70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam herkese şöle geçmişe bakim dedim ama geçmiş yok nerde herkes hadi ben tatildeydim :)))))
bu arada şulecim süpersin tebrik ediyorum seni aynı kilolardaydık ben 65 sende 61,5 sun işte azmin zaferi ben yiyip içip yan geçiyorum ve tabi bu sayede kilo veremiyorum hatta alıyorum biraz kendmimi toplamam lazım 60a inmem lazım ama nerdeeee
neden kilo veremiyorum die bu iznimde doktora gidip kan testi yaptıdım demir oranım ve hormonlarım gayet normal çıktı sadece biraz kansızlık çıktı doktor akdeniz anemisi taşıyıcılığından şüphelendi onun için de test yaptırdım bişey çıkmadı yediklerime dikkat edip kan ilacı kullanmadan normale dönmeye çalışıcam size tavsiyem lütfen sağlık ocağına gidin ve yaptıkalrı bütün testleri yaptırın hemde para vermiosunuz sağlığımız çok önemli hiiiiçç dikkat etmeyen biri olarak acaba diyerek bir kaç gün geçirdim ve çok korktum akdeniz anemisimiyim die

akşam akşam çok yazdım yarın görüşürüz bugün çok yoğundum giremedimmm :))))

meraba arkadaşlar ben siteye yeni katıldım ve kilo vermek istiyorum.uzun süredir istiyorum ve tık yok. burayı okuyunca grup psikolojisinin çok ateşleyici olduğunu düşündüm.bende 72-74 arasında geziniyorum. beni de aranıza alır mısınız?

günaydın kızlar
ramazan başladığından beri geceleri bir yada iki saat ancak uyuyorum:1shok:
zaten oğlan 12 den önce uyumuyor sonra her saatbaşı su için uyanıyor 4 te sahur için uyanıyorum 5,5 ta ancak yatıyorum oğluş sekizde uyanıyor delikafadulden
hacıyatmaz gibi oldum laelaelaelaelae
bu aralar pek kimseler uğramaz oldu ben de gündüzleri oğluş uyuduğunda uyumaya çalışıyorum :1closedeyes:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.
kıymetcim muhtemelen benim incelmem oğlan sayesinde oluyor yoksa bende diyetime çok dikkat edemiyorum uykusuzluk ve sürekli hareket halinde olmak yavaş da olsa inceltiyorkaydirigubbakcemile2

slm canım artık kimseler girmiyor herkez bir yerlerde sanırım,teşekkür ediyorum ideal kiloma çok az kaldı inşallah bayrama kadar halledecem tahlillerin temiz çıkmış sevindim işi sık tut artık en önemlisi akşam hiç bişey yememek ben onun sayesinde son zamanlarda bu kadar kg verdim sadece meyve ve bol su akşam başka bişey yok kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar ben 60 kilo iken hamile kaldım ve 25 kilo alarak 85 oldum doğum yapalı neredeyse 5 ay olacak ben 79.5 kiloyum emzirdiğim için diyet yapamıyorum
sanırım yediklerime dikkat edip spor yaparsam verebilirim amaaaa motivasyona ihtiyacım var
beni de aranıza alır mısınızzzzz?
bi de ne zamanlar tartılıyorsunuz burda neler paylaşıyorsunuz

merhaba kızlar... bir uğrayayım dedim ama paylaşımlar iyice azalmış... bende çok sık olmasada arada yazmaya başlayacağım...

minnacım resimlerinde süpersin... formunu buldun artık.. herkezi solladın tebrikler canım...

magrenta sanada geçmiş olsun... bende ramazan sonra yaptırayım bir tahlil iyi hatırlattın.. geçen sene kansızlık çıkmıştı bende iğne falan kullandım hatta 3-4 kilo kadarda almıştım.. bu ara saçlarım yine çok dökülmeye başladı... kansızlıkmı başladı acaba???

xzeyna senide çok tebrik ediyorum canım... eski pantolonları giymek kadar insanı mutlu eden bir şey yok diyet zamanında... insana süper motive oluyor...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. ben uzun zamandır yoktum buralarda.. yeniden yazmaya çalışacağım bakalım...

slm nbr bende akşam yemeğine ara vermek istioyorum dışarılara çok çıkıyorum bu ara nasip olmuyor bir türlü denicem artık meyve yoğurt falan :))) sen bayrama kadar 60 olursun bence darısı başıma :)))
iyi yapmışın canım uğra tabi arada bende pek yazamıyorum bu aralar herkesi bir rehavet kaplamış sanırım :))))) bencede test yaptır arada baktırmak lazım benimde çok dökülmeye başladı saçlarım iyice kuş kadar kaldı yaaaa bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kan ilacı falan almadım çok kötü değil sanırım doktor vermedi biraz yediklerime dikkat edicem ceviz kırmızı üzüm kırmızı et pekmez bunları yemeye çalışıom tavsiye ederim kan ilaçlarından sa :)))
kıslar bende fazla gelemiyordum bundan sonra daha fazla görüsürürüz
sevgiler

ooo tekrar toplanıcaz inşallah burdan kaçış yok demee iyi yapın canım bol bol gel eskisi gibi olsun burası yine :))))

selam herkese günaydın akşam geç yatıom sabah kalkmak işkence gibi oluo şimdi gözlerim yarı açık takılıom çok uykum var pazar günü gelsede sabah geç kalksam offff offf

merhaba arkadaşlar
oğlanı uyuttum iftara yemeğimi ocağa koydum başkada bişi yapmak istemiyorum şimdilik -tatlicadiarzu-
umarım herkesin günü çok güzel geçer kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin a.s.
cuma günleri tartılıyoruz
ben de 67 ile hamile kalmıştım ve hemen hemen 85 e kadar çıkmıştım şu an oğlum 9,5 aylık 72 kiloya düşebildim benim genetik yapıdan da olabilir belki ama 9 ayda oluşan şişlikler ancak 9 ayda indii benim naçizane fikrim kilo vereceğim diye kendini fazla yorma kuzucuğun her zaman seni yanında ve sağlıklı bulmalı :ecrin_bebek:

Merhaba kızlar.. herkeze güzel bir gün diliyorum... ben daha bu saatte acıktım.. akşamı nasıl yapacağım hiç bilmiyorum ((

Senin mesajını okuyana kadar hiçaklıma gelmemişti saçlarım aşırı dökülüyor diye kendi kendime söyleniyordum bakıma almayı düşünüyordum aklım başıma geldi.. gözlerimin çine bakmam yetti zaten kan diye birşey yok bembeyaz olmuşum yine... kan üzümlerine devam.. akşamda harnup pekmezi içtim iftarı açar açmaz aç karnına daha etkili diye... geçen sene doktorun yazdığı ilaçlar kilo aldırdı ama sonra amway'in demir hapı var onu tavsiye ederim bak o kilo aldırmıyor... onu alacağım birde b vitamini... sadece yemekle düzelmiyor ya takviye akmak gerekiyor...

bende geliyorum bende bende artık daha sık görüsecez..ama yınede daha cok görüselım dersenız facedeyım kızlar orya sık ugruyorum suna tuncer erbekın.kendınıze ıyı bakın bye:)))))

slm canım kendimize bakmamız lazım doktorda bana rejim yapıyorsun diye kansızsındır dedi kırmızı et,kırmızı üzüm,pekmez ye dedi bende onları hiç sevmem diyetten değil ama sağlıksız beslenmekten dolayı bu durumdayım herşeyden yeteri kadar yesek ne kansızlık olurdu ne de kilo sorunu diye düşünüyorum demir oranım normal çıktı ama yinede hergün bir kaç tane yiyorum bende takviye almaya karar verdim gnc diye bir marka var onun kadınlar için multivitamini varmış iyi diyorlaronu almayı düşünüyorum şimdilik rejim yapmıyorum dizimdeki problem geçsin yürüyüşe başlıcam tekrar akşam yemeklerini kısmaya çalışıcam şule gibi belki işe yarar :)))
herkese selam ayılın millet hadiiiiii :)

günaydın herkese

dünden beri hiç paylaşım olmamış,topik 2. sayfaya taşınmış
hadi ama biraz canlanın

bu arada bursefam tekrar dönmene çok sevindim...umarım sıkıntılarını biraz olsun hafifletmişsindir

almira kuşum sende hoş geldin

günaydın millet anca vaktim oldu nasılsınız rejim yapamıyorum kilo almak istemiyorum offf napıcam yaa moralim cok bozuk sıkı rejim yapmadan kilo veremiorum sıkı rejimde yapmak istemiorum biraz dengeli beslenmem lazım ama abartıorum dondurma falan offf off yaz bitti azim bitti modundayım sanırım :))

aynen bende yaa,ramazandan once ne kararlar almıstım ama hıcbırını uygulayamıyorum,yavas yavas gelıyor kılolar gerı,dun 2 sısı gazoz,2 brk kola ıctım sabah 600 gr fazla cıktım,bu boyle gıtmezzz

topık eskı canlılıgına ramazandan sonra kavusur sanırım kırazcıgım,ac susuz ınsan dıyet falan dusunemıyor,ıftardada saldırıyoz mafoldumbensapor zaten hak getıre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…