• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heeee yede görr anyayi konyayi :33::33::33: siskoyum diye yazarsan bende ohh ben cips yemedim ki diycem :9: birde aksam diyor gel de sacini yolma simdi :52::9:
bebegim yapma eyleme hele aksam yersen löpür löpür yag olusur vucutunda :52:

LÖpür löpür yağım zaten :14::14::14:uyuyim ben eniisi:26:

bence güzel saclarin yakisiyorda degisiklik istemiyorsan hossun zaten sen :12:
bi kus var ama adi aklima gelmeyince elma sekerine cevirdim :37: leylek miydin su cilpi gibi bacaklari olup göydesi (göyde nasil yaziliyor :52:) kocaman olan :1:
seviyorum seni suzim
bayılıyorum laflarına
gövde buarada :1:
gunaydınlarrrrrrrrr
bugun tum gun sevdıcekle olacagım kızlar
cınemaaya feln gıdıcez aksama gelırım artık opuyorum
kacamaksız gun dılıyorum:16::16::16::16::16::16::16:

hasret geldi diyordum
cee deyip kaçıyormuş
haksızlık ama ne sineması şimdi bu:37:

165 canım boyum
teşekkür ederim buarada :34:
senin yine boyunda normal minem :38:benim 160 bile yok :37:
gunaydınlarrrrrrrrr
bugun tum gun sevdıcekle olacagım kızlar
cınemaaya feln gıdıcez aksama gelırım artık opuyorum
kacamaksız gun dılıyorum:16::16::16::16::16::16::16:
iyi eglenceler canim :23:
LÖpür löpür yağım zaten :14::14::14:uyuyim ben eniisi:26:

gündüz uyumak da yazak :20::9: dün ben uyudum kizlar yag yapisir dedi :30: bebegim senin icin diyorum tatlim yeme simdiye kadar yedikde noldu tatlim :54:

suzıımm cok begendım yenı ımajını
cok yakısmıs bennde ıstıyorum degısıklık ama dugun gecsın ondan sonra artık sarıya donmek ıstıyorum
gıydıgın ayakabı modelınıde bılıyorum
cok ıstıyordum almayı demekkı gıymesı zormus:1::1:

seviyorum seni suzim
bayılıyorum laflarına

hasret geldi diyordum
cee deyip kaçıyormuş

arada düzelt beni minem :17: hem ögrenmis olurum :38:ben hic türkce ögrenmedim televizyondan bilgisayardan aileden duydugum gördügüm kadariyla yetiniyorum iste :31:

seviyorum seni suzim
bayılıyorum laflarına

hasret geldi diyordum
cee deyip kaçıyormuş
hayatım ben normalde cok fılm felan ızlemeyı ama sevdıcek cok ıstıyor
mecburen gıtcem pfff:27::27::27:
aksam gelıp tek tek okuyacagım
sımdı gecmıse gıdemedım cıkamazdım yoksa:1:
senin yine boyunda normal minem :38:benim 160 bile yok :37:

iyi eglenceler canim :23:

gündüz uyumak da yazak :20::9: dün ben uyudum kizlar yag yapisir dedi :30: bebegim senin icin diyorum tatlim yeme simdiye kadar yedikde noldu tatlim :54:

saol suzıııımmm:16:

suzıımm cok begendım yenı ımajını
cok yakısmıs bennde ıstıyorum degısıklık ama dugun gecsın ondan sonra artık sarıya donmek ıstıyorum
gıydıgın ayakabı modelınıde bılıyorum
cok ıstıyordum almayı demekkı gıymesı zormus:1::1:

tesekkür ederim canim :16:ben sariya boyatamam kara kas oldugum icin bana yakismiyor ama seni merak ediyorum boyatiginda bizimlende paylas olurmu tatlim :23:
yok aslinda zor degil rahat gibiydin merakimdan giydim zaten :1: ama sürekli ayaginda durunca ya unuttursan topugu olmadigini :30::52::1:

benim canım zaralı ve güzel :( bir şey yemek istediğimde kendimi giymeyi çok istediğim bir kıyafetin içinde düşünüyorum, hemen gözümün önüne o resmi getiriyorum iştahım hemen kaçıyor hırslanıyorum :) valla bende işe yarıyor kızlar.

Cıx bende yaramıor:26:

Ama ben finalden geldim:14:Uyumazsam yarınki finalime çalışamam ki:14:sınav haftası bünyem bozuluyor... Sağolll canım benimmmm suzan suzimm:16:

işler yoğun bu aralar, çok sık gelemedim kızlar
ne var ne yok umarım herkes iyidir
diyet nasıl gidiyor derseniz, sopğuktan mıdır nedir sürekli birşeyler yemek istiyorum:25:
bu arada, ortiler listesinde değişiklik var mı, ben Hasretimle orti olmak istiyorum, duyduğuma göre ortisi yokmuş. müsait mi acaba :16:

....................................................................

Eklentiler

• $167548_1826322146635_7449891_n.webp
    $167548_1826322146635_7449891_n.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $190087_1912209293760_2632618_n.webp
    $190087_1912209293760_2632618_n.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $247294_4753592126555_1487868596_n.webp
    $247294_4753592126555_1487868596_n.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
benim canım zaralı ve güzel :( bir şey yemek istediğimde kendimi giymeyi çok istediğim bir kıyafetin içinde düşünüyorum, hemen gözümün önüne o resmi getiriyorum iştahım hemen kaçıyor hırslanıyorum :) valla bende işe yarıyor kızlar.
ben öyle yapsam birdaha hic yemek yemem herhalde :52::1: sagol canim :54:
bende 70den 60a düştümm :)
:nazar::46::128:

neslinin horonunu teptim :9: esim yan odada uyuyor diyordur gümbür gümbür ne bu sessler diye rüya görüyom sannediyordun kesin :111:
simdide bunlan devam ediyorum :66:

[video=youtube;omy4GcIDkw0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=omy4GcIDkw0[/video]

diyet nasıl gidiyor derseniz, sopğuktan mıdır nedir sürekli birşeyler yemek istiyorum:25:
bu arada, ortiler listesinde değişiklik var mı, ben Hasretimle orti olmak istiyorum, duyduğuma göre ortisi yokmuş. müsait mi acaba :16:

ho hoo ortım gelmısss

bende belkı gelemessın dıye neslıcıgıme yarınn yazdıracagız ısmımızı demıstım
hosgeldın canım yeme sakın
bak 1. olcıgız bu hafta :32:

Günaydııııııın,

Dünkü menüm,
80:10 kocaman bir bardak ılık su (08:10),
09:00 (burası korkunç) yarım dilim havuç dilimi baklava :( (09:00) (antepten gelmiş dayanamadım)
10:30 6-7 fındık içi
12:00 yarım kase çorba, 1 tabak susuz nohut yemeği, 1 kase cacık, küçük bir salata (yuuuuuuuh) :)
14:30 1 mandalina
16:00 yeşil çay (şekersiz)
18:30 küçük bir kase çorba 1 etimek

tabi yaklaşık 2,5-3 litre suuuuuuu

bu sabah suyumu içtim yine
az öncede muslimi yedim açım ve güne hazırım :)
günaydın...
neyse tatlıyıda sabah götürmüşsün en azından..
:1::1::1::1:ocam kesin beni kıskanıyooo iyimiş :1::1::1::1::1:

gercekten oyle kılo alınca caktırmadan laf sokarlR kılo verince de dıkkat cekınce de bozulurlar

devammmm:47::47::47:
aynennnnn devammmmmm
günaydııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrr
bugün mutsuzum tartıda bugün fazla çıktım anlamadım neden dün de fazla kaçırmadım ama

yinede moralim bozuk bugün dikkat etcem bakalım yarın sbah ne olcek

regl me 1 hafta var ondan mı aceba

mutsuzuuuuuuuuuuuuummmmmmm:(((((
günaydın canım..
regl öncesi olur canım şişkinlik durmak yok devam...
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :54: Ben bugün birazcık üzgünüm dün gece uykudan uyandım 3 tane biskırem yedim çok üzgünüm bide akşam yemeginde 10 tane patates kızarması yedim diyede kızgınım kendime ama kendimi 5,30 da yedim diye avutuyorum işte. Bide reglde olmadım tam 21 gün geçti ama test yapıyorum bebişte çıkmıyo nebilim ortalık 56 olmuş :1: Anlayacagınız bugünki menüm allah nasip ederde bozmasam niyetimi yazayım
kahvaltı:
1 tane haşlanmış yumurta
1 domates
1 çarli biber
4 zeytin
1 kk peynir
ara:
3 kayısı 2 kaşık yogurt
ögle :
2 tane kızarmış köfte yanina salata 1 dilim ekmek
ara: Türk kahvesi bi fincan
salçalı makarna yanına salata yogurtakşam:
Not:makarna yiyorum kızlar kızmayın çok araştırdım makarnanın yanına yogurt yedigin zaman kalorisini öldürüyomuş
dün 1200 kalori almışım bu arada
günaydın....sanada
Arkadaşlar, çok sık tartılmanın kötü olduğunu okudum bir çok yerde. Hergün tartılmayın diye yazıyor diyetisyenler. Ama dayanması zor gerçekten. Allah tan benim tartının pili bitti. çalışmıyor, bende pil almıyorum. Ama meraktan çatlıyorum. 1 haftadır aç geziyorum :50: durum ne bilmiyorum
Sizce nedir bu işin doğrusu.
sık tartılmak negatif etkiliyorsa rtartılmamak lazım...
bende çok tartılırım ama beni kendime getiriyor
fazla çıkınca hemen toparlamaya çalışıyorum
ne yedin arkadasinda zerram :23: günaydin canimcim :16: baliklama daldim :1:

kafam ariyooo zerram zongidi zongidi ediyor :37:

canim editörlere sildirmelerini rica edebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/showgroups.php burda forum görevlilerinin isimleri yaziyor :40:

günaydin canim :38: canim kahvalti yapmamissin :26: etimekde bisküvi gibi birsey herhalde :26:

günaydin canim :38: bende tartida fazla cikdim bugün ama morelimi bozmuyorum reglim benimde yaklasacak olabilir :29:

aksam yiyince agir oluyor canim makarna yedigin miktara birde nasil hazirladigina bagli öglen yesen vucüt daha güzel sindirir benim fikrim yine sen bilirsin canim :38:
günaydın canım..
zongidi zongidi güldürdün beni
ne yedim hatırlamaya çalışayım
1 bazlama 2 dilim ekmeek kdr vardı
1 dilim kdr kepekli ekmek
1 çor.kaş. kdr ev yapımı sos
yarım kk ayva tatlısı
1 çatal ahududu reçeli
1 tane çiçek dolma
2 patatsli içli köfte
3 dilim wv yapımı pastırma
yarım parmak kdr da ev yapımı sucuk
ne kadar yemişim hele ben niye şiştim diyorum:1::1::1:
günaydın kızlar
buzzz gibi bir sabaha uyandık valla
güneş var ama heryer buz gibi
sabah tartılayım dedim pil bitmiş üff çok canım sıkıldı
eşim alır inşallah

buarada size bişey danışcam
bugün okuldaki bayanlarla iş çıkışı biryere gidilecek
ev yemekleri yapan biryer
herkes bişey yiycek
ben yemesem olmaz
neyapsam bilemedim?
içli köfte, mantı, kısır batırık varmış
en masumu batırık geldi
bilmeyenler olabilir kısırın sulandırılmış hali ama içinde yerfıstığıda var
günaydın canım..
burasıda 2 gündür soğuk ve kar yağıyor
tatil olur diye bekledik ama yok..

sana en hafif hangisi geliyorsa ondan ye minecim...
arkadaşlar günaydın...

Ameliyatımı oldum 31 aralıkta bugün iş başı yaptım...sabah tartıldım 74,5 çıktım yine .. ama ameliyatta yediğim serumlar içtiğim ilaçlar ve ameliyat sırasında verilen 4 lt gazı unutmamak lazım :)))

Sizler nasılsınız napıyosunuz.. hem işleri toparlıyorum hemde geçmişi okuyamadım.. hepinize sevgiler saygılar
günaydın canım geçmiş olsun tekrardan...
Yoğun kar yağışlı ve buz gibi bir Gaziantep sabahından günaydınlarrrrr :16::16:

DÜNKÜ MENÜM

Sabah:
küçük 1 dilim su böreği

Ara:
yok

Öğle:
yok

Ara:
1 elma

Akşam:
1 avuç balık kraker
1 küçük poğaça
şekersiz çay

Ara:
yok

kızlar dünkü menüm berbat farkındayım.hastaydım ve bunlarla geçiştirdim.
ama inş bu gün daha düzenli ve daha istikrarlı olucam.
geçmiş olsun hastasın diye yorum yapmıtorum düzensizlik olabiyo böyle zamanlarda
Bugünkü Menüm

Sabah:
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
çay

Ara:
1 elma

Öğle:
1 kase mercimek çorba
1 patlıcan dolma

Ara:
1 elma

Akşam:
Yoğurt

Ara:
1 portakal

:49:
ama birazcık bişeyler ye kuzum
yede toprlan
gunaydın kızlar
kahvaltım:1brdk balılımonlu ıhlamur bıraz peynızr yrm tb ekmek azcık pekmeze bandım 2zeytın

bende hastayım cok sagol canım aıle boyu hastayı < bı< benım ortimde hcı gorunmedı nerelerde acep

bende bu yıl evdeyım oglum ıstedıkce degısık seyler yapıyorum ve bu sekılde sıtesı olan arkadaslara ımrenıyorum masallah
günaydın canım
Canım patates öyle 3-4 tane bişey çok değil yani. Bir de kuru üzümü ben yulaf ezmesinin içine koyuyorum, 1 kayıs-10 kuru üzüm ve cevizle yapıyorum ki yerken lezzet versin, yoksa çok yavan geliyor, bir de sabah olduğu için öğlene kadar anca tutuyor beni. Fındık da 10-11 arası araöğün olarak yedim 10 tane çok mu ki? Sabahına yeşillik ekleyebilirsin sen de, çok az değil mi. Diğerleri iyi canım, bitter de 1-2 olsa daha iyiymiş ama neyse artık.

Evet hatırlıyorum canım dün demiştin, ama 3 tane de çok az değil mi ki? 3 tane yiyeyim diye başladım anca 6 da zor tuttum kendimi:17:

Canım orda heyecan katmak için zaten Melek biraz tuhaf duruyor canım, acaba yaptı mı diye düşündürüyolar, ama ilk bölümde polis hatırlarsan katil sağ eliyle bıçaklamış dedi polis, Melek e elma attı, o da sol eliyle tuttu. Katil olma ihtimali yok gibi??? Bir daha şişkoyum yazmamak için 2 çatalla kalıyorum canım:25: :25:

Günaydın canım,
Senin de bu koca yakacak neyse ki benim ki şeker hastası, alamıyor o tür şeyler garibim, yaptığı tek şey her akşam kocaman bir tabak çiğ fıstık tüketmek, onu da canım çekmiyor:27: İnşallah çok yememişindir arkadaşında.

İtinayla saç çekilir sabah sabah:4: :4: Onun haricinde güzel canım.
Günaydın canım, ödemdir o sıkma canını.

Makarnayi imkanın varsa öğlen yemeye çalış canım.

Ama orda 1 çay bardağı cevizden bahsediyor, ben 2 tanecik ceviz yedim:18: Bir de haşlanmış yumurta falan yiyorsun onda tok tutuyor, ben sadece 2 dilim tb.ekmeği yiyince, yanında çeşit olsun, tok tutsun diye yedim ama bilemedim şimdi.
Bu arada kar filan yok Antalya'da.

Burası da buz gibi canım. Dediğin gibi yap o zaman, en hafif hangisiyse ondan yiyeceksin artık.

üsttede yazdımda çok yemişim canım..
ama dün hiç ara yapmadım öğlende yiyemedim
akşamıda yazdıklarımı 3-4 arası yedim
sonra ağzıma su ve çay harici bişey sürmedim...

umutlukuzu bu yaka modelini ben begendim senin belki hosuna gitmez ama dün cekindim sana fikir olsun diye :1: ama nasil örmen lazim bilmiyorum :111:
Eki Görüntüle 599764

Eki Görüntüle 599774 bi ara cekmisdim örnek kahvalti :9:

Eki Görüntüle 599773 bunuda bi kac gün önce cektim simdiki halim :26:
Eki Görüntüle 599771 bu sene birsürü noel baba görünce bastim cekmeye :111:
Eki Görüntüle 599770 kardesim gecen sene 30 kilo verdi tosundun tosun onlan bende verseydim keske :37:
Eki Görüntüle 599769 umutlukuzu bence o tüyler olmadanda böyle dökülüyorya omuzlara güzel duruyor :40:
Eki Görüntüle 599768 benim oglan anne benide cek dedi yakayi cekmeye calisirken :9:
Eki Görüntüle 599775 hasretcim böyle kestirdim saclarimi sen merak etmisdin yükliyemedim birtürlü gec oldu :1:
Eki Görüntüle 599766 Eki Görüntüle 599765
Eki Görüntüle 599776 anam ben bu ayakkabiyi gördüm böyle kaldim :53: ben düserdim herhalde arkasinda topugu yok :52: topugu var sanettip tepe takla giderdim herhalde :9:

cok foto koydum :37:yüklemisken aradan cikardim :111:hepsini sizlerle paylasayim diye cekmisdim zaten :16:
saçın çok güzel gitmiş canım sana..
slm kızlar nasılsınız
bızım burda muthıs kar var heryer buz tutmus durumda ve abartısız 1 metre kar yagdı
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın..
Kızlar arnıza yeni katıldım kilom 73 sevgilimin ailesi beni mayısta istemeye gelecek hedef 55 desteğinize ihtiyacım var bu gün başladım doktora gitmeyi düşünmüyorum verdikleri diyetler benzer
spora yazılıcam b fit var bana yakın ne dersiniz bu işe eski başlayanların tavsiyelerine ihtiyacım var :)
hoş geldin canım
bizi takip et....
kızlar
bugün ölçülerimi aldım
kalça 101
göbek 89
bel 71 (göbeğin üstü, göğsün altı)
bacak 60
göğüs 89

çokmu kalınım sizce?
bence iyisin canım
benim beli ben 71 olarak düşünemiyorum
tam elmayım
extra bele yönelik egzersiz yapmam lazım sanırım..
Günaydın kızlar:) benide grubunuza alırmısınız.yaza kadar vermem gereken çok kilom var:( 1.60cm boy ve 70.600 kg.yim.sizlerinde destek ve yardımlarıyla bu kilolardan artık kurtulmak istiyorum.....:)
tabi gelebilirsin canım..
Günaydınlarrr:16::16::16:

Sınav çıkışı kahvaltımı yaptım ve şimdi yeşil biberiye çaylarımı içiorum:54:Canım çokk cips çekior ama peynirli chetos:56:
cips :47::47:
suziyi kıskandım bende foto ekliycem

yazdan kalma
Eki Görüntüle 599810

bakın bacaklar nasıl kalın
Eki Görüntüle 599811

yılbaşı haftası çekildi
Eki Görüntüle 599812

Eki Görüntüle 599813

oturunca kalın görünür canım haliyle
abartılcak bişeyin yok..

neslim sanada gny canım.....

ho hoo ortım gelmısss

bende belkı gelemessın dıye neslıcıgıme yarınn yazdıracagız ısmımızı demıstım
hosgeldın canım yeme sakın
bak 1. olcıgız bu hafta :32:

yok canım benim yemiyorum, yani arada ufak tefek bişeyler yiyorum ama öye cıs şeyler değil. Yalnız regl oldum, şişersem de bilmiyorum yani :ssz::18:

Son düzenleme:
alaca.. orti olabilirizz eveeett :)) ne yapcaz şimdi nasıl olcaz ortak :) mesaj atamıyorum, kullanamıyorum da doğru dürüst siteyi :( menü mü bildircem şimdi napcam :DD

yanilmiyorsam orti bildirimleri nesquik'e yapiliyor normal kilo bildirimleride ummay arkadasimiza cumadan cumaya sen burda yaparsin senin msj sayinyetersiz oldugu icin ben arkadaslarin ozeline yolarim

Cıx bende yaramıor:26:

Ama ben finalden geldim:14:Uyumazsam yarınki finalime çalışamam ki:14:sınav haftası bünyem bozuluyor... Sağolll canım benimmmm suzan suzimm:16:
tamam bebegim yat uyu iki saat gecti dimi yemek yemenle arasi allah zihin acikli versin tatlim :16:
hosgeldin canim :54: 2 gün kaldi cumaya :52: yeme cis canim yoksa hasretle siz yazarsiniz siskoyum diye :18:
suzım bak hemen sılecegım eskıden sarıdım zaten

sırayısla eklıyorum
sarı karamel sıyah
son halım sıyah :1::1:

hatirladim simdi hasretcim albümünde görmüsdüm bi ara cok sagol :16: sana yakisiyor canim cok güzel duruyor bence hepsi :12:
benim bi arkadasim var sari yakismiyor bence esi istiyor diye sariya boyatip duruyor :37: diyorum canim esmer daha güzel genc gösteriyor diye ama söylemesi benden yapmasi kendinden :ssz:

günaydın...
neyse tatlıyıda sabah götürmüşsün en azından..

aynennnnn devammmmmm

günaydın canım..
regl öncesi olur canım şişkinlik durmak yok devam...

günaydın....sanada

sık tartılmak negatif etkiliyorsa rtartılmamak lazım...
bende çok tartılırım ama beni kendime getiriyor
fazla çıkınca hemen toparlamaya çalışıyorum

günaydın canım..
zongidi zongidi güldürdün beni
ne yedim hatırlamaya çalışayım
1 bazlama 2 dilim ekmeek kdr vardı
1 dilim kdr kepekli ekmek
1 çor.kaş. kdr ev yapımı sos
yarım kk ayva tatlısı
1 çatal ahududu reçeli
1 tane çiçek dolma
2 patatsli içli köfte
3 dilim wv yapımı pastırma
yarım parmak kdr da ev yapımı sucuk
ne kadar yemişim hele ben niye şiştim diyorum:1::1::1:

günaydın canım..
burasıda 2 gündür soğuk ve kar yağıyor
tatil olur diye bekledik ama yok..

sana en hafif hangisi geliyorsa ondan ye minecim...

günaydın canım geçmiş olsun tekrardan...

geçmiş olsun hastasın diye yorum yapmıtorum düzensizlik olabiyo böyle zamanlarda

ama birazcık bişeyler ye kuzum
yede toprlan

günaydın canım

üsttede yazdımda çok yemişim canım..
ama dün hiç ara yapmadım öğlende yiyemedim
akşamıda yazdıklarımı 3-4 arası yedim
sonra ağzıma su ve çay harici bişey sürmedim...

saçın çok güzel gitmiş canım sana..

selam canım biz iyiyiz sen nasılsın..

hoş geldin canım
bizi takip et....

bence iyisin canım
benim beli ben 71 olarak düşünemiyorum
tam elmayım
extra bele yönelik egzersiz yapmam lazım sanırım..

tabi gelebilirsin canım..

cips :47::47:

oturunca kalın görünür canım haliyle
abartılcak bişeyin yok..

neslim sanada gny canım.....
ayy sende beni güldürdün zerram :9: saydin saydin sonrada niye sistim sanmissin :9::9::9: tesekkür ederim zerrammm :16::16::16:
aaaa sılemedım fotoları:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

sılınmıyo mıkı:47::47::47:
canim sebep yazincada mi silinmiyor:26: özelden kazen e yaz canim cikarti versin hemen :40:bilmiyordum silinemedigini dersin :26:

Back
X