70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağl canım ben alıştım artık 1 senedir olduğum yerde sayıyorum..
gerçi benim eşimin yanında kilo vermek mucize ama geçen yıl o kiloları nasıl vermişim şaşırıyorum..

Hıı askerimin yemin törenindeydim:26:

bildirm yapmazsan zaten o hafta listeye giremezsin..
ilk bildirim yaptığında liste altı sonraki hafta listede olursun
hep böyleydi zaten

cuma yarışmalarında bildiğim kadarıyla 3 hf bildirim yapmazsan geçerli mazeretide yoksa diskalifiye olma durumu vardı..

ıns cnm allah herkesın gonlune gore versın ama gıdene kadar ben nası sabredecem bılmıom bazen duvarlarla konusuom bıde esım gorevı gereğii hep gece calısıo zaman cok zor gecıo
zor canim allah sabir versin benim esimde arada gece calisirdin ama ben oyalancak seyler buluyordum nebileyim alisdim sanirsam alman yerinde fazla arkadasim yok 1-2 ancak evlenince cogu ile ara ister istemez acildi

kaçta yiyeceksin canım yemeği
ben 6:30-7 gibi yiyorum akşam

çiğ börek kıymalı kızartılan bir börek canım
kalori deposu

hadi bakalım inşallah suzim
7 gibi yedim dün minem kalori deposuysa tanimadigim iyi olmus bu hafta beklendim büyüktün ama carsamba basladim 74.9 yine iyi toprladim 2 günde
kızalr resım ekledım bı bakın sımdı ondan ıkı kılo zayıfım boudan resım bulamadım
ben senin resmini gördüm önceden sanki hayal mayal hatirliyorum sarisindin dimi sen canim yoksa karistiriyorda olabilirim :26:
benim gözümde tutmadi listeyi canim bugün kivi cigim greyfurt la küsüstük

hihihi yazdikdan sonra okudum benimde kafam karisti menüden :111: aklimdan gecti gelecekdim canim aksam ama benimki calismayinca bilgisayardan totosunu kaldiramiyorki
ayy sen öyle deyince geriye gittim bak neler buldum altda
anammmmm 10.000 ben yazmışım hiçde farkında deilimmm
hhahahahaha

kız senin menü 100000 . mesaj olmuş

biz burda 10000. Sayfa serefine havai fisekler patlatirken, sen geldin sakin sakin menunu yazdin

biz burda o kadar tepindik oynadık ama 100 000 inci mesajı bir menüye kaptırdık

selaammmm

neskiviiik kizlar 10000 diye cirpinirken gelip kondurmusun bacim menüyü

ayyy ne güzel gülmüsdük eglenmisdik
senlen birde gec saatlere kadar yazismisdik betülüm sonra sen okula ben ise gec kalmisdim uyuya kalmisdik
ben geldım kızlar haftalardır ılk defa bugun cozuttum hemde cuma oncesı yarın kesın artı cıkıcam

yaa bende vardim o gece sohbetde aslinda kötü niyet yoktun da iste saflikdan aklimizdan gecenleri yazdik
ayyy 6 adet kestane diyor
çok sevindim
ben cısss sanıyordum
minem kestane cok karbonhydrat iceriyor diye kesinlikle yazaklamisdin benim doktor yiyebiliyormuyuz
bosuna yedim greyfurtu oda zorla yuttum
hosgeldin canim tekrar masallah canim sana
ne kötü insanlar var ya bakmadim ama üzüldüm birde sinir oldum
bende baktim dün intikam dizisine ilk bölüm güzeldin birde 20 dakikaya baktim oda yeni urkecimmmm canim cigerim ben seni betül birlestirmeyi gözüme kestirdim allahin emri ile betülle orti olmak istermisin
masallah tatlima
Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,3 kg
bu hafta kilo :63,7 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :900 gr.
hedef kilo : 55 kg
olsun fadimecim haftaya insallah artili bildirimler görmiyelim güzel olacak haftaya hepimizinki
günaydınnn kızlarrrr
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç:78.7
geçen hafta:74.7
bu hafta:73.7
giden:1kg
toplamda giden:5.0
hedef:60
tebrikler tatlim
tebrikler ortim
yasasın 100 msj atmış bulunmaktayım.

tebrikler canim
olsun minem bende artidayim sIkma canini esinle insallah düzelir canim
tesekkürler minem
zaten aci tadi var sevmemisdim zaten

kolay gelsin canim insallah basiriyla atlatirsin sinavini
hosgeldin canim aramiza
tekeşim canım bana uyar bu.

sınavında başarılar dilerim.çok kaçırma bari.

benim beceriksizligim ortada .bensuzi epey ilgili dün çöpçatanlık yapıyordu ona sor.
adim cöpcatan suziye cikacak

suzi kimse yapmazsa yaparım dedi ama
oda daha gelmedi
işyerinden bazen giremiyor eğer bugünde öyle olursa uğrayamaz
canim gec geldim minem is e birde gecmise gidiyorum gitmessem merak ederim girdimmi cikamiyorum yoksa hem söyleyip hem kacmam ben
iyiki bilmiyorum cigböregi sanada bulcam hepicinize bulacam orti
olsun canim ama haftaya en az 500 gramm vermis olarak görmek istiyorum seni
başlangıç:76
geçen hafta:67
bu hafta:67
giden/gelen: 0
toplamda giden:9
hedef:58
giden gelen yokmu
kız bu nasıl nick gözümün önüne nler geliyor.bu arada kuzey için söylediklerimi kocişim duymasın cok kıskanıyo adamı

tebrikler canim
gunaydın kızlar
baslangıç 72.5
gecen hafta 69.1
bu hafta 68.8
gıden 300gr
ya ben hep bole kaplumba hızıylamı gıdıcem ya 60a hıç ınemıyecek gıbı hıssedıyorum kendımı
gidsinde nasil giderse gidsin tebrikler canim
Ben artı çıktı yaaa ( Askerim izine gelince kaçırdım biliyordum İSyaaaannnnnnnnnnnnnn
haftaya hepimiz toparlancaz insallah canim

kızlar alıntı yapamadım. kilo veren bütün fıstıkları tebrik ediyorum.

bildirim
başlangıç:89
geçen hafta:71.800
bu hafta:71
giden:800gr
toplamda giden:18 kilo
hedef:62
tebrikler canim

ben fazlalik görmedim canim gayet güzelsin
tebrikler neslim

zerra alıntına yıldızlı pekiyi ORTİM nerelerdesin hoş geldin
gecmisdeyim

suzimmmmmm haftaya gider inşallah
bak sopayla avusturalyaya geliyorum bilesin gitmezse:130:
ay gelsen ne iyi olur dilekde gelecekdin
haftaya dikkat edelim güzel güzel bildirimlerle gelelim insallah
Ya kızlar mesaj hakkım oluşmadığı için bildirim gönderemiyorum kaptana

siz atarmısınız mesaj lütfenn

başalangıç 80
geçen hafta 75
bu hafta 74.600
giden 400
top.giden 5.400
tebrikler canim

biraktim minem adam 1inci aya kadar tatildeydin zaten bidaha da randevu ayarlamadim bende cok istiyorum insallah olur hep insallah bu sefer diyorum ama esim diyor halen topige giriyormussun nerdeyse 3 senedir veremeyen tek kiz sensindir aralarinda diyor senlen dalga gecmiyorlarmi diyor
minem bi ara bende cok sinir olurdum cok üzülürdüm bizlen dogru düzgün ilgilenmiyor diye simdi bende biraktim benim esim daha kötü herhalde sanki sandalyeye yapismis gibi yerinden kalkmiyor insallah seninki düzelir canim
evet zerram bu hafta öyle oldu ama haftaya düzgün kahvalti yapmak istiyorum artik hep aceleyi bahane ediyorum ama olmuyor doymuyorum yogurtlu seylerle hakklisin
kilo bildirimini unutmuşum
işime geliyor tabi artıdayımya..

baş:62.8
geç. hf:60.2
bu hafta:60.5
gelen:300 gr
top. giden:2.3 kg
hedef:56
haftaya sende fadimede bence bize süpriz yapacaksiniz
aksam ekmek yemezsenmi ki fazla karbonhydratli geldi ama kizlar nediycek bakalim :26:
kızlar ben tekrardan dönsem aranıza...ne dersiniz..
bugün aklimdan gectin nesli yazinca gecmisden hosgeldin tekrar gurbetcim

kızlar orti listesi iptal oluyor ozaman
kimse yardıma yanaşmadı
ikisinide yaparsam mesajlar karışacak
minem nesli yapacakmis sagolsun ama yapan olmazsaydin ben yapardim iptal etmiyelim hefeslendik ne güzel
neslim herhafta yapabilecekmissin yapamiycan zamanlar söyle ben sana yardim ederim istersen

ah suzim ah... akşam o kadar yenir mi bebeğim tartı öncesi
haftaya böyle görmeyelim seni nolur cidden üzüyosun beni

bu arada sınavım da güzeldi kızlar 76 aldım
bugün keyfim yerinde

morelimi bozmadim tatlim cünkü yedim ictim carsamba daha kötüydün haftaya güzel gelecem insallah
sinavi basariyla tamamlamissin tatlim coook sevindim masallah tatlima
minem isden giriyorum arada daliyorum sonra bugün sekretär 1 saat yanimizda oturdu onun yaninda giremedim molada cikiyorsun cikmazsan niye cikmadi oturdu yerinde diyorlar gecmise gidiyorum gitmessem ne konusdunuz bana cevap geldimi diye merak ediyorum o yüzden canimcim
tesekkür ederim neslim

akşam kaçırmasaydı iyiydi suziim. ogluşun hasta degildir inşallah.
yok bebegim cok sükür iki dille büyüdügü icin almancasi biraz sayif ordan destek aliyoruz okula basladiginda zorluk cekmesin diye hep evde türkce konusdugumuzdan cocuk alisamadi keske ben onunla almanca konussaydim ama önce anadilini ögrensin istedim

saatim geldi gecmisden gelemedim kusura bakmayin

ortim aksam ugrarim olmadi cepden girerim sen mi yapacaksin canim orti bildirimini benmi yapayim

öptüm kizlar

saatim geldi gecmisden gelemedim kusura bakmayin

ortim aksam ugrarim olmadi cepden girerim sen mi yapacaksin canim orti bildirimini benmi yapayim

öptüm kizlar

kız allah iyiligini versin one öyle.sayende tüm günü tekrarladım.bu sefer sen ver iyice alışıyım haftaya ben yaparım. pek beceriksizim.

4 yasında 25 senecik beklersin gelincigim

18 yaşın lafı mı olur canım

sende doğum kontrol hapı kullandın mı

kullandım canım.. ama ben bıraktıktan sonra zayıfladım.. hatta bence ilaçtansa kilo vermek daha önemli..

senlen birde gec saatlere kadar yazismisdik betülüm sonra sen okula ben ise gec kalmisdim uyuya kalmisdik

masallah tatlima

o kadar konuşursak tabii uyuyakalırız
her şey çok güzeldi

morelimi bozmadim tatlim cünkü yedim ictim carsamba daha kötüydün haftaya güzel gelecem insallah
sinavi basariyla tamamlamissin tatlim coook sevindim masallah tatlima

abartmadan yediğinde kilo veriyorsun canım sen de biliyosun bak geçen gün 600 gram gitmiş bi günde..
haftaya güveniyorum sana iyi kilo verceksin inşallah
sınavı da atlattım şükür gerçi sürekli sınav oluyoruz zaten ama yine de bi rahatladım

Ayyy çok tatlıydı suzim ya ne muhabbtler ederdik
black yok mona yok balkaymak
hatırlıyormusun bide kaynanamız vardı huzur... sonrasını hatırlyamadım
ayy odda çok şekerdi
tuba vardı hiç sesi çıkmıyor ne oldu acaba
ger-düş vardı (gereği düşünüldü) red, chosen vardı oda iyi bir kısçeydi
hatta kk'nın güzeliil yarışmasına katılmışlardı chosenle tugba ayyy ne muhabbetler vardı
yarışmadakş kısçeler tubaya saçı peruk heralde demişler ne kızmıştı değilmi
keşke geri gelseler yaffffffffffff

canımıniçin sabah sen olmayınca mine
ikisini bir arada yapamam suzide bişey demedi gelmedide dedi
iptal ediyorum deyince
bende dedim tamam kısçelerin hevesi kalmasın yapalım dedim
değişiklik olsun diye
ama geldiysen alıyorsan sen yap bu sefer sıkıldığıonda paslaşırız kuzucuğum

kizlar suan cok morelim bozuk alintilarimi yapayim anlatcam yoksa patlayacam sinirden icim cok dolu

kız allah iyiligini versin one öyle.sayende tüm günü tekrarladım.bu sefer sen ver iyice alışıyım haftaya ben yaparım. pek beceriksizim.
tamam canim
sen hep benim verecegime inandin sagol betülüm
neslim yanlis anladin tatlim kimse bulunmazsa dedim hevesimiz gitmesin diye sen yaparsan cok sevinirim yapamam dersen birsey cikarsa öyle yardim ederim dedim tatlim

elim ayagim titriyor cünkü hep icime atiyorum aylar sonra patliyorum sinirden cünkü hep geride ben kaliyorum kimseyi kirmayayim diye hep ben eziliyorum anlatayim

isden eve gelecem arkadasim aradi biz size geliyoruz birazdan diye heran gelir simdi ya gelmesinde birsey yok ama hep öyle yapiyor emrivaki yapiyor yani yoldayiz geliyoruz gibi mesela gecen sefere hastayim regl olmussum öksürük tutmus yatiyorum ariyorlar geliyoruz dedim nuray hastayim regl olmussum kütür kütür öksürüyorum telefonda yatiyorum yok yinede geldiler birde geldilermi esler kahveye gidiyor o yüzden esimlende kavga ettim cok sabah 2-3 4 oturuyoruz gelmiyorlar kahveden hem uykusuz kaliyorum hem ertesi gün zor kalkiyorum cok bunaldim
ben kactim kizlar geldiler

nesli yapiyorum hemen bildirimimi tatlim simdiden cok sagol

hep de inanıcam canım

o arkadaşın da ne anlayışsız bir şeymiş öyle
bi kaç kere müsait değiliz kusura bakma filan desen bi süre sonra anlar mı acaba :26:
ne yapılabilir ki kurtulmak için :44: ya eşin bi yolunu bulup kocasına söylücek ya sen yoksa böyle emrivaki hiç hoş değil..

yok canım alınırmıyım helde sana
seni biliyorum sana nazım geçer sen bitanesin
ben sadece kendimi suçlu gibi hissettim
mine iptal edicem kimse yapmıyor deyince üzüldüm
dedim kısçelere yardımcı olurum diye

canım sen yüz verdikçe astarını ister
sert olucakısn biraz tatlım
geçen senede bahsediyordun bu kişiden
biraz anlayışlı olsa
konuş onunla istersen çok yakınınsa seni anlar
değilsede zaten biraz belli et rahatsız olduğunu anlıyacaktır heralde

hasret bildirim yapmadı canım ben onunla ortiydim. ne yapayım galiba 1-2 hafta da bildirim yapmayacakmış yanlış anlamadıysam

evet bebişim kelem diye bahsettiğim lahana

napisinizzz yawrilerrrrrrrrrrr
bak cuma diye kaçamak falan yapmayın döverimm

Kızlarrrr kg bildirimlerini çok merak ediyorummmm ama annem çağırıyor, komşuya gideceğiz
hemen menümü paylaşıp kaçıyorum gece geleceğim

Sabah kepek ekmeğine tost beyaz peynirlie

ara yeşil çay

öğlen 4 yk bulgur pilavı, 2 yk taze fasulye, 2-3 yk yoğurt, salata

ara 3 ceviz

akşam da işte fotoğrafını eklediğim kabak yemeği

[B]öpüyorum hepiniziiii 3 günde aldığım 3 kg nun 1 kg su gitmiş bu arada [/B]

Suziii kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun:26:Karşına al konuş arkadaşınla rahatsız olduğunu belirtt

Ortimm aldım bakalım bende special k yı bakm akşam yemeklerim o artık:26:kırmızı meyveli aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…