• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu ana kadar yediklerim

sabah

kahvaltıdan hemen önce 2 büyük bardak ılık su(oda sıcaklığı)
1 adet haşlanmış yumurta
3-4 parça peynir(kirbit kutusu )
4 adet zeytin
yeşillik(bence yeşil olan herşey yenilebilir tok tutuyor)
2 dilim ekmek
1 bardak açık şekersiz çay

ara

2 büyük bardak su(ılık)
4 adet kuru kayısı

Eğer doğumdan sonra sizin için düzenlenmiş sağlıklı beslenme listeleri edinemiyor ya da kendinizi böyle bir düzen için hazır hissetmiyorsanız aşağıdaki noktaları takip ederek, boş kilo almaktan kurtulabilir ve hatta fazla kilolarınızdan bazılarını bu şekilde kaybedebilirsiniz.

1) Su dışında hiç bir şey süt yapmaz. Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bugün “x” besini çok süt yapıyor diye tüketirsiniz ve o işe yaradığında tüketmeyi sürdürürsünüz ancak aynı sonucu alamayabilirsiniz. Diyet uzmanları buna tek atımlık kurşun diyorlar. Ama su öyle değildir. Emziren bir kadının günde 4 lt su içmesi sadece sağlıklı değil aynı zamanda elzemdir.

2) Yemeklerinizde en fazla 1 yemek kaşığı yağ kullanınız.

3) Beyaz ekmek yerine kepek ekmek tüketiniz ve öğünlerde 1 dilimden fazla yemeyiniz.

4) Tatlı isteğiniz için meyveyi tercih ediniz. Ama asla yemekten hemen sonra ve bol miktarda yemeyiniz. Yemekten 2 saat sonra 1 kase yoğurt ile birlikte yiyiniz.

5) Beyaz şeker yerine kahverengi şekeri koyunuz.

6) Yemeklerin yanında pilav yerine salata ya da yoğurt yiyiniz.

7) Yemek yedikten 2 saat sonra uyuyunuz.

8 ) Aburcubur tabir edilen çöp gıdaları tamamen hayatınızdan çıkartınız, bu sütünüzün kalitesini doğrudan etkiler ve düşürür.

9) Hoşa giden ama yüksek kalorili yiyecekleri yemek yerine sadece çatal ucuyla tadıp bırakınız.

10) Patates, havuç, bezelye, mısır yerine koyu yeşil yapraklı sebzeleri tercih ediniz.Bu sebzelerin gaz yaptığını söyleyenler çok olacaktır ama bir tutam kimyonun üstesinden gelemeyeceği gaz sorunu yok gibi…

11) Yemeğinizi çok yavaş yiyiniz. Küçük lokmalara bölmeyi unutmayınız. DOyma hissi 20 dakikada beyne ulaşıyor. Yemeği yavaş yemek doyma hissinin yolculuğunu tamamladığı süreyi iyi değerlendirmektir.

12) Kolalı ve gazlı içecekleri tüketmeyiniz. Onun yerine üç adet bitki çayı belirleyip, dönüşümlü olarak içiniz. Benim en sevdiklerim, taçın-karanfil çayı, zencefil-limon çayı ve rezene-papatya karışımı…

13) Açlık krizleriniz geldiğinde 1 bardak ayran ve bir porsiyon meyve tüketiniz.

14) 2 saatte 1 yemek yiyiniz. Kendinizi asla çok aç bırakmayınız.

vuuuuuu :nazar::nazar::nazar: aman nazar değmesin topiğimize tü tü tü tü
hızlı bi geçmiş yapıyım
yemeğimi yaptım birazdan spora gidicemmm yansın yağlarrrr
bide kızlarrr nette bi paylaşm gördüm 1 kg etle 1 kg yağı yan yana koymuşlarr aynı ağırlıkta olmalarına rağmen yağ etin 10 katı kadr duruyo
vücudumuzda çok yer kaplıyolarrr
eritmek lazm yağlarıı:8::8::8::8:

canım ben de dünü dengelemek için zaten öle bu gün az yiyim diyom zaten

ya ben de 75 im inşallah bu cuma 74.5 en azından görürüm yoksa yandım valla 15 tatile 72 ile girmek istiyorum

ben de orti arıyorum
boy:157
kilo:74,5
hedef :55

ikinizi birlestirsek tuhana ve seyihanu nasil :23: son karar sizin :40:

onu da karıştırdın benim ortim yok çünkü bildirim yapmıyorum ben 1,5 ayda bir tartılcam takıntı halıne geıtrıyorum sureklı tartıya cıkarsam subatta paylasıcam sızınle ıns tartılıp...

yemegımı yedım bu arada fırın but yedım bır dılım kepeklı ekmek yogurt 200 gr bıde bı dılım patatesını yedım tavugun (fırında oda ) :( dayanaamdıma ra yapmadım sabahlaa rası az dıye oglenın cok acıkmısım
amanennn simdi caktim davayi :30: ben seni umutlukuzuyla karistirdim canim :17: özür dilerim :78:
Eğer doğumdan sonra sizin için düzenlenmiş sağlıklı beslenme listeleri edinemiyor ya da kendinizi böyle bir düzen için hazır hissetmiyorsanız aşağıdaki noktaları takip ederek, boş kilo almaktan kurtulabilir ve hatta fazla kilolarınızdan bazılarını bu şekilde kaybedebilirsiniz.

1) Su dışında hiç bir şey süt yapmaz. Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bugün “x” besini çok süt yapıyor diye tüketirsiniz ve o işe yaradığında tüketmeyi sürdürürsünüz ancak aynı sonucu alamayabilirsiniz. Diyet uzmanları buna tek atımlık kurşun diyorlar. Ama su öyle değildir. Emziren bir kadının günde 4 lt su içmesi sadece sağlıklı değil aynı zamanda elzemdir.

2) Yemeklerinizde en fazla 1 yemek kaşığı yağ kullanınız.

3) Beyaz ekmek yerine kepek ekmek tüketiniz ve öğünlerde 1 dilimden fazla yemeyiniz.

4) Tatlı isteğiniz için meyveyi tercih ediniz. Ama asla yemekten hemen sonra ve bol miktarda yemeyiniz. Yemekten 2 saat sonra 1 kase yoğurt ile birlikte yiyiniz.

5) Beyaz şeker yerine kahverengi şekeri koyunuz.

6) Yemeklerin yanında pilav yerine salata ya da yoğurt yiyiniz.

7) Yemek yedikten 2 saat sonra uyuyunuz.

8 ) Aburcubur tabir edilen çöp gıdaları tamamen hayatınızdan çıkartınız, bu sütünüzün kalitesini doğrudan etkiler ve düşürür.

9) Hoşa giden ama yüksek kalorili yiyecekleri yemek yerine sadece çatal ucuyla tadıp bırakınız.

10) Patates, havuç, bezelye, mısır yerine koyu yeşil yapraklı sebzeleri tercih ediniz.Bu sebzelerin gaz yaptığını söyleyenler çok olacaktır ama bir tutam kimyonun üstesinden gelemeyeceği gaz sorunu yok gibi…

11) Yemeğinizi çok yavaş yiyiniz. Küçük lokmalara bölmeyi unutmayınız. DOyma hissi 20 dakikada beyne ulaşıyor. Yemeği yavaş yemek doyma hissinin yolculuğunu tamamladığı süreyi iyi değerlendirmektir.

12) Kolalı ve gazlı içecekleri tüketmeyiniz. Onun yerine üç adet bitki çayı belirleyip, dönüşümlü olarak içiniz. Benim en sevdiklerim, taçın-karanfil çayı, zencefil-limon çayı ve rezene-papatya karışımı…

13) Açlık krizleriniz geldiğinde 1 bardak ayran ve bir porsiyon meyve tüketiniz.

14) 2 saatte 1 yemek yiyiniz. Kendinizi asla çok aç bırakmayınız.
sagol minem :16:

busefer kactim :56::10:

ben de orti arıyorum
boy:157
kilo:74,5
hedef :55

canım ya kilonu görünce sevindim çünkü bne de 75 im ama boy tutmadı ya ben 170 e yakınım benim hedefim kısa vadedi oluyo yani öce 70 sonra 65 sonra 60 inşallah sana tavsiyem hedeflerini böyle yap kendini her hedefe vardığında mutlu hissediyosun ...ortii olurum ben ,sana uyarsa ...

[h=2]Kaslarını Koru, Sıkı Bir Vücuda Kavuş[/h]Aralık 8, 2012

Sadece estetik amaçlı diyet yapıyorsanız, dikkatli olun! Çünkü “Fazla kilo vereyim”, düşüncesiyle yaptığınız düşük kalorili veya gelişigüzel diyetler kaslarınızda kayba, bunun sonucunda da sarkmış bir vücuda ve çökmüş bir yüze yol açabiliyor. Oysa tam aksine kaslarınızı koruduğunuzda az kilo vermenize rağmen sıkı bir vücuda kavuşmanız mümkün!
Tartı kilo kaybettiğinizi göstermesine rağmen halen 1 beden daralma olmamışsa, aksine vücudunuzda sarkma veya genişleme varsa, dikkatli olun! Bu durum kaliteli bir şekilde kilo vermediğiniz anlamına geliyor. Kaliteli kilo kaybı; az kilo kaybetmekle bile daha çok sıkılaşmak ve beden daralması demek. Zayıflamış ve ideal kilo ile yağ aralığına gelmiş kişinin kas durumunun da yeterli seviyede korunması veya artması durumu olarak nitelendiriliyor. Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi Beslenme ve Diyet Uzmanı Oya Yüksek, özellikle ideal kiloya yakın olan kadınların sadece estetik amaçla zayıflama diyetleri uygularken çok dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, “Her vücudun alması gereken belli bir kalori değeri, karbonhidrat-protein-yağ dengesi, vitamin ve mineral dengesi var. Bunlar yeterli alınmadığında çeşitli sağlık sorunlarının yanı sıra kas kayıpları oluşuyor. Kas kayıpları da vücutta ciddi sarkmalara neden oluyor. Dolayısıyla sıkı bir vücut ve çökmemiş bir yüz için diyet yaparken kas oranlarının mutlaka korunması şart” diyor.
“36 bedene düşeyim” derken vücudunuz sarkmasın
Her vücut belli bir yağ, kas ve su oranına sahip. Ayrıca her vücudun belli bir kilo verebilme kapasitesi var. Eğer ideal kiloya yakınsanız, sadece estetik amaçlı diyet yaparken çok dikkatli olun! Çünkü “Fazla kilo vereyim”, veya “34-36 bedene gireyim” düşüncesiyle yaptığınız düşük kalorili veya gelişigüzel diyetler kaslarınızda fazla kayba yol açabiliyor. Bunun nedeni ideal kiloya yakın bünyelerin ve ideal oranda kas ağırlığı olanların yağ oranlarının düşük olması. Israrla fazla kilo vermek istediğinizde yağ oranlarınız çok olmadığı için doğal olarak kaslardan ve vücudunuzdaki sudan kaybedersiniz. Kas kayıpları da; gevşek bir deri veya sarkmış bir vücut, zaman içinde tekrar alınan kilolar, yıpranmış organlar, değişmiş kan değerleri (yüksek kolesterol, düşük şeker gibi.) ve vücutta ağrıların oluşması gibi tablolar oluşturabiliyor ve birçok hastalığa davetiye çıkarabiliyor.
Dikkat, bu diyetler kas kaybına neden oluyor!

• Metabolizmanın çalışabilmesi ve vücudun günlük fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için enerjiye ihtiyacı var. Ancak zayıflamak için kalori çok düşürüldüğünde enerji ihtiyacı karaciğerdeki ve kaslardaki şekerden sağlanıyor. Bu da uzun sürede kas kaybına yol açıyor.
  • Aynı zamanda düşük karbonhidrat ile çok protein içeren diyetler de kas kaybıyla sonuçlanıyor. Bunun nedeni ise vücut enerjisiz kaldığı için kastaki depo şekeri kullanması.
  • Yüksek karbonhidrat ile az protein de yine kas kaybına yol açan diyet türünü oluşturuyor. Çünkü kaslar protein yapısında oldukları için yeterli proteini sağlamak gerekiyor.
KASLARINIZI KORUMANIN 8 PÜF NOKTASI
Beslenme ve Diyet Uzmanı Oya Yüksek, diyet yaparken kasları korumanın püf noktalarını şöyle sıralıyor:

1. Kilonuz belli bir yerde sabitlenmiş ise zorlamayın: Her vücudun bir kilo eşiği var. Dolayısıyla ideal kilonuza yakınlaşmışsanız ve zayıflamanız durmuşsa diyetle zorlamayın. Kilonuz sağlıklı diyet uyguladığınız takdirde tekrar inmeye devam edecektir.
  2. Proteinden vazgeçmeyin: Ne kadar sağlıklı protein alırsanız, o kadar sağlıklı kaslara sahip olursunuz. Ayrıca kaliteli kilo kaybedersiniz. Her gün mutlaka bir öğün et grubu tüketin.
  3. Bitkisel proteinleri ihmal etmeyin: Kuru fasulye, nohut ve mercimek gibi bitkisel proteinlere diyetinizde haftada 2-3 kez mutlaka yer verin.
  4. Ekmeksiz öğün geçirmeyin: Tam buğday, tam tahıllı veya çavdar türü ekmek tüketin. Ekmek yerine arada bulgur pilavı, kepekli makarna veya yağsız çorba yiyebilirsiniz. Ancak unutmayın ki bunlar birbirinin yerine geçseler de kan şekerlerimizi dengeleme oranları aynı değil. Dolayısıyla zayıflamaya eşit oranda yardımcı olmuyorlar.
  5. Çok düşük enerjili (kalorili) diyetler yapmayın: Aralarda 1-2 gün yapılabilirsiniz ama bu süreyi uzatmamaya özen gösterin.
  6. Tek tip ve monoton beslenmeyin: Aralarda değişiklikler yapın. Kahvaltı öğünlerinin içeriğini haftada birkaç kez değiştirmeniz bile kilo kaybını kolaylaştırır. Örneğin kahvaltıya yumurta eklemek, ertesi gün tost yemek, arada yulaf ezmesi eklemek gibi…
  7. Kalori değerlerini sürekli değiştirin: 1 hafta boyunca aldığınız kalori değerlerini sürekli değiştirerek metabolizmanızı şaşırtın. Örneğin bir gün 1500 kaloriyle beslendiniz, 1-2 gün bunu 1200’e düşürün, sonra araya sütlü tatlı veya sevdiğiniz bir yemeyi ekleyerek kaloriyi hafif yükseltin.
  8. Sindirim probleminiz varsa mutlaka çözün: Çünkü kabızlık karın şişkinliği, gaz problemleri ve ödem sorunlarını yaratıyor. Bu da ne kadar diyet yapılırsa yapılsın kilo kaybını zorlaştırıyor.
Düşük kalorili diyetler hangi sorunlara yol açıyor?

• Bağışıklık sisteminin bozulması,
  • Hastalıklara sık yakalanma,
  • Depresyon,
  • Beyin fonksiyonlarında bozulma,
  • Demir eksikliği,
  • Osteoporoz,
  • Bozulmuş kan şekerleri ve insülinleri,
  • Düşük tansiyon,
  • Sağlıksız cilt, saç, tırnak,
  • Genel olarak sağlıksız bir görünüm,
  • Adet düzeninin bozulması,
  • Tiroit hormonlarının aktifliğini yitirmesi,
  • Yüksek kolesterol,
  • Böbrek ve karaciğerdeki yüklerin artması.

sizinle bişey paylaşmak istiyorum
özel bir konu ama başka kimseye anlatamıyorum

dün eşimle markete gittik
lise döneminde biçocukla çıkmıştım
üniversite 1de ayrıldık
seneler sonra görmek garip oldu
tabiki bişey hissetmedim
nefret ediyordum hatta ozamanlar
çok ağlardım onun için
sonra geri döndü bana ama ben istemedim
bitti gitti
ama markette biran karşılaştık ve gözgöze geldik
kafamı çevirdim tabiii
yanında bibayan vardı
öyle işteee
düşünüyorumda hayat işte
kısmetimde eşim olduğu için çok mutluyum
o şahısla devam etseydi eminim bukadar mutlu olmazdım hatta ayrılmıştık bile
öyle yaa niye ayzdım bilmiyorum ama
garip bir duyguydu
şükrettim şuanki hayatıma
iyiki dedim bitmiş ve eşimle evlenmişim...
herkesn haytnda olabileck veya olan durum cnm
ne mutluki sana onun ardından pişman bakmamışsın
allah eşinle sana mutlulukalr versn
kızlar bebişlerden bahsetmişsiniz geçen gün başıma geleni anlatayım..eşim şaka amaçlı ittirdi ben de gülüyordum. oğlum babasının karşısına geçip anneme vurma bana vur benim canımı yak dedi.duyunca kaç saat agladım bilmiyorum. şimdi nerdeyse yine aglıcam
ayyy kuzum benm allah uzun ömürler versn
cnm benmde oğlum var
erkek çocukları anneye çok düşkün oluyolarrr
bizim evde kurallar yasaklar koyan benmdir eşim oğlumun bi dediğini iki etmez ama
oğluşmun bi tanesi benm bana düşkndür
günaydın ortimmmmm maşllh menüm çok süper. canom ona kacamak bile denmez üzme kendini az kaldı 3,5 hafta

günaydın canım. sana iyi çalışmalar

günaydın canım. biraz kaçamaklar yapıp geldim. moralim biraz bozuk. yemek kokularının hepsi cazip ama uzak durmalıyız. canım sen hiç tarsusa gittin mi? eşim bu sene tayin isticek tarsususn puanı biraz yüksek. bizde mersinin ilçelerini yazalım diyoruz. yazın susanoğlunda tatil yaptık. ama oralar çok küçük. silifke nasıl erdemli gibi mi? eşim kendi memleketine gitmeyi çok istiyor o neresi olursa gidelim diyor. bende ailemin yanında olduğum için güzel bir yer olursa gitmem istiyorum. ben hiç gitmeyi istemiyorum aslında benim için çok zor olacak
orticimmm 5 kilo hedefimizi unutma
1günlk ayran detoksu yap istersen toparlama amaçlı
tayinninizde nerde daha mutlu olucaksanız orası olur inş. cnm bnm
planladığım menüyü yazayım
cıss olmayacak bugün
ahanda yazım :1:

sabah:
1,5 dilim çavdar( dilimler küçük)
domates
1 kk beyaz peynir
3 tane zeytin
1 tatlı kaşığı tahin-pekmez

ara
1 avuç beyaz leblebi
yeşilçay

öğlen
6 yemek kaşığı püreli et
1 kase yoğurt

ara
1 elma

ara
2 tane cennet meyvası
yada
portakallı yoğurt(yarım portakalla)

akşam
1 kase çorba
haşlanmış brokoli limonlu
1 kase yoğurt

ara
öğleden sonraki 2. arada hangisini yersem
diğerini bu arada yiycem :9:
anlatabildimmi? :9:
bideeee biberiyeli tarçınlı yeşilçay 1 kupa
menün güzl cnm sakın kaçamk yapma olurmu
Menün çok güzel canım ama aradada kurabiye kaçmamış hımmmmmm :20:

merhaba lida biz ilaç kullnmıyoruz ilaç kullanmayıda kesinlikle önermiyoruz
insanlar isteyince herşey yapabilir yeterki boğazlarına dur diyebilsinler
burdaki kısçelerin yani çoğumuz sağlıkla zayıfladık
+spor destekli yedikleriimize içtiklerimize dikkat ederek
bizi takip edersen anlarsın ve ilaç girişiminde sakın bulunma
kesinlikle ve kesinlikle bu doğru bişey değil
akşamları menü paylaşıyoruz gün içinde ne yedik ne içtik
ona göre yorumlar yapıyor kısçeler
cuma günüde tartı günümüz
sabah aç karnına tartılıp topiğe bildirim yapıyoruz
genel olarak böyle

menünü beğendim canım afiyet olsun aferinnn:46:

cocoşummm gelmiş hoş gelmiş
hepimiz aynı dertten muzdaribiz tatlım ya
yazın ramazandı kurbandı drken hepimiz kilo aldık
tekrardan hoşgeldin canım:16:

günaydın fadik:34:

aferin sana :46::46:kısçem ama artık yok bu tip cıslarrr:27:

günaydın dond:3:

güzel bir menü afiyet olmuştur sanırım.:46:

suzim artık toparlanda gel canım ya
bak çok kilo alıyoruz
saol şekr
günaydın kısçeler nasılsınız yeni yılımızın ilk günlerinde bakalım
yeni yılada girdik artık silkelenelim yağlarımızdan
fit bir şekilde yaza hazırlanalım sağlıkla inşallah
eskilerin çoğu geliyor aramıza çok güzel oldu
dilomda gelcek artık
yavaş yavaş topik hızına yaklaşmaya başladı bu ocağın ortalarına doğru
geçen sene gibi olur
yetişemeyiz sayfalara artık
bugünden itibaren bende söz veriyorum cıs mıs yok artık
her bulduğumuzu göttürüyoruz
bizde bu bünye varken ufufuffffuuuuuu çok kilo alırız bu gidişte
yapcak bişey yok herzaman kilo koruyacağız
herşeyden yiyeceğiz ama zamanlı ve tadında olacak inşallah
dikkat etmek gerekiyor hem sğlığımız için
hemde gereksiz yağları vücudumuza sarıp çirkin bir görüntü oluşturmamak için

bu istanbulun havası hep sert
oğluş öksürüyor gene
dünde dışardaydık gerçi kapalı oyun alanıydı fakat yinede soğuktu
biraz evel balın içine biraz zencefil karıştırıp bir çay kaşığı verdim
inşallah faydası olur

biraz evel arkadaşımın facesinde annesine yazdığı bir günlük yazısını okudum
ağladım oğluşda gördü ağladığımı
kazağıma göz yaşımı silerken beni gördü
anne noduu anne noduu demezmi
benim çeşme daha çok aktı
sonra bir baktım kendi tişörtünün koluna gözüümün yaşını siliyor
ayyy gülermisin ağlarmısın
Rabbim evlatlarımıza uzun uzun ömürler versin sağlıkla sıhatle inşallah

oğluşuna geçmiş olsun cnmmm
kuzular annelerine hiç dayanamıyolarrr

Asker yarenim :D orti olmaya oluruz da ben bildirim yapmıyorum yatak odamda her gun o dıjıtal tartıyı gormeme ragmen ckmycam dedım cıkmıyorum cunku ben bı cıakrsam pır cıkıyorum gunde 30 kere tartılıyorum kac gr verdm aldım dıye buda takıntı halıne gelıyor bu yuzden aralıın ortasnda baslaıdgım dıyetımde subat 1 de tartılcam yanı 1.5 ay sonra ....

Asker yarenim :D orti olmaya oluruz da ben bildirim yapmıyorum yatak odamda her gun o dıjıtal tartıyı gormeme ragmen ckmycam dedım cıkmıyorum cunku ben bı cıakrsam pır cıkıyorum gunde 30 kere tartılıyorum kac gr verdm aldım dıye buda takıntı halıne gelıyor bu yuzden aralıın ortasnda baslaıdgım dıyetımde subat 1 de tartılcam yanı 1.5 ay sonra ....

Ay bende zırt pırt çıkıyorum sinirim bozuluyor benimki izin aldı geldi ondan kaç gündür abarttım yemeyi=) ondan şimdi çıkmaya korkuyorum tartıya:26::26:

vuuuuuu :nazar::nazar::nazar: aman nazar değmesin topiğimize tü tü tü tü
hızlı bi geçmiş yapıyım
yemeğimi yaptım birazdan spora gidicemmm yansın yağlarrrr
bide kızlarrr nette bi paylaşm gördüm 1 kg etle 1 kg yağı yan yana koymuşlarr aynı ağırlıkta olmalarına rağmen yağ etin 10 katı kadr duruyo
vücudumuzda çok yer kaplıyolarrr
eritmek lazm yağlarıı:8::8::8::8:

evet yaaa
hertarafımız yağ
üüüüüüüüüüüüüüff :31::31:

Kızlar hepimizin uzak hedefleri var

ama kısa süreli yarışa ne dersiniz

sömestr 24 gün var tatile kadar hedef kilo yazıp yarışalım 100 metre koşusu olsun....

Var mısınız ?

Eğer fırsatınız varsa, vücut kitle indeksinizi ayrıntılı gösteren baskülleri kullanın. Çünkü bu hafta 50 kg çıkıp düzenli bir programa uyabilir ama bir sonraki hafta baskülde yeniden 50 kg görünebilirsiniz. Bu kilo vermediğiniz anlamına gelmiyor. Olur mu öyle şey demeyin. Söz gelimi 2 kg yağdan kaybetmiş, 2 kg su almış olabilirsiniz. Gerçek kilo yağdır. Gerçek kilo kaybı da yağdan verilen kilodur.

biyerden alıntı

Kızlar hepimizin uzak hedefleri var

ama kısa süreli yarışa ne dersiniz

sömestr 24 gün var tatile kadar hedef kilo yazıp yarışalım 100 metre koşusu olsun....

Var mısınız ?

24gündeeee ben ancak 2 kilo verebilirim
2200 gram diyorum
sonraki hafta 61i görmem lazım
bana uyar :23::23:

ayy sömestr dedinde ben kesin kilo alırım o dönem
evde yapamıyorum geç kalkıyoruz bütün öğünler gidiyor

günaydın canım..
menünede maşallah diyeyim..

günaydıncanım
tekrar hoş geldinburası kürkçü dükkanı
hepimiz kaçıp kaçıp geri dönüyoruz..

günaydın canımmm..

herkese günaydın sağlıklı huzurlu verimli bir yıl olsun hepimize

aynen walla, dönüp geldim kürkçü dükkanına :1:

karbonhidrat acıktırıyor zaten
bende haftasonundan beri sırf karbonhidrat aldım :37:

hocanın dediğinimi uyguluyorsun yoksa
ama 2ye kadar uyursan gelir yağlar :9:

hoşgeldin
ilaca karşıyım ben
sanırım genelde kızlarda öyle
madem masa başısın burayı takip edebilirsin
ilaca yönelmeden önce bizimle yaz oku menü paylaş takip et
kilolar gitmeye başlayınca zaten sende motive olursun

güne gidipte nasıl yemeden döndün
bravo valla
ben ayıp olur diyede çekiniyorum bazen

hoşgeldin tekrar
seni görenin canı cocostar ister sanırsam :27:

evet yedik yedik geldik
bende yaz başı 60tım ama sanırım dahada altına düşmüştüm tartılmadım
yaz sonu 64 oldum
sonra 65.5i gördüm
artık buradayım
bikaç ay oldu geleli ama tam adapte olamadım
gidecek inşallah

kuzum hoşgeldin
özleniyorsun haaa
eskiden negüzel sıksık girerdin
neyse işler yoğun sanırım
birde yanındakilerden giremiyorsun değilmi
buarada karıştırmışsın sanırsam
gamze gelmedi hiç
depresyona girdim diyen dilekti canımcım
geldi yani dilekte dün akşam
inşallah hep aramızda olursunuz

neyse, yedik yedik geldik ama umutsuz değiliz. farkettik ve karar verdik. hep beraber vereceğiz bu kiloları hadi bakalım İnş

günaydın kızlar
nasılsınız?
okul yine buram buram omlet kokuyor :31::31:

kahvaltı yapsamda koku çok cazip :31:

iradeni zorluyorlar desene.
ama kuvvetlisin sen
sakın teslim olma o kokulara:16:

Menün çok güzel canım ama aradada kurabiye kaçmamış hımmmmmm :20:

merhaba lida biz ilaç kullnmıyoruz ilaç kullanmayıda kesinlikle önermiyoruz
insanlar isteyince herşey yapabilir yeterki boğazlarına dur diyebilsinler
burdaki kısçelerin yani çoğumuz sağlıkla zayıfladık
+spor destekli yedikleriimize içtiklerimize dikkat ederek
bizi takip edersen anlarsın ve ilaç girişiminde sakın bulunma
kesinlikle ve kesinlikle bu doğru bişey değil
akşamları menü paylaşıyoruz gün içinde ne yedik ne içtik
ona göre yorumlar yapıyor kısçeler
cuma günüde tartı günümüz
sabah aç karnına tartılıp topiğe bildirim yapıyoruz
genel olarak böyle

menünü beğendim canım afiyet olsun aferinnn:46:

cocoşummm gelmiş hoş gelmiş
hepimiz aynı dertten muzdaribiz tatlım ya
yazın ramazandı kurbandı drken hepimiz kilo aldık
tekrardan hoşgeldin canım:16:

günaydın fadik:34:

aferin sana :46::46:kısçem ama artık yok bu tip cıslarrr:27:

günaydın dond:3:

güzel bir menü afiyet olmuştur sanırım.:46:

suzim artık toparlanda gel canım ya
bak çok kilo alıyoruz

Neskuikim, canım ciğerim
hoşbulduk:16::16::16:

günaydın kısçeler nasılsınız yeni yılımızın ilk günlerinde bakalım
yeni yılada girdik artık silkelenelim yağlarımızdan
fit bir şekilde yaza hazırlanalım sağlıkla inşallah
eskilerin çoğu geliyor aramıza çok güzel oldu
dilomda gelcek artık
yavaş yavaş topik hızına yaklaşmaya başladı bu ocağın ortalarına doğru
geçen sene gibi olur
yetişemeyiz sayfalara artık
bugünden itibaren bende söz veriyorum cıs mıs yok artık
her bulduğumuzu göttürüyoruz
bizde bu bünye varken ufufuffffuuuuuu çok kilo alırız bu gidişte
yapcak bişey yok herzaman kilo koruyacağız
herşeyden yiyeceğiz ama zamanlı ve tadında olacak inşallah
dikkat etmek gerekiyor hem sğlığımız için
hemde gereksiz yağları vücudumuza sarıp çirkin bir görüntü oluşturmamak için

bu istanbulun havası hep sert
oğluş öksürüyor gene
dünde dışardaydık gerçi kapalı oyun alanıydı fakat yinede soğuktu
biraz evel balın içine biraz zencefil karıştırıp bir çay kaşığı verdim
inşallah faydası olur

biraz evel arkadaşımın facesinde annesine yazdığı bir günlük yazısını okudum
ağladım oğluşda gördü ağladığımı
kazağıma göz yaşımı silerken beni gördü
anne noduu anne noduu demezmi
benim çeşme daha çok aktı
sonra bir baktım kendi tişörtünün koluna gözüümün yaşını siliyor
ayyy gülermisin ağlarmısın
Rabbim evlatlarımıza uzun uzun ömürler versin sağlıkla sıhatle inşallah

oyy kuzum beniimmm:emir_bebek::emir_bebek:

bensuzi oglum ekimde 4 bitirdi delikanlı oldu beni koruyor

benim oğlum da kasımda 4ü bitirdi. Bak kilodan başka bir ortak yönümüz daha çıktı seninle :16:

bayanlar sizin hızınıza yetişmek ne mümkün :9:
döktürmüşsünüz, hepsini okuyamadım walla

Back
X