70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

. Nazugür & Umutlukuzu (-800 -1000) = -1800
.Cleopatra & Eftenpüften (-2300 +600) = -1700

Bensuzi & Dont (+400 -800) = -400
Neskuik & Umay (-500 +200) = - 300
Ftemiz & Zerra (+400 +300) = +700

Diğer ortilerimiz nazlıbahar ve kilovericem, berenvildan ve elysion cuma kilo bildiriminde bulunmadıkları için
ortak listesinde bulunmamaktadırlar.
Haftaya tekrar ortaklık çekişmesinde görüşmek dileğiyle
birazdan ödüller açıklancak

1.Arkadaşlarımızı kutluyoruz;

Ortaklıklarının her daim böyle başarılı ve azimli geçmesini gönülden diliyoruz.

Topiğimiz adına bu güzel şarkı onlar için gelsin
KIZLAR SİZ HARİKASINIZ MİKEMMELSİNİZ

[video=youtube_share;kFHshctPO9E]http://youtu.be/kFHshctPO9E[/video]

Sonuncu arkadaşlarımıza da bir ceza veriyoruz topiğimiz adına

bir sayfa dolusu
BEN ŞİŞKOYUM, BEN ŞİKOYUM, BEN ŞİŞKOYUM
yazacaklar
üzgünüm kızlar sizede teselli ödülü olarak şu parçayı gönderiyoruz
belki bu parçayla hareketlenip zayıflarsınız
[video=youtube_share;fRsFAQZ6TFk]http://youtu.be/fRsFAQZ6TFk[/video]

tÜh ortimm yaa benim yüzümden ikinci oldukkAma sıkı çalışıyorumm merak etme

ah ortimm ah ortimmmmmmmm :26:

neyse artık haftaya kesinlikle birincilik bekliorum bizden...
ben son qaz devam ediorum 1gr bile kaçamaksız
hadi bakalım kolay qelsin bizee

POPONU KAŞI TATLIM.....
tÜh ortimm yaa benim yüzümden ikinci oldukkAma sıkı çalışıyorumm merak etme
benim ortide beni yaktı.sizi gidi yaramazlar sizi
NESLİ BAYILDIM EMEGİNE SAGLIK CANIM. BİRİNCİ ARKADAŞLARI TEBRİKLER

nesli çok acımasızca buldum cezayı .ceza alan kızlar sabırsızlıkla bekliyorum yazılarınızı

canım ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuşşşş. yaşasınnnn 1. olmuşuz ortimm nerelerdesin kutlayalım bunu.canım şarkı için çok tşkrler

Tebrikler tatlım siz şimdi bol bol sevinin haftaya kaptırmayız ortimle birinciligi. Demi suzimmmmmmmmmmmm

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 1300 [/TD] [TD] 5.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 62.2 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 12.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] umutlukuzu [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] nazugur [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 18.000 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 5400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 60.2 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] Hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Bu hafta birincimiz olan berenvildan arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah.

Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; urke, CLeOpaTRa, guldogru, EftenPuften, karbeyazı, cocostar, dond, nicksizim, gur_bet katılımlarının devamını diliyoruz.
bu hafta katılan kızlar haftayada bildirim yaparsanız listede yer alabileceksiniz.

bir hatam varsa affola kızlar

Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere

berenvildan tebrikler . Eline saglık umayyyy

POPONU KAŞI TATLIM.....

benim ortide beni yaktı.sizi gidi yaramazlar sizi

NESLİ BAYILDIM EMEGİNE SAGLIK CANIM. BİRİNCİ ARKADAŞLARI TEBRİKLER
teşekkürler ttlım

nesli çok acımasızca buldum cezayı .ceza alan kızlar sabırsızlıkla bekliyorum yazılarınızı
dün biraz bahsetmiştim fadik biliyordu canım
liisteyi yaptıkdan sonra zerrada girdi aşağıda görmüştüm onu
ama yazmadan çıkmış
dünde girdi okudu çıktı
sanırım işi var kısçenin

canım ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuşşşş. yaşasınnnn 1. olmuşuz ortimm nerelerdesin kutlayalım bunu.canım şarkı için çok tşkrler
rica ederim tatlım tekrardan tebrik ederim

Tebrikler tatlım siz şimdi bol bol sevinin haftaya kaptırmayız ortimle birinciligi. Demi suzimmmmmmmmmmmm
hahahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa biz kapcezzz zor beeeeeee
eline sağlık canım nerelerdeydin ortak ya
birincimiz berenvildanı tebrik ederim
berenvildanın ortisi sanırım elysıon dı ama
elysıon bildirim yapamamış göremedim geçmişe gittim baktım
o yüzden diskalifiye oldu
arkadaşlar ortaklık yarışmasında bir hafta sonucu kilo bildiriminde bulunanlar eşleşebilir
kusura bakma berencim
keşke ortini seçerken arkadaşına durumu anlatsaydın

çok mu kötüyüm ne illa görücem ceza sayfasını.kızlar gıcık olucak bana.suzimle gizli planlar yapıcaz kesin biziz birinci canımmmm

çok mu kötüyüm ne illa görücem ceza sayfasını.kızlar gıcık olucak bana.suzimle gizli planlar yapıcaz kesin biziz birinci canımmmm
öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiii mucucucucuucuckkk
sana bir tüyo vereyimmi eskiden suzimin adı 300-500 suzidi
ama gazlarsan fena kilo veriyor
bir keresinde hatırladığım kadarıyla diloyla fena suziyi şartlandırdık 2000 yakın vermişti bir haftada
sende dene istersen
ben bu hafta umaya güveniyorum yemicek
ulennn hafta sonu bile cısss yapmadımmm
kazanecezzzzz göücenüzzzzzzzzzzzzz bacummmmmmmmmmmmm

ßuqünkü menüm

sabah
1 dubble bardak limonlu ılık su
2 çavdar ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost
1 domates
1salatalık
1 zeytin
1 fincan yeşil ve 5i bir arada çay

ara
10 fındık

öğle
1fincan kremalı tavuk çorbası
1 kaseyoğurt

ara
yok..

akşam
1kase spichal K

akşam ilerleyen saatlere doğru
form ve yeşil çay içicem

önümüzdeki cuma birinci ben olucammmmmmmmmm

ßu haftanın birincilerini kutluyorumm,öpüyorumm
başarılarınızın devamını diliorum arkadaşlar süpersinizz

anladım ben onu yarın tüm enerjimi suziye harcıycam.ben biraz kaçırdım bugün hatay kurabiyesi yaptım gerisini var sen düşün.ama yarın toplarım hemen sevinmeyin...

kız sende gördüm kıskandım kocişe spechal k aldırdım yarın başlıcam en büyük rakibin benim .nefesim ensende unutma

kızlarrrvv

cok hastayız sevdıcekle agır sekılde grıbız dun gece hıc uyku uyumadım
sevdıcekten bana gectı pff duzelırım ıns en kısa surede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…