70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyummm ben şişkoyum

Baharcım ben nete yeni girdim orti olmak istediğini görmemiştim ki artık ortimsinnnn

afiyet olsun cnm.yalnız yulaf ara değil ana öğündür.bnm doktorum ana öğünde verirdi.oda en fazla 4 yemek kaşığı.
yoğurtta 10 dk bekletir öyle yerdim.

saol canım ben bilmiyordum.tok tuttuğunu duyunca ara yoğurdumun içine koyarım die düşünmüştüm.peki böyle yapmamın bir zararı varmı

gecmıs olsun canım gecıkmeden bı dr. basvur ıstersen

çok saol canım benim evet mutlaka gitmem lazım haftada bir tekrarlıyor nerdeyse ama dün sabah korktum baya ayaktaydım miğdem bulandı şöyle uzandım bi baktım kanama oldu ben çok küçükken kılcal damarlarım çatlamıştı onları yakmışlardı acaba ondanmı diorum annemde o sebepten olabilir demişti tekrarladı heralde

kızlar denizkızına ortilik teklifinde bulundum ama görmedi heralde canım=)))

baharcım ve diğer ortisi 3lü ortiye ne dersiniz teklif ediyorummmmmmmm

eveeettt Baharcım olalım olalım atrık ortimsin birlikten kuvvet doğar ben sabah 1dilim ekmek,2 dilim peynir,1 yumurta ve şekersiz 1 bardak çay içtim
sennn??

yaşasınnn artık benimde bi ortim vaaarrrrr
ayy çok mutlu oldum hedeflerimizde kilollarımızda çok yakın :)
kesinlikle birlikten kuvvet doğar bundan sonra birbirimize vercez gazı verzezz coşkuyu

yanlız bu hafta bildirimde geç kaldık haftaya birinci oluruz kısmetsesabah sandaloz sakızımı sirkeli suyumu içtim
2 dilim tahıllı ekmek labne sürdüm üzerine
1 haşlanmış yumurta
1 domates bol maydanoz
1 fincan çay

ara : orta şekerli türk kahvesi

öğlen bakaciz gerçi zman gelmiş aaa acıkmamışım

Benim gibi kerevizi sevmeyenlere salata

İki cesit yaptim biri bu enginar gibi yapiyrum. 1 tatli kasigi zeytinyagi ile 1 buyuk patates 3 buyuk kereviz,1 havucu seramik tencerede pisiriyorum. Soguyunca bol limon ve dereotu serpicem guzel oluyo.

Digeride cig kerevizi rendeliyorum ama rondodan gecirmeyin sulaniyo. Rendelenmis kerevizi sarimsakli yogurt icine attim. Tatli pul biber koydum
Birazda tuz o suan bitmek uzere diye cekmedim:)
Afiyet olsun:)

Ben de ara olarak şekersiz az sütlü bir nescafe içtim canım
Öğle
yoğurt
salata
herzamanki gibi
benim akapunkturda değişmeyen öğle yemeğim bu ama hala acıkmadım öğle yemeğimi yemedim daha
ben pek spor yapamıyorum ama bu kötü özelliğim şimdilik ona da başlamam gerek..Sen spor yapabiliyor musun Baharcım?
Haftaya kesinlikle birinci olmalıyız tatlım

[sıze=3][ı]canım çok teşekkürler...emeğine güzel yüreğine sağlık....[/ı][/sıze]

[sıze=3][ı]bugüzel parça içinde tekrardan teşekkürler canım....[/ı][/sıze]

[sıze=3][ı]ortim senide k[sıze=3]utlarım[/sıze][/ı][/sıze] [sıze=3][ı]tatlım....[/ı][/sıze]:13:

slm kizlar
gelemedim dün misafirim vardin o gidince gelecekdim klavyenin pili bitmis alinti yaptim ama yazi yazamadim esimin sabah kafasinin etini yedim gitti aldi kalem pil
orti bildirimini göndereyim dedim ama iste olmadi yazamadim mahcup oldum döndüye karsida kizi yari yolda birakmis gibi hissediyorum dogru düzgün sohbete katilamiyorum 2 hafta o yapti orti bildirimini bu seferde ben yapamadim ondan cok özür diliyorum kizlar cogaldi döndücüm eger orti degistirmek istersen hic ama hic gücenmem fazla aktif olamamiyorum sanada destek olamiyorum tatlim hakkindir beni bosamak
dün oglumun atesi cikti birde off insallah simdi atesi yok hasta falan olmaz cocuk hasta olunca anne ondan fazla hasta oluyor dün en az 5 kere ölcmüsümdür atesini

kaynanana cok sinir oldum bence ona inat vermen lazim
canim tabii gitmiycen burdasin artik citir manken gibi olana kadar biz seni biryere göndermiyoruz

3 cocuklan zor tabii ben tek cocukla stresse giriyorum canim
merhaba kızlar nasılsınız ben memlektteyım ne dıyet kaldı ne bısı
yrın tarılmktan korkuyorum
sızlerın gıdıyordur ıns kıloları
nezaman geliyorsun hasretcim
bana kimse cevap yazmamış

beni de aranıza alın lütfen.
hosgeldin canim

sigorta ödemiyormu nebicim sistem öyle ya insan hayati bile para olmus yazik
günaydın kızlar
ilk defa dükkanı ben açıyorum sanırım
kızım ateşlendi ona kalktım uyku tutmadı
ateşten çok kokruyorum yaaa bide eşim araba kullanamıyor kolundan dolayı

bende minecim dünde benim oglan ateslendi insallah bidaha olmasinlar

sende dikat edince verenler grubundansin ballim istesen cok güzel kilolar veriyorsun az da olsa yinede gelmeye calis tatlim ben senlen yarisayim dediyimde felegim sasti 2 kilo vermisdin sanirsam sen istesen manken bile olursun

deli kiz ballim senin espirilerini özlemissim gi sumocum benim
güle güle git gel canim hayirli yolculuklar
hosgeldin canim tekrar demek sifreni unuttun hadi hayirlisiyla hamis kal bebisin olsun suziyle ayni gelmisdiniz sanirsam o hamile kaldi sira sende insallah

tesekkür ederim minem hic cig ispanak yememisdim bakalim tadi güzel diye tahmin ediyorum kisir gibi

öğrenemedim bi şu forumu kullanmayı kovcanız bigün ama hadi hayırlısı 2 kez yazmışım
kafana göre takil canim kovmayiz merak etme

senin işinde zor ya suzican. Sürekli gözetim altındasın.
evet tatlim ya cok üzülüyorum okuyabiliyorum ama yazamiyorum

38 beden elbise aldım demiştim ya kızlar
foto ekleyeyim ama biraz geniş kesim hamile gibi oldum

Eki Görüntüle 616074
bu modeller simdik moda güzel durmus rengiyle biraz genis göstersede onun modeli öyle bende aldim siyah bi tunik bu model sen beni bi görsen sana yakismis mine

Gule gule kullan canim. Bende aldim bugun kendime moralim duzelsin diye bilerek bi beden kucuk aldim insallah baharda guzel olcakEki Görüntüle 616099
cok güzel fizigin var canim elbisede tatli birsey güle güle kullan canim
arada okumak lazim iyi oluyor gamzem bende isyerinde yazamadigimdan resimlere bakiyorum uffu ne güzel zayiflamislar diyorum kendi kendime
dilekkkkkkkkkk nirdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn :122::122:

güzel fikir aklimiza geldikce yapalim lahanayida mi cig yiyoruz gamzem :26:

ben bu gün defterime yazdım kocaman kocaman.
bnm iskeletimde incecik insanlarınkinden farksız !!!
etkileyici...
bencede :130:
gecmis olsun canim ya oluyormu öyle burun kanamasi sende :26:
selam kızlaraz önce marketten geldim....birrrr poşet mavi-yeşil ne varsa aldım+++birde special-k allahım allahım sen bana yardım etttt:18::18:
umarım benim durumumda olan yokturrrr
mavi yesil ne aldin canim
tesekkürler canim bilgiler icin

benim yüzümden ortim hep yapiyordun bana güvendi sanirsam güvendigi daglara kar yagdi beni birakmazsa bidahakine ben yapmaya calisirim

yok bebegim kilona yakin birini buluyorsun onla birlikde baska ortisi olan kiscelere karsi yarisiyorsunuz takim gibi yani

Eki Görüntüle 616755

suyumuzu yanımızdan ayırmıyoruz

kendi adima cok begenmisdim uygulamayim neslim :26:
ellerine emegine saglik neslim
günaydııınnn
+500 bana çok koydu gençleeerr
tatlim haftaya verdigini görecem ozaman ona göre

tesekkürler canim

yeni kizlarda gelmis birsürü topluca hosgeldiniz kizlar diyorum benim adim suzan illeriki günlerde zaten az cok birbirimizi taniyacagiz:13: hepimize bol irade ve bol bol kilo vermeler diliyorum

malesef kimse aldırış etmiyor burda yazıyoruz çiziyoruz
ama kimsenin umrunda olmuyor
bizlerde onlar için uğraşıyoruz
heveslenir bi şekilde motive olurlar diye
ama zorla olmazki
o yüzden bwn devam etmiyceğim canım
ama devam ettirmek isteyen varsa tabiki edebilir
3-5 kişiyle olacak bişey değil
oğlun içinde geçmiş olsun suzim
ateş kötü oluyor elimde ateşölçerle dolaşmakdan hep tırsıyom
Allah onlara hastalık vermesin

neskuikcim, biz daha dün akşam orti olduğumuz için yazmadım daha doğrusu yazmadık. çünkü zaten mineye bildirim yapmıştık karışıklık olsun istemedim, her iki listede de yazılarak.

benim öğle yemeğim fiyaskoydu
az ezogelin çorba
3 adet kadın budu köfte 2 tane yiyebildim resmen ekmek içinden yapılmış yağ damlıyodu :S
salata yoğurt 1 dilim tahıllı ekmek

2 lt su içtim bide şimdiden guluk guluk

spora gelince koşu bandı aldım masajlıolanlardan twist aletimde var ama zamn bulamıyorum geç saatlere kadar çalıştığım için ama pazartesi başlıycam inşallah

iyi akşamlar kızlar;

bugünkü menüm

sabah, 2 minik çavdar ekmekli tost (yağsız, kaşar ve kekikli)
4 adet zeytin
papatya-yeşil çay

ara: 1 dilim kepek ekmeği labneli

öğle: 2 kaşık z.yağlı kereviz
2 kaşık kereviz salatası (bol yoğurtluydu yoğurt yerine saydım)
4 adet lahana dolma

ara: 2 adet lahana dolması
yarım bardak ayran

akşam: (18.30 yiycem)

yarım bardak ayran
3 adet lahana dolması
2 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz
2 yemek kaşığı z.yağlı kereviz

Şuanda 1370 kalorimi doldurmuş bulunmaktayım
geriye kaldımı 100 kalori
gecede bie muz yerim artık

spor: 1 saat kardıyo = 600 kalori

su: şuanda 2,5 litre oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…