• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar sizlerde de oluyormu bazen nekadar kilolu olsamda kendi kendimi begeniyorum ama bugün kendimi cok cirkin cok kilolu görüyorum :30: öyle oluncada keyfimde bozuk oluyor :37: aynaya bakasim gelmiyor sislik has safada imdatttt :52:

aynen malesef bendede oluyor dönem dönem..
o his psikolojik bir durum olsa gerek :26:

sorma cnm diyetime sadık kalamıyorum :26:
bozunca da buraya qelesim qelmiyo..
aslında qelsem sürekli biliyorum ki diyetimide size uymak için bozmam ama ne bilm
misafir qelio misafirliğe qidioruz falan dayanamıyorum saldırıyorum
2 ay ambarqo koymam lazım herkese kimse qelmesin kimseye qitmiyim
10 kilo versem yeter zaten 2 ayda da rahatca veririm yaa pufss...:26:

sen napıosn kuzum nasl qidio?
ben ayniyim canim yuvarlanip gidiyorum iste :111: bi ileri iki geri :30: ama sen isteyince güzel veriyorsun :34: evet suan bakim yapiyoruz daha sonra ugrayin diye bi yazi mi assak kapiya :9:
Bende seni:16::16: Grapfruit ne ki ola:44: greyfurt gibi bişimi:26: Form çayı hangisini içiosun??
evet canim :1:greyfurt yazilis seklini bilemedim :17: kayisili ictim dün :27:
aynen malesef bendede oluyor dönem dönem..
o his psikolojik bir durum olsa gerek :26:

bu psikolojik sey psikologumuzu bozuyor ama :37::52::1:

kizlar sizlerde de oluyormu bazen nekadar kilolu olsamda kendi kendimi begeniyorum ama bugün kendimi cok cirkin cok kilolu görüyorum :30: öyle oluncada keyfimde bozuk oluyor :37: aynaya bakasim gelmiyor sislik has safada imdatttt :52:

ahh ah olmaz mı suzim
64 kilo altındayken, dediğğin gibi kendimi pek bir güzel görüyordum ama 67 olduğumdan beri karnımın yan taraflarından pörtleyen yağlar sağolsun hissiyatımı fena bozdular benim:27:

sorma cnm diyetime sadık kalamıyorum :26:
bozunca da buraya qelesim qelmiyo..
aslında qelsem sürekli biliyorum ki diyetimide size uymak için bozmam ama ne bilm
misafir qelio misafirliğe qidioruz falan dayanamıyorum saldırıyorum
2 ay ambarqo koymam lazım herkese kimse qelmesin kimseye qitmiyim
10 kilo versem yeter zaten 2 ayda da rahatca veririm yaa pufss...:26:

sen napıosn kuzum nasl qidio?

aynen
mesela hafta sonu arkadaşlarla oturacağız
yesem olmaz yemesem.. dayanamam ki :ssz::ssz:
lütfen biri beni dövsün şimdiden

kizlar ya ben bi ara doktora gidiyordum ölcüyordum ya
simdi hani diyorlarya 90-60-90 diye
benim 108- 100 - 105 dogru olabilirmi
60 kisminda olan göbek mi oluyordun yanlis mi ölcüyorum acaba :44:
60 olmasi gereken yer bende niye 100 :53:

ahh ah olmaz mı suzim
64 kilo altındayken, dediğğin gibi kendimi pek bir güzel görüyordum ama 67 olduğumdan beri karnımın yan taraflarından pörtleyen yağlar sağolsun hissiyatımı fena bozdular benim:27:

aynen

hakklisin 1 kilo bile aldinmi özgüvenin gidiyor geri :37: o yüzden morelimiz bozulmasina firsat vermeyelim kilolarimizla savasma zamani :47:
bunca zaman hain kilolarin dedigi oldu simdi bizim dedigimiz olacak :115:

kizlar ya ben bi ara doktora gidiyordum ölcüyordum ya
simdi hani diyorlarya 90-60-90 diye
benim 108- 100 - 105 dogru olabilirmi
60 kisminda olan göbek mi oluyordun yanlis mi ölcüyorum acaba :44:
60 olmasi gereken yer bende niye 100 :53:

Yalan yaa 90-60-90 mış pehhh:30:

hAYIRLI OLSUN CANIMM:16:Çok çalışcamm :9:

çalışalım ortimm herkesi qeçelimm her hafta biz birinci olalımmm :52:

ben ayniyim canim yuvarlanip gidiyorum iste :111: bi ileri iki geri :30: ama sen isteyince güzel veriyorsun :34: evet suan bakim yapiyoruz daha sonra ugrayin diye bi yazi mi assak kapiya :9:

bu psikolojik sey psikologumuzu bozuyor ama :37::52::1:

evet çok kötü cidden.. özellikle reql dönemi yaklaştığında karın ve qöğüs bölqesinde oluşan şişkinlikler fena moral bozucu :26:
ben qüzel ve hızlı kilo veriorum lakinnn qüzel ve hızlı da kilo alıyorum :9:
bu topiği bıraktığımda 63 kiloydum yaa düşündükce ölmek istiyorum
ben nasıl dikkat edemedim o cipsleri yerken nasıl içim sızlamadı offfffffff offffffffffffff :14:

aynen

sana hak veriorum yaa..
cuma diyete başladım muhteşem bi menü ile qünümü bitirdim ki akşamına kaynanam aradı
yarın sana qelicez qörümcenlerle diye..
qece yarısı kalktım açma,börek ve 2 çeşit pasta yaptım dolma sardım
kaynanamda qelirken salata ve poğaça qetirmiş saolsun
ama şimdi ben nasıl yemiyeyimmm hadi o qün yedimm ertesi qünde abimin doğum qünüydü
bizm qelin döktürmüş tabi bir sürü hamur işleri falan
bide üstüne pasta ... hepsini yedim iki qün boyunca rezilliktim yani..
anca dün kendimi toparlayıp bismillah dedim ve bir daha başladım
bakalım inşaallah bu sefer bırakmam hayırlısyla 58'i qörmek nasip olur biran önce..

Yalan yaa 90-60-90 mış pehhh:30:
40 cantim cok fazla dimi :5: yalandir dimi :43:
çalışalım ortimm herkesi qeçelimm her hafta biz birinci olalımmm :52:

evet çok kötü cidden.. özellikle reql dönemi yaklaştığında karın ve qöğüs bölqesinde oluşan şişkinlikler fena moral bozucu :26:
ben qüzel ve hızlı kilo veriorum lakinnn qüzel ve hızlı da kilo alıyorum :9:
bu topiği bıraktığımda 63 kiloydum yaa düşündükce ölmek istiyorum
ben nasıl dikkat edemedim o cipsleri yerken nasıl içim sızlamadı offfffffff offffffffffffff :14:

sana hak veriorum yaa..
cuma diyete başladım muhteşem bi menü ile qünümü bitirdim ki akşamına kaynanam aradı
yarın sana qelicez qörümcenlerle diye..
qece yarısı kalktım açma,börek ve 2 çeşit pasta yaptım dolma sardım
kaynanamda qelirken salata ve poğaça qetirmiş saolsun
ama şimdi ben nasıl yemiyeyimmm hadi o qün yedimm ertesi qünde abimin doğum qünüydü
bizm qelin döktürmüş tabi bir sürü hamur işleri falan
bide üstüne pasta ... hepsini yedim iki qün boyunca rezilliktim yani..
anca dün kendimi toparlayıp bismillah dedim ve bir daha başladım
bakalım inşaallah bu sefer bırakmam hayırlısyla 58'i qörmek nasip olur biran önce..
teyzem bize geldi 66 kilo teyzem bu arada birsürü hamur isi yapti cok severim yapmasini dedi ama gecti karsima sicak sicak bohca börek yiycegine aldi eline 1 elma onu yedi :27: yapmasini severim ama yemem elma yemesini daha cok severim dedi :52:
bende öyleyim kilo almaya cok elverisliyim önceden almazdim ama yasim ilerledikce birde gün boyu hareketsiz kaldigimdan herhalde verirkende kolay veremiyorum :31:
kizlar bosuna hefeslenmeyin :9: ben ortimle haftaya birinciyiz :52::52::52:

eve gitme vakti geldi kactim kizlar 2 günümüz kaldi cumaya dikkat edelim tarti yüzümüze gülsün öpüldünüz :54::10:

yaşasııııın benim de artık ortim var.canım benim ben yokken ortalık epey kalabalıklaşmış allahtan kaybetmedim seni caaaanım ortim

kızlar bu ne yogunluk epey ilerlemiş ben yokken.herkese bi kaç kelime yazmak istedim ama baktım olmadı. hangi çıtırdı düzcede olan ben de DÜZCEdeyim kaçırdımda

geçmişi bitiremedim resmen sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yine hareketli bi topik olduk :52::52::52:

günaydin kizlar :16: yeni yil bize saglik mutluluk huzur getirsin insallah :16:
gelemedim teyzemgil vardin pazartesi isyerinden girdim ani cikmak sorunda kaldim alintilarimda bosa gitti :ssz:
gözümde korkuyor tekrar girip gelememekden kisaca aklimdakiler orti yarismasi baslamis sanirsam bende istiyorum söyle beni idare edecek birini :111:
menülerime dikkat edemedim en son 74.:44: kac küsür dün unuttum simdi 74.9 ciktim insallah cabuk gelen cabuk gider :17: cumaya eksi cikmak istiyorum bakalim :ssz:
minem listeyi de hazirlamis ellerine saglik tatlim betül birinci olmus tebrik ederim tatli kiz :46::nazar:
zerram canim merak ettmissin beni :16: tatil olunca ev is misafir gelen giden derken gelemedim canimcim :38:
neslim fadimecim hasrettt hawar yaramazpisi hepiniz aklimdasiniz :16:
dilek de gelse pek bi güzel olacak :31:
gamze depresyon modundan sende cik artik :27:
suan bukadar :1:
hadin kolay gelsin tekrardan bize 4-5 aya kadar yine yaz geliyor yaglarimizi saklamaya gerek duymayalim incecik olalim :12:
yeni gelen kizcelere de hosgeldiniz diyorum :3:

sağol canım :16:
nasıl da belli sayfaya geldiğin kullandığın ifadeler filan direk yüzümü güldürüyor :54:
Allah da seni hep mutlu etsin güldürsün inşallah.. :16:

hocanın dediğinimi uyguluyorsun yoksa
ama 2ye kadar uyursan gelir yağlar :9:

imamın dediğini yap yaptığını yapma gibi oldu benim durum :9:
korkunç bi hayatım oldu ya ortalama 3 saatlik uykuyla okuldan geldim gözümden uyku akıyor :ssz::ssz:

sizinle bişey paylaşmak istiyorum
özel bir konu ama başka kimseye anlatamıyorum

dün eşimle markete gittik
lise döneminde biçocukla çıkmıştım
üniversite 1de ayrıldık
seneler sonra görmek garip oldu
tabiki bişey hissetmedim
nefret ediyordum hatta ozamanlar
çok ağlardım onun için
sonra geri döndü bana ama ben istemedim
bitti gitti
ama markette biran karşılaştık ve gözgöze geldik
kafamı çevirdim tabiii
yanında bibayan vardı
öyle işteee
düşünüyorumda hayat işte
kısmetimde eşim olduğu için çok mutluyum
o şahısla devam etseydi eminim bukadar mutlu olmazdım hatta ayrılmıştık bile
öyle yaa niye ayzdım bilmiyorum ama
garip bir duyguydu
şükrettim şuanki hayatıma
iyiki dedim bitmiş ve eşimle evlenmişim...

herkes tecrübe diyor iyidir diyor da ben inanmıyorum buna maalesef..
tecrübem olmadan evlenseydim keşke..
ben de eski sevgilimi ayrıldıktan sonra ilk gördüğümde sanki bi anda kalbime bıçak saplanıp çıktı gibi hissetmiştim
tabii senin durumun böyle bişey değil de işte benim aklıma bu geldi..
eşinle olduğun için şükretmene çok sevindim hep mutlu olun hep sevin inşallah birbirinizi..
inşallah ben de şükredeceğim biriyle olabilirim zerre kadar pişmanlık duymadan..

bende aynen ortim bazen çok güzel gözüküyorum bazen felaket.geçen gün eşim foto çekti bi baktım dev anası gibiyim.hemeeeen sildim

selam kızlar

herkesler orti bulmuş kendine ben açıktamı kaldım:53::53::53::53::53::53::53:neyse bende hepicinize karşı tek savaşırım...geliin heyttttttttttttttttttttttttttt:52::52::52::52::52::52:en son böyle atıp tutugumda :17::17::17::17::17::17::17::17::17::17: utancımdan ölimm ben...........
bugun menu falan yok ..hep ayran aşı hep ayran aşı...detoksumu yapım yarın proteıne başlıyorum....kendınıze ıyı bakınnnn................yarın görüşmek dileği ile.............:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

selam kızlar

herkesler orti bulmuş kendine ben açıktamı kaldım:53::53::53::53::53::53::53:neyse bende hepicinize karşı tek savaşırım...geliin heyttttttttttttttttttttttttttt:52::52::52::52::52::52:en son böyle atıp tutugumda :17::17::17::17::17::17::17::17::17::17: utancımdan ölimm ben...........
bugun menu falan yok ..hep ayran aşı hep ayran aşı...detoksumu yapım yarın proteıne başlıyorum....kendınıze ıyı bakınnnn................yarın görüşmek dileği ile.............:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

urke bende proteinciyim .karbonhidrat yasak bana seninde öylemi

Kızlar yılbaşı yüzünden 3 günde 3 kg alarak rekorlara koşuyorum :27:
Bugün aç gezdim resmen ara öğün ilki türk kahvesi ikincisi ayrandı sadece.
Kahvaltımı güzel yaptım, öğlen de bezelye yedim çorba içtim
Şimdi köfte ayran

Of ama ya 3 günde 3 kg nasıl alınır

off evde süt yok eşim birazdan qelicem dedi ama hala qelmedi
en qeç 19:00'a kadar sütümün qelmesi ve benim spichal K mı yemem lazımmm
acıktım yaaaaaaaaa:52:

Back
X