EftenPuften
sen geçen hafta bildirim yapmamışsın
buhafta tekrar liste altı olacaksın
hatırlatayım dedim
buhafta liste altı olacak olan çok kısçe var
umarım haftaya burdan ayrılmazlar ve listemiz kalabalıklaşır
benım msj geldımı cnm bı dondu falan anlamadım.hadı kızlar yesıl cay zamanı
umaycım benimde mesaj hakkım yok o yüzden bi arkadaş atcaktı benim bildirimi attı mı bilmiyorum bi bakar mısın berenvildan atcaktı galiba
attı canım aldım listeye
oy oy kimleri görüyorum eski ortağaaaammmmmmmmkızlar ben tekrardan dönsem aranıza...ne dersiniz..
kızlar orti listesi iptal oluyor ozaman
kimse yardıma yanaşmadı
ikisinide yaparsam mesajlar karışacak
hayallerimin tablosu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! afferin sana dogumda yok göbek olmuştur taş .
ne güzel son 3 kilo valla imrendim.çok tebrik ederim arkadaşım..bu arada sınavda başarılar....
süper canım yaaa
tebrik ederim
arkadaşlar merhabalar bende grubunuza katılmak istiyorum.71.6 kiloyum sabh itibari ile 63 kilo iken evlendim 7 ayda 72 ye kadar cıktım.,Tiroid sorunumda var.Kendimi kötü değersiz ve çirkşn hissediyorum.Destek olursak hepimiz bu konuda daha mutlu oluruz diye düşünüyorum.Grubu çok beğendim :)Neyi nasıl yapmalıyım bilmiyorum,su an işyerinden yazıyorum etrafta insanlar olmassa aglıycam dıyebilirim
süper canım tebrik ederim
Eki Görüntüle 595018
sızce cok mu kılolu gorunuyorum
bugun kıloya cok taktım pffff dugunumde sısko olmak ıstemıyorum
bu halımle gelınlık gıysem nasıl olur sızce
yokmu hıc topıkte sısko gelın olan koysanız foto
tebrikler
sınavındada başarılar canım..
günaydin kizlar
sabah oglis icin bir yere ugradim o yüzden ise gec geldim gecmise gidecem birazdan 15 sayfa var dedim ben gecmisden cikana kadar unuturum herseyi
simcik öncelikle kilo veren kizceleri tebrik ediyorumveremeyip alanlarada ne diyeyim bilmiyorum bidaha olmasin
dün cokmu yedim ne tarti hic yüzüme gülmedi gicik sey
dünkü menüm böyleydin :
sabah: kahvaltilik activia
ara: yarim greyfurt
öglen: aci domates soslu 10 burma makarna
ara: yarim greyfurt
aksam: iste burda mahfettim herhalde
3 dilim salam 1 has yumurta biber yemek olana kadar
6 kücük köfte domates biber maydonoz yogurt
ne cok yemmissim ya
simcikde gelelim bildirimime
baslangic: 77.1
gecen hafta: 73.9
bu hafta: 74.3
gelen: 400 gramm
toplam giden: 2.8 kilo
hedef: 55 daha cok yemek yemempardon yememem lazim hedefime ulasmak icin
ay ne kadar güzel ya ben de ogünleri görebilecek miyimhedefime son 3 kilo kalacak mı:26:
kızlar ben tekrardan dönsem aranıza...ne dersiniz..
tebrik ederim doktorum civanım aferim sanaşimdilik doğum yokgöbek ımmm şişmeye meyilli daima
sağol canım benim
sağol canım
eşinle aranda sorun varmış.. üzüldüm bu duruma benim abim de resmen bağımlıydı bu yüzden öss-kpss hepsinde elde edebileceği başarıyı yakalayamadı
nasıl kurtulunur bilmiyorum kızlar bişeyler yazmış inşallah işe yarar.. inşallah aranız düzelir
hoşgeldin canım.. ilaçlarla tiroid hormonlarını dengede tuttuğun sürece kilo vermene engel olmaz
sağol canım
çok abartılı bi kilon yok canım bence.. ama hazirana daha çok var o zamana kadar verirsen daha da güzel bi gelin olabilirsin
şimdi de güzelsin zaten
teşekkür ederm
ah suzim ah... akşam o kadar yenir mi bebeğim tartı öncesi
haftaya böyle görmeyelim seni nolur cidden üzüyosun beni
ben de böyleydim canım bi şekilde gidiyor.. hele burda olunca nasıl gittiğini bile anlamıyorsun emin ol
hoşgeldin deriz bebeğim
bi daha gitme deriz
bu arada sınavım da güzeldi kızlar 76 aldım
bugün keyfim yerinde
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım, ama eminim çok zordur, nedir bilmem ki bu erkek milletinden çektiğimiz. Bazı kızların dediği gibi çok üstüne düşmeden halletmeye çalış canım, eğer inatlaşırsan bazıları mesela benim eşim inadına yapar, dedikleri gibi belki üstüne düşmezsen bir zaman sonra sıkılır bırakır, sen de onun kıskanacağı aktiviteler mi bulsan diyorum, mesela yakında kız arkadaşın falan yok mu anlaştığın, onunla program yapsan, yalnız kalsa belki anlar, ne bileyim? Allah yardımcın olsun diyeyim.kızlar
lütfen yardım
derdim var kısmına bile yazsam olur belki ama siz en büyük destekçilerimsiniz
eşimle en büyük problemimiz bilgisayar
devamlı evdedir kahvesi yoktur
biz olmadan dışarı öyle dolaşmaya falan çıkmaz işleri dışında
haftasonları hep birlikte çıkarız kızımızı parka götürürüz
ama şu bilgisayar aramızı açıyor
bağımlı olduğunu düşünüyorum ama klasik erkek tepkisi abartıyorsun diyor
uyanız uyanmaz ilk onu açıyor
kahvaltı sofrasında bile dönüp dönüp bakıyor bilgisayara
online bir oyun oynuyor buarada
ara ara bakıyorum ne yapıyor diye zararlı kötü canımısıkacak hiç bişeye rastlamadım
ama o oyun beni çileden çıkaryor
koltukta hep yanında
tv izlerken bile açık 5 dkda bir gözü onda
kapatmıyor bile bilgisayarı kapatınca oyun baştan yükleniyormuş oda çok kota yiyormuş
ben ne yapacağımı şaşırdım kavga etsem sen bana taktın benim sana ne zarraım var , abartıyorsun falan diyor
soğuk davrandım oda olmadı
mesela bu sabah bununla ilgili bir muhabbet oldu
belkide bişeyleri farket diye öyle davranıyorum dedim
düşünüp kendisini düzelteceği yerde tamam öylemi bundan sonra bende öyle davranırım diyor
yani gerçekten çıkmaza girdim
okadar taktımki benim için ayrılma sebebi yaniii
yaa benim kayınım karısı istemiyor diye bilgisayar bile almıyor eve ben neden tavrımı koyamıyorum anlamıyorum
uzun oldu kusura bakmayın kızlar
faceden mesaj attım sanaoy oy kimleri görüyorum eski ortağaaaammmmmmmm
hoş gelmiş sefa getirmiş nerelerdeydin yaaaafffff
canım ben yaparım diyim ozaman kısçelerin hevesi kalmasın nasıl yapcam onu söyle
kafama göre bişeyler çizerim artıkın
orti olacak kişiler aralarından biri bana mesaj atsın
bu şekilde yaparız olurmu kısçeler
bağımlı olduğunuda kabul etmiyorkiiisağol canım
eşinle aranda sorun varmış.. üzüldüm bu duruma benim abim de resmen bağımlıydı bu yüzden öss-kpss hepsinde elde edebileceği başarıyı yakalayamadı
nasıl kurtulunur bilmiyorum kızlar bişeyler yazmış inşallah işe yarar.. inşallah aranız düzelir
bu arada sınavım da güzeldi kızlar 76 aldım
bugün keyfim yerinde
valla öyle dışarı çıksam falan pekte takmazNe diyeceğimi bilemiyorum canım, ama eminim çok zordur, nedir bilmem ki bu erkek milletinden çektiğimiz. Bazı kızların dediği gibi çok üstüne düşmeden halletmeye çalış canım, eğer inatlaşırsan bazıları mesela benim eşim inadına yapar, dedikleri gibi belki üstüne düşmezsen bir zaman sonra sıkılır bırakır, sen de onun kıskanacağı aktiviteler mi bulsan diyorum, mesela yakında kız arkadaşın falan yok mu anlaştığın, onunla program yapsan, yalnız kalsa belki anlar, ne bileyim? Allah yardımcın olsun diyeyim.
Ababa sana da tebrikler, hem kilo hem de sınav için canım, darısı öbür sınavlarının başına.
Kilo veren tüm kızçelere tekrar tebrikler,
alanlar daben de dahil, spor cezası verelim kendimize kızlar, olmuyor böyle.
bağımlı olduğunuda kabul etmiyorkiii
abartıyorsun diyor
ama abartmıyorum
inşallah aramız kötü değil ben kendi kendime sinir oluyorum gidiyorum başka odaya ama farkında bile değil ona kızdığımı
öyle bağıran kavga eden biride değilim
sadece konuşurum işte
buarada tebrikler canım
senden mutlusu yoktur bugün
valla öyle dışarı çıksam falan pekte takmaz
yanii öyle şeylerimiz yoktur bizim
hatta memnun olur rahat rahat nette takılır
aslında diyorum kahveye gitse çıksa gezse dahamı iyi
ama gördükçede sinir oluyorum
rica edeirm cnmcanım hareklere baktım hepsi süper. aslında yarım saat yapılır ip atlama hariç hepsini yapabilirim gibi geliyor. 45 dk bisiklete binsem sonra bunu yapsam süper olur. paylaşım için çok sağol canım
evt aynennaynen form çayı bende de çok iyi etki gösteriyo diğerleri sadece idrara çıkarmada etkili
Ağzından bal damlıyor ballİnşallah ortimm Haftaya 1. biziz
EftenPuften
sen geçen hafta bildirim yapmamışsın
buhafta tekrar liste altı olacaksın
hatırlatayım dedim
buhafta liste altı olacak olan çok kısçe var
umarım haftaya burdan ayrılmazlar ve listemiz kalabalıklaşır
canım benim bildiğime qöre 3 hafta bildirim yapmayan listeden atılıyor (liste altına alınıyor)
ben qeçen hafta burdaydım ama ilk haftam olduğu için bildirim yapmadım liste altı olacağım için...
ne olacak şimdi ben bu hafta da mı liste altı edileceğim?
kızlar
lütfen yardım
derdim var kısmına bile yazsam olur belki ama siz en büyük destekçilerimsiniz
eşimle en büyük problemimiz bilgisayar
devamlı evdedir kahvesi yoktur
biz olmadan dışarı öyle dolaşmaya falan çıkmaz işleri dışında
haftasonları hep birlikte çıkarız kızımızı parka götürürüz
ama şu bilgisayar aramızı açıyor
bağımlı olduğunu düşünüyorum ama klasik erkek tepkisi abartıyorsun diyor
uyanız uyanmaz ilk onu açıyor
kahvaltı sofrasında bile dönüp dönüp bakıyor bilgisayara
online bir oyun oynuyor buarada
ara ara bakıyorum ne yapıyor diye zararlı kötü canımısıkacak hiç bişeye rastlamadım
ama o oyun beni çileden çıkaryor
koltukta hep yanında
tv izlerken bile açık 5 dkda bir gözü onda
kapatmıyor bile bilgisayarı kapatınca oyun baştan yükleniyormuş oda çok kota yiyormuş
ben ne yapacağımı şaşırdım kavga etsem sen bana taktın benim sana ne zarraım var , abartıyorsun falan diyor
soğuk davrandım oda olmadı
mesela bu sabah bununla ilgili bir muhabbet oldu
belkide bişeyleri farket diye öyle davranıyorum dedim
düşünüp kendisini düzelteceği yerde tamam öylemi bundan sonra bende öyle davranırım diyor
yani gerçekten çıkmaza girdim
okadar taktımki benim için ayrılma sebebi yaniii
yaa benim kayınım karısı istemiyor diye bilgisayar bile almıyor eve ben neden tavrımı koyamıyorum anlamıyorum
uzun oldu kusura bakmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?