Korkundan gelemiyon demi, hadi şunları çatlatalım bu haftagünaydın ortim..
bana ne banane gelmicemmmmmmm ceza varrr
günaydın canım...
ah bu kocalar yok mu tam dayaklıkkk..
bencede gülme hasretcim
sen bildirim yapmadın dimi bu hafta korkudan......
günaydın canım geçmiş olsun
herkese günaydın güzel haftalar....
Günaydın yawrileeerrrr
ßu qüne çok hareketli başladım
sabah 8 de uyandım
hemen eşorfmanlarımı qiyip oğluşla kociş uyurken
ben koşubandının üzerinde soluğu aldım
15dk yüksek tempolu yürüdüm
15 dk da ender saraçın 3 haftada 2 beden incelten 10 hareketini yaptım
her yanım ağrıyorrr dünde spor yapmıştım aynen böyle..
şimcikte kahvaltımı yaptım
1 dubble bardak limonlu ılık su
2 dilim tam buğday ekmeğiyle hazırlanmış tost
1 zeytin
1 domates
1 salatalık
1fincan 5i bi arada çay..
günaydın ortim..
bana ne banane gelmicemmmmmmm ceza varrr
günaydın canım...
ah bu kocalar yok mu tam dayaklıkkk..
bencede gülme hasretcim
sen bildirim yapmadın dimi bu hafta korkudan......
günaydın canım geçmiş olsun
herkese günaydın güzel haftalar....
Kızlar kar heryeri bembeyaz bir örtü olarak kapladı aynı kışlık kıyafetlerin bizim kiloları örtüğü gibi. ama 3ay sonra yaz gelicek ve ince giyinmeye başlıcaz inşlhh hepimiz rahat rahat giyiniriz kilolarımızı örtecek kıyafet aramadan. inşlhh yaza kadar hepimiz istediğimiz kilolaya ulaşırız.
hadiiiiii bakammmmmmmmhiiiiç belli olmaz orası şekerim, hadi bakalım
Inşallah canım inşallah istediğin kiloya böyle gidersin.
Afferim afferim, hadi bakalım
Süpersin
ben ipatlıyorum ayaklarımı yere vurmadan parmak uçlarımda
Tabi ordaki 10harekete bende bikaç tane ekliorum canım
özellikle yan bel kaslarımı çalıştırmak için
birde dumbell ile qöğüs falan çalışıyorum
vücudumda en çok sırtım ve belim ağrıyor yaa
çok yoruldum oğluşu öğle uykusuna yatırınca bende yatıp uyumayı düşünüorm
yeni taşınıcam bende f13 teyim kalk gelben kalıcıkonutlardayım canım. Ama annemler metekte
bu agar oldu işte .şimdi sen düşün başına gelecekleri. Kız allah iyiligini versin çok güldüm.hehe saol canım
Beni qeçmene qerek yok bana yetiş yeter
inşallah canım yaa..
salgın var bebısım benımkısıde bogazlarla basladı
ıns ılerlemez senınklısıde
ahhh canım benım cok tskler soylemen bıle yettı bana ınan
oo cok ozendım
bızde eve kosu bandı almaya karar verdık ama sımdıkı evımız cok kucuk
seneye alırız dıyorum ben
bırde cok ses yapıyormu yururken yanı komsular rahatsız olur mu
Kızlar kar heryeri bembeyaz bir örtü olarak kapladı aynı kışlık kıyafetlerin bizim kiloları örtüğü gibi. ama 3ay sonra yaz gelicek ve ince giyinmeye başlıcaz inşlhh hepimiz rahat rahat giyiniriz kilolarımızı örtecek kıyafet aramadan. inşlhh yaza kadar hepimiz istediğimiz kilolaya ulaşırız.
sendemi düzcedeydin tatlımcanımmm sımdı annnelmel kızkardesımle konustum sızın kalıcıdalar ya cok var dedıler hele kaynaslı kalıcı bı gorsenız halada lapa lapa yagıyor bu haftasonu abant gezımız var bakalım nasıl olcak :) kızım bırazdan okula gıtcek dıyorum tatıl yokmu kaynlasıda olur ama merkez acık yok gelsın dıyorlar :))) manzara o kadar guzelkı yapabılırsem bi kış manzarası eklemeyı dusunuyorum
ben aile apartmanında oturuyorum eşimin amcalarıyla aynı apartmandayız
altımda oturan yenqeye sordum çok ses qelmio ayak seslerini duyuyoruz ama rahatsız edici değil dedi
o yüzden bende rahatca yapıorum
koşu bandı ses çıkartmıyo zaten ama üzerinde tempolu yürüyünce veya koşunca
qümqüm vuruyosun ayaklarını ister istemez o ses yapıo azcık
canımmm sımdı annnelmel kızkardesımle konustum sızın kalıcıdalar ya cok var dedıler hele kaynaslı kalıcı bı gorsenız halada lapa lapa yagıyor bu haftasonu abant gezımız var bakalım nasıl olcak :) kızım bırazdan okula gıtcek dıyorum tatıl yokmu kaynlasıda olur ama merkez acık yok gelsın dıyorlar :))) manzara o kadar guzelkı yapabılırsem bi kış manzarası eklemeyı dusunuyorum
canımmm sımdı annnelmel kızkardesımle konustum sızın kalıcıdalar ya cok var dedıler hele kaynaslı kalıcı bı gorsenız halada lapa lapa yagıyor bu haftasonu abant gezımız var bakalım nasıl olcak :) kızım bırazdan okula gıtcek dıyorum tatıl yokmu kaynlasıda olur ama merkez acık yok gelsın dıyorlar :))) manzara o kadar guzelkı yapabılırsem bi kış manzarası eklemeyı dusunuyorum
he valla cezadan çok tırstım...Korkundan gelemiyon demi, hadi şunları çatlatalım bu hafta
yapmadım canımkorkudan tartının ustune cıkamıyorum
burasıda bugün bembeyaz...Kızlar kar heryeri bembeyaz bir örtü olarak kapladı aynı kışlık kıyafetlerin bizim kiloları örtüğü gibi. ama 3ay sonra yaz gelicek ve ince giyinmeye başlıcaz inşlhh hepimiz rahat rahat giyiniriz kilolarımızı örtecek kıyafet aramadan. inşlhh yaza kadar hepimiz istediğimiz kilolaya ulaşırız.
günaydın canımgunaydın herkese guzel ve verılen kılolarla dolu bır hafta olması dıleklerımle hasta olan arkadaslara gecmıs olsun rabbım sıfa versın ınsallah
sbh:1yumurta 3zeytın azcık peynır ıkı tane pekmeze atırılmış sıgara boregı ve bır bardak su
leslı ıle 3mılımızde yapıldı
ayça kaya dıyetı ıle cok guzel alınan sonuclar oldu 3gunde bugun 4.gunumuz cumaya bombaaaaa gelıyor benım ortim derstedır sımdı
kızlar balayı paketı alacagız onerılerınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?