70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar
77 kilo biri olarak bende aranızda yerimi almak isterim :)
bu kadar sayfayı okumam mümkün değil.
ama amaç aynı zayıflamak
boyumun ideal kilosu 65
ofis işi yaptığım iş. akşama kadar oturuyorum yani
ve çok yoğun bir işim var.
iş çıkışı bırakın sporu evime kendimi zor atıyorum dinleneyim kafamı boşaltayım diye. ( masabaşı olduğumuz için malum beden çalışmıyor ama beynim haşat oluyor.)
şimdi sizden ricam şu.
böle masa başında olup da zayıflamak isteyen ama diyette yapsa el işinde çalıştığı için ya da maddi koşullar elvermediği ya da ya da zamanı olmadıığı için o diyet listelerindeki gıdaları almaya kullanmaya o saatlere kendini uyduramayanlar için malumunuz üzere zayıflama hapı araştırdım.
korkuyorum ama yine de cazip geliyor işte.
seneler önce bir arkadaşım lida kullanmış ( doğumundan sonra) ve 90 kilodan 2-3 ay gibi bir zamanda 70 kilonun altında inmişti.
arkadşaımın kullandığı dönemlerde ilaç yasaklıydı, rastgele bir siteden sipariş vermişti. Eczanelerde yoktu yani.
bir dolu yan etkisi olduğu içinde yazıyordu.
böbrek yetmezliği
hormon bozukluğu
ve diğer küçük yan etkiler işte.
ama arkadşaım göze alıp kullandı ve zayıfladı.
şimdi bende aklıma gelince bir araştırayım dedim.
ama yardıma ihtiyacım var işte.
bi el verseniz bana arkadaşlar, ablalarım kardeşlerim :)

( son bişiy; dünya sağlık örgütünün onayladığı iki ilaç varmış biri Sibutramin biri de Orlistat ama nereden temin edebiliriz, nasıl kullanılır birşey bulamadım nette.) Bilginize.

günaydınnn kızlarrr dün akşam günüm vardı eve geç geldm hemn yattm gelemedim
2'dir güne geç gidiorum yemek faslından kaçmak için ama bu sefer sofra hala ortadaydı
mamalara baktım baktım içm gitti
ama bütün ısrarlara rağmen yeni yedim sağuln tokum dedim
kuruyemiş ve meyve yedm
dünki menümü yazıyım
sabah:3yk tulm peynir,3zeytn,1çay,2dlm karışk tahıllı ekmek,1domates,1salatalık,1tutam maydonz
ara:1mandlin,1 yeşil çay
öğlen,6yk kabk,4yk bulgurpilavı,salata,yoğurt,1dlm ekmk
ara:1galeta,1 ayran
ara:yok
akşam:1 kepçe mercimek ,6yk karnıbHr,yoğurt,1dlm ekmek
ara:2 mandln,1 portakl,4fındık,1 türk kahvesi (mandlnin1i ve kuruyemişler kaçamak oldu)

sakınnnnn cnmm
önce insana cazip gelir ama kokusu sonradan çıkar
üstelik bıraktığn an cuuupp geri alırsın kiloları
vücuduna verdiği zararda cabası
burdaki hiç bi arkadaş butarz ilaçları kullanmıyo

kilo vermek istiosan
kural basit.un ,şeker ,yağı çıkar hayatından
3ana 3 ara beslen porsiyonların az olsun
günde 2.5,3lt su iç tamamdırrr
diyet başarı öykülerine gir bak 20-30 kilo veren arkadaşların başarı öykülerini okuu
insan istedikten sonra yapamıycağı şey yok

günaydın bayanlar
kaçak gerş döndü
kaçtığım süre boyunca tam 6 kilo aldım ve geri geldim
4 ayda 6 kilo. Nasıl iyi becermişim değil mi :26:
buradan ayrı olmuyor ama işler çook yoğundu, gelecek durumda değildim
Artık gelebileceğim kısmetse...

bu sürede, umarım hepiniz iyisinizdir ve umarım çook iyi kilo vermişsinizdir

Amaaan boşver sen onları, biz çıtır olucez, kaplumbağa hızında da olsa, bir gün olcez işte

selam canım,
Aramıza tekrar hoşgeldin, umarım fırsat bulup sık sık gelebilirsin

Toparlanma vaktiiiiii

Ben de çok üşüyom canım yaaaaa. Evet sen de menü yazmaya başla artıkın, yoksa yaparım.

Sen de biliyorsun düzensiz bir gün olmuş. 3 ana, 3 ara öğün yapmaya dikkat etmeliyiz, her öğün salata-yoğurt eklemeliyiz, örnek listemiz de var, az sonra yayınlayacağım.

Lida nsl bir ilaç fikri vetecrübesi olan var mı?
Biz ilaç kullanmıyoruz canım, dengeli beslenerek zayıflama taraftarıyız.

Kesinlikle o tür ilaçlara karşıyım, biraz dikkat ve evde yapabileceğin spor hareketleri ile istediğin kiloya inebilirsin canım, vaktim yok demişsin ama 30 dakika kendin için ayıramıyor musun, 30 dk.yeter.

O kadarcık da nazar bıoncuğu olsun canım, çok da dikkat ederek, bir gün tamamen pes edesin gelir, sıkma canını.

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım,
Eski kızçeler olarak bizler de aldık geldik, inşallah tekrar veririz hep beraber.

Hoşgeldin canım,
Eski kızçeler olarak bizler de aldık geldik, inşallah tekrar veririz hep beraber.

buradan ayrılmak yaramadı bana, ama gelecek durumda da değildim, çok büyük bir ihale almıştık
Neyse, aralık sonuna teslim ettik de şükür artık biraz da olsa rahatladım

günaydın kızlarrr
Yeni gelenler hoşgeldiniz, güzel bir gün diliyorum herkese

şöyle bir geçmişe bakıp geleyim dedim de,eskiler hep geri dönmüşler anladığım kadarıyla
nedir bizim bu halimiz

nasıl kilo aldım kısmına gelirsek
akşam yemeğini doğru düzgün yemiyorum uzun zamandır
çocuklara koşturmaktan yiyemiyorum diye de bir bahanem var ama değil
canımın istediği şey oldu mu nasıl da yiyorum
neyse
akşam yemeyince otomatik olarak ne oluyor
akşama bisküvi gofret kurabiye ohhh
ve işte sonuç +6 kilo
tebrikler bana:18:

Son düzenleme:
günaydııııın tüm çalışanlara stresten uzak yogun olmayan , benim gibi evde olanlara ev işleriyle şavaşılmamış bir gün diliyorum. hepimize kolay gelsin

günaydın.sen iştesin galiba kolay gelsin tatlım. dünkü listem için şaçımı çekmişsin haklısın bugün telafi edicem sööööz.
Evet canım, sağolasın, ben örnek liste yayınlicam şimdi Dilek arkadaşımız yapmıştı.
Hep aynı durumdayız canım,önemli olan biran önce aklını başına alıp tekrar eski düzenine dönmen, inşallah hep beraber tekrar vericez.

coco star frenle hemen 7 li hanelere geçmeden o aptal duyguyu bilirim bende gecen sene bu zamanlar 76 dan 69 a dusmstm sonra sehır dısına cıktık uzun surelıgıne orda 73 olup geldım sonra amaaaan naosam olmuyor yıne aynı basa dıye abarttım sımdı 80.00 ıle basladım 16 sında...Bakalım bu kez Allah tamamına erdirsin

dünkü menüm;

sabah ; kahvaltı yok su ve kuru incir 1 adet (kalkıp ıse gelmem ogle saatıne yaklasıtıg ıcın yapmadım

öğlen ; tavuk bonfile yagsız 1 kadık pılav ekmek yok domates biber
eve gectım 2 gıbı cıkıp ısten cok uykm vardı uyudum ve ara öğün gitti

aksam 1 porsyn (herlde 300 gr vardı)somon balığı (fırında ) 1 dilim ekmek roka salatası 1 bardak kola zero

ara öğün (ki 20.00 de yedim ve kapanıs sonra suya devam) ligt mavi yeşil çikolata

2 litre su

1. Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6
yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

yine verirsin cocostar bu arada canım felaket cocostar çekti ama cıııııııs yemem .eskiler bu konuda uzman olmuş ben yeniyim yapabilirim inşallah

günaydin kizlar yeni yil bize saglik mutluluk huzur getirsin insallah
gelemedim teyzemgil vardin pazartesi isyerinden girdim ani cikmak sorunda kaldim alintilarimda bosa gitti
gözümde korkuyor tekrar girip gelememekden kisaca aklimdakiler orti yarismasi baslamis sanirsam bende istiyorum söyle beni idare edecek birini :111:
menülerime dikkat edemedim en son 74.:44: kac küsür dün unuttum simdi 74.9 ciktim insallah cabuk gelen cabuk gider cumaya eksi cikmak istiyorum bakalim
minem listeyi de hazirlamis ellerine saglik tatlim betül birinci olmus tebrik ederim tatli kiz
zerram canim merak ettmissin beni tatil olunca ev is misafir gelen giden derken gelemedim canimcim
neslim fadimecim hasrettt hawar yaramazpisi hepiniz aklimdasiniz
dilek de gelse pek bi güzel olacak
gamze depresyon modundan sende cik artik
suan bukadar
hadin kolay gelsin tekrardan bize 4-5 aya kadar yine yaz geliyor yaglarimizi saklamaya gerek duymayalim incecik olalim
yeni gelen kizcelere de hosgeldiniz diyorum

günaydın canım..
menünede maşallah diyeyim..

günaydıncanım
tekrar hoş geldinburası kürkçü dükkanı
hepimiz kaçıp kaçıp geri dönüyoruz..
günaydın kızlarrr
Yeni gelenler hoşgeldiniz, güzel bir gün diliyorum herkese

günaydın canımmm..

herkese günaydın sağlıklı huzurlu verimli bir yıl olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…