akşam kaçırmasaydı iyiydi suziim. ogluşun hasta degildir inşallah.
ayyyy canım benim işin çok zor.kızsan bagırsan olmaz bi arkadaş tavsiye etmiş belirli saatler koyun diye bencede en güzeli o.sen pc.deyken seni çok özlüyorum,oyun oyna banada biraz vakit ayır gibi cümleler kurarsan belki yavas yavas azaltır. bence üstüne gitmeden alttan alttan hallet.direk konuya girince iyice inatlaşıyorlar,ben öyle hallediyorum.
haftaya iki katını verirsin üzülme.
listen güzelmiş.bizim oralarda lahanaya kelem derler aynı seyde mi bahsediyoruz.
bir kere vermişsin yine verirsin datlım
avtarına bayıldım candy antony onlar demi
aldım opücügü byyyyyy
kusura bakma yardım edemedim.
tamammm kalın cıbık demeyeydin aglarım
kızımıza bakın hele hem çalışkan hem hamarat oglumamı alsam seni.
EftenPuften
sen geçen hafta bildirim yapmamışsın
buhafta tekrar liste altı olacaksın
hatırlatayım dedim
buhafta liste altı olacak olan çok kısçe var
umarım haftaya burdan ayrılmazlar ve listemiz kalabalıklaşır
evet onu hatırlıyorum
ama benim geldiğim dönemlerde tartışma çıkmıştı ve o gitmişti
ondan sonrada hiç 3 hafta bildirim yapmayan liste altı olur diye duymadım
eskilerden kızlar varsa hatırlatsın
geçen sene dilekte bu şekilde yapıyordu
liste altı olmayalım diyede mutlaka bildirim yapıyorduk
zor canim allah sabir versin benim esimde arada gece calisirdin ama ben oyalancak seyler buluyordum nebileyim alisdim sanirsam alman yerinde fazla arkadasim yok 1-2 ancak evlenince cogu ile ara ister istemez acildiıns cnm allah herkesın gonlune gore versın ama gıdene kadar ben nası sabredecem bılmıom bazen duvarlarla konusuom bıde esım gorevı gereğii hep gece calısıo zaman cok zor gecıo
7 gibi yedim dün minem
kaçta yiyeceksin canım yemeği
ben 6:30-7 gibi yiyorum akşam
çiğ börek kıymalı kızartılan bir börek canım
kalori deposu
hadi bakalım inşallah suzim
ben senin resmini gördüm önceden sanki hayal mayal hatirliyorum sarisindin dimi sen canimkızalr resım ekledım bı bakın sımdı ondan ıkı kılo zayıfım boudan resım bulamadım
benim gözümde tutmadi listeyi canimkuzummm o nasıl liste hiç gözüm ısırmadı
umayın söyledigi gibi denedim greyfrut ıyy yinede yiyemedim. sen epey alıştın
anlamam mı... seni gördükçe canım çikolata istiyor bide çig börek dedin kalbimden vurdun beni
bende kuzeyciyim kocişim duymasın geçen rüyamda gördüm adamı liseli kızlar gibi . tövbe tövme..
yetişemedim sana ortim... çöp çatan olmuşsun
suzim afiyet olsun canım
menün her ne kadar kafamı karıştırsada güsel görünüyor
sen bu hafta azimlisin peteğem kaymağam maşallahhhhhhhhhh tütütütütütütüt
taamam suzim ymeyiz artık bu satten sonra akşam gelebilirsen gel tatlım ya
ayy sen öyle deyince geriye gittim bak neler buldum altdaselam kızla nasılsınız
15.000 sayfamızı suzim yazmış ilk olarak tebrik ederimmm 15000 olmuşuz
geçen sene geldi aklıma bir anda anımsadınızmı bilmiyorum ama
geçen sene balkaymakla black kulakları çınlasın kapışıyorlardı 10000 sayfaya ilk kim yazacak diye
bende birşeyden habersiz menü yazıyordum
bir anda göndere bastım 10000 kapmışım sanırsm
kızlar beni kovalamışlardı sopayla
anammmmm 10.000 ben yazmışım hiçde farkında deilimmm
hhahahahaha
kız senin menü 100000 . mesaj olmuş
biz burda 10000. Sayfa serefine havai fisekler patlatirken, sen geldin sakin sakin menunu yazdin
valla ya istesem olmaz heeee ne kadar temiz menüm varmış
hiç farkında deilim bakmadımda kaçda diye blackımmm
zart diye daldım menümü yazmaya cevaplaya bastım bi baktım sizler bahsediyonuz 10.000lerden
bide ne göreyim ben 10000 yazmışımmm
heyo heyooooo heyoooo
biz burda o kadar tepindik oynadık ama 100 000 inci mesajı bir menüye kaptırdık
selaammmm
neskiviiik kizlar 10000 diye cirpinirken gelip kondurmusun bacim menüyü
ayyy ne güzel gülmüsdük eglenmisdikgünaydin kizlar10000 li sayfalara girmissiz hayirli ugurlu olsun 20000 li sayfada yine hepberaber olma dilegi ile bi sarki armagan ediyorum topikimize
http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw:24::1:
ay ne güldüm nesquikcimmm masum masum menü yazmissin 10000 inci sayfada canimmm
senlen birde gec saatlere kadar yazismisdik betülüm sonra sen okula ben ise gec kalmisdim uyuya kalmisdikbunu okumaya başlayınca direk yüzüm güldü ne güzeldi o gün pek bi eğlenmiştik 10000 olduk diye
hatta black 20 sayfalık olarak ayarlamış sayfaları da erken kutlamıştı
ne güzeldi
bu arada canım uyku apnesini sormuşsun..
obstruktif uyku apne sendromu diye bi rahatsızlık var.
uykuda 10 saniyeden uzun süre nefes durması oluyor.
hastalar genelde horlayan kilolu insanlar.
gece yeterli uyku alamadıkları için gün içinde uyuklayan tiplerdir.
öyle işte suzim anlatınca benim aklıma bu geldi.. onun üzerine konuşmuştuk..
ben geldım kızlar haftalardır ılk defa bugun cozuttum hemde cuma oncesı yarın kesın artı cıkıcam
yaa bende vardim o gece sohbetde
biz göremedik
bak sağda giriş tarihi ve mesajlar yazıyor
bizim yazılarımızı okuyorsun yaaa orda sağ kısma bak herkesin isminin karşısıyla sağda yazıyor
orda mesajlar kısmı 100ü geçerse özel mesaj atabiliyorsun
yoksa atamıyorsun
listeyi ben yapıyorum yaa
yarın bana mesaj atacaksın ismime tıklarsan mesaj gönder çıkar
ordan ben listeye ekleyeceğim
ama ilk olunca liste altında ismin çıkacak canım
abababa anlatmış canım uyku apnesini
uyku bozukluğu diyelim halk diliyle
çok kısa bir süre nefessiz kalma yaniii
ekmek öğlen yedim küçük bir dilim ama yazmayı unutmuşum canım yaaa
yemeğe bağlı bazen doyuyorum bazen doymuyorum ekmeksiz
evet listede olamayacaksın
ama bende geçen hafta listede yer aldım
ondan önceki hafta liste altındaydım
eveet o muhabbeti hatırlıyorum
arada sıkılırsam o sayfalara dönüyorum
tekrar tekrar keyifle okuyorum
çok eğlenceliydi
tuğba ceza almıştı hatırlıyormusunuz o muhabbeti
minem kestane cok karbonhydrat iceriyor diye kesinlikle yazaklamisdin benim doktor yiyebiliyormuyuzayyy 6 adet kestane diyor
çok sevindim
ben cısss sanıyordum
bosuna yedim greyfurtuGREYFURT: Greyfurt herhangi bir sihirli yağ yakıcı etkide bulunmazken diyet yapanları birkaç kalori sayesinde tok tutmaya yardımcı oluyor. Araştırmacılar bunu sindirimi uzun süren çözünebilir liflerden bol miktarda olmasına bağlıyor. Yemeklerden önce bir yarım greyfurt yemek yada bir bardak greyfurt suyu içmek, tok hissetmenize yardımcı oluyor ve yemek esnasında daha az kalori almanızı sağlıyor.
hosgeldin canim tekrariyi geceler kızlar.beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama ben sizleri görünce çok sevindim.geçtiğimiz nisan ayında başlamıştım diyete ve bu topiğe.burası sayesinde epeyce kilo verdim.hemde çok sağlıklı bi şekilde.başladığımda 74 iken şimdi 58 kilodayım şükür.uzun zamandır yazamıyordum sizlere.benim iki tane afacan varda sağolsunlar.küçük sayesinde bilgisayarı açmam pek mümkün olmuyor.
sizlerde nevar neyok.umarım hedeflediğiniz kiloya inmişsinizdir.en azından yaklaşmışsınızdır inş...ben ilk hedef 60 demiştim ama şimdi 56 ya felan düşmek istiyorum.yani 55-60 arası bir ömür sürmek istiyorum anlayacağınız.sabit kalmak çok zor.inişli çıkışlı gidiyor düzen.burası olmayınca hep kaçamaklara yenik düşüyorum.sık sık girip yazamasamda yazdıklarınızı okumaya, en azından bildirim yapmaya çalışacağım...yarın başlıyorum yenidennnnn....:18:
ne kötü insanlar var ya bakmadim ama üzüldüm birde sinir oldumayyy kızlar atvde güven bana diye bir yarışma var seyrettiniz mi
birbirine yabancı iki insan yaşıyor. beraber cvplıyorlar soruları sonra biranda butona basıp bütün parayı tek bir insan alıyor yada basmayıp para ikiye bölünüyor. çocuk kıza kuranın üstüne yemin ederimki basmıcam dedi 72 milyarı paylaşcaz dedi. adam daha sonra butona bastı ve 72milyarın hepsini tek başına aldı ve gitti. sinir oldum allahın üstüne yemin ediyor ve yinede basıyor butona bu kadar güvensiz insanlar hayatımızda ne kötü.
bende baktim dün intikam dizisine ilk bölüm güzeldin birde 20 dakikaya baktim oda yenikanal d deki intikam filmi çok güzel tavsiye ederim izleyin....bu arada menümü yazacagım kendinize iyi bakın iyi geceler.....
sabah
5-6 dilim salam
domates
1 dilim peynir
sekersiz cay
2 dilim uno denge ekmeği
ara
2 adet mandalina
öğle
haşlanmış tavuk
3yk.yoğurt
salata
ara
dışardaydım o yuzden yapmadım
akşam
8 adet ızgara köfte
2yk.piyaz
salata
ara
1elma
2 adet ceviz büyüklüğümde kurabiye:26:
masallah tatlimagünaydııınnn
sabah sabah şok oldum bu nasıl oldu anlamadım 3 kere tartıldım resmen inanamayıp :26:
neyse bildirimimi yapayım..
başlangıç:73
geçen hafta:62.2
bu hafta:61
giden:1200 gram
toplamda giden:12 kg
hedef:58
vee son 3 kiloo
öpüyorum hepinizi canlarım ben sınava gider
olsun fadimecimHerkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,3 kg
bu hafta kilo :63,7 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :900 gr.
hedef kilo : 55 kg
tebrikler tatlimgünaydınnn kızlarrrr
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç:78.7
geçen hafta:74.7
bu hafta:73.7
giden:1kg
toplamda giden:5.0
hedef:60
tebrikler ortimilk haftam kızlar BAŞLANGIÇ: 73.7 kg BUGÜN :72.9 kg GİDEN :800 g HEDEF : 58 kg not: simdiye kadar ilaçsız bu kadar hiç vermemiştim sizibilmem ama benim için büyük basarı.yardımlar için herkese öpücükler
yasasın 100 msj atmış bulunmaktayım.
tebrikler canimhepinize günaydın kızlar....
bu haftaki kilo bildirimim sevindirici yılbaşı faciasından sonra..
başlangıç kilo:66
geçen haftaki kilo:64,7 (geçen hafta tartıldım fakat topiğe bildirim yapamadım....)
bu haftaki kilo:63,7
giden kilo:1000 gr.
toplamda giden:2,3 gr.
hedef kilo:58
hedefe kalan kilo:5,7 kg.
olsun minem bende artidayimgünaydın kızlar
ne güzel herkes kilo vermiş
bende artıdayım
2 gündür dikkat ediyorum ama boşuna umutlanmışım
haftaya gerçekten umutluyum ama bu motivasyonumu yitirmezsem
sabah eşimle tartıştık moral olarak çöküntüdeyim
başlangıç: 65.5
geçen hafta: 64.2
bu hadta: 64.4
gelen: 200
toplamda giden: 1300
hedef 58
tesekkürler minemYEMEK YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
*Tüm sebze yemeklerinizin pişirilişinde diyete başlarken kuru soğan kullanmayın. Yeşil soğan ve sarımsak kullanabilirsiniz.
*Tüm yemeklerinize pişme esnasında karışım yağı kullanın. Yemekler piştikten sonra ve zeytinyağlılara belirtilen miktarda zeytinyağı kullanılabilir.
*Günde 2 tatlı kaşığı keten tohumu kullanın. (Öğütülmüşse buzdolabında muhafaza edin.)
*Tuzu kesmeyin, ama mümkün olduğunca miktarını azaltın. Yüksek tansiyon probleminiz varsa tuz kullanmayın.
*Gün boyu 4 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu kullanın.
*Mümkünse yemeklerinizi fırında, buharda ya da tencerede pişirin.
*Yemeklerinizde pişirme esnasında baharat veya çeşitli lezzet verici otlar kullanmak son derece doğrudur. Çünkü baharatların ve lezzet verici otların listelerle çelişen özellikleri yoktur.
*Ara öğünleri atlamamaya çalışın. Öğün saatleriniz önemli değildir. Önemli olan yemeğinizi yedikten en erken 2 saat sonra uyumanızdır.
Taylan Kümeli'den genel önerileri
Kalsiyum sağlıklı beslenme programınızda zayıflamanıza yardımcı olan önemli bir mineraldir. Programınızda verilen kalsiyum kaynaklarınızı (peynir, süt, ayran, kefir) ihmal etmeden tüketmeye özen gösterin.
Unutmayın ki detoks kürünüz doğal içeriklidir, hiçbir kimyasal içermez. Yanı sıra eğer hekiminiz de uygun buluyorsa listelerinizi yaparken vitamin ve mineral takviyesi de kullanabilirsiniz.
Gazlı ve yüksek şeker içeren içeceklerden uzak durun. Doğal meyve suları, ayran, buzlu çay sizin için ideal içeceklerdir.
Vazgeçmek için bir başlangıç zamanı arıyorsanız, sigarayı bırakmak için en uygun zamandasınız, unutmayın.
Her sabah ılık suyla duş alarak kan dolaşımını hızlandırın.
Her gün 35-45 dakika normal tempoda ve mümkünse açık havada yürümeye çalışın.
Programınız süresince kendinize en az 10 dakika zaman ayırın ve sakin, sessiz, temiz ve havadar bir ortamda kendinizle baş başa kalın.
Mümkünse programınız süresince rahatlatıcı, ödem atıcı, inceltici unsurlar barındıran masaj yağlarıyla masaj yaptırın.
zaten aci tadi var sevmemisdim zatenilaç Kullanıyorsanız Greyfurt yemeyin
Yeni yapılan araştırmalar greyfurt Suyunun bazı ilaçların etkilerini artırdığı ve o nedenle ölümle sonuçlanabilecek zararlı yan etkiler ortaya çıkardığını gösterdi. Bu nedenle ilaç kullanan kişilerin greyfurt Suyu içmemeleri önerilmektedir
GREYFURT içilen ilaçların karaciğerde parçalanıp atılmasını engelleyen dünyadaki tek meyveymiş.
HANGİ İLAÇLARIN ETKİLERİ GREYFURT SUYU İLE ARTMAKTA VE ZARARLI ETKİLER ORTAYA ÇIKMAKTADIR?
A: TANSİYON İLAÇLARI
B. PSİKİYATRİ , UYKU VE EPİLEPSİ İLAÇLARI
C. KOLESTEROL DÜŞÜRÜCÜ İLAÇLAR
D. EMPOTANS TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLAR
E. MİDE-BAĞIRSAK HASTALIK İLACI CİSAPRİDE
F.ALERJİ, GRİP-SİNÜZİT TEDAVİSİNDE KULLANILAN TERFENADİN
G. KALP İLACI AMİODARONE
Mevcut veriler ilaç kullanan kişilerin greyfurt suyu içmemeleri yönündedir. İşin ilginç diğer bir yanı ise greyfurt suyunun ilaçların kan dolaşımındaki etkisini artırma özelliğiyle belki ilerde ilacın dozunu azaltarak ve greyfurt suyu veya içindeki etken Maddeyi birlikte alarak dozu azaltma ve daha ucuza hastalık tedavi olanakları sağlama olasılığının ortaya çıkmasıdır. Ancak bunun için ileri araştırmalara gerek vardır. Şimdilik önerim ilaç kullanıyorsanız greyfurt suyu içmeyiniz şeklindedir..
kolay gelsin canim insallah basiriyla atlatirsin sinavinigunaydın kızlar nasılsınız ben sabah tartıya cıkmaya korktum ve tartılmadım
hafta sonu kayınvaldemde olacagım
sınavlar var cunku
oradan dondukten sonra kendı memleketıme gıdecegım 1 hafta flanda orada kalacagım
gıttı benım dıyet yıne
ben sureklı gırmeye calısacagım opuyorum
kılo verenlerıde tebrık ederım
hosgeldin canim aramizaarkadaşlar merhabalar bende grubunuza katılmak istiyorum.71.6 kiloyum sabh itibari ile 63 kilo iken evlendim 7 ayda 72 ye kadar cıktım.,Tiroid sorunumda var.Kendimi kötü değersiz ve çirkşn hissediyorum.Destek olursak hepimiz bu konuda daha mutlu oluruz diye düşünüyorum.Grubu çok beğendim :)Neyi nasıl yapmalıyım bilmiyorum,su an işyerinden yazıyorum etrafta insanlar olmassa aglıycam dıyebilirim
adim cöpcatan suziye cikacaktekeşim canım bana uyar bu.
sınavında başarılar dilerim.çok kaçırma bari.
benim beceriksizligim ortada .bensuzi epey ilgili dün çöpçatanlık yapıyordu ona sor.
canim gec geldim minem is e birde gecmise gidiyorum gitmessem merak ederim girdimmi cikamiyorum yoksa hem söyleyip hem kacmam ben
suzi kimse yapmazsa yaparım dedi ama
oda daha gelmedi
işyerinden bazen giremiyor eğer bugünde öyle olursa uğrayamaz
iyiki bilmiyorum cigböregiSuzim bilseydim zaten bu kadar yumuşak davranmazdın, kızartılarak yapılan bir börek
Betül benden zayıf, boyu da daha uzun. kimi bulcam ben yanıma ühühüü
ahh ah, anlıyorum seni canım yaa, ben de komşusuzluktan muzdaribim. imreniyorum hani böyle komşu komşu girip çıkanlara.
aynen öyle, kalori deposu :26:
walla benim de en sevdiğim dizi kuzey&güney. çok heyecanlı ve kuzey karakteri de -tipiyle değil ama - karakteriyle harika
Hasretim, gülüm, canım nerdesin?
Özledim seni, 3 gün oldu geleli ama karşılaşamadık senle
şu an aynı kilodayız, senle orti olsak iyiymiş
kızlar 3lü orti olunamaz mı yahu
olsun canim ama haftaya en az 500 gramm vermis olarak görmek istiyorum seniherkese günaydınlarr
başlangıç: 70
geçen hafta: 69,7
bu hafta: 70
gelen:300
toplam giden:0
hedef:60
ayy kızlar hafta sonu yiyom yiyom sonra 4 gün uğraşıyorum, ö yüzdende yerimde sayıyorum aylardır, 2 ileri bir geri
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm
giden gelen yokmubaşlangıç:76
geçen hafta:67
bu hafta:67
giden/gelen: 0
toplamda giden:9
hedef:58
kız bu nasıl nick gözümün önüne nler geliyor.bu arada kuzey için söylediklerimi kocişim duymasın cok kıskanıyo adamı
Günaydın kızlarrr
veeeeeeeeeeeeeeeee an itibari ile 69.9'u tekrar qörmüş bulunuyorum
çoooooooookkkkkkkkkkkkk mutluyum ama açlıktan başım dönüyor şimdi kahvaltı yapıyorum bi yandanda..
hemen kilo bildirimimi yazıyorumm..
başlangıç: 80
geçen hafta: 72.2
bu hafta: 69.9
giden: 2,300 gr.
toplamda giden: 10,1 gr.
hedef 58
gidsinde nasil giderse gidsin tebrikler canimgunaydın kızlar
baslangıç 72.5
gecen hafta 69.1
bu hafta 68.8
gıden 300gr
ya ben hep bole kaplumba hızıylamı gıdıcem ya 60a hıç ınemıyecek gıbı hıssedıyorum kendımı
haftaya hepimiz toparlancaz insallah canimBen artı çıktı yaaa( Askerim izine gelince kaçırdım biliyordum İSyaaaannnnnnnnnnnnnn
tebrikler canimkızlar alıntı yapamadım. kilo veren bütün fıstıkları tebrik ediyorum.
bildirim
başlangıç:89
geçen hafta:71.800
bu hafta:71
giden:800gr
toplamda giden:18 kilo
hedef:62
ben fazlalik görmedim canim gayet güzelsinEki Görüntüle 595018
sızce cok mu kılolu gorunuyorum
bugun kıloya cok taktım pffff dugunumde sısko olmak ıstemıyorum
bu halımle gelınlık gıysem nasıl olur sızce
yokmu hıc topıkte sısko gelın olan koysanız foto
tebrikler neslimDırınnn Dırın bildirimim
başlangıç 65.5
geçen hhafta 65.5
bu hafta 65
giden 500gr
toplamda giden 500gr
tekrardan veren veremeyen tüm arkadaşlarımı kutlarım
üzülmesinler haftaya tekrar verirler
gecmisdeyimzerra alıntına yıldızlı pekiyi ORTİM nerelerdesin hoş geldin
suzimmmmmm haftaya gider inşallah
bak sopayla avusturalyaya geliyorum bilesin gitmezse:130:
haftaya dikkat edelimcanım aynen öyle ben de dün akşam cokkkkkkkkkk kaçırdım rahat 8 kadın budu salata yoğrt yedim inşallah hafta sonu toparlarımmmm
öğlen sabah yeee iyi ama akşam direk kilo bence bazen çook canım çeken bişey oldumu ayırıp sabaha saklıyorum o zaman bişey olmuyoooo
tebrikler canimYa kızlar mesaj hakkım oluşmadığı için bildirim gönderemiyorum kaptana
siz atarmısınız mesaj lütfenn
başalangıç 80
geçen hafta 75
bu hafta 74.600
giden 400
top.giden 5.400
biraktim minem adam 1inci aya kadar tatildeydin zaten bidaha da randevu ayarlamadim
haftaya verecez inşallah
ben sık ağladığım için artık etkilemiyor onu canım
şimdi aradı hiçbişey olmamış gibi konuştuk
sabit kalmakta güzel canım
herkese yazmak zorunda değiliz
zaten yoğun olduğunu yazarsan önemli gördüğün şeyleride alıntılarsan olur sanırım
bende hızlı geçiyorum sayfaları bazen
evet erkek milleti işte
topunun köküne kibrit suyu
hmm süper
ama tehlikeli
sen beni ortada bıraktın
ben sana güvendim hani artı çıkacaktın
yaa güzel ortim benim 2 gündür hiç kaçamağım yok
ama toparlayamadım işte
haftaya söz
tebrikler canım
bana bildirim yapılıyor
ama kaptan değilim
sonuna kadar destekliyorum seni canım
bildirimime moral verende olmadı
ağladım işteeeeeesende sopa attın zatiiiii
sen buraya yaz ben not alayım
oy oyyyy nerelere vuram başımıııı
tebrikler kuzum süpersin
haftaya bende bomba gibi gelecem valla
sesimi çıkarmıyorum çoğu zaman boşuna büyümesin diye
ama bugün dayanamadım artık
haftaya bomba gibi gelelim ablacım
ozaman sizin ortiliği bozalım
yani 2 hafta bildirim yapmayacaksan
bugünde yapmadın
sonra ilk hafta listeyede giremezsin 1 ay eder
yanii ortin bilir ama benden biöneri onun zararına olmasın canım
olacak canım olacak
sen diyetisyenide bıraktın sanırım
şuraya daha çok gel
menü yaz
söz ver ve sözünde dur
olacak ozmaan
minem bi ara bende cok sinir olurdum cok üzülürdüm bizlen dogru düzgün ilgilenmiyor diye simdi bende biraktim benim esim daha kötü herhalde sanki sandalyeye yapismis gibi yerinden kalkmiyor insallah seninki düzelir canimkızlar
lütfen yardım
derdim var kısmına bile yazsam olur belki ama siz en büyük destekçilerimsiniz
eşimle en büyük problemimiz bilgisayar
devamlı evdedir kahvesi yoktur
biz olmadan dışarı öyle dolaşmaya falan çıkmaz işleri dışında
haftasonları hep birlikte çıkarız kızımızı parka götürürüz
ama şu bilgisayar aramızı açıyor
bağımlı olduğunu düşünüyorum ama klasik erkek tepkisi abartıyorsun diyor
uyanız uyanmaz ilk onu açıyor
kahvaltı sofrasında bile dönüp dönüp bakıyor bilgisayara
online bir oyun oynuyor buarada
ara ara bakıyorum ne yapıyor diye zararlı kötü canımısıkacak hiç bişeye rastlamadım
ama o oyun beni çileden çıkaryor
koltukta hep yanında
tv izlerken bile açık 5 dkda bir gözü onda
kapatmıyor bile bilgisayarı kapatınca oyun baştan yükleniyormuş oda çok kota yiyormuş
ben ne yapacağımı şaşırdım kavga etsem sen bana taktın benim sana ne zarraım var , abartıyorsun falan diyor
soğuk davrandım oda olmadı
mesela bu sabah bununla ilgili bir muhabbet oldu
belkide bişeyleri farket diye öyle davranıyorum dedim
düşünüp kendisini düzelteceği yerde tamam öylemi bundan sonra bende öyle davranırım diyor
yani gerçekten çıkmaza girdim
okadar taktımki benim için ayrılma sebebi yaniii
yaa benim kayınım karısı istemiyor diye bilgisayar bile almıyor eve ben neden tavrımı koyamıyorum anlamıyorum
uzun oldu kusura bakmayın kızlar
evet zerram bu hafta öyle oldu ama haftaya düzgün kahvalti yapmak istiyorum artik hep aceleyi bahane ediyorum ama olmuyor doymuyorum yogurtlu seylerle hakklisinjillian michael,lesli ,plates yapabilrsin
yeterki yapmaya gönüllü ol canım..
günaydın canım..
kahvaltı yapmıyorsun hiççç
bendede plates seti
leslini videoları,dambıl,jillian michaelin dvd si var ama yapacak adam yok..
inşallah canım
haftaya bomba gibi gelecez...
haftaya sende fadimede bence bize süpriz yapacaksinizkilo bildirimini unutmuşum
işime geliyor tabi artıdayımya..
baş:62.8
geç. hf:60.2
bu hafta:60.5
gelen:300 gr
top. giden:2.3 kg
hedef:56
aksam ekmek yemezsenmi ki fazla karbonhydratli geldi ama kizlar nediycek bakalim :26:kızçeler dünkü menüm:
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 yumurtadan çok az yağlasalça kekikle birlikte yumurta tuz çok az
-1 dilm tambuğday ekmeği
ara:
-yok
öğle
-çeyrek simitten biraz fazla
-2orta boy patates haşlamasını
-3 kaşık yoğurtla çırptım süüpeer oldu
ara:
-1 tane kelem sarması
-1 fincan 9'lu çay
akşam:
-fırında yağsız limon, soğan ve salçalı balık
-1 dilim tambuğday ekmeği
ara:
- 1 fincan form kayısı çayı
ortalama 2 litre su ki daha çok olmalı
2 saat kadar spor
bugün aklimdan gectin nesli yazinca gecmisden hosgeldin tekrar gurbetcimkızlar ben tekrardan dönsem aranıza...ne dersiniz..
minem nesli yapacakmis sagolsun ama yapan olmazsaydin ben yapardim iptal etmiyelim hefeslendik ne güzelkızlar orti listesi iptal oluyor ozaman
kimse yardıma yanaşmadı
ikisinide yaparsam mesajlar karışacak
neslim herhafta yapabilecekmissin yapamiycan zamanlar söyle ben sana yardim ederim istersenoy oy kimleri görüyorum eski ortağaaaammmmmmmm
hoş gelmiş sefa getirmiş nerelerdeydin yaaaafffff
canım ben yaparım diyim ozaman kısçelerin hevesi kalmasın nasıl yapcam onu söyle
kafama göre bişeyler çizerim artıkın
orti olacak kişiler aralarından biri bana mesaj atsın
bu şekilde yaparız olurmu kısçeler
ah suzim ah... akşam o kadar yenir mi bebeğim tartı öncesi
haftaya böyle görmeyelim seni nolur cidden üzüyosun beni
bu arada sınavım da güzeldi kızlar 76 aldım
bugün keyfim yerinde
minem isden giriyorum arada daliyorum sonra bugün sekretär 1 saat yanimizda oturdu onun yaninda giremedim molada cikiyorsun cikmazsan niye cikmadi oturdu yerinde diyorlar gecmise gidiyorum gitmessem ne konusdunuz bana cevap geldimi diye merak ediyorum o yüzden canimcim
faceden mesaj attım sana
istersen duyurusunu yap canım
ortilerden birisi orti bildirimi diye iki kişininde bildirimini yapsınlar
ne kadar verdikelrini
benim yapmamam gerek yok sanırsam
aslında ben yenilerden birisi destek olurmu diye düşündüm ama olmadı
yanii bak listeyi ben yapıyorum suzi destek olurum dedi ama giremedi bidaha
şimdide sen
yanii yeniler bişey deseydi umutlanacaktım açıkcası
yeniler yeniler diyorum ama kızmayın kızlar
karşılıklı çaba sarfedelim istiyorum
tesekkür ederim neslim
DIRINNN DIRINNN DIRINNNNN
TÜKKATTTT TÜKKATTTTT TÜKKATTTT(kopya umaydan)
ortak olacak arkadaşlarımızın dikkatine;
ortak olacak kişiler aralarından birisi bana özel mesaj atıp
kaç kilo verdiklerini ikisininde ayrı ayrı bildirirlerse
güzel bir liste yapıp birincimizi kutlarız ve ödüllendiririz
süpriz bana kalsın söylemiyeceğim çatlayınnnnnnn emiiiiiii
güzel bir şey diyelim şimdilik
tekrardan herkesi iradesinden ve azminden dolayı tebrik ederim
benim kalın çıbık krakerlerimmmm
yok bebegim cok sükür iki dille büyüdügü icin almancasi biraz sayif ordan destek aliyoruz okula basladiginda zorluk cekmesin diye hep evde türkce konusdugumuzdan cocuk alisamadi keske ben onunla almanca konussaydim ama önce anadilini ögrensin istedimakşam kaçırmasaydı iyiydi suziim. ogluşun hasta degildir inşallah.
saatim geldi gecmisden gelemedim kusura bakmayin
ortimaksam ugrarim olmadi cepden girerim sen mi yapacaksin canim orti bildirimini benmi yapayim
öptüm kizlar
4 yasında 25 senecik beklersin gelincigim
sende doğum kontrol hapı kullandın mı
senlen birde gec saatlere kadar yazismisdik betülüm sonra sen okula ben ise gec kalmisdim uyuya kalmisdik
masallah tatlima
morelimi bozmadim tatlim cünkü yedim ictim carsamba daha kötüydün haftaya güzel gelecem insallah
sinavi basariyla tamamlamissin tatlim coook sevindim masallah tatlima
Ayyy çok tatlıydı suzim ya ne muhabbtler ederdikzor canim allah sabir versin benim esimde arada gece calisirdin ama ben oyalancak seyler buluyordum nebileyim alisdim sanirsam alman yerinde fazla arkadasim yok 1-2 ancak evlenince cogu ile ara ister istemez acildi
7 gibi yedim dün minemkalori deposuysa tanimadigim iyi olmus bu hafta beklendim büyüktün ama carsamba basladim 74.9 yine iyi toprladim 2 günde
ben senin resmini gördüm önceden sanki hayal mayal hatirliyorum sarisindin dimi sen canimyoksa karistiriyorda olabilirim :26:
benim gözümde tutmadi listeyi canimbugün kivi cigim greyfurt la küsüstük
hihihiyazdikdan sonra okudum benimde kafam karisti menüden :111: aklimdan gecti gelecekdim canim aksam ama benimki calismayinca bilgisayardan totosunu kaldiramiyorki
ayy sen öyle deyince geriye gittim bak neler buldum altda
ayyy ne güzel gülmüsdük eglenmisdik
senlen birde gec saatlere kadar yazismisdik betülüm sonra sen okula ben ise gec kalmisdim uyuya kalmisdik
yaa bende vardim o gece sohbetdeaslinda kötü niyet yoktun da iste saflikdan aklimizdan gecenleri yazdik
minem kestane cok karbonhydrat iceriyor diye kesinlikle yazaklamisdin benim doktor yiyebiliyormuyuz
bosuna yedim greyfurtuoda zorla yuttum
hosgeldin canim tekrarmasallah canim sana
ne kötü insanlar var ya bakmadim ama üzüldüm birde sinir oldum
bende baktim dün intikam dizisine ilk bölüm güzeldin birde 20 dakikaya baktim oda yeniurkecimmmm canim cigerim ben seni betül birlestirmeyi gözüme kestirdim allahin emri ile betülle orti olmak istermisin
masallah tatlima
olsun fadimecimhaftaya insallah artili bildirimler görmiyelim güzel olacak haftaya hepimizinki
tebrikler tatlim
tebrikler ortim
tebrikler canim
olsun minem bende artidayimsIkma canini esinle insallah düzelir canim
tesekkürler minem
zaten aci tadi var sevmemisdim zaten
kolay gelsin canim insallah basiriyla atlatirsin sinavini
hosgeldin canim aramiza
adim cöpcatan suziye cikacak
canim gec geldim minem is e birde gecmise gidiyorum gitmessem merak ederim girdimmi cikamiyorum yoksa hem söyleyip hem kacmam ben
iyiki bilmiyorum cigböregisanada bulcam hepicinize bulacam orti
olsun canim ama haftaya en az 500 gramm vermis olarak görmek istiyorum seni
giden gelen yokmu
tebrikler canim
gidsinde nasil giderse gidsin tebrikler canim
haftaya hepimiz toparlancaz insallah canim
tebrikler canim
ben fazlalik görmedim canim gayet güzelsin
tebrikler neslim
gecmisdeyim
ay gelsen ne iyi olur dilekde gelecekdin
haftaya dikkat edelimgüzel güzel bildirimlerle gelelim insallah
tebrikler canim
biraktim minem adam 1inci aya kadar tatildeydin zaten bidaha da randevu ayarlamadimbende cok istiyorum insallah olur hep insallah bu sefer diyorum ama esim diyor halen topige giriyormussun nerdeyse 3 senedir veremeyen tek kiz sensindir aralarinda diyor senlen dalga gecmiyorlarmi diyor
minem bi ara bende cok sinir olurdum cok üzülürdüm bizlen dogru düzgün ilgilenmiyor diye simdi bende biraktim benim esim daha kötü herhalde sanki sandalyeye yapismis gibi yerinden kalkmiyor insallah seninki düzelir canim
evet zerram bu hafta öyle oldu ama haftaya düzgün kahvalti yapmak istiyorum artik hep aceleyi bahane ediyorum ama olmuyor doymuyorum yogurtlu seylerle hakklisin
haftaya sende fadimede bence bize süpriz yapacaksiniz
aksam ekmek yemezsenmi ki fazla karbonhydratli geldi ama kizlar nediycek bakalim :26:
bugün aklimdan gectin nesli yazinca gecmisden hosgeldin tekrar gurbetcim
minem nesli yapacakmis sagolsun ama yapan olmazsaydin ben yapardim iptal etmiyelim hefeslendik ne güzel
neslim herhafta yapabilecekmissin yapamiycan zamanlar söyle ben sana yardim ederim istersen
morelimi bozmadim tatlim cünkü yedim ictim carsamba daha kötüydün haftaya güzel gelecem insallah
sinavi basariyla tamamlamissin tatlim coook sevindim masallah tatlima
minem isden giriyorum arada daliyorum sonra bugün sekretär 1 saat yanimizda oturdu onun yaninda giremedim molada cikiyorsun cikmazsan niye cikmadi oturdu yerinde diyorlar gecmise gidiyorum gitmessem ne konusdunuz bana cevap geldimi diye merak ediyorum o yüzden canimcim
tesekkür ederim neslim
yok bebegim cok sükür iki dille büyüdügü icin almancasi biraz sayif ordan destek aliyoruz okula basladiginda zorluk cekmesin diye hep evde türkce konusdugumuzdan cocuk alisamadi keske ben onunla almanca konussaydim ama önce anadilini ögrensin istedim
tamam canimkız allah iyiligini versin one öyle.sayende tüm günü tekrarladım.bu sefer sen ver iyice alışıyım haftaya ben yaparım. pek beceriksizim.
sen hep benim verecegime inandin sagol betülüm18 yaşın lafı mı olur canım
kullandım canım.. ama ben bıraktıktan sonra zayıfladım.. hatta bence ilaçtansa kilo vermek daha önemli..
o kadar konuşursak tabii uyuyakalırız
her şey çok güzeldi
abartmadan yediğinde kilo veriyorsun canım sen de biliyosun bak geçen gün 600 gram gitmiş bi günde..
haftaya güveniyorum sana iyi kilo verceksin inşallah
sınavı da atlattım şükür gerçi sürekli sınav oluyoruz zaten ama yine de bi rahatladım
neslim yanlis anladin tatlim kimse bulunmazsa dedim hevesimiz gitmesin diye sen yaparsan cok sevinirim yapamam dersen birsey cikarsa öyle yardim ederim dedim tatlimAyyy çok tatlıydı suzim ya ne muhabbtler ederdik
black yok mona yok balkaymak
hatırlıyormusun bide kaynanamız vardı huzur... sonrasını hatırlyamadım
ayy odda çok şekerdi
tuba vardı hiç sesi çıkmıyor ne oldu acaba
ger-düş vardı (gereği düşünüldü) red, chosen vardı oda iyi bir kısçeydi
hatta kk'nın güzeliil yarışmasına katılmışlardı chosenle tugba ayyy ne muhabbetler vardı
yarışmadakş kısçeler tubaya saçı peruk heralde demişler ne kızmıştı değilmi
keşke geri gelseler yaffffffffffff
canımıniçin sabah sen olmayınca mine
ikisini bir arada yapamam suzide bişey demedi gelmedide dedi
iptal ediyorum deyince
bende dedim tamam kısçelerin hevesi kalmasın yapalım dedim
değişiklik olsun diye
ama geldiysen alıyorsan sen yap bu sefer sıkıldığıonda paslaşırız kuzucuğum
sen hep benim verecegime inandin sagol betülüm
elim ayagim titriyor cünkü hep icime atiyorum aylar sonra patliyorum sinirden cünkü hep geride ben kaliyorum kimseyi kirmayayim diye hep ben eziliyorum anlatayim
isden eve gelecem arkadasim aradi biz size geliyoruz birazdan diye heran gelir simdi ya gelmesinde birsey yok ama hep öyle yapiyor emrivaki yapiyor yani yoldayiz geliyoruz gibi mesela gecen sefere hastayim regl olmussum öksürük tutmus yatiyorum ariyorlar geliyoruz dedim nuray hastayim regl olmussum kütür kütür öksürüyorum telefonda yatiyorum yok yinede geldiler birde geldilermi esler kahveye gidiyor o yüzden esimlende kavga ettim cok sabah 2-3 4 oturuyoruz gelmiyorlar kahveden hem uykusuz kaliyorum hem ertesi gün zor kalkiyorum cok bunaldim
ben kactim kizlar geldiler
nesli yapiyorum hemen bildirimimi tatlim simdiden cok sagol
yok canım alınırmıyım helde sanakizlar suan cok morelim bozuk alintilarimi yapayim anlatcam yoksa patlayacam sinirden icim cok dolu
tamam canim
sen hep benim verecegime inandin sagol betülüm
neslim yanlis anladin tatlim kimse bulunmazsa dedim hevesimiz gitmesin diye sen yaparsan cok sevinirim yapamam dersen birsey cikarsa öyle yardim ederim dedim tatlim
elim ayagim titriyor cünkü hep icime atiyorum aylar sonra patliyorum sinirden cünkü hep geride ben kaliyorum kimseyi kirmayayim diye hep ben eziliyorum anlatayim
isden eve gelecem arkadasim aradi biz size geliyoruz birazdan diye heran gelir simdi ya gelmesinde birsey yok ama hep öyle yapiyor emrivaki yapiyor yani yoldayiz geliyoruz gibi mesela gecen sefere hastayim regl olmussum öksürük tutmus yatiyorum ariyorlar geliyoruz dedim nuray hastayim regl olmussum kütür kütür öksürüyorum telefonda yatiyorum yok yinede geldiler birde geldilermi esler kahveye gidiyor o yüzden esimlende kavga ettim cok sabah 2-3 4 oturuyoruz gelmiyorlar kahveden hem uykusuz kaliyorum hem ertesi gün zor kalkiyorum cok bunaldim
ben kactim kizlar geldiler
nesli yapiyorum hemen bildirimimi tatlim simdiden cok sagol
hasret bildirim yapmadı canım ben onunla ortiydim. ne yapayım galiba 1-2 hafta da bildirim yapmayacakmış yanlış anlamadıysam
DIRINNN DIRINNN DIRINNNNN
TÜKKATTTT TÜKKATTTTT TÜKKATTTT(kopya umaydan)
ortak olacak arkadaşlarımızın dikkatine;
ortak olacak kişiler aralarından birisi bana özel mesaj atıp
kaç kilo verdiklerini ikisininde ayrı ayrı bildirirlerse
güzel bir liste yapıp birincimizi kutlarız ve ödüllendiririz
süpriz bana kalsın söylemiyeceğim çatlayınnnnnnn emiiiiiii
güzel bir şey diyelim şimdilik
tekrardan herkesi iradesinden ve azminden dolayı tebrik ederim
benim kalın çıbık krakerlerimmmm
akşam kaçırmasaydı iyiydi suziim. ogluşun hasta degildir inşallah.
ayyyy canım benim işin çok zor.kızsan bagırsan olmaz bi arkadaş tavsiye etmiş belirli saatler koyun diye bencede en güzeli o.sen pc.deyken seni çok özlüyorum,oyun oyna banada biraz vakit ayır gibi cümleler kurarsan belki yavas yavas azaltır. bence üstüne gitmeden alttan alttan hallet.direk konuya girince iyice inatlaşıyorlar,ben öyle hallediyorum.
haftaya iki katını verirsin üzülme.
listen güzelmiş.bizim oralarda lahanaya kelem derler aynı seyde mi bahsediyoruz.
bir kere vermişsin yine verirsin datlım
avtarına bayıldım candy antony onlar demi
aldım opücügü byyyyyy
kusura bakma yardım edemedim.
tamammm kalın cıbık demeyeydin aglarım
kızımıza bakın hele hem çalışkan hem hamarat oglumamı alsam seni.
kızlar orti listemiz şuana kadar bana gelen mesaj sadece suzimden
bensuzi- dond
umay - neskuik
napisinizzz yawrilerrrrrrrrrrr
bak cuma diye kaçamak falan yapmayın döverimm
bende eftenpuften ile ortiyim tatlım özelden mi msj atim tekrar? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?