slm kizlar

sabah gelemedim oglisle yine gittik ders verdiler sonra krese biraktim geldim dün esim kalkmadi pc nin basindan sinir etti beni sonrada film izleyek dedi film izlerken gittmissim zaten saat 12 gibiydin

halen cok uykum var uyku düzenim bozuldu birazdan dünkü menümü yazacam

birde kizlar pazartesinden beri regl gibiyim ama degilim bugünde tarti morelimi bozdu ama biliyordum evde durmak bana iyi gelmiyor

insallah yarin beni hayal kirikligina ugratmaz hain tarti
insallah canim cigerim

ayy ne güzel olur 5li rakamlar diyorsun ozaman cildiririm herhalde sevincden :111: benimki benimle dalga geciyor 6li rakamlari göremedin bi diye
benimkininde cok sükür öyle okuyayim diye huyu yoktur istemem de zaten rahat yazamam ama biliyor yani anlatiyorum bazen üzüldügüm yada sevindigim seyleri

cok begenirsem bana da örersin bitane

dimi canim

esime dedim dün bul filmi bakalim diye

ask ugruna aklimda tutayim da bakayim

sagol canim
dün biraz bozdum zerram ya birde evde olunca ben su icmeyi unutuyorum en büyük eksim bu benim
biz sadece türkce konusuyoruz zaten minem burda okuyup büyünce harflerde degisik oluyor yazarken zorlaniyorum oglum anadilini ögrensin önce diye almanca konusmadim simdi zorlaniyor almancada ben ispartaliyim esim yozgatli bazen o benim ne dedigimi anlamiyor bende onun

mesela yemeklerin adlarinda falan

öyle idare ediyoruz iste
insallah canim sen iyisin anlayisli birbirinize yardimci olabilecegin komusllarin olur insallah

alisabildinmi zerram simdi is ev cocuk
cok üzüldüm ya dün aklimdan cikmadi

allahin izniyle insallah bu zor günleri atlatirlar

minem sen birsey okur duyarsan yine yaz canim hergün iyi haberlerini duyalim insallah
hosgeldin canim beraber verecez insallah düzenli menülerini paylasirsan bozsanda okadar abartmasin hem kendinde ne yedigini görürsün

bak simdi merak ettim yedinmi
iyi yapmissin bebegim

aksam erken yatsaydin keske yattinmi
benim isarkadasi da senin gibi ama 4 den sonra yemeyerek 30 kilo verdi ama ben yapamiyorum denedim aksam olunca kurt a dönüsüyorum

basarilarin devamini diliyorum canim hadi kolay gelsin bize
ispanagi ben beyaz peynirle cok seviyorum ama nekadar dogru olur bilmem az birsey rendelendimi ohh cok güzel oluyor
hastayken birde misafir gelince zor oluyor insallah toparlanirsin cabuk neslim
insallah hasretcim bu sefer verelim insallah

dün bende de film koptu

sendemi kacamak yaptin canim :18:ispanak dedi kizlar ispanak yerim belki bende
ben kiyamiyorum da sana tatlim

cuma günü bildirimde napcan

ceza var biliyorsun:18:
hosgeldin seker
sen hakkliydin betülcüm su icmiyorum ondan istah patlamazi oluyor herhalde
niye yanliz biraktin beni

o degilde sen yapiyorsun kacamak ben yaptim napcaz ortim ben korkmaya basladim :18: sana güveniyorum sen bizi sonuncu yapmasin
fena degil kurabiye haricinde ortim benimkide geliyor birazdan
baktim kimse gelmeyince telefonu kenara koydum

okusaydim keske

ama bugün dikkat edersem birsey olmaz dimi minem :26:
tabii daha sIk gel betülüm

hatirladin yine zerram ay ne günlerdin

esimi göndermisdim ramazandaydin kelebek istiyorum diye kasab yok öyle birsey diye gülmüsdün

resminide cekip koymusdun tugba ama bende henüz tanisamadim tavugun kelebegi ile

:78:
insallah canim insallah
cok gecmis olsun canim cocuk hasta olunca düzen müzen kalmiyor o iyilessin yeterki
off dis agrisi da ne kötü

gecmis olsun canim
insallah canim :18:
kolay gelsin canim sagol
balik eger yagda kizartmasan beyaz et oldugu icin zarari yok diye biliyorum ben doyana kadar yiyebilirsin bence doktorum öyle demisdin :26:
evet ya niye ki :26:
ohh tesekkür ederim minem
insallah cocuga gecmez neslim
keske yarin yeseydin ortim

yarin yandik biz kara kara

aksam cornflakes yeme canim bence ispanak sebze yogurt ye derim yada corba salata yogurt yarin güme gitmeyelim kiz :18::18::18:
evet bencede yari yolda birakmayin kizlar ortilerinizi lütfen