70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar... ben 85 kilodan 77.2kiloya düstüm oda zar zor. bu ramazan ayinda cok korkuyordum kilolari geri alirim diye ama allaha sükür böyle olmadi. aksine 1 kilo daha verdimzemuszemus

Bende koprkuyordum şimdilik birşey değişmedi ama haftaya iftarlara davetliyiz ne yapacam bilmiyorum.. yememde desem dolduracaklar... yemin şart edip yediriyorlar ay darılırım allah aşkına onu bitir bununda tadına bak... ahhhh ah...

ben herseyden yiyiyorum tatlimida ihmal etmem hic ama sabah sahurda bir dilim ekmek ve bol bol su ic. ben bir kilo verdim cok seviniyorum kaydirigubbakcemile3

çok yoğun çalışıyorsunuz canım ya dikkat et kendine diyette yapıyorsun bünyen zayıf düşmesin... ben 18:00 gibi çıkıyorum eve git sofra hazırla anca oluyor... yemek sonrası tok karnına hiç birşey yapamıyor insan...

bende 55 olayım yenilicem dolabımı deli gibi alışveriş yapıcam valla :))) ama önce 60a ineim sonra 55 :)))

canım boyun kaç senin??? ben uzun diye biliyorum 55 kiloda çok zayıf olursun gibi geldi......

Yaa yediklerine dikkat edersen alamssin kilo.

ben herseyden yiyiyorum tatlimida ihmal etmem hic ama sabah sahurda bir dilim ekmek ve bol bol su ic. ben bir kilo verdim cok seviniyorum kaydirigubbakcemile3

bende evde öyle yapıyorum ama dün 5 aydır yemediğim papet kızartması istedi canım iftara yaptım 1 tabak dolusu yedim... pişman değilim çok canım istedi ödüllendirdim kendimi... iftarda bazen pide yemiyorum bile sahurda 1 parça herşeyden yiyorum... geçen hafta bende 1 kilo verdim... gittiğimiz yerde dinlemiyotrlarki herşeyden dolduruyorlar... tabağımda yemek bırakmayı hiç sevmem günah diye yiyeceğim kadar alırım... bakalım ne yapacağız...

canım 1.70 boyum ama 58 falan olsam iyi kalçalarda fazlalık var benim onları versem orantılı olsa kilonun önemi yok aslında öenli olan görünmek istediğin vücutta olmak :)

aman canım çok çalışıyormuşsun allah yardımcın olsun dikkat etde bu tempoda hastalanma :)

saolun kızlar...valla bu sene ramazan resmen burnumdan geldi diyebilirim...hiç bişey anlamıyorum...davete gidiyorum gittiğim yerden bile alıyolar (hizmette sınır yok yani yeterki işe geleyim) sözde 4-5 gün sürecekti ama her akşam gelir olduk..

şimdilik iyiyim ama yüzümde saç derimde kızarıklar.pullanmalar çıkmaya başladı,artık stresten sıkıntıdanmı bilmiyorum

aman dikkat et canım vücüdun alarm veriyor bence sıkıntı stres yapma dicem ama söylemekle olmuyor sabır diceksin yapcak bişi yok dikkat et kendine dinlenmeye çalış

her gün gitme canım ya hasta olacaksın yoksa.. stres olunca erşey geliyor insanınbaşına.. benimde saç derim kuruyup atıyor kepek gibi ama parça parça kaşıntı falanda yapıyor.. sıkılınca oluyor hemen... losyon vermişti doktor onu klullanıyorum.. yorma kendini fazla ...

canım 1.70 boyum ama 58 falan olsam iyi kalçalarda fazlalık var benim onları versem orantılı olsa kilonun önemi yok aslında öenli olan görünmek istediğin vücutta olmak :)

benim içinde öenmli olan görüntü, giydiğimin yakışması, istediğim beyendiğim pantolonu alabilmek... '' bunun L yada XL olanı varmı'' demeden alıp denemek.... benim boy 1.60 senin boyunda olsam keşke...

benimde aynen öyle oluyo...parça parça aynı kepek gibi...şimdi yüzümdede çıkmaya başladı,kaşlarımın içindede var...saçım için benimde losyonum var ama doktorda demişti sürekli nükseder, sıkıntıdan stresten uzak dur diye ama gelde dur

evet canım ya aynı benim annemin sağlık sorunları vardı geçen sene o dönemde çıktı şimdide en ufak sıkıntıda yeniliyor... birde özel sabun vermişti bana onu kullnıyordum ama sıkıldım artık saçlarım gırç gırç ötüyordu sabunla yıkayınca...

ay evet alışverişten nefret ediyorum bu yüzden off offf

ay evet alışverişten nefret ediyorum bu yüzden off offf

evet bir keresinde kendime kot pantolon bulamamıştım... en sonunda licralı hiçbir özelliği olmayan bir pantolon aldım... üzerine kendim nakış falan yapmıştım... artık bulabiliyorum ama.. çok mutluyum hehehe...

neyse ki o günler artık geride kalıyor hatta kaldı bende ne beğenirsem cuk die üzerime otursun istiyorum yok bacaklar dar gelio yok bel bol gelis istemiomm:1rolleyes:

neyse ki o günler artık geride kalıyor hatta kaldı bende ne beğenirsem cuk die üzerime otursun istiyorum yok bacaklar dar gelio yok bel bol gelis istemiomm:1rolleyes:

çok şükür canım bugünümüze... bir daha o günlere dönmek istemiyorum... bu yaz ilk defa pantolon yada etek giyinde içine sokabiliyorum.. kemer takabiliyorum... eskiden kemer atksamda görünmüyordu daha çok belimi sıkıyordu... ııııyyy geçti hepsi...

kendimizi tebrik etmeliyiz çok büyük bir olayı başardık hemde doktora danışmadan sağlığımızı bozmadan... birbirimize destek çıkarak... herkeze benden kocaman alkışş...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar bugün 3 saat falan falançarşıdaydım tempolu yürüdüm çok iyi geldi açıldım sizler napıyosunuz...

kızlar belki gece birileri vardır dedim kimseler yok ahh bu iftarlar işi bozuyo ramazandan sonra tam anlamıyla yapılır elma diyeti ..bugün kadın doktoruna gittim rutin senelik kontrol birde simir testi diyolar yanlış yazmadıysam ondan yaptırdım sonuç 1 hafta sonra veriliyo ıNŞALLAH bişey çıkmaz herkesin yaptırması gerekiyomuş bide rahim ağzı kanseri olayı çıktı ya eskiden yoktu bunlar nerden çıkıyolar anlamadım neyse yarın oruç tutabilcem 8 gün yemiş oldum .MAGRENTA canım gördüm resimlerini çok güzelmişsin ben gözümde esmer canlandırmıştım seni çok güzel cildin var sende seda gibi bizi kandırıyon kilo olayında anladım seni kopamıyonda topikten kiloluyum diyon ben senin o kiloluyum dediğin kiloya inebilsem daha ne isterimki neyse herkese tatlı rüyalar işe gidenler mışıl mışıl uyuyolardır şimdi yarın gününüz güzel geçsin fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…