitti 71 kiloyum kaydirigubbakcemile2
bayrama kadar 6 lı rakamları görmek istiyorum artık a.s

kilo veren verene canım maşallah bayrama kadar inersin 6lı rakamlara inanıyorum bennn
birazda benim motive olmam gerek gaza getireyim kendimi iradeli olmaya çalışayım biraz yoksa dolancam ortalarda böle şişko şişkooo (oklava:

merhaba kızlar.uzun süredir giremiyorum ya bi türlü fırsat olmuyo.dün oğluşumda ateşlendi.yine diş çıkarıyo galiba.fitil verdik.şimdi mışıl mışıl uyuyo.kilo veremedim bu hafta.kilom aynı.

minnacım senin kullandığın hapın adı neydi sanırım ben de deneyeceğim bayramdan sonra-tatlicadiarzu-

iyiyim canım işte iş güç ramazan koşturmaca gidiyor valla... sende iyisindir inşallah... aman canım dikkat et yediklerine... ticketları markette kullansan canım onlarla hafif birşeyler alsan...

selam kızlar uzun zamandır okuyup çıkıyorum mesaj yazamıyordum kızım 4 diş birden patlatıyor yürümeye başladı gündüzleri bi şekilde oyalayabiliyorum ama geceleri çok ağlıyor huysuzlanıyor ağlıyor oruçla birlikte biraz halsiz kaldım tabi umuyorum bu dönemi çrçabuk atlatırız bu arada kilom 69 1kg gitmiş sevinemedim bile:bbo:

ilacın adı meksika biberi

minnacım meksika biberinin herhangi bi yan etkisini gördünmü ramazandan sonra bende kullanmayı düşünüyorum ama meksika biber hapıyla 5in1 arasında kararsız kaldım alacağım hapla birlikte 10kg verdiren diyeti yapıp hedefime biran önce ulaşmayı düşünüyorum sen biber hapını kullanırken nasıl beslendin bilgilendirirsen sevinirimvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…