aldım tatlımnasılsınız kızlar
almira face istek gönderdim
loxandra haklısın canım ama tatlı isteğini meyve yiyerek bastırırsan gereksiz şeyler yiyip içmiyor insan
ben o kadar çok su içiyorum ki iftardan sonra bişey yiyecek halim kalmıyor :1rolleyes:
Ama yine de kilo olarak pek bişey gitmiyor sanırım çok uzun süre aç kalınca iftarda yediklerimizi direk depoluyor benneyaptımki
bu akşam arkadaşlarla dışarda açıcaz oruçları yani ben bu akşam kaçamak yapacağımcokacimcoook çok ağır bişeyler yemem ama nede olsa hazır yemek olunca mutlaka kalorisi yüksek olur :bbo:
Kızlar oğluşun üstten de bir tane dişi patladı hala çok huysuz bakalım yanındaki ne zaman gelecek herşeyi ağzına götürüyor ve herşeye ağlıyorHem oruç hem oğlanın bu halleri aynı anda zor oluyormuş gamyoncuiremsu
benim anlamadığım nasıl bi direnç varsa benim bünyede o kadar uykusuzluk hareket oruç hala tık yok kendi temposunda yavaş yavaş gidiyor kilolar delikafadulden
arkadaşlarımdan bildiklerim var birkaçgün stresli geçsin iki üç kilo veriyolar
slm canım kendimize bakmamız lazım doktorda bana rejim yapıyorsun diye kansızsındır dedi kırmızı et,kırmızı üzüm,pekmez ye dedi bende onları hiç sevmem diyetten değil ama sağlıksız beslenmekten dolayı bu durumdayım herşeyden yeteri kadar yesek ne kansızlık olurdu ne de kilo sorunu diye düşünüyorum demir oranım normal çıktı ama yinede hergün bir kaç tane yiyorum bende takviye almaya karar verdim gnc diye bir marka var onun kadınlar için multivitamini varmış iyi diyorlaronu almayı düşünüyorum şimdilik rejim yapmıyorum dizimdeki problem geçsin yürüyüşe başlıcam tekrar akşam yemeklerini kısmaya çalışıcam şule gibi belki işe yarar :)))
herkese selam ayılın millet hadiiiiii :)
günaydın herkese
dünden beri hiç paylaşım olmamış,topik 2. sayfaya taşınmış
hadi ama biraz canlanın
bu arada bursefam tekrar dönmene çok sevindim...umarım sıkıntılarını biraz olsun hafifletmişsindir
almira kuşum sende hoş geldin
selam kirazcım naber bu ramazan olayı kilo verme işini bozuyor valla :))) bayramdan sonra hepberaber sıkıcaz başka yolu yok :)günaydın fıstıklar
benimde kilom aynı maalesef
genelde az yiyorum ama gece sahura kalkıp yemek yeyip yatınca sabah kiloda değişiklik olmuyo
oysa iftardan önce tartılıyorum 500 gr daha az çıkıyorum....
ramazanda kilo vermeyi geçtim zaten kilomu korusam bana yeter..ondan sonra tam gaz devam
günaydın herkeze güzel bir cuma olsun hepimiz için yarım kg daha gitti 61kg kaydirigubbakcemile2
canım valla ben fıstık gibi değil sen fıstık gibisin baksana 61e düştün ben hala 65 te üstüne böyle giderse kilo almam yakın valla çok kötü hissediyorum kendimi yaaa senin şu biber hapından mı alsam acaba bende de işe yarar mı kigünaydın özgecim tatil resimlerine bayıldım çok güzel çıkmışsın fıstık gibi maşallaha.s.
selam kızlar hayırlı cumalar
bir kilo daha gitti 71 kiloyum kaydirigubbakcemile2
bayrama kadar 6 lı rakamları görmek istiyorum artık a.s
bursefa günaydın naber
valla yemeğe dayanamama gibi bir durum yok ama işte dışarda olunca ne varsa onu yiyion işyerindede pide pizza derken iyice fast fooda döndük ticket kart yüzünden bugünden itibaren dikkat etmeye başladım bakalım ilaç kullanıyorum oruç tutmadım henüz bugün 1 muz yedim sabah şimdi de 1 bardak çay içiyorum yarım şeker ile öğlende nesfit yerim heralde bugüz az yemem lazım dünkiler kilo olarak dönmesin :))))
ilacın adı meksika biberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?