70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burdayımmmmmmm ortiiiiiiiiiiiii
nbr kereviz salatan çok güzel görünüyor ellerine sağlık

yemesi de güzeldi=)

ya galiba liste yapılmıycakmış ama biz birbirimizi gazlarız bolca, takip ederim durmadan nerde kaçamaklar yapmışsın diye.

özel mesaj hakkım henüz yok amam umuyorum yakın zamanda olcak. o zaman yandın sen

bugünkü menüm

uyanınca sirkeli su

Kahvaltı:
1 kepeklilavaş
1 yumurta
4-5 ad. zeytin
az bişe muhammara,çay

Ara:
i mandalina

Öğle:
kahvaltıyı geç yaptığım için yok

Ara:
1 muz

Akşam:
4-5 yemek kaşığı bulgur pilavı
turşu
ayran :18:

Ara:
1 avuç çerez :18:

akşam cozuttum :18:

ay bir zamanlar nora vardı. onlada sıkı rekabet içindeydik.burdaki özel msj yetmemişti
bide cepten mesajlaşıp kontrol ediyoduk birbirimizi.ama malesef o yarı yolda bıraktı
sende bırakma orti olurmu

ay bir zamanlar nora vardı. onlada sıkı rekabet içindeydik.burdaki özel msj yetmemişti
bide cepten mesajlaşıp kontrol ediyoduk birbirimizi.ama malesef o yarı yolda bıraktı

hiçç korkma. ben 58 e kadar burdayım. hatta ben ulaşsam bile seni de beklerim

çerez sadece fındık yada bademse bişi olmaz kız. kaju soslu mısır fln varsa sıkıntı.

ıımh bende az önce 4 çatal tatlı yedim

ay çok sevindim bende 55 e kadar burdayım tatlı neydi bende tatlı istiyooooooommmmmmmm
kaçmak zorundayım annem çaaaayyyyy diye bağrıyor

Balkabağı,bilinmekte olan en etkili antioksidanların bir çoğunu bir arada ihtiva etmektedir.
önceleri de bahsettiğimiz gibi,antioksidanlar bünyemizin ‘paslanmasını’ önleyici maddelerdir.Çok fazla müzmin dejeneratif rahatsızlığa, alzheimer ‘ a,erken yaşlanmaya ve kansere karşı koruyucudur.
içeriğindeki yüksek doz beta karotene bağlı görme keskinliğini artırıcı etkisinin,alzheimer’ dan koruyucu tesirleri ile birleşmiş olması bu sebzeyi bilgisayar başında uzun müddet çalışmakta olanlar için de bir kurtarıcı haline getiriyor.Hem göz,hem de beyin sağlığı için kusursuz bir besindir.
şeker içermesine rağmen kalorisi çok yüksek değildir,ölçülü miktarda diyabetliler bile tüketebilir.
fazla miktarda lif ihtiva etmektedir,içerdiği bitkilerle lifler yiyecekler ile alınan toksinleri,zararlı yağların bir kısmını sünger gibi yutar ve kolesterolün,kanda olan zararlı yağ oranının düşmesine yardım edecektir.
bu lifler bağırsaklarda su çekip yığın tesiriyle bağırsak hareketlerini artırırlar.
hem bu tesiri hem de toksin emici tesiriyle balkabağı mide ve bağırsak kanserlerine karşı koruyucu kalkan meydana getirir.Fazla lif içeren sebze ve meyvelerin sistemli tüketilmesinin kilo koolünde de önemi büyüktür.kabızlık ve basur meselesi olanlar için de kusursuz bir sebzedir.
bu harika sebzeyi,çorba,tatlı,pasta,kek,muhallebi ve reçel olarak tüketebilirsiniz.

ayrıca 100 gramı 50 kaloridir

önden bilgiyi verip ortamı yumuşattım şimdi günah çıkartıcam=)

balkabağı tatlısı yaptım.

ama bildiğimiz şerbetlisinden değil. bir güzel yumuşacık olana kadar haşladım. elma ile birlikte. yumuşayınca elmeyla ikisini püre yaptım. içine tarçın, 3 ceviz koyup mozik pasta gibi dondurdum. donduktan sonra buzdolabnın normal bölmesine aldım ve afiyetle bir dilim yedim = bugün ki spor boşa gitti (dolma + tatlı ile)

neskuikcim, biz daha dün akşam orti olduğumuz için yazmadım daha doğrusu yazmadık. çünkü zaten mineye bildirim yapmıştık karışıklık olsun istemedim, her iki listede de yazılarak.
sorun değil kısçem liste oldu zatwn

güzel başladın canım çok iyi gidiyorsun
menülerini ve özellikle spor yapmanı çok beğeniyorum
takipdeyim aferin kısçe sana

selam canım
valla bunalıma girdim kilo aldığımı görünce neden bu kadar etkiledi beni bilmiyorum da
reglim çok gecikti belki de ondandır
canım reglden dolayıdır üzülme artı çıkmazsın
bak ben bugün regl oldum gene aynı
sinirlerim zıpladı sinirden ağladım
bu hapı ömür boyu kullananlar napıyo acaba betülcüm

canim gercekten cok ugras verdin bir haaft daha veer duzenene girmese birak diyecem ama bu seferde sen sitrese giriyorsun moralini bozmada nasil gerekiyors oyle yap

bu arada tablo icin emegine saglik
geçen haftada böyleydi tatlım kimse teşvik etmeyin
orti olan kısçelerde salıyor vazgeçiyor
ama çoğunluk olsa rekabet olur
birbirini geçme yarışı halinde süper olurdu
ama biz onu yakalayamadık
eee kimseyide zorlayamayız ki canım
zorla kulaklarından tutup orti olun uleyyyynnn desek olmaz

şişko şey

afiyet olsun canım güzel

kızlar geçmişe biraz baktım ama anlamadım orti listesi yapılmıycakmı artık ???
yaptık canım orti listesini
ödülde verdik
cezada verdik görmedin sanırım sen
bundan sonra yapmıcaz dedik tatlım
çünkü teşvik yok prim yok

seni sefiyommmmm kısçem aşk olsun
bi sizle bi bizle olucak iş değilki döndücüm
her hafta aynı liste oldu zaten

neslim bizi bırakma be yaa biz daha bu hafta orti olmuştuk.
çokta hevesliyiz.bu haftada son defa yapsan katılım yine az olursa bıraksan olurmukii :26:

hafta sonunun nazarlığı olsun okadarda
kimse katılmıyor canım yapcak bişey yok
her hafta zorla zorla inan kendimi
kısçeleri zorluyom gibime geldi
4-5 kişiyle de olmuyor
sanırım kimse istemiyor

kızlarrrrr oğlumun (+yasında) astımı var ıkı gecedır tıkanıyor acıle gıdıyoruz bu gece daha erken tıkandı ben gıdemıyorum yanında bebek oldugu ıcın esım alıp gıdıyor acıle dun gece benı bıle uyandıramamıs almıs gıtmıs bebek var dıye bı uyandım emzırmek ıcın yoklar evde hemen aradım acıldeyız dedı yıne aynı sekılde tıkandı bu gece daha bı kotu Allahım dua ıstıyorum kızlar heopınızden mınıcık mınnacık bı yurek nasılsın dıyorum nefes alamıyourm anne dıyor yuregım dyanmıyor artık 6aylıkken basladı hala gecmedı

gece gece sızıde mesgul ettım kusuruma bakmayın ama ıcım ıcıme sıgmıyor artık

canım oğluna acil şifalar dilerim kıyamam küçücük daha..Tabi dua ederiz tatlım

hafta sonu öyle oluyo ama çok kötü degil yine de
vay hain domdom ne ayıp etmiş

seni sefiyommmmm kısçem aşk olsun
bi sizle bi bizle olucak iş değilki döndücüm
her hafta aynı liste oldu zaten

]
haklısın neslim emek veriyosun yapmak istememene hak veriyorum ben de seni sefiyorum
telden girdim ilk defa deneme bir ki :)
oldu kızzzzz

geçmiş olsun çok üzüldüm allah yardım etsin hangi dok götürüyosun

Hoşbuldum canım hiç önemli değil yine buradayım
sımdıde ben yokum bı denk gelemedıkkı
nerdesın kız sen özledım senı
allah acıl sıfalar versın cnm herseyın bası saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…