70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınnn
gününüz aydın yüreğiniz mutlu kafanız rahat hayalleriniz sınırsız olsunnn

günaydın canım sabah sabah süpersin vallaaa :)) neşeni netye borçlusun bakayım :)))

günaydın herkese güzel bir gün geçirelim inşallah iyi düşünelim iyi olsun az kalorili bi gün olsun cumaya kadar kilo verelimm :)))):dance:

günaydın kızlar,, akşam yorgunluktan sahurda çalan saati kapatıp uyumaya devam etmişiz..
tam ezan okunurken kalktım niyetlendim. Bugün nasıl dayancaz bakalım?

enerjimi bu güzel güne ve aynadaki aksime borçluyum
ayrıca temmuz başında aldığım pantolonumu kemerle büzdürdüğüm halde fermuar kısmı yan dönüyoooo
öyle bol geliyor ki baktığımda ayak parmaklarımı görebiliyorum

oo bundan guzel mutluluk varmı su fanı dunyada:))))

gunaydın arkadaslar.herkes neselı gorunuyo bugun ne guzel,benım de enerjımı arttırdınız valla

oooooo ne güzel gelişmeler bunlar böleeee darısı başımıza canım aynen devam bundan sonra kilo almak yok hepimiz vericezzzz :)))

merhaba kızlar... Sonunda bilgisayarıma baktılar.. şimdilik sorun yok.. daha çok yazabilirim artık... herkez iyidir inşallah... hepinizi kucaklıyorum... şimdilik hoşçakalın...

Kankim ne güzel çok sevindim sollayacaksın herkezi... İnşallah hep böyle devam eder hedefine ulaşırsın canım...

herkes nerde bursefacım seninde pc oldu gömüldün işlere demeee kızlar hadi sobeeee herkes nerde siteyi incelerken evde yapılcak güzel bişi buldum leslie sansone ile walk at home die bişi varmış onun cdlerini indiriom baya karışık evde eğlenceli kilo vermeye yarıyacak bişi :)

kızlar selam zeynacık naber canım kızlar elma diyetini okudumda sexsibebek diyen arkadaş başlatmış ya bir zayıflamış kısa zamanda bakın bakmayan hatunlar 84 ve 192 sayfalarında hatunun resimleri var şaşarsınız nasıl zayıflamış ben inceledim topiği bide paylaşımları varki sormayın kıskandım valla neyse bugün 3 yeşil elma yedim akşama üst kat komşuma davetliğiz kızlarla abartmadan yerim umarım yarın da elma olayı sonraki gün oruç tatarım umarım reglim son olur yarın doktora gitmeği düşünüyom eşimin işi olmazsa gitcem rutin kontrol 1 yıl olduda geçiyodur belki ya neyse inceleğin topiği süper kilo veriyolar kızlar

sağol kıymetcim bu aralar ben de iftarda kaçamak yapmaya başladım kendime kızmakla meşgulüm lmaz:
sen nasılsın? inşallah elma diyeti istediğin gibi gider ve sonucu güzel olur a.s
bi bakayım o topiğe neler yazmışlar opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar
umarım gününüz mutlu huzurlu güzelliklerle geçer a.s.a.s.a.s.

Günaydın kızlar... Nasılsınız... ben yine ara ara koşturuyorum... gelmeye çalışırım... hoşçakalın... herkeze güzel bir gün diliyorum.. hafta sonu ve kilo bildirimi yaklaştı... Ona göre dikkat edelim kaçamak yapmayalım...

Aslında pcde işim çok değil bu ara numune işlerim var... Pc başındada fazla duramıyorum bu ara.. Tam giriyorum k.k'ya işletmeye çağırıyorlar yada biri geliyor yazamadan kalıyorum... Dönem dönem yoğunum... Arada koşturuyorum ramazanda olunca sarsıyor biraz...

Günaydın kızlar iyi sabahlar herkese anca yazabiliyorum amazaten kimsecikler yok
umarım yarına herkes kilo vermiş olur ben kendimden umutlu değilim rejim yapmıyorum kaçamak yapıyorum heheheh lmaz:

slm kızlar kimsecikler yok yine ortalarda yaz tatili ramazan derken ipler kotpu iyice toparlanamıyoruz bir türlü eskiden geçmişi okumaktan yorulurdum bizler burdayız tek tük eskiden kalanlar

Ben güzel bi kahvaltimi yaptim simdi step yapcam sonra ögle yemegimi koyarim ocaga sonrada oglusumla yürüyüse cikarim... Bu arada minnam sen 60 kiloyami düstün kiz.. Süper yaa

slm kızlar kimsecikler yok yine ortalarda yaz tatili ramazan derken ipler kotpu iyice toparlanamıyoruz bir türlü eskiden geçmişi okumaktan yorulurdum bizler burdayız tek tük eskiden kalanlar

selam canım nerelerdesin sen yaaaa unutuosun bizi :)))))) bakalım yarında kilo verdinmi? valla hızını yetişilmicek elma diyetine başlamayı düşünüorum ama hayatta yiyemem o kadar elmayı bi ka. gün denicem millet kaç haftadır yapıomuş felaket kilo vermişler gercekten

kızlar uzun zamandır bu kadar kalabalık görmemiştim topiği... sobe hepinize bursefa, AyParCaMM+, magrenta+, whitehall+

AyParCaMM+, magrenta, whitehall+ selam kızlar nasılsınız kızlar yoğunsunuz bişliyomda öteki topiktekiler bi paylaşımki sormayın kıskanıyom onları ben sabah 5li çayımı içtim sonra şekersiz sütsüz nescafe yanında 3 tane kuru kayısı yedim az öncede 1 tane yeşil elma yedim iftara kadar 2 tane daha yerim iftarda az yerim yeşil elmaya başladım hadi hayırlısı kızlar geçen sene kilo verdiğimde ara öğünlerde mutlaka yerdim ekşi yeşil elmayı ben ama bu kadar zayıflatma etkisi olduğunu bilmiyodum sadece tok tutuyo diye yerdim tatlı olmadığından kan şekeride çıkıp inmezdi neyse sizde incelediğinizmi elma topiğini mutlaka bakın başlatan hatun çok kilo vermiş kısa zamanda

kızlar uzun zamandır bu kadar kalabalık görmemiştim topiği... sobe hepinize bursefa, AyParCaMM+, magrenta+, whitehall+
HEHEH gördüğün gibi hatta göremediğin gibi herkes gitmiş sen de dahil hehehe hadi toplanaın amaaaa
naber canım ben inceledim o topiği hatta ilk zaman görmüştüm ama yapamam die düşündüm onlar yapıosa biz neden yapamıyoruz ki ama ben elma hatta meyve pek sevmem aramam bilmiom nasıl olcak yavaş yavaş bende başlayım diorum önce sadece akşam yemekleri yerine elma yiyim sonra öğlenide sokarsam arasına ooooo diyete dalarım die düşündüm yeşil elma karnımı acıktırıo benim inşallah acıktırmaz bakalım :))) denesekmi kıymet :)))

bu arada resimlerimi göremiom die yazmıştın ekliyiz birbirimizde neden göremedin ki
aboo söbelendikkkk

ayparçam bir biz kalmışız bende seni sobeliyim :))))

kızlar çıkmam lazım benim görüşürüz şekerler magrenta tek senin resmini görmedim eski erkadaşlardan
senide merak ediyom yazışırken kafamda canlandırıyomda sizi geçen gün eklemişin ama arkadaş listende olmadığımdan göremedim arkadaş lşstesine eklersen beni sevinirim ben bilmiyomda dahası pek incelemiyom nasıl olur diye sen eklersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…