herkese günaydınnn
gününüz aydın yüreğiniz mutlu kafanız rahat hayalleriniz sınırsız olsunnn
enerjimi bu güzel güne ve aynadaki aksime borçluyum
ayrıca temmuz başında aldığım pantolonumu kemerle büzdürdüğüm halde fermuar kısmı yan dönüyoooo
öyle bol geliyor ki baktığımda ayak parmaklarımı görebiliyorum
ayrıca temmuz başında aldığım pantolonumu kemerle büzdürdüğüm halde fermuar kısmı yan dönüyoooo
kızlar selam zeynacık naber canım kızlar elma diyetini okudumda sexsibebek diyen arkadaş başlatmış ya bir zayıflamış kısa zamanda bakın bakmayan hatunlar 84 ve 192 sayfalarında hatunun resimleri var şaşarsınız nasıl zayıflamış ben inceledim topiği bide paylaşımları varki sormayın kıskandım valla neyse bugün 3 yeşil elma yedim akşama üst kat komşuma davetliğiz kızlarla abartmadan yerim umarım yarın da elma olayı sonraki gün oruç tatarım umarım reglim son olur yarın doktora gitmeği düşünüyom eşimin işi olmazsa gitcem rutin kontrol 1 yıl olduda geçiyodur belki ya neyse inceleğin topiği süper kilo veriyolar kızlar
herkes nerde bursefacım seninde pc oldu gömüldün işlere demeee kızlar hadi sobeeee herkes nerde siteyi incelerken evde yapılcak güzel bişi buldum leslie sansone ile walk at home die bişi varmış onun cdlerini indiriom baya karışık evde eğlenceli kilo vermeye yarıyacak bişi :)
slm kızlar kimsecikler yok yine ortalarda yaz tatili ramazan derken ipler kotpu iyice toparlanamıyoruz bir türlü eskiden geçmişi okumaktan yorulurdumbizler burdayız tek tük eskiden kalanlar
HEHEH gördüğün gibi hatta göremediğin gibi herkes gitmiş sen de dahil hehehe hadi toplanaın amaaaakızlar uzun zamandır bu kadar kalabalık görmemiştim topiği... sobe hepinize bursefa, AyParCaMM+, magrenta+, whitehall+
naber canım ben inceledim o topiği hatta ilk zaman görmüştüm ama yapamam die düşündüm onlar yapıosa biz neden yapamıyoruz ki ama ben elma hatta meyve pek sevmem aramam bilmiom nasıl olcak yavaş yavaş bende başlayım diorum önce sadece akşam yemekleri yerine elma yiyim sonra öğlenide sokarsam arasına ooooo diyete dalarım die düşündüm yeşil elma karnımı acıktırıo benim inşallah acıktırmaz bakalım :))) denesekmi kıymet :)))AyParCaMM+, magrenta, whitehall+ selam kızlar nasılsınız kızlar yoğunsunuz bişliyomda öteki topiktekiler bi paylaşımki sormayın kıskanıyom onları ben sabah 5li çayımı içtim sonra şekersiz sütsüz nescafe yanında 3 tane kuru kayısı yedim az öncede 1 tane yeşil elma yedim iftara kadar 2 tane daha yerim iftarda az yerim yeşil elmaya başladım hadi hayırlısı kızlar geçen sene kilo verdiğimde ara öğünlerde mutlaka yerdim ekşi yeşil elmayı ben ama bu kadar zayıflatma etkisi olduğunu bilmiyodum sadece tok tutuyo diye yerdim tatlı olmadığından kan şekeride çıkıp inmezdi neyse sizde incelediğinizmi elma topiğini mutlaka bakın başlatan hatun çok kilo vermiş kısa zamanda
aboo söbelendikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?