70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

düşmüştüm cnm ama malesef sadece 1 hafta kalabildim o kiloda ayy acınacak halime gülüyorum yaa
o bu değilde 15-16 şubatta kariyerim için çok önemli bi seminer var.bnm ne yapıp edip 64 kiloyken aldığım italyan
kesimi takımımın içine girmem lazım o tarihe kadar.çünkü başka takım alacak param yok ve görüntüme çok dikkat etmem lazım

ozamansa neymıs bogazımızı tutup yemıyormusuz

şu brokoliye başka ne yakışır anım bne sarımsaklı yoğurdu pek sevmiyorum da
boşver canım üzme hiç kendini işime bakıyorum de sende
iyi yolculuklar canım

madem çıkmak zorundasın bari ızgara ye en sağlıklısı o olur bide bol salata söyle eşine çok sana az ızgara düşsün bol salata ile hallet bu işi bence

kızlar ben bugün kocaman bi börek ve 1 bardak portakal suyu içtim kahvaltı için.ama sonra öğle ve akşamı birleştirip 4-5 kaşık pırasa yemeği ve yarım küçük kase yoğurt yedim. inşallah telafi olmuştur ne dersiniz.:18::18::18:

Kizlar nörùyonuz :)

Bugün persembe cis mis yemeyin bende bu saatden sonra yemiycem artik birsey insallah :)

Artik gündüzleri ise gitmeden girerim birde aksam eve geldigimde cepden bilgisayardan bana zaten giciklar yabanci türküm diye onlara hatta yapip firsat vermiycem benim lehime kulanacaklari birseyi

Bugün yedilerimi de yazayim

Sabah: 1 dilim kara ekmek sürme peynir domates
Ara: mandalina
Öglen: tavuk dürüm :-\
Ara: mandalina
Aksam: köfte patates pürreesi

Menüberbat ama yinede yazdim 5 de kapattim yeme faslini

bebiş biraz cıslar var ama bol suyla telafi ey bari sende bendensin

Berenvildancim crpden yazdigim icin alinti yapamiyorum canim brokkoliyi paneleyip firinda cok az yagda kizarttigindada cok güzel oluyor:)
Sagol canim olmadi artik eve geldigimde gelirim topige napim

Berenvildancim crpden yazdigim icin alinti yapamiyorum canim brokkoliyi paneleyip firinda cok az yagda kizarttigindada cok güzel oluyor:)
Sagol canim olmadi artik eve geldigimde gelirim topige napim

canım daha ayrıntılı yazarsan sevinirim.haşlayıp mı paneliyosun.bide pane derken bu pane harcından mı bahsediyosun

kızlar şimdi çıkmak zorundayım. önemli bi konu var ailevi onu halletmemiz gerekiyo. yarın gelirim inşallah görüşürüz iyi geceler hepinize

Canim önce hasliyorsun sonra önce yumurtaya ondan sonra una bandirip veya hazir pane harclari var burda onabulayip tepsiye diziyorsun kizarinca altin sarisi oluyor cikartiyorsun ama pane oldugu icin aksam yerine öglen yersen daha iyi canim aksam biraz agir olur pane

Hosgeldin yeni gelen kizimiz :)))

Iyi yapmissin hasretcimm keske bende yok diye bilsem tebrik ediyorum tatlim yarin mükafattini tartda görceksin insallah canim

Iyi yapmissin hasretcimm keske bende yok diye bilsem tebrik ediyorum tatlim yarin mükafattini tartda görceksin insallah canim

suzım bız gunduz sıkıntı cekmıyoruz
ama tv ızlerken cayın yanında bısıler yemeye bayılıyoruz
sımdı nasıl zor durumdayım bı bılsen
ama yemıcemmm

Esimde cayin yaninda cerez istedi bi avuc yedim ama daha fazla yiycem diyede korkmuyor degilim hasretcimm ama düzGün menüm yok su 2 gündür ve kendimi toparliyamiyorum
Kendime kizdigimda yemege veriyorum kendimi

Hoşbulduumm :) benim kilom 71-72 civarında şimdilik yarın tartılıp yazarım 69'a düşünce ayrılıcam aranızdan inşallah hep birlikte zayıflarız :)

Selam kızlar
Okuyorum ama maşaallah hızınıza yetişilmiyor.

cıkmdık dısarıya basım agrıyor dedım
evde menumu bozmadan yedım

suzım bız gunduz sıkıntı cekmıyoruz
ama tv ızlerken cayın yanında bısıler yemeye bayılıyoruz
sımdı nasıl zor durumdayım bı bılsen
ama yemıcemmm

selam kızlar nörüyonuz bakemmmmmm
hasret tebrik ederim seni valla yemeği tepmişsin
suzim sen sıkma canını gidecek
ama moralini bozma
bozduğundada kendini düşün bizi düşünve sözünü düşün
bu sene zayıflıyacan artık kaçarın yok
ben çok ciddiyim
o düzensiz menülerine elveda yavrum
ona göre yoksa o saçlarını değil kaşlarını bile tek tek yolarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…