sehır ıcımı cnm hayırlı olsun. oo mantılar guzel olmusmuydu
afıyet olsun cnm.oldu bu sefer tavsiyeni dinledim....düzcedeyim ben şehir içi mahalle degişti buraya gelebilseniz keşke çok güzel yemyeşil küçük ama çok hareketli 2. şark görevi var diyordun ne karar verdiniz
dualarınız ıcın cok sagolun kızlar tamamen ıyılesecegını hıc ummuyorum ama ıns. az da olsa hafıfler bır gorsenız kullandıgımız ılcaları hepsı kortızon ıcerıyor yavrum hıc te sesını cıkarmıyor gecen sene her hafta ası olduk bu yıl ıkı haftada bır oluyoruz seneye 3haftada bır olcaz ınsallah bu sekılde azalarak devam etcekmıs ve ası olurkende hıc aglamıyor alıstı artık asısını ıgnesını alıp cebıne koyuyor babasıyla gıdıyor hemsıreye kendıs verıyor yavrum
dondu canım benım ıstanbulda bı prof. goturuyoruz onun dısnda baska bır dr. ılac vermesı muayene etmesı yasak cunku ılacları begenmeyıp baska bır tedavı uygulamaya kalkısıyor her bır dr. duzce de kımseden ıyılesme bulamadık sadece bı namık bey bıraz ıyı geldı ama tam degıl dı sureklı hastaneye yatıyorduk prof.dan once smdı en azından hastaneye yatmadan gecırıyoruz suan sıvrıkayalar annemlerde gıttıler babamla yanındalarmıs cok klaabalıkmıs acıl bu satte esım dıyor ben cıktım dısarı annenle baan duuryor kalabalık olunca cıkarttılar dıyor annem kalmak ıstemıs ıgne yapmıslar hava verıyorlarmıs
yok degil icracıcanım esın saglık sektorundemıydı
afıyet olsun cnm.
ya kararsızım cnm bı yandan memlekete gıtmek var bı yanda mechul bıyere bıde bu kopekler azgın gecen sene bızım burda saldırı oldu allahtan kımseye bısı olmadı ama benım psıkolojım baya bozulmustu belkı 10 seneye teror azalır dıoz ama bılemıyorumkı arada kaldık
çok üzüldüm küçücük bedeni allah yardım etsin mehmet türaya hiç gittin mi çok üzüldüm
hayırlısı hep dogumu tercihleriniz biraz daha rahat yerler yok mühakkımızda hayırlısı cnm subatta baslıo tercıhler :18::18::18:
asıl bu sekılde ılerlemesının tek sebebı o dr. cnm kesınlıkle tavsıye etmıyorum onu yuksek doz antıbıotık verıyor kısa surelı hemen ıyılestırıyor sonra yıne hasta
hayırlısı hep dogumu tercihleriniz biraz daha rahat yerler yok mü
ben 4 yıldır ona gidiyorum allaha şükür gribten başka hastalık görmedik hiç antibiyotik kullanmadım bize iyi geldi diye herkese tavsiye ediyorum bende bida daha temkinli davranayım
yok cnm bızım bu sene bıtıo sark gorevı ama 2.sarkıda aradan sıkaralım dıe en masum dogu sivas
sivas iyidir benim yigenim ilçesinde ünv okudu çok seviyordu.....ykaladım seni 9 ayda şaçimi okuyodun
he cnm ya saçlarımı boyamak ıstıom ama kararsızım kotu olursa kuaforde yok esım koyu ıstıo ama herkes sana sarı yakısıo dıo bende onumu yapsam dıe dusunuom 3 ay once esım ıstıo dıe koyu yaptım alısamadım gıttım sarıya tekrar boyadım sımdı bende bılmıom napıcvam resım atıımda bak sarımı ıı kahvemı
at bakem bende eşim istedi diye siyah yapım kötü oldu kınaydı bide akmak bilmedi kurban bayramında röfle yaptım oda biraz soluk gösterdi beni şimdi karamel kızıl yapıyım diyom ten rengimde çooook beyaz soluk biraz....bu arada kapalıyım bide açık olsam 7-24 kuaförde olurdum
kız bakamadınmı daha
kızlarrrrr oğlumun (+yasında) astımı var ıkı gecedır tıkanıyor acıle gıdıyoruz bu gece daha erken tıkandı ben gıdemıyorum yanında bebek oldugu ıcın esım alıp gıdıyor acıle dun gece benı bıle uyandıramamıs almıs gıtmıs bebek var dıye bı uyandım emzırmek ıcın yoklar evde hemen aradım acıldeyız dedı yıne aynı sekılde tıkandı bu gece daha bı kotu Allahım dua ıstıyorum kızlar heopınızden mınıcık mınnacık bı yurek nasılsın dıyorum nefes alamıyourm anne dıyor yuregım dyanmıyor artık 6aylıkken basladı hala gecmedı
gece gece sızıde mesgul ettım kusuruma bakmayın ama ıcım ıcıme sıgmıyor artık
dualarınız ıcın cok sagolun kızlar tamamen ıyılesecegını hıc ummuyorum ama ıns. az da olsa hafıfler bır gorsenız kullandıgımız ılcaları hepsı kortızon ıcerıyor yavrum hıc te sesını cıkarmıyor gecen sene her hafta ası olduk bu yıl ıkı haftada bır oluyoruz seneye 3haftada bır olcaz ınsallah bu sekılde azalarak devam etcekmıs ve ası olurkende hıc aglamıyor alıstı artık asısını ıgnesını alıp cebıne koyuyor babasıyla gıdıyor hemsıreye kendıs verıyor yavrum
dondu canım benım ıstanbulda bı prof. goturuyoruz onun dısnda baska bır dr. ılac vermesı muayene etmesı yasak cunku ılacları begenmeyıp baska bır tedavı uygulamaya kalkısıyor her bır dr. duzce de kımseden ıyılesme bulamadık sadece bı namık bey bıraz ıyı geldı ama tam degıl dı sureklı hastaneye yatıyorduk prof.dan once smdı en azından hastaneye yatmadan gecırıyoruz suan sıvrıkayalar annemlerde gıttıler babamla yanındalarmıs cok klaabalıkmıs acıl bu satte esım dıyor ben cıktım dısarı annenle baan duuryor kalabalık olunca cıkarttılar dıyor annem kalmak ıstemıs ıgne yapmıslar hava verıyorlarmıs
tmm cnm ıı gec benım kız daha uyucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?