mrb canım
dıyetısyenın ne guzel ayrıntılı anlatmıs benımkısıde kalorı yakmayla ılgılı aynı seylerı soylemıstı
sımdı tekrardan gıtmek ıstedım dıyetısyene
canım bende alcktım tefalden ama mesela patatesı bıle yarım saatte yada ıste 40 dk da pısırıyormus dıye duydum
dogrumudur:26:
bebısım sen 62 ye dusmusmuydun yaa
hadı tekrar aynı kıloyu hedefle nolur zayıflayalım artık
:18::18::18:
canım cabuk gelen cabuk gıder
bırkac gun hafıf gecır gıder hemen
bende hıc cocukken gecırmemısım bunların hıcbırını:18::18::18::18::18:
duyunca cok uzuldum bende
ama hıc bır tv kanalındada gostermıyolar anlamadım bende
ıns yanlıs haberdır:18::18::18:
gunaydııınnn
mınecım menun bence reglı donemınde oldugun ıcın ıyı
bırde mesela cklatayı sabah yesen nasıl olur
aksamada yogurt eklemenı tavsıye ederım canım
aaa suzım olur mu hıc burayı bırakmak
hem elınden geldıgı kadarıylada gelıyorsun buraya
hıcbıryere gondermeyız senı aslaaa
ahh erkekler ahh
canım mesela para ıslerıyle ben ılgılenırım
maası alır almaz ıcınden belırlı bır mıktar ayırıyorum onun haberı olmadan
koyuyorum kenara eldekı parayla gecınıyoruz
sende oyle yapsan
bencede cok sınır bozucuymus
düşmüştüm cnm ama malesef sadece 1 hafta kalabildim o kilodaayy acınacak halime gülüyorum yaa
o bu değilde 15-16 şubatta kariyerim için çok önemli bi seminer var.bnm ne yapıp edip 64 kiloyken aldığım italyan
kesimi takımımın içine girmem lazım o tarihe kadar.çünkü başka takım alacak param yok ve görüntüme çok dikkat etmem lazım
şu brokoliye başka ne yakışır anım bne sarımsaklı yoğurdu pek sevmiyorum dasagol tatlim dün cok morelim bozukdun simdi biraz daha iyiyim beni düsünmeniz yeter tatlim
off off napcaz yarin hepimiz arti cikmayalim
bilmiyorum ki minem arada geliyorlar banareglde gecikdi ondanmi ki
benimkide babasiylan küsmüsdün zorla bayramda tehditle götürdüm simdi babasindan iyisi yok aslinda okadar doluyum ama rahat yazamiyorum iste
sen bana hep inandin neslim bende inanabilsem keskeregl hapi birakinca 3-4 gün sonra gelmisdi canim yada 1 hafta sonra tatlim
öylede zor canim ya
siyah caymi hasretcim
ben esime maasimi versem ac kaliriz haciz bile gelir hersey ile ben ilgileniyorum
ah canım ben hiiç bilmem eşim ne kazanıyo.sizin eşler maaşlı herhalde. kendi işi olunca daha zor bi günü bi gününe uymuyo ama allahtan savurgan değil eşim borcunu harcını öder sonra kalanını önümüzdeki ay ödemeleri ve az da olsa dışardaki yiyecek gezme için ayırır. ama ben para lazım deyince ne yapcan diye bi sorar. bende malesef kenarıma muhakkak koyarım az da olsa
tesekkür ederim canim biliyorum canim iyiki varsiniz iyiki derdimi anlatabiliyorum cok sagol canim
sagol tatlim yaahep altdan aliyorum ama bazende patliyorum iste yaparim canim bildirimlerimi girdik bi yola seni yari yolda birakmam
cuma günü gidin canim
harikasin
ben öyle yapmaya mecburum minem az cok biliyorsun az aglamadim burda esimin bana 5 kurus faydasi yok malesef
brokkoliyi hasla tatlim sonracima sarimsakli yogurt dök ye tatlimben kolaya kaciyom hep :111:
boşver canım üzme hiç kendini işime bakıyorum de sendeevet dilek topigin hizina yetisilmiyor cidden
kizlar az önce isarkadasi birsürü laf söyledi bana cok gücüme gitti sen birseyler yapiyorsun bütün gün bizi umursamiyorsun bilgisayarin icine düsecen bilmem ne bilmem ne geldi geri
iyi yolculuklar canımkıslar, ben kaçıyorum. H.sonu ailemin yanına gidiyorum. Annem döktürecek yine bende irade ile savaşmaya devam edicem. İnşallah yenilmem.
Yarın bildirim yapamayacağım. gerçi yarın sabah yola çıkmadan tartılıp gidince mjs atarım ama ben daha kime msj atacağımı bilmiyom ki.
hafta sonu boğazları tutun, kendinize çok iyi bakın, kocalarınız dahil kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Ben sizi özlicem sizde beni özleyin. Hayde bana eyvallah.
kızlarr nerdesınız ımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaattt
benımkısı tutturdu dısarıda yıyelım dıye
ben salata corba yıcez dıyorum yuz cevırıyo
pffff napcam ben bır bahane bulmam gerek acıl
bende pazartesı aksamı gıdıyorum 1 hafta felan kalcam
annem sımdıden sayıyo yapacagı seylerı
yemesem oldurur benı az az yıyecegım canım
iyi yolculuklar şimdiden canım
seninki baba kaçamak olmuşBugun evde gun vardi. 4 dilim tost ekmegi ile yapilmis basemel soslu kasarli pastirmali yalanci borek yedim. Bi dilim de sutlu tatli. Oglen ve aksam yemegine saydim bakalim yarin kac cikicam. 5. Gunum cuma 500 gram
Insem bari:18:bende bugün börek yedim :18::18:
düşmüştüm cnm ama malesef sadece 1 hafta kalabildim o kilodaayy acınacak halime gülüyorum yaa
o bu değilde 15-16 şubatta kariyerim için çok önemli bi seminer var.bnm ne yapıp edip 64 kiloyken aldığım italyan
kesimi takımımın içine girmem lazım o tarihe kadar.çünkü başka takım alacak param yok ve görüntüme çok dikkat etmem lazım
hani bi şarkı var ya kendime yeni bir ben lazım diye beniş. sana ya iyi bi terzi(takımı genişletmek için) yada iyi bi azim(şok diyet için) lazım
Kizlar nörùyonuz :)
Bugün persembe cis mis yemeyin bende bu saatden sonra yemiycem artik birsey insallah :)
Artik gündüzleri ise gitmeden girerim birde aksam eve geldigimde cepden bilgisayardan bana zaten giciklar yabanci türküm diye onlara hatta yapip firsat vermiycem benim lehime kulanacaklari birseyi
Bugün yedilerimi de yazayim
Sabah: 1 dilim kara ekmek sürme peynir domates
Ara: mandalina
Öglen: tavuk dürüm :-\
Aksam: köfte patates pürreesi
Menüberbat ama yinede yazdim 5 de kapattim yeme faslini
Berenvildancim crpden yazdigim icin alinti yapamiyorum canim brokkoliyi paneleyip firinda cok az yagda kizarttigindada cok güzel oluyor:)
Sagol canim olmadi artik eve geldigimde gelirim topige napim
Ben de bu gruba katılmak istiyorum.Bunu için ne yapmalıyım :26: lütfen yardımcı olun
Iyi yapmissin hasretcimm keske bende yok diye bilsemtebrik ediyorum tatlim yarin mükafattini tartda görceksin insallah canim
Selam kızlar
Okuyorum ama maşaallah hızınıza yetişilmiyor.
sagol tatlim dün cok morelim bozukdun simdi biraz daha iyiyim beni düsünmeniz yeter tatlim
off off napcaz yarin hepimiz arti cikmayalim
bilmiyorum ki minem arada geliyorlar banareglde gecikdi ondanmi ki
benimkide babasiylan küsmüsdün zorla bayramda tehditle götürdüm simdi babasindan iyisi yok aslinda okadar doluyum ama rahat yazamiyorum iste
sen bana hep inandin neslim bende inanabilsem keskeregl hapi birakinca 3-4 gün sonra gelmisdi canim yada 1 hafta sonra tatlim
öylede zor canim ya
siyah caymi hasretcim
ben esime maasimi versem ac kaliriz haciz bile gelir hersey ile ben ilgileniyorum
tesekkür ederim canim biliyorum canim iyiki varsiniz iyiki derdimi anlatabiliyorum cok sagol canim
sagol tatlim yaahep altdan aliyorum ama bazende patliyorum iste yaparim canim bildirimlerimi girdik bi yola seni yari yolda birakmam
cuma günü gidin canim
harikasin
ben öyle yapmaya mecburum minem az cok biliyorsun az aglamadim burda esimin bana 5 kurus faydasi yok malesef
brokkoliyi hasla tatlim sonracima sarimsakli yogurt dök ye tatlimben kolaya kaciyom hep :111:
Kizlar nörùyonuz :)
Bugün persembe cis mis yemeyin bende bu saatden sonra yemiycem artik birsey insallah :)
Artik gündüzleri ise gitmeden girerim birde aksam eve geldigimde cepden bilgisayardan bana zaten giciklar yabanci türküm diye onlara hatta yapip firsat vermiycem benim lehime kulanacaklari birseyi
Bugün yedilerimi de yazayim
Sabah: 1 dilim kara ekmek sürme peynir domates
Öglen: tavuk dürüm :-\
Aksam: köfte patates pürreesi
Menüberbat ama yinede yazdim 5 de kapattim yeme faslini
cıkmdık dısarıya basım agrıyor dedım
evde menumu bozmadan yedım
suzım bız gunduz sıkıntı cekmıyoruz
ama tv ızlerken cayın yanında bısıler yemeye bayılıyoruz
sımdı nasıl zor durumdayım bı bılsen
ama yemıcemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?