ben simdi daha cok merak ettimCanım patates öyle 3-4 tane bişey çok değil yani. Bir de kuru üzümü ben yulaf ezmesinin içine koyuyorum, 1 kayıs-10 kuru üzüm ve cevizle yapıyorum ki yerken lezzet versin, yoksa çok yavan geliyor, bir de sabah olduğu için öğlene kadar anca tutuyor beni. Fındık da 10-11 arası araöğün olarak yedim 10 tane çok mu ki? Sabahına yeşillik ekleyebilirsin sen de, çok az değil mi. Diğerleri iyi canım, bitter de 1-2 olsa daha iyiymiş ama neyse artık.
Evet hatırlıyorum canım dün demiştin, ama 3 tane de çok az değil mi ki? 3 tane yiyeyim diye başladım anca 6 da zor tuttum kendimi![]()
Canım orda heyecan katmak için zaten Melek biraz tuhaf duruyor canım, acaba yaptı mı diye düşündürüyolar, ama ilk bölümde polis hatırlarsan katil sağ eliyle bıçaklamış dedi polis, Melek e elma attı, o da sol eliyle tuttu. Katil olma ihtimali yok gibi??? Bir daha şişkoyum yazmamak için 2 çatalla kalıyorum canım![]()
![]()
Günaydın canım,
Senin de bu koca yakacak neyse ki benim ki şeker hastası, alamıyor o tür şeyler garibim, yaptığı tek şey her akşam kocaman bir tabak çiğ fıstık tüketmek, onu da canım çekmiyorİnşallah çok yememişindir arkadaşında.
İtinayla saç çekilir sabah sabah![]()
Onun haricinde güzel canım.
Günaydın canım, ödemdir o sıkma canını.
Makarnayi imkanın varsa öğlen yemeye çalış canım.
Ama orda 1 çay bardağı cevizden bahsediyor, ben 2 tanecik ceviz yedim:18: Bir de haşlanmış yumurta falan yiyorsun onda tok tutuyor, ben sadece 2 dilim tb.ekmeği yiyince, yanında çeşit olsun, tok tutsun diye yedim ama bilemedim şimdi.
Bu arada kar filan yok Antalya'da.
Burası da buz gibi canım. Dediğin gibi yap o zaman, en hafif hangisiyse ondan yiyeceksin artık.

öyle canim cok sükür atladinsaolasın canım... şükür geçti ameliyatım.. yılbaşını hastanede çizi yiyerek kutladım ama sonuç en büyük yeni yıl hediyesiydi bana...
ben bu menüyle açlıktan ölürüm... bide ben evdeyken canım hiç bişi istemio işyerine adımımı atar atmaz acıkıyorum...
saol canım evet bebekle ilgili laporoskopik bi ameliyat oldum..
geçmişi geçtim şuan yazılanları okuyabilsem yeticek... maşallah topik canlanmışta canlanmış tü tü tüüüü maşallahhhh![]()

tşk ederim yorumun için![]()
cuma gününe kadar midemi küçültmek ve hastalığımı atlatmak için akşamları yemiycem.
sonra normal diyet menülerime dönücem.akşamlarıda yiycem yani
farkındayım cnm.midem çok kötüydü.istesemde yiyemedim.ama merak etmeyin
pazartesinden sonra bomba gibi menülerle gelicem
limon sarısıydı bnmkikırmızıyı dilek giyecekti
dilek nerde ya özledik onu![]()
karistirdim bak yine