70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

magrenta canım ben yolladım arkadaşlık sen kabul edersen şimdi görebilirim birde canım yeşil elma ekşi olan olcak yani pahalı olan varya ben 3. 5 buldum ama bazen 5 oluyo tok tutar o her zaman

sobeledim ama bir daha yazamadım işlerim sıkıştı... işlere bakıp hemen geliyorum... yazdıklarınızıda okuyamadım daha... kaynatmaya başlayın şimdi geliyorum...

alla alla bende eklisin die gördüm ben nasıl baktıysam artık heheh :))) kabul ederim canım ben :))
Ne o ya herkes beni söbeliyo :))
Stepp yaptim 1000 adim dus aldim simdi kahve molasi :)
ooo valla benimde canım kahve istedi şimdi :))) bende yapayım bare iyi yapmışın step ohhh :)))
magrenta canım ben yolladım arkadaşlık sen kabul edersen şimdi görebilirim birde canım yeşil elma ekşi olan olcak yani pahalı olan varya ben 3. 5 buldum ama bazen 5 oluyo tok tutar o her zaman
valla bilmiom sevmiom meyveyi zor olur ama bakalım denicem :))
sobelenmişim hiç farkında olmadan
ama söyleyim ben ebe olmam

heheh sobe sobe bende sobeledim seni :))))

vay be topiğe bak maşallah

Magrentam valla izine gittim saldim kendimi o yüzden toparlanmam lazim :) ic gülüm sende kahveni valla süper gidiyor

Magrentam valla izine gittim saldim kendimi o yüzden toparlanmam lazim :) ic gülüm sende kahveni valla süper gidiyor

valla öğle yemeği yemedim canım biraz nefit yedim o da kesmedi kahve içsemmi içmesemmi die düşünüom halaa :))))))

bende tatilde aldığım kiloları vermeye çalışıom 64tüm giderken döndüm 66yım ama adet zamanıydı şimdi 65de kaldım diğer topiklerde bişiler buldum onları araştırıom bende spora başlıcam evde walk at home die bişi varmış hala onu araştırıom herkes güzel kilolar verio gördüğüm kadarıyla bide rejim yaparsam şahane olur :))

Ben kilo almadim izinde 67 ile gittim 66,50 geri döndüm okadarda yememe ragmen almamisim, fakat spor yapamadigimdan sanki gevseme var gibi gelyor bana...
Herkes kizmaya basladi artik verme diye zayiflamissin yeter diyorlar ama ben 65 olmak istiyom :gitme:

bence gayet zayıfsın canım resimlerde güzel görünüosun daha fazla verirsen iyice zayıf durcan o kadarıda yakışmaz ama için rahat etsin die 65e düş sonra koru sporunu yap boyun uzun daha fazla verme

ben geldim kızlar... iyiki sobelemişim ne güzel kaynatmışsınız... ben ara ara katılacağım sohbete... ramazan girdi direli benim spor yürüyüş rafa kalktı.. iftar sonrası sofradan zor kalkıyoruz biraz oturup yatıyorum... ye yat ye yat ne olacak bilmem...

Ben bu ramazan dogru dürüst oruc tutamadim, türkiyede üc gün tuttum hasta düstüm, buraya geldigimden beride regl var...
Bu sene cok borcum var bakalim ne olcak..

Korumak zayiflamak kadar zor :))
aman ben hedef kiloma ineyimde gerisini sonra düşünürüm heheh :))) ama zor gerçekten

gel canım ara ara olsada ne güzel bugün böyle kalabalığız :)))

Ben bu ramazan dogru dürüst oruc tutamadim, türkiyede üc gün tuttum hasta düstüm, buraya geldigimden beride regl var...
Bu sene cok borcum var bakalim ne olcak..

olsun canım ramazandan sonra tutarsın... dikkat etmek gerek hasta olan bayılan çok... günler çok uzun havalar biraz serinde dayanabiliyoruz...

Selam kizlar... ben 85 kilodan 77.2kiloya düstüm oda zar zor. bu ramazan ayinda cok korkuyordum kilolari geri alirim diye ama allaha sükür böyle olmadi. aksine 1 kilo daha verdimzemuszemus

aman ben hedef kiloma ineyimde gerisini sonra düşünürüm heheh :))) ama zor gerçekten

gel canım ara ara olsada ne güzel bugün böyle kalabalığız :)))

geldim canım burdayım şimdilik... bende 60 olsam yeter bana... hayatımıda 60'ın altını hatırlamıyorum çocukluk hariç tabi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inersemde keyfi olur benim için...dolabımı yenileyeceğim bu gidişle hehehe

bende 55 olayım yenilicem dolabımı deli gibi alışveriş yapıcam valla :))) ama önce 60a ineim sonra 55 :)))

slm kızlar....oooooo ne güzel kaynatmışınız...uzuz zamandır pek paylaşım olmuyodu

bugün bana zaman bi türlü geçmek bilmiyo ya,uykumda çok var....pc nin başında uyukluyorum resmen
bu arada bende reglim ama sadece su içtim...haa bide sabah aç 1 dilim muhallebili kadayıf yedim (ramazanda yediğim ilk tatlı sayılır...üstelik ben yaptım...çokta güzel olmuştu yaaa)

bu arada ramazanda bende spor yapamıyorum maalesef...oysa ne çok hayallerim vardı...iftardan sonra hergün yürüyüş yapacaktım,bisiklet sürecektim ama nerdeee....
iftardan sonrada çalıştığım için 23.00 - 23.30 gibi ancak evde oluyorum...o satten sonrada kendimi yatağa zor atıyorum zaten

inşallah kilo almadan geçiririm ramazanı...ondan sonra tam gaz devam inşallah

aman canım çok çalışıyormuşsun allah yardımcın olsun dikkat etde bu tempoda hastalanma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…