Selam kizlar... ben 85 kilodan 77.2kiloya düstüm oda zar zor. bu ramazan ayinda cok korkuyordum kilolari geri alirim diye ama allaha sükür böyle olmadi. aksine 1 kilo daha verdimzemuszemus
slm kızlar....oooooo ne güzel kaynatmışınız...uzuz zamandır pek paylaşım olmuyodu
bugün bana zaman bi türlü geçmek bilmiyo ya,uykumda çok var....pc nin başında uyukluyorum resmen
bu arada bende reglim ama sadece su içtim...haa bide sabah aç 1 dilim muhallebili kadayıf yedim (ramazanda yediğim ilk tatlı sayılır...üstelik ben yaptım...çokta güzel olmuştu yaaa)
bu arada ramazanda bende spor yapamıyorum maalesef...oysa ne çok hayallerim vardı...iftardan sonra hergün yürüyüş yapacaktım,bisiklet sürecektim ama nerdeee....
iftardan sonrada çalıştığım için 23.00 - 23.30 gibi ancak evde oluyorum...o satten sonrada kendimi yatağa zor atıyorum zaten
inşallah kilo almadan geçiririm ramazanı...ondan sonra tam gaz devam inşallah
bende 55 olayım yenilicem dolabımı deli gibi alışveriş yapıcam valla :))) ama önce 60a ineim sonra 55 :)))
Yaa yediklerine dikkat edersen alamssin kilo.
ben herseyden yiyiyorum tatlimida ihmal etmem hic ama sabah sahurda bir dilim ekmek ve bol bol su ic. ben bir kilo verdim cok seviniyorum kaydirigubbakcemile3
Ben oglusumla cikiyorum görüsürüz
çok yoğun çalışıyorsunuz canım ya dikkat et kendine diyette yapıyorsun bünyen zayıf düşmesin... ben 18:00 gibi çıkıyorum eve git sofra hazırla anca oluyor... yemek sonrası tok karnına hiç birşey yapamıyor insan...
canım boyun kaç senin??? ben uzun diye biliyorum 55 kiloda çok zayıf olursun gibi geldi......
aman canım çok çalışıyormuşsun allah yardımcın olsun dikkat etde bu tempoda hastalanma :)
çok yoğun çalışıyorsunuz canım ya dikkat et kendine diyette yapıyorsun bünyen zayıf düşmesin... ben 18:00 gibi çıkıyorum eve git sofra hazırla anca oluyor... yemek sonrası tok karnına hiç birşey yapamıyor insan...
saolun kızlar...valla bu sene ramazan resmen burnumdan geldi diyebilirim...hiç bişey anlamıyorum...davete gidiyorum gittiğim yerden bile alıyolar (hizmette sınır yok yani yeterki işe geleyim) sözde 4-5 gün sürecekti ama her akşam gelir olduk..
şimdilik iyiyim ama yüzümde saç derimde kızarıklar.pullanmalar çıkmaya başladı,artık stresten sıkıntıdanmı bilmiyorum
saolun kızlar...valla bu sene ramazan resmen burnumdan geldi diyebilirim...hiç bişey anlamıyorum...davete gidiyorum gittiğim yerden bile alıyolar (hizmette sınır yok yani yeterki işe geleyim) sözde 4-5 gün sürecekti ama her akşam gelir olduk..
şimdilik iyiyim ama yüzümde saç derimde kızarıklar.pullanmalar çıkmaya başladı,artık stresten sıkıntıdanmı bilmiyorum
canım 1.70 boyum ama 58 falan olsam iyi kalçalarda fazlalık var benim onları versem orantılı olsa kilonun önemi yok aslında öenli olan görünmek istediğin vücutta olmak :)
her gün gitme canım ya hasta olacaksın yoksa.. stres olunca erşey geliyor insanınbaşına.. benimde saç derim kuruyup atıyor kepek gibi ama parça parça kaşıntı falanda yapıyor.. sıkılınca oluyor hemen... losyon vermişti doktor onu klullanıyorum.. yorma kendini fazla ...
benimde aynen öyle oluyo...parça parça aynı kepek gibi...şimdi yüzümdede çıkmaya başladı,kaşlarımın içindede var...saçım için benimde losyonum var ama doktorda demişti sürekli nükseder, sıkıntıdan stresten uzak dur diye ama gelde dur
ay evet alışverişten nefret ediyorum bu yüzden off offfher gün gitme canım ya hasta olacaksın yoksa.. stres olunca erşey geliyor insanınbaşına.. benimde saç derim kuruyup atıyor kepek gibi ama parça parça kaşıntı falanda yapıyor.. sıkılınca oluyor hemen... losyon vermişti doktor onu klullanıyorum.. yorma kendini fazla ...
benim içinde öenmli olan görüntü, giydiğimin yakışması, istediğim beyendiğim pantolonu alabilmek... '' bunun L yada XL olanı varmı'' demeden alıp denemek.... benim boy 1.60 senin boyunda olsam keşke...
ay evet alışverişten nefret ediyorum bu yüzden off offf
evet bir keresinde kendime kot pantolon bulamamıştım... en sonunda licralı hiçbir özelliği olmayan bir pantolon aldım... üzerine kendim nakış falan yapmıştım... artık bulabiliyorum ama.. çok mutluyum hehehe...
neyse ki o günler artık geride kalıyor hatta kaldı bende ne beğenirsem cuk die üzerime otursun istiyorum yok bacaklar dar gelio yok bel bol gelis istemiomm:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?