70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar... ben geldimm.... Hepiniz için ramazan ayı hayırlara vesile olsun... benim kilom aynı 77 kilodayım yine... ramazan ayı boyunca kilo vermekten ziyade kilomu korumak istiyorum... yiyip yatacağım için vermek ne denli mümkün olur bilmiyorum... hepinizi öpüyorum... kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...

selam herkese hayırlı cumalar
sabahtan doktora gittim tartılmayı unuttum ama kilo verdiğimi sanmıyorum pek diyetle alakam yok çünkü aynı kilodayım büyük ihtimal şimdiden herkesin orucunu allah kabul etsin sonra görüşürüz

selam herkese ben hollandaydayken 74 kiloydum Turkiyeye gittim 70 indim 4 kg verdim yani. nasil derseniz... bitkisel zayiflama hapi kullandim dahada kullaniorum super bisey herkese tavsiye ederim..
isterseniz hapin ismini veririm ..
ben okadar cok ugrastim sporla..diyetle..ama diyeti zaten pek yapamadim.. hepsi bosyereymis..
kullandim hap tamamen bitkisel ..100 % dogal yani..
ismini bilmek isterse soylerim..

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

MıNNA9595.........................63.....61.5.....1.5:hooray:
DENıZM..................71.8.....71.6....0.2

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

SEDAOZER..............65.5
xZEYNA...............72
SECıLSECıL............74.1
BURSEFA...............67
MAGRENTA..............65
WHITEHALL..............68...
LOXANDRA.............70.7
ZEYNP.................71

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ
klava:klava:

KıRAZ_Z...........72.5.....73......0.5
KIYMET_AY.......79......79.5...0.5

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZ a.s.a.s.a.s.

YADE06..........76
BANUSH..........75
SEHERYELı35.....75

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

slm kızlar ramazan aymız hepimize mübarek olsun güzellikler getirsin allah tüm dualarımızı kabul etsin.ben bu hafta 2 kilo vermişim yani 74 den 72 ye inmişim nemi yaptım nasıl zayıfladım bilmiyorum sadece mekik çektim netten aerobik videolarını izledim ve uyguladım.bizim kk da da var çok aerobik videoları hergün aynı saatte kendimce spor yaptım.inş. devam eder böyle şaşkınım anlıycağınız.:bbo:

ben merak ettim adını :uhm:

arkadaşlar nasılsınız
benim moralim çok iyi bugün
çünkü hamilelikten önce giydiğim kot pantolonu bu sabah itibariyle giyebildim :lepi:
biraz arkadan çıkıntı oluyo ama uzunca bişiler giydim mi tuhaf durmaz sanırım hihoyyyt
hiç abartısız dizlerimin üstünden sonrasına giremiyordum delikafadulden
eşim bile şaşırdı :jeyyar:
akşama kayınvalidemleri iftara davet ettik yemek yapıyorum şimdi oruç oruç hiç zevkli olmuyor ama çok sevap diye kendime telkin veriyorum yerimseniben
zaten beni sarsan açlık değil susuzluk oluyo sırnaşık şey
kimsecikler yok kendi kendime destan yazdım :roflol:

ben dondum arkadaslar
mart ay basinda forumu ise baslayinca 74.5 kilo ile birakmak zorunda kalmistim.
78.5 kilo ile baslamistim
simdi yine ayni noktadayim 78.5 kiloyum

haziran ayinda 83 kiloya kadar cikmstim
haftada 1 defa muhakkak, yapabilirsem 3 defa 2 saat spor ypiyorum
insallah grup motivasyonuyla hayirlisiyla onumuzdeki haftalarda 76 yi gorurum
hepinize bol azim ve kolay kilo vermeler diliyorum

günaydın herkeze silkelenin kızlar terk etti artık herkez tatil ramazan derken saldınız valla klava: klava: klava: sonra kilo aldım diye dert yanmayın gram gram zor veriyoruz zaten ona göre

selam kızlar kimseler yok yine zeynacım senin adına çok sevindim ah bende girebilsem keşke kıyafetlerime geç kalktım bugün yeni başlıcam temizlik var bugün of zor işim geç başlayınca yapasımda gelmiyo neyse herkeslere kolay gelsin

ya artık hiç kilo veremiyorum mafoldumben üstelik yarım kiloda aldım çok dikkat etmeme rağmen böyle giderse o kadar verdiğim kiloalrı geri almaktan korkuyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…