70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım kurtulacaz o pis kilolardan
ama çok üzülüyorum sen böyle yazınca
ölüm acısını yaşamadım allahta yaşatmasın
ama anlayabildiğim kadar anlamaya çalışıyorum seni canım
kuzucuklarda hiç dayanamıyor bizim ağlamamıza
benim kızda öyle üzgün görsün anne yooldu der
çok teşşkkür ederim biraz acemi işi yaptım ama yaptım sonunda :)
güzel olmuş canım
herhafta yenilersin artık
evet black in öyle oldu
başka nickle gel dedim ama gelmez artık
o burayı boş bırakmıyordu iyi oluyor
balkaymakta inşallah hamiştir özledim onun muhabbetini

insallah cabuk atlatir canim tatli pötüs yirim onu ben havalar soguk
aminnn canim aminnn

simcik kendime göre orti ariyorum
boyum 160 bile yoktur 74 küsür kilodayim taliplerimi bekliyorum

bilmiyordum onu suzim
buharı mikropmu kırıyormuş:26: öğrenmiş oldum
soğanın neye faydası yokki canım
işte bi kokusu var
evet gecen haberlerde söylemisler arkadasim söyledi kapugunu soymadan 4 e bölüp kaynattim sonra oglisin yattigi odaya koydum aman onlar iyi olsunda varsin koksun

evet güzel oluyordun onlarin eksiklikleride belli oluyor birbirimize alisdik birimiz gelmezse aklimiz onda oluyor keske gelseler geri hepsi

çok tatlılar ya yerim ben o minişlerin dillerini

insallah cabuk atlatir canim tatli pötüs yirim onu ben havalar soguk
aminnn canim aminnn

simcik kendime göre orti ariyorum
boyum 160 bile yoktur 74 küsür kilodayim taliplerimi bekliyorum

vayyyyyyy suzimmmmm atağa kalktı

günaydın kızlar
nasılsınız?
okul yine buram buram omlet kokuyor

kahvaltı yapsamda koku çok cazip

Güzel canım menün, inşallah böyle kapatırsın. Biberiyeli tarçınlı yeşil çay nasıl oluyor, hazır mı?

o zaman az önce yayınladığım listeyi yapmaya çalış canım.

günaydın canım,
İnşallah canlanır topiğimiz .Annen için de Rabbim mekanını cennet eylesin, Allah oğluna uzun ömürler versin canım.

Son düzenleme:

aynen öyle tatlım onlar yeterki iyi olsunlarda
bide aklınızda buluınsun
1 yemek kaşığı balın içine bir çay kaşığından hafif az zencefili karıştırıp
bir çay kaşığı verirseniz oda öksürüğü kesiyormuş biraz canım

sizinle bişey paylaşmak istiyorum
özel bir konu ama başka kimseye anlatamıyorum

dün eşimle markete gittik
lise döneminde biçocukla çıkmıştım
üniversite 1de ayrıldık
seneler sonra görmek garip oldu
tabiki bişey hissetmedim
nefret ediyordum hatta ozamanlar
çok ağlardım onun için
sonra geri döndü bana ama ben istemedim
bitti gitti
ama markette biran karşılaştık ve gözgöze geldik
kafamı çevirdim tabiii
yanında bibayan vardı
öyle işteee
düşünüyorumda hayat işte
kısmetimde eşim olduğu için çok mutluyum
o şahısla devam etseydi eminim bukadar mutlu olmazdım hatta ayrılmıştık bile
öyle yaa niye ayzdım bilmiyorum ama
garip bir duyguydu
şükrettim şuanki hayatıma
iyiki dedim bitmiş ve eşimle evlenmişim...

dogru neslim annem haftasonu onuda yapti oglis icmedi ama teyzemin kocasida hstaydin faydasi oldu hemen

kızlar bebişlerden bahsetmişsiniz geçen gün başıma geleni anlatayım..eşim şaka amaçlı ittirdi ben de gülüyordum. oğlum babasının karşısına geçip anneme vurma bana vur benim canımı yak dedi.duyunca kaç saat agladım bilmiyorum. şimdi nerdeyse yine aglıcam

Ekmek yememek şişmanlatıyor

Uzmanlar günde en az 3 dilim esmer ekmek yenilmesini tavsiye ediyor.Ama bazıları şişmanlattığı gerekçesiyle hiç ekmek yemiyor.

Oysa asıl ekmek tüketmemek kilo aldırıyor.

Beslenme Uzmanı Sinem Paker, "Beslenme hayatımızda ekmeğin olmamasıyla ilgili kilo alımlarıyla karşı karşıyayız. Çünkü vücutta kıtlık sendromu denilen durum meydana geliyor" diye konuştu.

EKMEK SEÇİMİ ÖNEMLİ
Bu noktada, ekmek seçimi ve tüketim miktarı önemli...

Beslenme Uzmanı Sinem Paker, "Beyaz undan değil esmer undan yapılan ekmekleri. Tam tahıl ekmeklerini, tam buğday olabilir, çavdar olabilir, yüzde yüz kepek ekmeği olabilir. Bunları tüketmek gerekir" diyor.

Esmer grup ekmekler, besleyici olmalarının yanı sıra hastalıkları önleme ve dolaşım sistemini düzenleme özelliğine sahip...

Sinem Paker, "Bunlar hem Alzheimer'i önleyici özelliğe sahip çünkü B grubu vitaminden çok zenginler. Aynı zamanda da boşaltım sistemini düzenliyorlar" diye konuştu.

Tüketim rakamları, uyarıların dikkate alındığını gösteriyor.

Son yıllarda Türkiye genelinde yulaf, çavdar, tam buğday, tahıllı ekmek satın alımı yüzde 60-70 oranında arttı.

Arkadaşlar bunu diyetsyenımde soylemıstı gecen yıl ben ekmek yemeden dıyet yapıyordum sabah ıkı dılım oglen ve aksam bır dılım olmak zuere kepek bugday ya da cavdr tuket yoksa tatlı ıhtıyacını yeme ıhtıyacını bastrmassn demıstı Ben yemedıgım zamanlar kızıyordu

kıyamam kuzum ya...

Boyle gorunce ozenıyor ınsan bı tane pıtırcık ıstıyo :)

yinede insan ister istemez okadar yil gectikden sonra bi tuhaf oluyor bu cok dogal birsey ama bazen ben diyorum zamaninda beni cok seven birisi varidin bende onun kadar sevmis olsaydim belki evlenirdik ama annemgil istemedi onlar istemeyince bende istemedim ama iste bazen aklimdan geciyor diyorum nasil oldu yaslandimmi evlendimmi cocugu varmi ama kötü niyetden degil sadece merak iste illa kötü niyet aramamak lazim

günaydın ortimmmmm maşllh menüm çok süper. canom ona kacamak bile denmez üzme kendini az kaldı 3,5 hafta

günaydın kızlarrr
Yeni gelenler hoşgeldiniz, güzel bir gün diliyorum herkese

günaydın canım. sana iyi çalışmalar

günaydın kızlar
nasılsınız?
okul yine buram buram omlet kokuyor

kahvaltı yapsamda koku çok cazip

günaydın canım. biraz kaçamaklar yapıp geldim. moralim biraz bozuk. yemek kokularının hepsi cazip ama uzak durmalıyız. canım sen hiç tarsusa gittin mi? eşim bu sene tayin isticek tarsususn puanı biraz yüksek. bizde mersinin ilçelerini yazalım diyoruz. yazın susanoğlunda tatil yaptık. ama oralar çok küçük. silifke nasıl erdemli gibi mi? eşim kendi memleketine gitmeyi çok istiyor o neresi olursa gidelim diyor. bende ailemin yanında olduğum için güzel bir yer olursa gitmem istiyorum. ben hiç gitmeyi istemiyorum aslında benim için çok zor olacak

benimde memlekette var öyle bi tip . allah var iyi çocuktu ama asla istemedim.şimdi her gittigimde görürüm .benim ki vicdan herhalde görünce aklıma takılır.ama dünyaya bin keregelsem yine eşimi seçerdim

ayyy kiyamam canim ya kac yasinda canim oglisin
tesekkürler tatlim bilgiler icin

boşver canım sen şükret ve diğerlerini salla gitsin ben de bazen geçmişi düşününce allahım iyiki eşimi karşıma çıkardın derim ama ben hep allahım beni hayırlı insanla karşılaştır diye dua ederdim dualarımın karşılığı canım kocam..o yüzden sen eşinle olan zamanlarını dolu dolu yaşa ...ben aklıma eskiler geldikçe eşimi öperm o da gülümser hayırdır moldu der hiççç içimden geldi derim mutlu olur....

limonlu isirgan otu cayimi iciyorum tadi fena degil ama su 5 biyerde cayin tadi bi tuhaf geldi sankim bikere ictim hosuma gitmedi napsam ki zorla mi icsem
dünde kendime kaysili form cayi yaptim su bikac günü silip süpürsün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…