70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar bısı sorcam ben sabah ac karnına ve ıc camasırıyla tatılıyom ama aksam ustum gıyılı tartıldıgımda 700 gr fark oluo sız nasıl yapıosunuz

kız korkma akşama nede olsa sişiyo insan.ben hayatta akşam tartılmam.gece gece niyo tartılıyon ki.......

bu saate bebiş kalır mı? ne fenaymış senin tatlı cadı........

ohhhhhh ohhhhhh sabaha ne kaldı.......

buna sukredıom cnm ya onceden 3.5ta uyuodu ve bızım ortamızda yatıp uyuyodu daha 2 aydır kendı yatagında yatıya 2.5 sene ne cektıgımı bı ben bı esım bıde allah bılır

kız korkma akşama nede olsa sişiyo insan.ben hayatta akşam tartılmam.gece gece niyo tartılıyon ki.......

aksama kadar 30 kere tartılıom yemekten once yemekten sonra wcden once wcden sonra bıde aklıma estıkce geldıler bu ara bana hazırana zayıflayamıcam dıe korkuom

bilmiyorum ki minem arada geliyorlar bana reglde gecikdi ondanmi ki

benimkide babasiylan küsmüsdün zorla bayramda tehditle götürdüm simdi babasindan iyisi yok aslinda okadar doluyum ama rahat yazamiyorum iste
canım atma içine yaz rahatla canım
bana atılıyor canım mesaj
hmm benimki öyle değil canım
alışveriş yapmayı sever ama öyle gezeyim tozayım para harcayayım değil
birde bizim durumlar sıkşık yani kenara para koymak yerine ev-araba aldık canım
birikimimiz onlar olcak inşallah
yoksa biz almadan öncede para biriktirememiştik 5 kuruş paramız yoktu bukadar borca girdik
sen en iyisini yapıyorsun ozaman canım
haber sitelerine bakıyorum desen caım
türkçe biliyorlarmıki baksalar görürlermii
onlar hep işlemi ilgileniyorlar sanki
Hoşbulduumm :) benim kilom 71-72 civarında şimdilik yarın tartılıp yazarım 69'a düşünce ayrılıcam aranızdan inşallah hep birlikte zayıflarız :)
hoşgeldin aramıza
bak ben 64 kiloyum ama gitmedim biryere
buraya alışırsan zaten bırakamazsın
allah inancım var ama dinle ilgim yok dediğini biliyorum
ama kimsenin inancını kimse bilemez
kimseyide bağlamaz
allahla kulu arasındadır
bu insanları anlamıyorum zaten
ölen ölmüş, acısını çeken insanlar var allah rahmet eylesin demek yerine nelerle uğraşıyorlar

aslında yabancıya karşı önyargımız yok bence
bizim önyargımız sadece bikesime var oda olaylardan kaynaklı önceden oda yoktu

buna sukredıom cnm ya onceden 3.5ta uyuodu ve bızım ortamızda yatıp uyuyodu daha 2 aydır kendı yatagında yatıya 2.5 sene ne cektıgımı bı ben bı esım bıde allah bılır
bizim uyku problemi yok sabah 9 akşam 9.30 amma 4 bitti daha aynı odada yatıyoz ayıramadım

ya kızlar bısı sorcam ben sabah ac karnına ve ıc camasırıyla tatılıyom ama aksam ustum gıyılı tartıldıgımda 700 gr fark oluo sız nasıl yapıosunuz
bende oyle tartılıyorum
ama aksamları aslaa tartılmam

aynen bende tartılmam yoksa 70 cıkarım

diyet açısından berbat bir gündü
ama hiç durmadım diyebilirim
yakmışımdır belkide
yorgunluktan ölüyorum şuan, evde kendi kendime iş buldum
bide kızlar sizdede aynı problem oluyormu bilmem ama
2 kere ağlama krizine girdim kızım yüzünden
babaannesi var ya eşim için çağırmıştım
kızım benden çok uzaklaştı aladığımı görünce geldi sarıldı öptü, gözyaşlarımı sildi falan ama
ondan önce hiç yanıma yaklaşmıyor, okuyor üflüyormu ne diyorum
mesela su vercek olsam bağırıyor babaanneeee diye
tamamen huy değiştirdi
normalde laftan anlayan, söz dinleyen bir çocuk
ama yok yaniiii
dün eşime dedim eğer annen devamlı bizle olcak olsa bizi çocuğumuzu unutalım
o derece uzaklaştı bizden

bugün hem ruhen hem bedenen yorgunum anlayacağınız

bende sabah 68.5 oluom aksam 69.7
o zaman ben kılomu hangısını solıcem kızlar tartılıo mesala ben onların yanında 69.7 cıkıom hanı 68dın dıolar sabah tartılıom dıyınce guluolar

aksama kadar 30 kere tartılıom yemekten once yemekten sonra wcden once wcden sonra bıde aklıma estıkce geldıler bu ara bana hazırana zayıflayamıcam dıe korkuom
ahh ılk dıyete basladıgım zamanlar bende oyleydım ama sımdı hafta bır yada en fazla ıkı sukur

kız o kadar tartılma stresten daha çok kilo alırsın
hadı ya

ay kıyamam cnm ama kızına gosterme agladıgını nıye ole oldukı acaba benı babanneme bıraktın dıe sana kızgınlık belırtısımıkı sonucta annennesı alıskın. bıde herkesın bakım tarzı farklı cocuga agrasıf davranıosa oda ondan gorup sana uygulayabılır tabı bunlar benım fıkrım

ne guzel uyuyomus ama bence ayırma vaktın gelmıs cnm sonuçta buyumus anlıyodur o herseyı
anlamaz mı ne cekiyorum herşeyi becerdim bi ayıramadım napcam bilmiyom.....

üzülme minecim babannesi disiblinli degil her istedigini yapıyorsa ondan uzaklaşıyordur.yoksa can cigerden ayrılırmı

ayy mınecım ya kıyamam
ama cocuk ıste sozu babannesıne cok gecıyorsa ondan yaklasmıstır
ne zaman gıdecek pekı babanne
hasretcım benım ıcın bı tartıl bakım kaç çıkıcan
yaa offf pskolojımı bozdun
tartıldım 67.2

anlamaz mı ne cekiyorum herşeyi becerdim bi ayıramadım napcam bilmiyom.....

üzülme minecim babannesi disiblinli degil her istedigini yapıyorsa ondan uzaklaşıyordur.yoksa can cigerden ayrılırmı

kız nıye beceremdın bak ne guzel uyuyomus al gotur koy odasına gece cok uyanmıosa bı kaç gece aglar sonra alısır

ayy mınecım ya kıyamam
ama cocuk ıste sozu babannesıne cok gecıyorsa ondan yaklasmıstır
ne zaman gıdecek pekı babanne

yaa offf pskolojımı bozdun
tartıldım 67.2

hanı kız fazla cıkıodun ne guzel aksam aksam gıtmıs kılolar sımdıde benım psıkoljım bozuldu ben nıye fazla cıkıom cıbıldakmı tartıldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…